2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Birde hamile olanlar esinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunz yada söylediniz İnşallah Allah banada nasip ederse sizden fikir almak isterim
Evde oyuncak tavşan vardı cebinde havuç olan havuç yerine testi koymustum şirketin gonderdigi bir hediye kutusuna da o tavsanla notu koydum, eşime de şirket yine bir paket gönderdi bu sefer teknolojik bişey tam senin ilgi alanın falan dedim kutuyu açtı anlık bı kalakaldı algilayamadi inanamadi çünkü 2 gün önce negatifti testim uff negatif diye trip atmıştım şaka yapmiyon dimi bak doğru söyle falan demişti en son, dedim bunun şakası mi olur tamam kamerayı kapat aglicamm dedi ahahahah

Birde hamile olanlar esinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunz yada söylediniz İnşallah Allah banada nasip ederse sizden fikir almak isterim
Her defasinda elimde testle yanina koştum beklenmedik ama olsa sevinilecek bir gebelik durumu olsa supriz düşünebilirdim ama simdi zaten uzun suredir gebe kalmaya calisinca ve üzerine dusukler kimyasallar vs vs yasaninca artik pozitif teste de sevinemez olduk ikimizde

1fafeyla çığın ne yaptın ne durumdasin doktorunla görüştün mü. Nasılsın

Yok canım görüşmedim . Hafif kahverengi lekelenmerim vardı oda kesildi tamamen. Bulantım oluyor sabahları beta değeri baya yüksek o yüzden galiba oda . Koku hassasiyeti de eşlik ediyor buna bebek yok ama belirtiler var resmen çok tuhaf demek ki boş gebelikte de belirti oluyormuş . Elimle bekleme kararı aldık . Belki görünür bi umut işte

Beta artislarin nasildi canim senin? Hep duzenli 2 kat artti mi

Ben rujla aynaya baba oluyorsun yazdım girişteki vestiyerdeydi işten gelince aaa yüzüne ne oldu boya olmuş dedim bakayım diye aynaya gitti yazıyo görünce şok olmuştu

Beta artislarin nasildi canim senin? Hep duzenli 2 kat artti mi
Yok kuzum zaten başından korkuyla geçti benim
4 temmuzda 592
6 temmuzda 1006
8 temmuzda 1468
10 temmuzda 2926
Artış bu şekilde oldu doktor kabul edilebilir bir değer korkmana gerek yok herkesin 2 katı artmaz dedi. Ama ben hep korkuyordum acaba diye 10 temmuzda vajina ultrasonla keseyi gördük minicikti ölçmedi bile 2 hafta sonra kalp atışı gel demişti .

Duzenli olmayan beta artışı benim de hic icime sinmez. Oyle ya da boyle bir sorun çıkartıyor. Ama erken ama geç. Neyse ki dış gebelik vs degil canim seninki. Ben de olsam beklerdm ama yine de.

Adet olmadım bugün adet günüydü ama test yaptım negatif çıktı geç adet olabilir miyim pozitife döner mi

Duzenli olmayan beta artışı benim de hic icime sinmez. Oyle ya da boyle bir sorun çıkartıyor. Ama erken ama geç. Neyse ki dış gebelik vs degil canim seninki. Ben de olsam beklerdm ama yine de.
Aynen ben de yine şükür diyorum dış gebelik çok zorlu bi süreç zaten heleki hsg istiyorlar sonrasında benim en korkulu rüyam çok canım yanmıştı ilk çektirdiğim de en azından şimdi 15 dakikalık bir işlemle ertesi gün normal hayatıma dönebilcem . İyi yönden bakmaya calisiyorum içimde kalmasın diye de beklemek istiyorum . Rabbim bu çektiklerimize bir mükafat verir inşallah

anladım canım bence de bekle suan belirtilerinde hali hazırda devam gösteriyor ama tabiki sen bilirsin yine de . baska doktor gorusu aldın mı bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…