- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.861
Evde oyuncak tavşan vardı cebinde havuç olan havuç yerine testi koymustumBirde hamile olanlar esinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunz yada söyledinizİnşallah Allah banada nasip ederse sizden fikir almak isterim
Her defasinda elimde testle yanina koştumBirde hamile olanlar esinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunz yada söyledinizİnşallah Allah banada nasip ederse sizden fikir almak isterim
Cok gecmis olsun canimEvet hamileyim sata göre 7+5 olması gerekirken usg de 5+6 11 mm kese içi boş kürtaj dedi eşimle bekleme kararı aldıkTurnaBulut
1fafeyla çığın ne yaptın ne durumdasin doktorunla görüştün mü. Nasılsın
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim
Beta artislarin nasildi canim senin? Hep duzenli 2 kat artti miYok canım görüşmedim . Hafif kahverengi lekelenmerim vardı oda kesildi tamamen. Bulantım oluyor sabahları beta değeri baya yüksek o yüzden galiba oda . Koku hassasiyeti de eşlik ediyor buna bebek yok ama belirtiler var resmen çok tuhaf demek ki boş gebelikte de belirti oluyormuş . Elimle bekleme kararı aldık . Belki görünür bi umut işte
Ben rujla aynaya baba oluyorsun yazdım girişteki vestiyerdeydi işten gelince aaa yüzüne ne oldu boya olmuş dedim bakayım diye aynaya gitti yazıyo görünce şok olmuştuBirde hamile olanlar esinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunz yada söyledinizİnşallah Allah banada nasip ederse sizden fikir almak isterim
guzelmis buBen rujla aynaya baba oluyorsun yazdım girişteki vestiyerdeydi işten gelince aaa yüzüne ne oldu boya olmuş dedim bakayım diye aynaya gitti yazıyo görünce şok olmuştu
Yok kuzum zaten başından korkuyla geçti benimBeta artislarin nasildi canim senin? Hep duzenli 2 kat artti mi
Temizlik için kullanılan ıslak mendil tarzı bişey var onla sildimguzelmis bupeki ya ilk aklima o ruju o aynadan neyle silmek lazim düşüncesi gelmesi?
Benimdeeeeguzelmis bupeki ya ilk aklima o ruju o aynadan neyle silmek lazim düşüncesi gelmesi?
Bende ruja kıyamadım ilk 10 dakika bir bakıştıkBenimdeeeetemizlemek geliyor öncelik aklıma
Duzenli olmayan beta artışı benim de hic icime sinmez. Oyle ya da boyle bir sorun çıkartıyor. Ama erken ama geç. Neyse ki dış gebelik vs degil canim seninki. Ben de olsam beklerdm ama yine de.Yok kuzum zaten başından korkuyla geçti benim
4 temmuzda 592
6 temmuzda 1006
8 temmuzda 1468
10 temmuzda 2926
Artış bu şekilde oldu doktor kabul edilebilir bir değer korkmana gerek yok herkesin 2 katı artmaz dedi. Ama ben hep korkuyordum acaba diye 10 temmuzda vajina ultrasonla keseyi gördük minicikti ölçmedi bile 2 hafta sonra kalp atışı gel demişti .
Ya bugün bat günüm regl olmadım ama test yaptım negatif çıktı geç olma ihtimalim var mı acabaGüzel kızlarım sizler ne durumdasınız, çok az kaldı Bat larınızaerkenden test yapan var mı? Ya da yapacak olan?
@hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons T TOMURCUK_27 @edava
Adet olmadım bugün adet günüydü ama test yaptım negatif çıktı geç adet olabilir miyim pozitife döner miGüzel kızlar ne durumdasınız acaba?
Regl olanlar kimler? Bana güncel Sat ve Bat söylerseniz güncellerim. Test yapan ya da yapacak olanlar kimlerKimler hamile
@babytoys @iremgns @anne adayim @Merveeee57 @ bebekcee @maaaavi @Surayym @Akgun 35 @Nurse9535 @aynuray_ @brcn95 @Sunshine1 @Nightmare21 @simomays @ELIF7007 @minnoskedii @Soulfly07 @mdhzade @ebeanne22 @ucanpayanda @Numerus clauses T TOMURCUK_27 @hatice3 @hayhay123 @outoffit @Banu y2 @atanamamis ogretmen @fiyonaprensesolan @beyons T TOMURCUK_27 @edava @yasemin9191
Aynen ben de yine şükür diyorum dış gebelik çok zorlu bi süreç zaten heleki hsg istiyorlar sonrasında benim en korkulu rüyam çok canım yanmıştı ilk çektirdiğim de en azından şimdi 15 dakikalık bir işlemle ertesi gün normal hayatıma dönebilcem . İyi yönden bakmaya calisiyorum içimde kalmasın diye de beklemek istiyorum . Rabbim bu çektiklerimize bir mükafat verir inşallahDuzenli olmayan beta artışı benim de hic icime sinmez. Oyle ya da boyle bir sorun çıkartıyor. Ama erken ama geç. Neyse ki dış gebelik vs degil canim seninki. Ben de olsam beklerdm ama yine de.
anladım canım bence de bekle suan belirtilerinde hali hazırda devam gösteriyor ama tabiki sen bilirsin yine de . baska doktor gorusu aldın mı bu aradaYok canım görüşmedim . Hafif kahverengi lekelenmerim vardı oda kesildi tamamen. Bulantım oluyor sabahları beta değeri baya yüksek o yüzden galiba oda . Koku hassasiyeti de eşlik ediyor buna bebek yok ama belirtiler var resmen çok tuhaf demek ki boş gebelikte de belirti oluyormuş . Elimle bekleme kararı aldık . Belki görünür bi umut işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?