2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım kusura bakma tekrar soruyorum bu gece ilişki olmazsa olur mu
Önemli olan çatlamayı yakalamak senin de muhtemelen yarın çatlar.Bazen iki gün pik kalabiliyor sen de durum nasıl oluyor daha önce takip yapmış mıydın böyle Yarın çatlar diye tahmin ediyorum yarın mutlaka olsun bence

İnşallah canım ilk defa test yapıyorum gece büyür çatlar diye korkuyorum yani inşallah yarın olur

Ayy inşallah hiçkimseye hiçbirşey demiyorum valla iyili varsınız eşime bile demedim hiç belirti yok hiçbirşey hissetmiyorum diyorum herkeze
En iyisi bu Zaten bir şeyin olmasını istiyorsan kimseye söylememek gerekiyormuş. Ama biz MaşaAllah sürekli bir basın açıklaması halindeyiz

Kızlar benim bu göğüs hassasiyetim iyice can sıkmaya başladı şu an ağrıyor resmen, göğüslerim kocaman oldu, çok sert ağırlık yapıyor. Belim alışkın olmayınca belim de çok ağrıyor djdjdjd tüm bunların üzerine testler negatif ve regl olcam. Bu ayrıca üzücü hem acı çekiyorum hem sonuç yok lütfen tüm bu ağrıyı belirtiyi boşuna çekmiş olmayayimm

Amin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum ki
Ama bebişi düşün senin böyle olman ona iyi gelmez eşin doğru söylüyor doktor kötü bişey dememiş kesin bir sonuç yok canım kolay değil anlıyorum seni

Üzülme bebısm uzulur mınnosunda.hersey guzel olacak dıye dusun.sevdıgın bı tatlı fln ye bı dus yap dusunmeme calıs bır haftaya gorursun mınnosunu ınsallah belkı mınnoslarını
İnşallah kuzum
amin kuzum inşallah
Ama bebişi düşün senin böyle olman ona iyi gelmez eşin doğru söylüyor doktor kötü bişey dememiş kesin bir sonuç yok canım kolay değil anlıyorum seni
Haklısın kuzum da işte elimde değil

İnşallah ikiz olur kuzum güzel şeyler düşünelim. Allah'ın izniyle. Daha önce kimyasel dış gebelik geçmişin yoktu değil mi kuzum?

Bazen böyle yalancı belirtiler yaşayabiliyoruz canım. Eğer hamileysen yakında belli olur değilsen de regl olunca geçer hepsi. İnşAllah hamilesindir

Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı der bir Dahaki gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…