- 21 Nisan 2022
- 1.520
- 1.810
- 83
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.841
İlk başlarda açık kırmızı pembe gibiydi sonra kahveye döndü ve şimdi kesildi tamamenLekelenmen nasıldı benimki kırmızıydı canım
Başka bi doktor bulmak en mantıklısı farklı görüşlere ihtiyacım var şuan daCanm kımse oyle bı yorum yapamaz .doktorunla konus lutfen.tekrar gıdersın hangı gun cagırdırysa konusursunuz
Test almayı düşünmüyomusunSık idrara çıkıyorum bugün ne hikmetse o kadarda su içmedimstres mi yaptım acaba ondan mi yoksa belirti mi? Daha önce hamile kalan arkadaşlar sizde de oldu mu benim batan2 gün var
Heh tam bu noktalar işteAa hadi ya.. ikizleri severim aslinda. Ama evet aslanin pis bir tarafi da var. Kendini begenmisligi kindarligi
6 gün gecikme yaşadıysan çıkardı adetine 6 gün varsa keşke içmeseydin hiç belli olmaz çünküİnşallah canım ama işte yüne acabamı diyorum ama 6 güne olsa çıkardı zaten ya
Sana doktor tam olarak ne dediYani sağlıksız bir gebelik mi diyorsunuz bu duruma
Hamile misin?İlk başlarda açık kırmızı pembe gibiydi sonra kahveye döndü ve şimdi kesildi tamamen
6 cı gündeyim gecikmenin canım ben6 gün gecikme yaşadıysan çıkardı adetine 6 gün varsa keşke içmeseydin hiç belli olmaz çünkü
Yumurtlama akintisindan bir kac gun sonra da olabiliyor yumurtlama canim. Bu ay bizzat tecrube ettimKızlar yaklaşık 5 gündür yumurtlama akıntısı geliyor azar azar ama testlerde pozitifi göremedim bugun 22. Gün. Bunu yaşayan var mı değerlendirmelere devam mı etmeliyim
5 günde sürebilir demek.ben ilk kez yaşadım.Yumurtlama akintisindan bir kac gun sonra da olabiliyor yumurtlama canim. Bu ay bizzat tecrube ettim
Yav senin bu herkese test aldırma sevdanı napıcazTest almayı düşünmüyomusun
Aaaa ama merak ediyo ne yapayım yardımcı olmaya çalışıyorumYav senin bu herkese test aldırma sevdanı napıcaz
bak ediyormuş merakYav senin bu herkese test aldırma sevdanı napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?