2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu düzenleyicileri bende merak ediyorum kargo gelince tavsiye ve inceleme yorumlarını bekleriz
Ben klasik cizgili olanlardan almistim. Bavul hazirlarken cok kullanisli oluyor. Coraplar ic camasirlar filan karismiyor diger kiyafetlerle. Bakalim bu nasil cikacak. Kargo gelince size de haber vereyim

Kızlar nefes darlığı yaşayanınız var mı ? Benim son haftalarda nefes darlığı oluyor karnım büyüdüğü için mi acaba birden büyüdü çünkü küçük olan karnım, doktora sormayı da unuttum

Evet bende yaşıyorum karnım büyük baskı yapıyor sabah rahatım genelde akşam oluyor yemekleri az az yiyorum rahat oluyor

Aynen bebek bi tarafa toplaniyor yumurta gibi cikiyor karnindan. Hatta benim 2 tane yumru olusuyordu
Aynen benim o şekilde şimdi yırtıp çıkacak heralde diyorum şimdi düşününce benim çok fazla oluyor ya
Sormadım ama olsa söylerdi herhalde detaylı ultrason raporuna baktim şimdi 21+6 da girmiştim 34mm olculmus rahimde herhangi bir hunilesme vs görülmedi yazmış doktor.
Magzezyumu 2 tane içeyim yine geçmezse sertlesmeler oyle yaparım artık teşekkür ederim
Vajinal ölçüm de mi 30mm mi çıktı canım? Benimde 21+6 da 34mm olculmus 26+3 de 30mm olctu vajinal hiç erken doğum falan da demedi
En son detaylı da 21+6 da 34mm olculmus karından dun 26+3de vajinal 30mm olctu canim. Evet dikis atılmaz artık da ama hiç bir ilaç da vermedi kasılmalar için aklıma takılan o bir önlem almayacaksan da niye olcuyorsun dimi. Yapısıyla ilgili birsey söylemedi kasilmalarim devam ederse tekrar gidicem artık

Benim 15 günde 7 mm azalmış ya daha da azalır diye mi düşündü acaba bilmiyorum ki. Zaten tüp bebekle oldu tedirgin oldum açıkçası. Bide kendi doktorum da değildi perinatolojiydi söyleyen sadece söyledi geçti. Zaman geçtikçe daha da azalır mı diye korkuyorum açıkçası. Karından ölçüldü vajinal ölçmediler hiç

Bn yarim kundak ilk aylarda yapicam oyuzden 2 tane kundak 1 tulum ; e_6 da 1 kundak 1 tulum 6-12 ikisi de tulum aldim

Bak instagramda takip ediyorum simdi bisi paylasmus ergopouch sende bnm kafami karistirdin

ya ben yorgan severim ama çocuğu sıcağa alıştırmamak en iyisi heralde danlar falan eksi derecelerde dışarda uyutuyorlar ya çocuğu daha sağlam oluyormuş bünyeleri 1 alıyorum ben de pişmesin çocuk

ya ben yorgan severim ama çocuğu sıcağa alıştırmamak en iyisi heralde danlar falan eksi derecelerde dışarda uyutuyorlar ya çocuğu daha sağlam oluyormuş bünyeleri 1 alıyorum ben de pişmesin çocuk

Bence de. Deli gibi ortmenin bi faydasi yok. Bizim gelin ukraynali. Cocugu ukraynada dogurdugunda o sogukta hergun parka cikarmis yenidogani. Masallah cok saglikli. Oyuzden 1tog la devam
Ama sole baktik biseyler ters gitti ozmn 1yada 2 tane 2,5tog aliriz. Yani sonucta kargoyla 2 gunde geliyor

Aynen doğru söylüyorsun kasmaya gerek yok

Karindan vajinala göre daha kısa cikiyor vajinal daha uzundur yani. Benim 2 ölçüm arasında 30 günden fazla zaman var senin kısa bir zaman diye belki

Kız valla zamanında gelsinler illaki çıkar bir şekikde içerde kalacak halleri yok ya ama dünkü sancıda bi tık bende korkmuş olabilirim bu ne ya diye
Ya normal doğum sancısı fragmanı geçti gözümün önünden du bakalım bi şekilde çıkacaklar içimizden

Kızlar bana gelen kıyafetler var şimdi bende aldım ama yeğenimden kalan temiz kıyafetleride aldım. Koton hm LCW falan almış ablam. Genel olarak renkleri en soluk kumaşları bozulmuş olan kotondu ki bu beni baya şaşırttı, hm de iyi ama renkleri ve kumaşı en sağlam kalan LCW sanki hiç kullanılmamış gibi ki gayette kullanmış yani. Ebebek kıyafetleride daha öncede dedim kalıp olarak dar ama onlarda iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…