- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.921
Önemli olan çatlamayı yakalamak senin de muhtemelen yarın çatlar.Bazen iki gün pik kalabiliyor sen de durum nasıl oluyor daha önce takip yapmış mıydın böyleCanım kusura bakma tekrar soruyorum bu gece ilişki olmazsa olur mu
İnşallah canım ilk defa test yapıyorum gece büyür çatlar diye korkuyorum yaniÖnemli olan çatlamayı yakalamak senin de muhtemelen yarın çatlar.Bazen iki gün pik kalabiliyor sen de durum nasıl oluyor daha önce takip yapmış mıydın böyleYarın çatlar diye tahmin ediyorum yarın mutlaka olsun bence
Sayılı gün çabuk geçer. Az kaldı öğrenmemeDaha çooooook var çoookkkk
Ayy inşallah hiçkimseye hiçbirşey demiyorum valla iyili varsınız eşime bile demedim hiç belirti yok hiçbirşey hissetmiyorum diyorum herkezeTam yerleşme günleri işteboşa umutlanmıyoruz İnşAllah
Öyle olmamasını umut ediyorumİnşallah canım ilk defa test yapıyorum gece büyür çatlar diye korkuyorum yaniinşallah yarın olur
En iyisi buAyy inşallah hiçkimseye hiçbirşey demiyorum valla iyili varsınız eşime bile demedim hiç belirti yok hiçbirşey hissetmiyorum diyorum herkeze
Ama bebişi düşün senin böyle olman ona iyi gelmez eşin doğru söylüyor doktor kötü bişey dememiş kesin bir sonuç yok canım kolay değil anlıyorum seniAmin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum ki
Aynen işten gelsinde açayım bi şarkıAl kocanı karşına aç müziği döktürün
İnşallah kuzumÜzülme bebısm uzulur mınnosunda.hersey guzel olacak dıye dusun.sevdıgın bı tatlı fln ye bı dus yap dusunmeme calıs bır haftaya gorursun mınnosunu ınsallah belkı mınnoslarını
amin kuzum inşallahCanım neden üzülüyorsun ya daha yolun başındasın şimdi hamileliğin tadını çıkar . Bidaha gelmicek bu günler endişeni anlıyorum bende öyleyim ama kendime dedim ki şimdi sevin kötü bişey olursa üzülmek için çok vaktin olucak herşeyi kafaya takarak güzel bir an varsa bile onu mahvediyoruz .. inşallah birşey olmadan sağlıkla devam etcek korkma
Haklısın kuzum da işte elimde değilAma bebişi düşün senin böyle olman ona iyi gelmez eşin doğru söylüyor doktor kötü bişey dememiş kesin bir sonuç yok canım kolay değil anlıyorum seni
Orasıda doğruSayılı gün çabuk geçer. Az kaldı öğrenmeme
İnşallah ikiz olur kuzumKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi dua edin bana nolur
Kimyasal geçmişim var kuzumİnşallah ikiz olur kuzumgüzel şeyler düşünelim. Allah'ın izniyle. Daha önce kimyasel dış gebelik geçmişin yoktu değil mi kuzum?
Bence pik olmuş artık canım.Kızlar sabah ki testin üzerinden 12 saat geçti akşam tekrar yaptım hala pik değil gibi değil mi Eki Görüntüle 3277410
Bazen böyle yalancı belirtiler yaşayabiliyoruz canım. Eğer hamileysen yakında belli olur değilsen de regl olunca geçer hepsi. İnşAllah hamilesindirKızlar benim bu göğüs hassasiyetim iyice can sıkmaya başladışu an ağrıyor resmen, göğüslerim kocaman oldu, çok sert ağırlık yapıyor. Belim alışkın olmayınca belim de çok ağrıyor djdjdjd tüm bunların üzerine testler negatif ve regl olcam. Bu ayrıca üzücü hem acı çekiyorum hem sonuç yok lütfen tüm bu ağrıyı belirtiyi boşuna çekmiş olmayayimm
Bak tecrüben var kimyasal olsa şimdiye kalmazdı muhtemelen kuzummm. Hem doktor da kimyasal dış gebelik değil demiş. BakKimyasal geçmişim var kuzum
Değilsem de hemen geçsin ya vücudum gerçekten bu sefer abarttıBazen böyle yalancı belirtiler yaşayabiliyoruz canım. Eğer hamileysen yakında belli olur değilsen de regl olunca geçer hepsi. İnşAllah hamilesindir
Teşekkür ederim kuzumBak tecrüben var kimyasal olsa şimdiye kalmazdı muhtemelen kuzummm. Hem doktor da kimyasal dış gebelik değil demiş. Bakmelisaa93 de aynısını yaşamış. İnşallah bebiş veya bebişler sağlıkla gelecekler. İnanıyorummm, dua ediyorummm
Başka bi doktora gitme şansın varsa içini rahatlatmak için ona git istersen.Teşekkür ederim kuzuminşallah sağlıklı der bir Dahaki gitmeme
Bir daha ne zaman gitceksin canımTeşekkür ederim kuzuminşallah sağlıklı der bir Dahaki gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?