2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kotonun cocuk kiyafetleri yikadikca bozuluyor hep. Son yillarda hic kotondan alisveris yapmiyorum o yuzden

Kızlar şimdi bi kaç sayfa baktım hastane çantasında ne olur ne olmaz diye. Bi doktorun sayfasından alıntı yaptım bi iki ufak detayda ekledim size de fikir olsun diye en başa sabitledim. Mühendisin oğlunun sayfasından da temiz içerikli şampuan ve pişik kremlerini de listeledim. Deterjanları falan da bi ara listelicem. Önemli şeyleride buraya eklerim size de fikir olsun.

Birde bazı sayfalarda yasa gereği hastane çıkışı puset zorunlu falan demiş. İşte bebeğin sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkışını hastane kontrol etmek zorunda falan filan yazanlar vardı. Öyle bi yasaya henüz denk gelmedim ben zaten götürecem ama yine de araştırdım sanırım yanlış bilgi.

Bebek büyüdüğü için akciğerlere baskı yapıyormuş ondan dolayı evet çok rahatsız edici ya son ayları düşünemiyorum bile
Bende düşünemiyorum valla napacağız. Kız bebek daha ağır olur derler doğruysa Allah kız bebeğe hamile olanlara kolaylık versin

Şimdi yeni doğan bakım ilk hafta videosu izliyorum da orda da erkek bebekler genelde daha iri doğuyo diyo
Olabilir tabii çevremde hep kız bebeğin hamileliği daha ağır geçer diyorlar ondan söyledim tatlım bizim oğlan 750 gr falanmış ama ağırlığı 5 kilo oldu bana bu ay yerimden zor kalkıyorum sanki karnım dikleşti bir anda büyüdü

Vallahi doktor bana öyle soyledi karından kısa vajinal yüksek çıkar dedi doktorun yalancisiyim
Ikı gebelıkte de sayısız kere ölcüm yaptırmısımdır, şaşırdım doktorun öyle demesıne, benım doktorum da her zaman vajinal ölcer, perinatolog,dogru olcum vajınaldır der

bende aynı sanırsın 9aylığım ama 5kilo iyi ben 7 kilo fazlayla dolanıyorum bu aralar kocaman bir göbiş bide sığamıyorum biyerlere

Ikı gebelıkte de sayısız kere ölcüm yaptırmısımdır, şaşırdım doktorun öyle demesıne, benım doktorum da her zaman vajinal ölcer, perinatolog,dogru olcum vajınaldır der
Doğru ölçüm tabi ki vajinal zaten bende aksini söylemedim ki karından daha kısa çıkıyor doğru olan vajinal ve vajinal karından olana göre daha uzun cikiyor

Canım doktorların ultrason cihazları farklılık gösterir detaylı bakan ile periyodik muayenem aynı doktor mu ?
Benim mesela 4 mm farketmişti ben 1er hafta arayla farklı doktora gitmiştim.
Senin rahim ağzı uzunluğu ile benimki aynı. Hunileşme görünmüyorsa canını sıkma. Kısalıktan ziyade kasılmaların devam etmemesi ve rahim ağzının yapısı önemli. Bir sonraki kontrolde doktora ıkkınarak da ölçtür. Eğer değişmiyorsa için bi nebze olsun rahat etsin

En doğru sonuç vajinal verir. rahim ağzı kısalığı ile ilgili bir geçmişin yok diye mi bakmıyorlar acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…