2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Daha çooooook var çoookkkk

Merhaba bende aynı hiçbir sorun görünmüyor rahim filmi çektirdim , hatta tüp bebek denedim tutmadı, hiç kalamadım 3 yıldır , hoşgeldin

Kızlar L A L üyeliğinimi iptal etmiş sonuç negatif çıkınca morali çok bozuldu galiba aklım kaldı onda ya profilinde iptal yazıyo haberi olan varmı
Yazmıstı bıraz burdan uzak kalacagım dınlenecegım dıye kuzum ondan ıptal stmıstır gırmemek ıcın.dınlesın kafasını bıraz hepımıze gelıyor bazen o ıcıne kapanma perılerı.ınsallah daha mutlu sekılde gelır ılerleyen zamanlarda

Of inşallah toplar kendini gerçekten yıprandı testlerde bariz belli çıkmıştı oysaki ya çok büyük hayal kırıklığı yaşadı

Kızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedi şekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi dua edin bana nolur

İnşallah güzel haberleri alcaksıncanım sen moralini düşürme Allah’ın izniyle herşey güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…