2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Linki var mı canım? Bir de bedene nasıl karar verdiniz?
Ben 3 aylık hamileyken almıştım 42 beden aldım ilk aylar buyuk geldi ama sonra oldu bel kısmında düğmesi var oradan kolay ayarlanıyor linki yollayayim LCW den siyah aldik ama o çok terletiyor şu an ürün kaldırılmış diyor linki açmıyor
Arkadaşım elbise çok rahat oluyor demisti ben de elbise ile hiç rahat edemedim

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-10-12-12-57-798_com.pozitron.hepsiburada.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
Bugün şeker ölçümüne başladım açlık 98 1. Saat 154 çıktı akşam tekrar bakıcam . Diyette yapıyorum ama yine yüksek değil mi ?

Bende hamile taytı kullanıyorum.
Büyük beden eşofman aldım pantolon gibi oda oluyor.
Eskiden kalma büyük beden pantolonlarımda oluyo.
Çok standart şeyler giyiyorum ama napim

Bugün şeker ölçümüne başladım açlık 98 1. Saat 154 çıktı akşam tekrar bakıcam . Diyette yapıyorum ama yine yüksek değil mi ?
Gebelikte şeker değişken olabiliyormuş normalden daha yüksek çıkabiliyormuş ama bunun normal olduğunu duyuyorum benimde şekerim normalden biraz fazla çıkıyor sıkıntı edilmiyor sağlık ocağında halbuki dikkat etmeyede çalışıyorum

Gecmis olsun. Baska bir doktora daha gorun istersen. Hic bir onlem almadan 10 gun beklemek cok uzun. Allah korusun sikinti olmasin. Hic kalkma rahim agzi uzunlugu kisaliyorsa yat mutlaka
Teşekkür ederim calisiyorum malesef rapor hakkım da bitti kalkmamam mümkün değil. Yani ben anlamıyorum benim doktorumda mi sıkıntı var ucuz da bir hastaneye gitmiyorum ki rahim ağzı kisalmisken beni 10 gün sonra niye çağırır ki ya 10 gün içinde erken doğum yaparsam sertleşmelerjm de var nst ye bile sokmadı başka hangi doktora guvenebilirim ki bilmiyorum
Benim en balondan beri hep baş aşağı . Benim doktorum sorun görmedi baş aşağı olmasını
Benim ki ilk kez baş aşağı dönmüş bir de rahim ağzı da kısalinca ondan korktum canim

Hareket etmeyi çok özledim canım ama tuvalet harici kalkmam yasak maalesef. Dün magnezyum içmeyi unuttum acaba omu yaptı diyorum bi yandanda yarın sabah muayenen var bakalım doktorum ne diyecek
Geçmiş olsun canım magnezyumdan olma ihtimali yüksek, çorapsız gezme hava sıcak olsa bile. Benimde iki hafta önce bir saate yakın süren bi ağrım oldu çok korkmuştum sonra dinlenince geçti yoksa acile gidecektim bende. Magnezyum kullandığım halde benim değerim hala düşük o yüzden oluyor olma ihtimali yüksek dedi bana doktorum. Zaten dinleniyormuşsun ayağa çok kalkmıyorsun, ilaçlarını da alıyorsun endişe etme bişey olmaz inşallah tüm tedbirleri almışsın zaten

Bedene nasıl karar verdin?
Çok kilo almadıysanız şu an giydiğiniz beden alabilirsiniz. İlerki aylarda kilo alırım derseniz (popo büyümesinden bahsediyorum) bir beden büyük alabilirsiniz.
Kızıma hamileyken arkadaşım sağ olsun bana hediye 42 beden gömlek almıştı. Ben 36 giyiyordum üst bedende normalde. Onu değiştirip 38 beden iki parça almıştım. 36 bile olurmuş, 38’i büyük büyük giymiştim.

Geçmiş olsun canım benim bebişte baş aşağı duruyor rahime baskı yaptıgını hissediyorum ama bende çalışıyorum yatıp dinlenme şansım yok malesef. Kendini çok yorma dedi doktorum birde ilaç verdi magnezyum zaten kullanıyorum. Bence sen bir doktora daha gidip fikir alabilirsin hem rapor yok hem herhangi bir ilaç yok 10 gün uzun süre gibi. 4 5 gün sonra ağrım oldu deyip kendi doktoruna yeniden git veya, orda bidaha ölçer kısalma oluyor mu olmuyor mu anlamış olursun böylece. İşteyken de ayaklarının altına yükseltecek bir şey koy bacaklarını uzatarak çalışmayı dene ağır bir şey kaldırma hiçbir sorun olmaz inşallah

Sagol canim. Yaa sorma valla sen beni uyarmıştın bu sertlesmeler için ben yine aynı bu doktora sormuştum normal demişti insan doktoruna guvenmeyecek de kime güvenecek. Rahim agzini ölcmeden önce söyledim yine normal dedi.
Rapor istemedim çünkü rapor hakkım yok bir de o o kadar rahattı ki hiç o an telas yapmadım eve gelince dank etti magnezyum 2 olmasa da 1 tane içiyorum günlük. İlaç falan vermedi başka bu kısalma için.
Sekerime de çok yüksek değil şekerli şeyler yeme yeterli dedi. Suyum ayniymis ne artmis ne azalmış sinirdaymis o yüzden üstüne düşmedi dna testi tabi ki istemedi
Neden iyot gerekliymis sana senin tiroid degerlerin iyi.
Tiroidlerime gidemedim simdi 2 hafta sonra gidebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…