- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
- #13.641
ihtimal olabilir bebeğim yapma o zaman ne olur olmaz :)Ay daha önce gecikmenin 15 günümpozitif gören olmuş bak bunları okudukça acabamı diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ihtimal olabilir bebeğim yapma o zaman ne olur olmaz :)Ay daha önce gecikmenin 15 günümpozitif gören olmuş bak bunları okudukça acabamı diyorum
Gec yumurtlama olduysa neden olmasın canım olabılır.yada pco fln varsa.daha once hıc gecıkırmıydı adetınAy daha önce gecikmenin 15 günümpozitif gören olmuş bak bunları okudukça acabamı diyorum
Tamam bebeğim bir gün önceden haber veririm pazar test yapıp yapmayacağımı çünkü belli olmaz şehir dışında olabilirizPazar gunu senın ıcın erkenden kalkcamEvet ıkı gun kaldı mınnosum bakalım benım yumurta hanfendının akıbetı ne olacak
çatladımı varmı yokmu anlayacagız
![]()
Ne alaka ben özele gittim doktor kendin düşür kürtaj rahme zarar veriyor dedi benim kanamam başlamadığı için oğlumuda hala emziriyordum ondan oldum yani kendin düşürmen daha sağlıklı11 mm keseyi kendim ilaçla nasıl düşürebilirim ki doktor zaten kendin düşük yapmaya başlarsan ağrıdan bayılırsın canını bu kadar yakmaya gerek yok dedi
Ayrıca hatalarımızdan uyuyor ben 7 haftalıktım 10 mm di11 mm keseyi kendim ilaçla nasıl düşürebilirim ki doktor zaten kendin düşük yapmaya başlarsan ağrıdan bayılırsın canını bu kadar yakmaya gerek yok dedi
Ay içtim bile yarım bardakihtimal olabilir bebeğim yapma o zaman ne olur olmaz :)
ay hadi inşAllah inşAllahDolabım 7 8 tane yumurta doluydu hemde tazecik yeni
Yumurtlamıştı tavuk benim yumurtam bitmişti kim kattı bunları diyorum. Yumurta bebege işaret baktım anneme anlattım hamile kalacaksın dedi. Bebek istediğimizi bilmiyor. Bu ay olmazsada bunlar işaret en geç eylülde hamileyim inşallah![]()
Canım lekelnemen kanaman varsa yada başlarsa bir haftaya düşer zaten benimde kesem 11mm di ve evde adet sancısı gibi sancı ile düşürdüm bayılmak ne alakaymış para için kürtaj yapmak istiyor. Ben bu şekilde yaşadım sana kalmış canım nasış istersen öyle yap11 mm keseyi kendim ilaçla nasıl düşürebilirim ki doktor zaten kendin düşük yapmaya başlarsan ağrıdan bayılırsın canını bu kadar yakmaya gerek yok dedi
Yok PCI yok canım günü değil saati şaşmaz benimGec yumurtlama olduysa neden olmasın canım olabılır.yada pco fln varsa.daha once hıc gecıkırmıydı adetın
İnşallah kuzumsenin vücudun şu an inanılmaz efor sarfediyor zaten :) bol bol dinlen bebeğim. zaten yakında sağda solda uyumaya başlarsın![]()
o kadardan bir şey olmaz :) masajı yapma önemli olan o bebeğimAy içtim bile yarım bardak![]()
ilk negatif çıkınca bir modum düşmüştü ama sonra sadece1 gün leke olup ve tam gününde adetim gelince çok sevindimbence gebe kalmaya çalışıyor bunlar güzel şeyler![]()
inş kuzum ay onlar benden daha hevesli olsada sevsek biz bakarız biz yardım ederiz modundalar ama gelen giden yok daha gelmeden cok seviliyo bizimkimaşaAllah maşaAllahsenin bebiş olunca teyzoşu da yardım eder
Tamam canım yapmayayım pazartesi doktordayım kısmetse kendiliğinden geldi geldi gelmedi ilk önce berata baktırırım ona göre ilaç yaz derimo kadardan bir şey olmaz :) masajı yapma önemli olan o bebeğim
4 5 gün leke görmekten daha iyi vallahi süreç hızlanmış oldu :) hamile değilsek hemen regl olup yeni yumurtlamayı beklemek daha iyi :)ilk negatif çıkınca bir modum düşmüştü ama sonra sadece1 gün leke olup ve tam gününde adetim gelince çok sevindim![]()
belini çektirdin rahim filmi de tamam :) bebişin yolları açık bekleniyor inşAllah gelecek çok yakında :)inş kuzum ay onlar benden daha hevesli olsada sevsek biz bakarız biz yardım ederiz modundalar ama gelen giden yok daha gelmeden cok seviliyo bizimki
rahim kalınlığına bakar regl yakın mı değil mi söyler zaten canımTamam canım yapmayayım pazartesi doktordayım kısmetse kendiliğinden geldi geldi gelmedi ilk önce berata baktırırım ona göre ilaç yaz derim
tabiki canm tam gününde olunca mutlu oldum yeni ay yeni umutlar :))4 5 gün leke görmekten daha iyi vallahi süreç hızlanmış oldu :) hamile değilsek hemen regl olup yeni yumurtlamayı beklemek daha iyi :)
Ay valla ben bu doktor işlerinde. Sıfırım yarahim kalınlığına bakar regl yakın mı değil mi söyler zaten canım