- Konu Sahibi sunshine__
-
- #25.941
Defactodan aldım 2 tane çok rahatKızlar hamile pantalonu aldınız mı? Pantalonlarım olmuyor artık, ne alacağımı da bilmiyorum
Bebek için mi bir atsana canım150ye 50 ıle nevresım takımı aldım
Bedene nasıl karar verdin?Defactodan aldım 2 tane çok rahat
Luoca Patisca Bebek Nevresim Takımı Bonnie 399,90 TL yerine 269,90 TLBebek için mi bir atsana canım
giydiğim bedenden aldım ben olmazsa değişim isteyecektim, lastikli olduğu için zaten güzel oldu sadece paçalarını yaptırmam gerekiyorBedene nasıl karar verdin?
Seninle aynı görünüyor günlerimiz shhshsSON 89
Ben 3 aylık hamileyken almıştım 42 beden aldım ilk aylar buyuk geldi ama sonra oldu bel kısmında düğmesi var oradan kolay ayarlanıyor linki yollayayim LCW den siyah aldik ama o çok terletiyor şu an ürün kaldırılmış diyor linki açmıyorLinki var mı canım? Bir de bedene nasıl karar verdiniz?
Bende hamile taytı kullanıyorum.Ben 3 aylık hamileyken almıştım 42 beden aldım ilk aylar buyuk geldi ama sonra oldu bel kısmında düğmesi var oradan kolay ayarlanıyor linki yollayayim LCW den siyah aldik ama o çok terletiyor şu an ürün kaldırılmış diyor linki açmıyor
Arkadaşım elbise çok rahat oluyor demisti ben de elbise ile hiç rahat edemedim
Bugün şeker ölçümüne başladım açlık 98 1. Saat 154 çıktı akşam tekrar bakıcam . Diyette yapıyorum ama yine yüksek değil mi ?
Gebelikte şeker değişken olabiliyormuş normalden daha yüksek çıkabiliyormuş ama bunun normal olduğunu duyuyorum benimde şekerim normalden biraz fazla çıkıyor sıkıntı edilmiyor sağlık ocağında halbuki dikkat etmeyede çalışıyorumBugün şeker ölçümüne başladım açlık 98 1. Saat 154 çıktı akşam tekrar bakıcam . Diyette yapıyorum ama yine yüksek değil mi ?
Baby me alayım bende o zaman çok teşekkürler canımBen bunu hiç duymadım canım baby me yi kuzenim çok övmüştu 1.5 2 aydır stoga giriyor 2 saat içinde tükeniyordu
Eşimde öyle diyorÇok az kaldıiki ufakligin peşinde koşarken bu günleri belki özlersin bile
Hangi marka aldın canım150ye 50 ıle nevresım takımı aldım
Teşekkür ederim calisiyorum malesef rapor hakkım da bitti kalkmamam mümkün değil. Yani ben anlamıyorum benim doktorumda mi sıkıntı var ucuz da bir hastaneye gitmiyorum ki rahim ağzı kisalmisken beni 10 gün sonra niye çağırır ki ya 10 gün içinde erken doğum yaparsam sertleşmelerjm de var nst ye bile sokmadı başka hangi doktora guvenebilirim ki bilmiyorumGecmis olsun. Baska bir doktora daha gorun istersen. Hic bir onlem almadan 10 gun beklemek cok uzun. Allah korusun sikinti olmasin. Hic kalkma rahim agzi uzunlugu kisaliyorsa yat mutlaka
Benim ki ilk kez baş aşağı dönmüş bir de rahim ağzı da kısalinca ondan korktum canimBenim en balondan beri hep baş aşağı . Benim doktorum sorun görmedi baş aşağı olmasını
Geçmiş olsun canım magnezyumdan olma ihtimali yüksek, çorapsız gezme hava sıcak olsa bile. Benimde iki hafta önce bir saate yakın süren bi ağrım oldu çok korkmuştum sonra dinlenince geçti yoksa acile gidecektim bende. Magnezyum kullandığım halde benim değerim hala düşük o yüzden oluyor olma ihtimali yüksek dedi bana doktorum. Zaten dinleniyormuşsun ayağa çok kalkmıyorsun, ilaçlarını da alıyorsun endişe etme bişey olmaz inşallah tüm tedbirleri almışsın zatenHareket etmeyi çok özledim canım ama tuvalet harici kalkmam yasak maalesef. Dün magnezyum içmeyi unuttum acaba omu yaptı diyorum bi yandanda yarın sabah muayenen var bakalım doktorum ne diyecek
Mağaza vardı outlet lcw Ankarada.İnternetten mi aldın canım?
Çok kilo almadıysanız şu an giydiğiniz beden alabilirsiniz. İlerki aylarda kilo alırım derseniz (popo büyümesinden bahsediyorum) bir beden büyük alabilirsiniz.Bedene nasıl karar verdin?
Geçmiş olsun canım benim bebişte baş aşağı duruyor rahime baskı yaptıgını hissediyorum ama bende çalışıyorum yatıp dinlenme şansım yok malesef. Kendini çok yorma dedi doktorum birde ilaç verdi magnezyum zaten kullanıyorum. Bence sen bir doktora daha gidip fikir alabilirsin hem rapor yok hem herhangi bir ilaç yok 10 gün uzun süre gibi. 4 5 gün sonra ağrım oldu deyip kendi doktoruna yeniden git veya, orda bidaha ölçer kısalma oluyor mu olmuyor mu anlamış olursun böylece. İşteyken de ayaklarının altına yükseltecek bir şey koy bacaklarını uzatarak çalışmayı dene ağır bir şey kaldırma hiçbir sorun olmaz inşallahTeşekkür ederim calisiyorum malesef rapor hakkım da bitti kalkmamam mümkün değil. Yani ben anlamıyorum benim doktorumda mi sıkıntı var ucuz da bir hastaneye gitmiyorum ki rahim ağzı kisalmisken beni 10 gün sonra niye çağırır ki ya 10 gün içinde erken doğum yaparsam sertleşmelerjm de var nst ye bile sokmadı başka hangi doktora guvenebilirim ki bilmiyorum
Benim ki ilk kez baş aşağı dönmüş bir de rahim ağzı da kısalinca ondan korktum canim
Sagol canim. Yaa sorma valla sen beni uyarmıştın bu sertlesmeler için ben yine aynı bu doktora sormuştum normal demişti insan doktoruna guvenmeyecek de kime güvenecek. Rahim agzini ölcmeden önce söyledim yine normal dedi.Z Zeyzey2134 geçmiş olsun.
Başından beri senin gebeliğin de sıkıntılı geçiyor . Hiç dinlemedin.
Rapor verdi mi dinlenmen için?
İki magnezyum
Progestan fitil bunları alıyor musun fitil rahim ağzını güçlendirmek için.
Şekerine ne dedi?
Suyun peki aynı kalmış ama sınırın üstü müymüş yine.
Su fazlalığını neye yordu?
Diyet insülin ne önerdi?
DNA testi diye seninki de tutturdu mu?
Endokrin iyot gerekli sana demişti ı mom omegayı her gün al dedi. İçinde iyot olduğu için.
Tiroitlerine tekrar baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?