2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayir canım farklı doktorlar ama kendi doktoruma her gittiğimde olcuyordu hep 34mm in üstüydu karından hatta vajinal ölcsem daha uzun çıkar demişti ordan aklımda kalmış.
İnşallah dediğin gibi olur canım ya valla oturdum kara kara düşünüyorum napcam diye
Her doktor farklı bir şey söylüyor zaten kime inanacağız bilmiyorum bi sorun olacak olsa vücut alarm verir heralde diye düşünüyorum kendime bakıyorum bir şeyim yok iyiyim
İnşallah öyledir canım
Haklisin canım kim doktorun nerde muayenehanesi?
Serklaj zaten 25. Haftadan sonra yapılmiyormuş kuzum ben tiroid için dahiliyeye gidiyorum endokrinoloji den mi randevu alayim

Hiç gerek kalmaz sağlıklı geçer inşallah süreç ikimizin hemen hemen aynı ilerliyor beni artık 3 haftada bir çağırdı

Kızlar mevzunuz kasık sancısı mı? Size onu danışmaya gelmiştim bende nefesimi kesecek iki büklüm olacak kadar kasıklarıma sancı giriyor yaklaşık bir dakika sürüyor sonra sancı hafif ağrıya çeviriyor ve oh diye rahatlama geliyor geçiyor..
Daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum He birde hemen ardından karnımda kasıklarımda sertleşme farkettim... Yarım saat önce oldu en son

Hiç gerek kalmaz sağlıklı geçer inşallah süreç ikimizin hemen hemen aynı ilerliyor beni artık 3 haftada bir çağırdı
Evet ikimizin aynı gidiyor:) beni de 3haftada 1 çağırmaya başladı artık :)
İmzandaki tarih sat doğru mu senin ?
Sanki senle hafta dönümlerimiz aynı diye hatırlıyorum cuma hfta dönümüm bugün ben 28+2 yim

Benim kız şimdiden nefesimi kesiyor
Durduk yere yaşlı teyzeler gibi of of çekip duruyor
Nefes egzersiz aleti var 3 lu top şeklinde 24 tl gibiydi fiyatı da onu sürekli kullanınca bu sorun olmuyormuş ama ben daha 3 topu aynı anda kaldiramadim

Benim 27+5 bugun salidan dönüyor benim adet tarihimde şöyle bir şey oldu ben Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim Mart'ta hamile kaldım kimyasal gebelikte kanama vb biraz uzun sürdü tarihler orada biraz karıştı ama ovulasyon kullanıyordum 14 Mart'ta yumurtladim programda adet tarihimi 1 Mart olarak güncelledi

Ben de dun kendimi inandirmaya calisiyodum. Hayir ben hamileyim 6,5 aylik evet eminim 6.5 aylik die

Hangisi olacagini sen belirle ama senin durumunda sen riskli gebelik yasiyorsun. Oncelikle bundan sonra perinatoloji ile devam etmen daha dogru. Perinatologlsr ztn kadin dogumcu ama ihtisaslari riskli gebelikler uzerine. Ve ben olsam mutlaka 3. Bir gozun muayenesine girerdim. Maddiyati kim oldugunu yorum yapmicam ama senin avutulmaya da korkutulmayada ihtiyacin yok. Erken dogururmamani saglayacak gerekirse de 3. Ydyb olan bir hastane ile iletisim icinde olman gerekiyor

Seninki braxton hicks zannedersem kuzum. Tarif ettigin sey onu gosteriyor. Rahim alistirmalara baslamis heralde 2. Gebelik die. Arat internetten. Tahminimce o. Bi sıkıntı yok

Bende ondan korkmuştum aslında yavrum daha erken değil mi ya ben ilkini hatırlamıyorum böyle şeyler yaşadım mı yaşamadım mı dilemkolau 10 sene oldu dediğin terime bakacağım şimdi teşekkür ederim

Bu dediğin dün bende ve savascii da oldu benim dinlenince geçti ama biraz sancılı bişi gaz ağrısı desem değil adet desem değil değişik bişi karnım falan sertleşti sonra geçti ama bugğn dinlendim sürekli bol su az karbonhidratlı bi gün geçirmeye çalıştım

Bu bnm bildigim normal surec. Normalde 30. Haftada fln basliyomus ama bzn erken baslayabiliomus. Bende de bisey oluo ama cars doktora gidince sorucam. Arada sisiyorum karnim sert oluyo uzaninxa gecio. Ama cok yogurt kefir ve kurubaklagil tukettim buaara. Magnezyumda icmedim. Bgn yoruldum yorulunca oldu mesela. Sonra yumusadi yine. Ama bitarafta toplanma fln yok. Ben de ona darlaniyorum noluyo die

Dua ederiz etmezmiyiiz ama bizi haberdar et kuzum. Guzel haberlerle gel

Benim de 1 hafta önce öyle oldu acile gittik nstye bağladılar ama çok küçük olduğu için bulamadılar eğer çok yorulduysan oynamaz dedi acildeki doktor inşallah güzel haberlerle dönersin

Yaa içini ferah tut uyuyordur biraz stres yaptıysan o da stres yapmıştır kötü bişi yoktur inşallah

Rahim başına ne geleceğini bildiği için 2 ve sonraki hamilelikler de direnmiyormus o yüzden hareketleri kasılmaları ilk gebeliklerden önce hissediyoruz

sudem34 canım gamzeye katılıyorum, evet önlemler alınan bir zamandan geçiyorsun ama sana kesinlikle daha derin her seferinde hem bebeğe hemde sana daha detaylı bakacak bir doktor lazım iki üç yere gidip sürekli kafanı kalbini karıştırmadan, ben önlem aldım gerisi Allaha ve bana vereceklerine kalmış en güzeli olsun diyebileceğin bir doktora gitmen lazım... Şimdi şu durumda değil sen kim olsa çorba gibi karışır her duygusu ne düşüneceğini ne hissedeceğini bilemez, bunun bir sebebide işte sürekli o doktor şunu dedi bu doktor bunu dedi diye düşünmekten oluyor... Şekeri stres de yükseltir biliyorsun değil mi zaten en baş sebebi stres oluyor yemek dışında değerlerin yükselmesinde. Lütfen yemeklerine insülin ine dikkat ettiğin gibi duygu durumlarına da dikkat et kötümser bakma yaklaşma bunun içinde tek bir doktora güven bunu sen seçersin kalbini dinle yeter

Adet ağrısı olan yerde ama ağrı değil sancı tek taraflı bacağa bile vuruyor, bacak demişken kasık kemiğimde sinir sıkışması gibi hisde var üç gündür Allah hayra çıkarsın normaldir inşallah bu hafta şeker ölçümüyle birlikte gideceğim doktora soracağım hepsini
İyi yavrum senin uzanınca geçiyor bazen ne yapsam geçmiyor o sertlik ve gerilme, magnezyum bu hafta üç kere içtim bende çoğaltmak gerek
Bi tarafta toplanma mevzusu ne ki
Rahim başına ne geleceğini bildiği için 2 ve sonraki hamilelikler de direnmiyormus o yüzden hareketleri kasılmaları ilk gebeliklerden önce hissediyoruz
Doğum sancısı çekmedim ki ben hiç yaşamadım suyum geldi sezeryan oldum rahim hiç açılmadı kasılmadı ilkinde

Hepinizin söylediklerinden anladığım kadarıyla yorulmak dahada beter hale getiriyor ağrıları sancıları tetikliyor...

Ben hamilelikte insanın çok sinandigini düşünüyorum. Bugün bir arkadasimizla karşılaştık kız 7 aylık hamileyken doktora gidiyor doktor bebeğin beyincigi yok diyor üniversite hastanesine sevk ediyor orada perinatologda beyincik yerinde boşluk var diyor bu bebeğin alınması lazım diye anlatıyor bir an önce alalım diyor kocası da bir yere daha gidelim diyor adanalilar Adana'ya gidiyorlar orada 2 profesör daha aynı şeyi söylüyor bir tane daha Doktora gidiyorlar o da beyincik yero boş ama beyincigi var diyor bakıp bu da sorun oluşturmaz sağlıklı bu bebek diyor. Arkadaşım diyor ki 10 günde diyor eşim 15 kilo verdi düşünüyorum eğer aldirsaydilar o vicdan azabı ile nasıl yaşanırdı

İçim yandı valla, en korktuğum şey işte doktorlar diyor diyor diyor sonra Bi bakıyorsun sapasağlam bir bebek... Sınav evet her öğrenilen kötü haber sınav aslında, tarama testlerini ben bu yüzden yaptırmadım

bebeğim kime geçersin bilmiyorum ama kendi dr'unu değiştirmen gerektiği aşikar. seni daha da strese sokuyor. ben olsam 3. seviye ydyb olan bir hastanedeki perinatologa geçerdim. sen nerede yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…