2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Amin kuzum, ağlıyorum çıktım çıkalı. Eşim de diyor üzüntüden kötü birşey olacak kötü birşey demedi belirsiz dedi. Ama öyle olmuyor duramıyorum ki
Üzülme bebısm uzulur mınnosunda.hersey guzel olacak dıye dusun.sevdıgın bı tatlı fln ye bı dus yap dusunmeme calıs bır haftaya gorursun mınnosunu ınsallah belkı mınnoslarını

Kimyasal ve dış gebelik riski ortadan kalktıysa bu korkulacak bir durum değil bebeğim birebir aynısını bende yaşadım Bir kese var ikinci bir keseye benzer bir şey daha var ama şekli bozuk sıvı birikmesi olabilir sağlıksız kese de olabilir takip edeceğiz demişti doktorum. Sıvı birikmesiymiş. 3. Ayda ufak bir kanamayla atmış oldum sıvı birikmesini gebelik sağlıklı devam etti

Merhaba bende aynı hiçbir sorun görünmüyor rahim filmi çektirdim , hatta tüp bebek denedim tutmadı, hiç kalamadım 3 yıldır , hoşgeldin
Merhaba canım ben uzun zamandır buradayım ama kısa bir ara vermiştim kendimle kaldım geri döndüm diyelim Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah

Canım neden üzülüyorsun ya daha yolun başındasın şimdi hamileliğin tadını çıkar . Bidaha gelmicek bu günler endişeni anlıyorum bende öyleyim ama kendime dedim ki şimdi sevin kötü bişey olursa üzülmek için çok vaktin olucak herşeyi kafaya takarak güzel bir an varsa bile onu mahvediyoruz .. inşallah birşey olmadan sağlıkla devam etcek korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…