2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende de oldu dün akşam sabah namaza kalktım da anca geçti. Gaz ağrısı gibi ama değil değişik bişi dinlenince geçti devam etseydi hastaneye gidecektim

Çok hareketsiz kalmis olabilir misin ben toplantıda 3 saat kalkmadan oturdum bir de 2 saat yolculuk yaptım akşam ben de kivrandim uyanınca geçti
Hareket etmeyi çok özledim canım ama tuvalet harici kalkmam yasak maalesef. Dün magnezyum içmeyi unuttum acaba omu yaptı diyorum bi yandanda yarın sabah muayenen var bakalım doktorum ne diyecek

Bende de oldu dün akşam sabah namaza kalktım da anca geçti. Gaz ağrısı gibi ama değil değişik bişi dinlenince geçti devam etseydi hastaneye gidecektim
Aynen buydu valla canım gaz ağrısı gibi ama değil baya kıvrandırdı çok şükür geçti sonra

Kızlar hamile pantalonu aldınız mı? Pantalonlarım olmuyor artık, ne alacağımı da bilmiyorum

Sana teşekkür ederim diye yazdım ama gitmemiş mi anlamadım
Sanırım hiçbir kupon teknolojik ürünlerde geçmiyor , kamera alacaktım üzdü
E bebekte kameralarda yuzde 20 indirim vardi. Devam ediyordur belki bi bak istersen

Kızlar hamile pantalonu aldınız mı? Pantalonlarım olmuyor artık, ne alacağımı da bilmiyorum
Tayt aldim 3 tane. Pantolon da almayi dusunuyorum. Ama magazada deneyerek alma sansim yok. Lcw dan alip deneyecegim. Ilk hamileligimde oradan almistim

Hareket etmeyi çok özledim canım ama tuvalet harici kalkmam yasak maalesef. Dün magnezyum içmeyi unuttum acaba omu yaptı diyorum bi yandanda yarın sabah muayenen var bakalım doktorum ne diyecek
Çok az kaldı iki ufakligin peşinde koşarken bu günleri belki özlersin bile

Sana teşekkür ederim diye yazdım ama gitmemiş mi anlamadım
Sanırım hiçbir kupon teknolojik ürünlerde geçmiyor , kamera alacaktım üzdü
Ben de eşimin doğum günü oto süpürgesi aldım onda geçti

S saskito bana hep karından bakılıyor bende yarın kontrole gidicem hocaya özellikle sorucam hersey normal diyor. Hoca biraz yoğun 27 ye doğru gidiyorum.
Aklım ilk hocamda kaldı yine aklımda şikayetimi ona yazdım sağ olsun aradı. Ona yine de bir kez olsun gitmek istiyorum yavas muayene olup herseye cevabını verirdı ama işte doğum yaptrdgı hastane uzak kaldı malesef. Yenıdogan anlasması da vardı ama Kışa gelıcekti doğum eşim illa eve yakın olsun dedi.
Bu hafta göbek cevremde agrı oldu bir iki kez. Sıkıstırma göbek cevremde sankı biri bastırır gibiydi. 28e girebilsem az kaldı rahım ağzı kapalı uzunluğu iyi denildi birsey olsa hoca derdi sanırım. Dediğim gibi karından bakıldı.

Dun ben de 100 e 40 ile bu onlukleri aldim. 150 ye 50 ile de hastane cantasi icin duzenleyici aldim.

Eklentiler

• Screenshot_20230910-114957_n11.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20230910-114841_n11.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar dün biraz çok ayakta durdum ve yürüdüm. Karın ağrım yoktu ama makata vuran ağrım vardı. Eve geldim dinlendim geçti

Benim de hep karindan bakiliyor ama rahim agzi uzunlugum simdilik hep yuksek cikiyor zaten.(5 cm) senin de problem olsa soylerdi bence. Sinira yakin olsa zaten vajinal bakardi diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…