2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim kız şimdiden nefesimi kesiyor
Durduk yere yaşlı teyzeler gibi of of çekip duruyor
Doğru demek ki, benim görümcem d4 çok ağırdı yani yerinden zor kalkıyordu. Benim de yeni başladı nefes almakta zorlanıyorum Yürüyüş yapmasam patlayacak gibi oluyorum gaz sorunum da tekrar başladı. Bizim gebeliğin balayı bitti kızlar herhalde

Gıcık oluyorum ama ben bide hep çocuğu olan kadınlar diyor yani sende yaşamışsın bu süreci destek olacağına saçma muhabbetler
Sorma bana sen zayıfsın çok kilo almazsın diyorlar alınca da nolmış sana diye konuşmaya başlarlar. Hepsine kulağını tıkayacaksın canım bu bizim gebeliğimiz kimseyi alakadar etmez, yoksa insanlar illaki söyleyecek bir şey bulur can sıkmaya çalışır gül geç

İnsanın en ufak şeyde aklı çıkıyor Allah hep güzel hayırlı haberlerlerini aldirsin tüm bebeklerin

Biraz ileride kusmalar geri geliyor

Ben biraz yordum kendimi muhtemelen ondan diye düşündüm neyseki 7sene sonra bilmem kaçıncı gebeliğim riskli gebelik sayılması dışında bi problem yok. Ya tutamıyorum ki kendimi sonra da pişman oluyorum ya bebeğe bişi olursa diye

Benim bundan 1 ay önce hiç karnım yoktu sen nasıl hamilesin diyorlardı o kadar kafama takmıştım ki deli gibi kilo soruyordum doktorlara düşünüyordum acaba sağlıksız mı diye, bu bir haftadır karnım birden çıktı kilo aldım belli oluyor artık şimdi de nolmuş şişmişsin diyorlar. İnsanlar hiç susmuyor gerçekten o kadar haklısın ki. İçimizde bir can taşıyoruz bunun mucize oluşuna odaklanıp gerisine kulak tıkamak lazım yoksa geçmez bu zaman.

Ben bu ay işini hala çözemedim çözen varsa bana anlatsın lütfen bugün bir yazıda 30 günden değil 28 günden hesaplanır diyordu iyice çorba oldum
Öyle saçmalık mı olur yaa o zaman 40haftalık doğuran 10aylık bebek doğurmuş oluyo ki mühendislik okumuş ben bile şoktayım bir ayın 28gün olmasına şuan

İnsanın en ufak şeyde aklı çıkıyor Allah hep güzel hayırlı haberlerlerini aldirsin tüm bebeklerin
Amiiin canım amiiin
Ben bu ay işini hala çözemedim çözen varsa bana anlatsın lütfen bugün bir yazıda 30 günden değil 28 günden hesaplanır diyordu iyice çorba oldum
Kaç haftalıksın, 26. Hafta bitince altı buçuk demeye başlıyor insan iki hafta sonra yani 28. Haftada tam yedi aylık oluyorsun
Girdiğin ay değil bitirdiğin ay önemli kaln gün sayısına bak programlarda gösteriyor ona göre anlarsın aslında
Tut kendini kalkma yerinden sonra vurma kafanı kalktığın yerlere Allah korusun riskli gebelik diyorsun ben öyle olsam oğlum bile kaldırmaz beni yerimden bende kalkmam

Ay ben değişiğim robot süpürge alcam kendime bebek gelmeden inşallah. Temizliğine güvenmediğim için dik süpürge almıştım salaklık etmişim yani en azından günlük temizlik derdine düşmezdim de otururdum aşşa belki bi ihtimal. Bide bende şeyde oldu sağ kaşığıma vurdu ağrı biraz ama geçti yani çok şükür

Öyle saçmalık mı olur yaa o zaman 40haftalık doğuran 10aylık bebek doğurmuş oluyo ki mühendislik okumuş ben bile şoktayım bir ayın 28gün olmasına şuan
Bende anlamadım valla şaşırdım döngü 28 gün olduğu için öyle yazıyordu ama biz şuan adet olmuyoruz neden adet döngüsüne göre olsun ki? Ay çok karışık
25+4 bugün canım. Bende öyle hesaplamaya çalışıyordum bugün 30 değil 28 üzerinden hesaplanır okuyunca hesaplar şaştı
İnşallah insanı mahvediyor
Sizlerden okumuştum gerçekten çok zordu inşallah siz de yaşamayın ya

Bencede astım hastası gibiyim soda ile hayatta kalmaya çalışıyorum .
Ayağımda hep çorap + terlik gün içinde balon gibi bi inip bi şişiyor karın bölgem haram doğuracak gibi geziyorum ortada
Bide kabızlık başgösterdi magnezyum + kayısı + taze incir ile WC sorunumu çözmeye çalışıyorum

bana da aynı şekilde herkes aylarca hiç karnın yok dedi göze geldiğime inanıyorum bir anda bir kilo aldım karnım çıktı anlatamam şimdi de herkes kilo aldın diyor. kvdemle 1.5 aydır ilk kez görüntülü konuştuk gördüğü gibi yanakların tontikleşmiş dedi kız gittiğim kuyumcu bile kilo muhabbeti yapıyor vallahi cinlendirdiler beni, bi gün biri tersime denk gelecek ama hadiii bakalımmm

Aman neyse hafta bazlı gitmek daha iyi ay bazlı gidince günden hesaplıyorum uygulamada bebeğin kaç günlük olduğu yazıyo ordan yuvarlama yapıp diyorum

Kabızlık Bende de başladı bu aylarda aman dikkat basur sorunu olabiliyormuş. Bol bol kayısı falan yiyelim Allah korusun bir ömür çekeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…