2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya hiç çorap alışkanlığım yok aslında doğru diyorsunuz. Çok teşekkür ederim desteğiniz için bende kendimi sıcak tuttum gerçekten düzeldim geçti sancım felan kalmadı demekki soğuk almıştım magnezyumuda hemen içtim korkumdan

Aynısı bende de var bir tarafta toplanıyor ve sert oluyor bebeği dıştan görebiliyoruz bu sorun muymus ben şok 22sinde randevum var gidince doktora soyluyeyim o zaman

Sırt ağrım var ve bacak ağrım benimde hiç ayakta duramıyorum. Sırtımı bir yere yaslamam gerekiyor ve sol bacağım çekiyor resmen

Havalardan da olabilir serinledi birden bugünde bacaklarım ağrıyo ama dün çok kötüydü ama yaa dedim ben nasıl doğuracam
Kız valla zamanında gelsinler illaki çıkar bir şekikde içerde kalacak halleri yok ya ama dünkü sancıda bi tık bende korkmuş olabilirim bu ne ya diye

Şimdiden 7 kilo aldım. O yüzden olmuyor pantalonlarım

Kızlar ya benimde detaylı ultrasonda 22+4 ile servikal uzunluğum 37 mm ölçüldü. 24+5 te 30 mm ölçüldü. Erken doğum riski var dedi doktorun. Sizlerin kaçtı o haftalarda hatırlıyor musunuz ? Ya da kaç olması lazım acaba biliyor musunuz hiç

Cok ayakta gezmeyin dolanmayın. Bol bol uzanın karından mı ölçüldü.

Aynısı bende de var bir tarafta toplanıyor ve sert oluyor bebeği dıştan görebiliyoruz bu sorun muymus ben şok 22sinde randevum var gidince doktora soyluyeyim o zaman
YouTube da bir kaç video izledim de doktorlar diyor ki 20. Hafta sonrasında rahim göbek hizasına çıktıgı için rahimde sertleşme olabiliyormuş uzun süreli geçmeyen sertlikler sıkıntıymıs daha cok ama bunlarda kasılma sanırım. Doktoruna söylersin canım muayenede dikkat eder. Bende bilmiyordum önemli bir şey oldugunu hatta doktora da öyle laf arasında söyledim hemen rahim ağzına bakmak istiyorum dedi bana. Biz tedbirimizi alalım da doktorlar zaten sonrasında yönlendiriyor endişe etme ama bilgi de ver doktoruna canım

Evet evet doktor koçu da saymıştı hatta sanırım bir tek özel onu söyledi diye hatırlıyorum, sağlıkla vakti ile gelir inşallah

Rahim ağzın kaçtan kaça inmişti ?

Benim 12de ölçmüştü 10 gün sonra bi daha gel dedi 27 ölçmüştü korktum baya bi de gebeliğin başı hep uzandım o hafta çok az hareket ettim. Tekrar b10 gün sonra gittim 31 e çıkmıştı. O günden beri hep 31 mm benim. Doktor dün gittiğimde de artık serviks ölçümü yapmayacağız yapsak da dikiş atılamaz Progestan dışı tedavi uygulanamaz vs dedi. Ben de progestana devam ediyorum.

Belki uzanırsan bebek yukarı çıkabilir.
Bu arada doktorum her gittiğimde ısrarla söylüyor önemli olan serviks uzunluğu değil. Yapısı dedi . Beni her ölçtüğünde ıkkındırdı kısalma olmadı.

Kızlar bu Sertleşme dedıgınız nasıl bişey.. İlk olunca bıraz acemilik var.
Karnın birden balon gibi geriliyor tamamı veya bir bölgesi daha sert oluyor sanki bebek oraya toplanmış gibi oluyor. Uzanınca koşa bir süre sonra geçmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…