2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bu servikal uzunluğu hep ölçüyorlar mi ben detaylida sormuştum 4 demişti sonra kendi doktorum hep iyi dedi ama ölçü hiç söylemedi siz özellikle soruyor musunuz

Bu servikal uzunluğu hep ölçüyorlar mi ben detaylida sormuştum 4 demişti sonra kendi doktorum hep iyi dedi ama ölçü hiç söylemedi siz özellikle soruyor musunuz
Ben de Burda gördükçe doktora soruyorum işte bir kere sordum karından ölçtü 18. Haftada 30mmdi. Haftana göre iyi dedi. Sonra 19. Haftada vajinal ölçtü başka bir doktora gittiğimde o da 37mm iyi dedi. Bida da ölçtülerse de benim haberim yok. Bence belli bir değer var karından . Onun üzerindeyse vajinal zaten daha iyidir deyip bakmıyorlar bence

Ben 21+6 da gittim detaylı ultrasona be doktor 15 mme kadar normal dedi… Ben de 25 asagisi sıkıntılıdır diye düşünüyordum ama perinatolog öyle dedi valla ve ölçmedi…

bebek az önce karnımda pozisyon değiştirdi çok garipti ilk kez bu kadar barizdi dizi izlerken lan lan noluyo dedim bi anda adamda korktu tepkimden poposu soldaydı sağa geçti resmen hareket ederken izledik dün akşam ağlamıştım çok idrar keseme tekme atıyordu hareketinden rahatsız olmuştum ben daha buna tahammül edemiyorum doğunca napıcam diye ağlamıştım gece 12de eşim karnımda dönüşünü görünce dedi ki benim karnımda bir şey böyle dönse ortalığı yıkarım sen de çok tekmeleyince rahatsız oldum diye bile kötü hissediyosun

bende aynı sanırsın 9aylığım ama 5kilo iyi ben 7 kilo fazlayla dolanıyorum bu aralar kocaman bir göbiş bide sığamıyorum biyerlere
Kocam dün besilik kuzular gibi oldun dedi ay benim göbek birden fışkırdı resmen yoktu bişey şimdi sivri bir top var karnımda

Ben 21+6 da gittim detaylı ultrasona be doktor 15 mme kadar normal dedi… Ben de 25 asagisi sıkıntılıdır diye düşünüyordum ama perinatolog öyle dedi valla ve ölçmedi…
Bende 25 aşağısı sıkıntılı diye biliyordum. 15 olarak duymamıştım hiç. 15 te müdahale edemezler ama sanki artık. 25 olsa bi önlem alınır gibi

Ahaha hareketli bir bebe geliyor anlaşılan

Bugün şeker ölçümüne başladım açlık 98 1. Saat 154 çıktı akşam tekrar bakıcam . Diyette yapıyorum ama yine yüksek değil mi ?
Evdeki cihaz ise yüksek
Üstelik cihazın korelasyonu karşılaştırmanız lazım
Sapma yüzde kaç bakılmalı
İnsülin gerekebilir
Diyete yüzde yüz dikkat etmiyor olabilirsiniz.

Suyunuz fazla mı?
Çocuk önden gidiyor mu?
Şeker yüklemesi yaptınız mı kaç çıktı şekeriniz?

Endokrin ile görüşüp tiroit vs ölçtürmeniz lazım.
Yanınızda şeker ölçüm cihazı da götürün farka baksın.

Geçmiş olsun.

Aksatma çok riskli senin durumda
Fitile filan başla.
Normal raporun bittiyse heyet al evde dınlen.
Magnezyuma başla.
İstersen benim perinatolog çok iyi kadın doğum muayenesi de yapıyor. Serklaj filan gerekiyor mu söyler.
Senin acil ilaç takviyesi alman lazım.
Sağlık ocağına ya da hastaneye git hemen yarın tiroide baktır.
İhmal etme lütfen.
Devlette gece randevular açılıyor.
Endokrin den bulursan yapıştır.

Kızlar benim karnım genel olarak bütün gün sert.
Bir yere toplanma şeklind değil ama tamamı.

Bu şimdi bütün gün sancım mı var demek?
Yoksa su çok fazla bu yüzden hep gergin mi?

Kafam çorba oldu yine.

Geçmişe bakamıyorum.
İnşallah herkes iyidir

Bebek hareketlerini hissediyormusun? Benimde dün sertti gaza benzer ağrı vardı uyuyunca geçti çok şükür. İnsüline başladın mı bu arada?

Tamamen sert olmasi gobegin hizli buyudugu zamanlarda oluyor bende. Sanci olsa anlarsin toplaniyor, sipsivri cikiyor karninin bi tarafi. Sanki bebegi sıktırıyormus gibi oluyor rahim. Rahatsiz edici bi his. Belime de vuruyordu benim

B
Büyük ihtimalle

Bugün benim de öyle sancım yok sadece ama midem çok kötü büyük ihtimalle büyüyorlar o yüzden senin de ilk hamileliğin olmadığı için rahim bizden daha hızlı tepki veriyordur bence ama geçmezse doktora git yine de

bende aynı sanırsın 9aylığım ama 5kilo iyi ben 7 kilo fazlayla dolanıyorum bu aralar kocaman bir göbiş bide sığamıyorum biyerlere
Bende bazen böyle aralar olur ya geçerim dersin hep takılıyorum ya göbüşümden ya da popodan artık göbek olduğu için normal eşofman giyince düşük bel gibi duruyor yukarı da çekemiyorum eşim beni öyle görünce baya gülüyor jdjsjak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…