2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hamile pantalonu aldınız mı? Pantalonlarım olmuyor artık, ne alacağımı da bilmiyorum
De factodan aldım çok memnunum beden olarak da her zaman giydigim bedeni aldım, rahat olsun kilo alırım dersen bir beden büyükte alabilirsin. Karın kısmı lastikli düğmeli karın büyüdükçe düğmelerin yerini değiştiriyorsun sana resmini atayım aldıgım modelin bir incelersin

Eklentiler

• Screenshot_20230910_124304_trendyol.com.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 64
Sagol canim. İnşallah gorursun Allahin izniyle benim haftamda serklaj yapılmıyor en fazla 25. Haftaya kadarmış başka doktora gitsem ne yapabilir ki bana en fazla progestan verir bu sertlesmelerim kasilmalarim devam ederse 10 gün beklemem yine giderim ya

Cok sagol canim benim. Oyle yaparım artık zaten bu doktoru değiştirmeyi dusunuyordum artık net karar verdim yani bu kadar rahatlık olmaz ucuz bir yere de gitmiyoruz ki nasıl bu kadsr ilgisiz olabiliyor anlamiyorum

Cok sagol canim benim. Oyle yaparım artık zaten bu doktoru değiştirmeyi dusunuyordum artık net karar verdim yani bu kadar rahatlık olmaz ucuz bir yere de gitmiyoruz ki nasıl bu kadsr ilgisiz olabiliyor anlamiyorum
Memnun değilsen değiştir canım kafanda soru işareti kalmasın, bundan sonra önümüzdeki süreç daha da önemli doğuma yaklaşıyoruz artık doğumunu yaptıracak doktor iyi olmalı

Kasilma sanci olabilir canim ihmal etme bence tabi gunluk kac kere ne kadar araliklarla oldugu da onemli. Cok sık oluyorsa nst ye girersin sanciysa Allah korusun, insallah olmasin da, progestan, proluton,adalat verebilir. Sanci varsa zaten calismaya da izin vermez ki. Benim sancim ciktigi icin bunlari kullaniyorum. Ama korkma elimizde daha cok silahimiz var dedi doktor. Rahim agzi da kisalip gitmesin diye yatiyorum genelde. Heyet raporu da verdi. Sen sıklıgıni kontrol et ne kadar araliklarla sertlesiyor ona gore bir saatte 4 ten fazla olursa doktora gidersin

Kızlar hanginiz yolladı hatırlamıyorum ama nevresim rakımı arıyordum model olarak istediğimi buldum, montessori yatağa göre 100x200 899tl lastikli çarşaf, yorgan kılıfı ve yastık kılıfı bir göz atın derim

Eklentiler

• CF0B0C52-6165-4239-B968-D5EBEDB69790.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 66
İnternetten mi aldın canım?
Beli yumusak havlumsu 38dım 40 almısım. Belı kavrayan kısım onemlı sıkmıyor. Cok da rahat bir pant.
Bedeninde maternity 40 yazıyor.

Eklentiler

• IMG_20230910_124038.webp
    152,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230910_124124.webp
    92,4 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bu Sertleşme dedıgınız nasıl bişey.. İlk olunca bıraz acemilik var.

Memnun değilsen değiştir canım kafanda soru işareti kalmasın, bundan sonra önümüzdeki süreç daha da önemli doğuma yaklaşıyoruz artık doğumunu yaptıracak doktor iyi olmalı
Bu gittiğim doktorun cumartesileri akşam 9 a kadar muayenesi oluyor benden izin kullanmamak için bunu tercih ediyordum 32 de izne çıkınca değiştirmeyi düşünüyordum artık kesin karar verdim ama şimdi kime gideyim bilmiyorum
Ya kasılma dediğimiz şey bebeğin kendini böyle bir tarafta toplaması sertlestirmesi değil mi bazen öyle oluyor bazen genel olarak da karnım sertlesiyor ama hiç saymadım bundan sonra sayarım insallah.

Aynen bebek bi tarafa toplaniyor yumurta gibi cikiyor karnindan. Hatta benim 2 tane yumru olusuyordu

Ayy bu ne kadsr güzel bi nevresim ya bayıldım güle güle kullan canım çok güzelmiş gerçekten

Aynen bebek bi tarafa toplaniyor yumurta gibi cikiyor karnindan. Hatta benim 2 tane yumru olusuyordu
Ay benimde oluyor bazen öyle çok sık olmasa da, bebek sol tarafta toplanıyor karnıma bakınca gözle de görülebiliyor bu. Demek o yüzden rahim ağzına bakalım dedi progestan verdi doktorum. Bende diyorum kendi kendime niye verdi bu adam rahim ağzı uzunlugum iyiyken , sancıdan şüphelendi o zaman. Ama bir şey diyim mi bu progestanı kullandığım için midir bilmiyorum yatakta sağdan sola dönerken olan ağrılarım çok azaldı. Demekki gerçekten etkili bir ilaç ben iki aydır sağa sola dönerken rahim içinde vajinada ağrı hissediyordum ama hiç bunun erken doğum belirtisi olacagı gibi bi ihtimal gelmedi aklıma. Rahim büyüyordur normaldir diye düşünmüştüm

Ben Koc universitesi hastanesine gidiyorum. 3.derece. hatta 4. Derece olsa onu da aliriz diye iddialilar. Hastanenin 26 dan sonra yasatma oranlari %90 uzerinde dediler. Hatta gecen haftaki muayenemde florence nightingale den bebek gondermisler bir gun once 28 haftalik biz bakamayiz demisler. Cerrahpasa fln da iyidir elbette. Ben ozel sigortam oldugu icin ve eve cok yakin oldugu icin koc u tercih ettim. Devamli takibi orda yapinca ydyb yer yok gibi muhabbetler de yapmiyorlar, bir sekilde yer buluyorlar. Sgk anlasmasi varmis, bebekleri küvez giderleri icin sgkdan giris yapacaklar.
Benim icin küvez kacinilmaz maalesef, hastane eve 2 km oldugu icin sansliyim, yuruyerek bile gidebilirim.

Rahimde herhangi bir yumuşama düzleşme vs. varmı sordunuzmu? 30 mm rahim ağzı uzunluğu çok korkulacak bir ölçü değil ama hiç bir tedbir almamasıda tuhaf geldi sonuçta sertleşmeleriniz varmış. Gidebiliyorsanız bence farklı bir doktordan daha görüş alıp rahim ağzını ölçtürüp karındaki sertleşmeden bahsedin.

O dönme acisi çatı ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…