- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #13.901
Amin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum kiİnşallah güzel haberleri alcaksıncanım sen moralini düşürme Allah’ın izniyle herşey güzel olucak
Al kocanı karşına aç müziği döktürünAynen ya oh ne güzel stres atar ay bizimde yakında düğün yok olaydı 2 kurtlarımı dökerdim
Foto atmadı ki ama atsa müko olur
Kaç gün var kiAyy benim kasıklarım ve belim ağrımaya başladı yaaerken mi adet olacağım acaba
NeeeeBen dugunlerı hıc sevmemoynamayıda
6 gün var ama nasıl kasık ağrım varKaç gün var ki
Üzülme bebısm uzulur mınnosunda.hersey guzel olacak dıye dusun.Amin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum ki
Almadım canım yaşadığım yerde tek hastane var devlet oda . Başka yerlere de danışıp öyle karar vercem artıkanladım canım bence de bekle suan belirtilerinde hali hazırda devam gösteriyor ama tabiki sen bilirsin yine de . baska doktor gorusu aldın mı bu arada
Kimyasal ve dış gebelik riski ortadan kalktıysa bu korkulacak bir durum değil bebeğim birebir aynısını bende yaşadımKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi dua edin bana nolur
Meryem suresini dinle inşirah suresini dinle bol bol bebeğimAmin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum ki
İnşAllah yerleşiyordur6 gün var ama nasıl kasık ağrım var
Merhaba canım ben uzun zamandır buradayım ama kısa bir ara vermiştim kendimle kaldım geri döndüm diyelimMerhaba bende aynı hiçbir sorun görünmüyor rahim filmi çektirdim , hatta tüp bebek denedim tutmadı, hiç kalamadım 3 yıldır , hoşgeldin
Güzel düşün güzel olsun canım eşin çok haklı önce sen iyi ol Babişinde iyi olur dualarım seninleAmin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum ki
Pike çok çok yakınKızlar sabah ki testin üzerinden 12 saat geçti akşam tekrar yaptım hala pik değil gibi değil mi Eki Görüntüle 3277410
Yumurtlamadan sonraki gün yanidpo neydi? Ne kacirdim
Ay inşallah benim hesabıma göre çatlamanın 8. GünüİnşAllah yerleşiyordur
Canım kusura bakma tekrar soruyorum bu gece ilişki olmazsa olur muPike çok çok yakın
Canım neden üzülüyorsun ya daha yolun başındasın şimdi hamileliğin tadını çıkar . Bidaha gelmicek bu günler endişeni anlıyorum bende öyleyim ama kendime dedim ki şimdi sevin kötü bişey olursa üzülmek için çok vaktin olucak herşeyi kafaya takarak güzel bir an varsa bile onu mahvediyoruz .. inşallah birşey olmadan sağlıkla devam etcek korkmaKızzlar selam. Doktora gittim. Pek de yolunda gitmedi. Önce karından baktı sonra dedi ki alttan muayene edeyim. 2 tane kese gibi birşey var dedi. Ama net değil dedi. Erken olduğu için olabilir dedi. Biri kaybolup biri büyüyebilir dedi. Biri su birikintisi olabilir dedi. Şuan da hiçbir şey net değil dedişekli de değişik gibi dedi. Bilmiyorum çok moralim bozuk kimyasal, dış ihtimali yok attık dedi. Sağlıklı mı diye takip edeceğiz dedi dua edin bana nolur
Tam yerleşme günleri işteAy inşallah benim hesabıma göre çatlamanın 8. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?