- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.961
De factodan aldım çok memnunum beden olarak da her zaman giydigim bedeni aldım, rahat olsun kilo alırım dersen bir beden büyükte alabilirsin. Karın kısmı lastikli düğmeli karın büyüdükçe düğmelerin yerini değiştiriyorsun sana resmini atayım aldıgım modelin bir incelersinKızlar hamile pantalonu aldınız mı? Pantalonlarım olmuyor artık, ne alacağımı da bilmiyorum
Sagol canim. İnşallah gorursun Allahin izniyle benim haftamda serklaj yapılmıyor en fazla 25. Haftaya kadarmış başka doktora gitsem ne yapabilir ki bana en fazla progestan verir bu sertlesmelerim kasilmalarim devam ederse 10 gün beklemem yine giderim yaGecmis olsun . Benim de cok cok kisalmisti. 25 olmasi gerekirken 3 demisti. Ve karindan normal gorunuyordu. Vajinal kontrol edince gorundu. Dogum baslamak uzereymis resmen. Acil 1 saat icinde serklaj oldum. Serklaj sonrasi ilaclar bitince cok kasilmam olmaya basladi. Doktor tum ilaclari devam ettirdi. Progestan, endol surekli devam ediyorum. 2 kutu antibiyotik kullandim. 4 hafta olacak Hala dogurmadim sukur :) bugun 26 bitti. 28 i de gorecegim insallah gun sayiyorum
Bence de 10 gun bekleme, serklaji kacinci haftaya kadar yapiyorlar bilmiyorum ama erken dogumu engelledigi ya da geciktirdigi cok kadin var.
Cok sagol canim benim. Oyle yaparım artık zaten bu doktoru değiştirmeyi dusunuyordum artık net karar verdim yani bu kadar rahatlık olmaz ucuz bir yere de gitmiyoruz ki nasıl bu kadsr ilgisiz olabiliyor anlamiyorumGeçmiş olsun canım benim bebişte baş aşağı duruyor rahime baskı yaptıgını hissediyorum ama bende çalışıyorum yatıp dinlenme şansım yok malesef. Kendini çok yorma dedi doktorum birde ilaç verdi magnezyum zaten kullanıyorum. Bence sen bir doktora daha gidip fikir alabilirsin hem rapor yok hem herhangi bir ilaç yok 10 gün uzun süre gibi. 4 5 gün sonra ağrım oldu deyip kendi doktoruna yeniden git veya, orda bidaha ölçer kısalma oluyor mu olmuyor mu anlamış olursun böylece. İşteyken de ayaklarının altına yükseltecek bir şey koy bacaklarını uzatarak çalışmayı dene ağır bir şey kaldırma hiçbir sorun olmaz inşallah
Memnun değilsen değiştir canım kafanda soru işareti kalmasın, bundan sonra önümüzdeki süreç daha da önemli doğuma yaklaşıyoruz artık doğumunu yaptıracak doktor iyi olmalıCok sagol canim benim. Oyle yaparım artık zaten bu doktoru değiştirmeyi dusunuyordum artık net karar verdim yani bu kadar rahatlık olmaz ucuz bir yere de gitmiyoruz ki nasıl bu kadsr ilgisiz olabiliyor anlamiyorum
Kasilma sanci olabilir canim ihmal etme benceSagol canim. İnşallah gorursun Allahin izniyle benim haftamda serklaj yapılmıyor en fazla 25. Haftaya kadarmış başka doktora gitsem ne yapabilir ki bana en fazla progestan verir bu sertlesmelerim kasilmalarim devam ederse 10 gün beklemem yine giderim ya
Luoca Patisca Bebek Nevresim Takımı Bonnie 399,90 TL yerine 269,90 TLHangi marka aldın canım
Beli yumusak havlumsu 38dım 40 almısım. Belı kavrayan kısım onemlı sıkmıyor. Cok da rahat bir pant.İnternetten mi aldın canım?
Bu gittiğim doktorun cumartesileri akşam 9 a kadar muayenesi oluyor benden izin kullanmamak için bunu tercih ediyordum 32 de izne çıkınca değiştirmeyi düşünüyordum artık kesin karar verdim ama şimdi kime gideyim bilmiyorumMemnun değilsen değiştir canım kafanda soru işareti kalmasın, bundan sonra önümüzdeki süreç daha da önemli doğuma yaklaşıyoruz artık doğumunu yaptıracak doktor iyi olmalı
Ya kasılma dediğimiz şey bebeğin kendini böyle bir tarafta toplaması sertlestirmesi değil mi bazen öyle oluyor bazen genel olarak da karnım sertlesiyor ama hiç saymadım bundan sonra sayarım insallah.Kasilma sanci olabilir canim ihmal etme bencetabi gunluk kac kere ne kadar araliklarla oldugu da onemli. Cok sık oluyorsa nst ye girersin sanciysa Allah korusun, insallah olmasin da, progestan, proluton,adalat verebilir. Sanci varsa zaten calismaya da izin vermez ki. Benim sancim ciktigi icin bunlari kullaniyorum. Ama korkma elimizde daha cok silahimiz var dedi doktor. Rahim agzi da kisalip gitmesin diye yatiyorum genelde. Heyet raporu da verdi. Sen sıklıgıni kontrol et ne kadar araliklarla sertlesiyor ona gore bir saatte 4 ten fazla olursa doktora gidersin
Güle güle kullansın minişLuoca Patisca Bebek Nevresim Takımı Bonnie 399,90 TL yerine 269,90 TL
Luoca Patisca Bebek Nevresim Takımı Bonnie Fiyatları ve Özellikleri
Luoca Patisca Bebek Nevresim Takımı Bonnie en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Aynen bebek bi tarafa toplaniyor yumurta gibi cikiyor karnindan. Hatta benim 2 tane yumru olusuyorduBu gittiğim doktorun cumartesileri akşam 9 a kadar muayenesi oluyor benden izin kullanmamak için bunu tercih ediyordum 32 de izne çıkınca değiştirmeyi düşünüyordum artık kesin karar verdim ama şimdi kime gideyim bilmiyorum
Ya kasılma dediğimiz şey bebeğin kendini böyle bir tarafta toplaması sertlestirmesi değil mi bazen öyle oluyor bazen genel olarak da karnım sertlesiyor ama hiç saymadım bundan sonra sayarım insallah.
Ayy bu ne kadsr güzel bi nevresim ya bayıldım güle güle kullan canım çok güzelmiş gerçektenKızlar hanginiz yolladı hatırlamıyorum ama nevresim rakımı arıyordum model olarak istediğimi buldum, montessori yatağa göre 100x200 899tl lastikli çarşaf, yorgan kılıfı ve yastık kılıfı bir göz atın derim
Ay benimde oluyor bazen öyle çok sık olmasa da, bebek sol tarafta toplanıyor karnıma bakınca gözle de görülebiliyor bu. Demek o yüzden rahim ağzına bakalım dedi progestan verdi doktorum. Bende diyorum kendi kendime niye verdi bu adam rahim ağzı uzunlugum iyiyken , sancıdan şüphelendi o zaman. Ama bir şey diyim mi bu progestanı kullandığım için midir bilmiyorum yatakta sağdan sola dönerken olan ağrılarım çok azaldı. Demekki gerçekten etkili bir ilaç ben iki aydır sağa sola dönerken rahim içinde vajinada ağrı hissediyordum ama hiç bunun erken doğum belirtisi olacagı gibi bi ihtimal gelmedi aklıma. Rahim büyüyordur normaldir diye düşünmüştümAynen bebek bi tarafa toplaniyor yumurta gibi cikiyor karnindan. Hatta benim 2 tane yumru olusuyordu
Ben Koc universitesi hastanesine gidiyorum. 3.derece. hatta 4. Derece olsa onu da aliriz diye iddialilar. Hastanenin 26 dan sonra yasatma oranlari %90 uzerinde dediler. Hatta gecen haftaki muayenemde florence nightingale den bebek gondermisler bir gun once 28 haftalik biz bakamayiz demisler. Cerrahpasa fln da iyidir elbette. Ben ozel sigortam oldugu icin ve eve cok yakin oldugu icin koc u tercih ettim. Devamli takibi orda yapinca ydyb yer yok gibi muhabbetler de yapmiyorlar, bir sekilde yer buluyorlar. Sgk anlasmasi varmis, bebekleri küvez giderleri icin sgkdan giris yapacaklar.dün doktorum bana da 3.derece yoğun bakım ile ilgili bilgi verdi ama haftasından ziyade bebeğin kilosu 1.5 kg üzerinde olması lazım dedi hastaneleri sayarken de hiç özel hastane saymadı çapa Cerrahpaşa’da var dedi.
Muhtemelen bebekler 28.haftada aşağı yukarı 1.5 kg olduğu için doktorlar 28 olarak söylüyor olabilir
.
Sağ ol canım inşallah sağ sağlimAyy bu ne kadsr güzel bi nevresim ya bayıldım güle güle kullan canım çok güzelmiş gerçekten
Havalardan da olabilir serinledi birden bugünde bacaklarım ağrıyo ama dün çok kötüydü ama yaa dedim ben nasıl doğuracamAynen buydu valla canım gaz ağrısı gibi ama değil baya kıvrandırdı çok şükür geçti sonra
Duyduğum en mantıklı yorumEşimde öyle diyorkeyfini çıkar bak çocuklardan gelmeden yatırıyorki geldiklerinde söylenme diye diyor
Rahimde herhangi bir yumuşama düzleşme vs. varmı sordunuzmu? 30 mm rahim ağzı uzunluğu çok korkulacak bir ölçü değil ama hiç bir tedbir almamasıda tuhaf geldi sonuçta sertleşmeleriniz varmış. Gidebiliyorsanız bence farklı bir doktordan daha görüş alıp rahim ağzını ölçtürüp karındaki sertleşmeden bahsedin.Aksam kontrolüm vardi kızlar. Sata göre 26+3 ultrasonda 27+1 cikti 1070 gr olmus bizimki haftasiyla uyumluymus. Renklide gorduk yanak falan masallah toplanmış
Seker sonucumu söyledim sınırda dedi yemene içmene dikkat et şekerli şeyler yeme yeterli dedi.
Bir de karnımın sürekli sert olduğunu bebeğin bir tarafta toplandığını söyledim yine NORMAL dedi ilerideki satırlarda normalmiymis göreceksiniz.
Her neyse ultrasona girdik suyu sınırda dedi yine çok değil en son olctugumuz gibi artmamasii iyi dedi. Neyse herseyine baktı iyi hoş sonra rahim uzunluğuna da bakalım dedi karından bakınca detaylı da kisa demislermiydi dedi yoo hayir 38mm falandı dedim bir de alttan ölçmek istiyorum dedi alttan 30 mm cikti ben şok o sertlesmeler kasılma olabilirmiş gibi birsey söyledi.ne olacak peki dedim suan için tehlikeli değil 10 gün sonra birdaha bakalım dedi ben tatmin olmadım tabi ki kisalmasi normal değil bence
O dönme acisi çatı ağrısıAy benimde oluyor bazen öyle çok sık olmasa da, bebek sol tarafta toplanıyor karnıma bakınca gözle de görülebiliyor bu. Demek o yüzden rahim ağzına bakalım dedi progestan verdi doktorum. Bende diyorum kendi kendime niye verdi bu adam rahim ağzı uzunlugum iyiyken , sancıdan şüphelendi o zaman. Ama bir şey diyim mi bu progestanı kullandığım için midir bilmiyorum yatakta sağdan sola dönerken olan ağrılarım çok azaldı. Demekki gerçekten etkili bir ilaç ben iki aydır sağa sola dönerken rahim içinde vajinada ağrı hissediyordum ama hiç bunun erken doğum belirtisi olacagı gibi bi ihtimal gelmedi aklıma. Rahim büyüyordur normaldir diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?