2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bende de aşırı ödem oldu iki gündür ya geçmesi için ne yapabilirim bilmiyorum hiç

Ya aslında hamile olmadığım zamanlarda bana biri dese böyle bişeye alınmam derimde hamile kafası çok farklı gerçekten insanların sana değil direk karnına bakması biraz sinir bozucu geliyo niye bilmiyorum. Kıyaslama yapması hele hepten beter

Ben nazardan da korkuyorum bide biri gözlerini karnıma dikince hemen elimi koyup dua okuyorum. Bana da herkes hiç kilo almamışsın falan dedi hangi kem gözlünün sayesinde bilmiyorum şiştim doldum

Robot süpürge bende tam temizlemiyor diye almadım şarjlı dikey aldım bende şuan pişmanım
Baktım şimdi gamzenin dediği sancıyla braxton hicks ismiyle geçiyor yalancı sancı... Evet uyuyor tarifine bendeki sancı ama tek farkı var benim bacağıma da vurdu bu sancılarve karnım sertleşti. . Doktora gidince soracağım

Ben haftada 1 gün izinle çalışırken eve misafir gelince ağlayasım geliyordu
Temizlik mi yapsam yemek mi ortalığımı toplasam diye bide yeni evliyim halılardan her gün yumak yumak toz atıyor dışarı . Eşim en son gördü zorlandığımı gırgır niyetine bile olsa beni rahatlatır diye aldı robot süpürge kızlar şu kadar söyleyeyim benim güçlü süpürgem ile eşim temizliyordu dip bucak evi robot süpürge en düşük ayarda bile öyle bir temizliyor ki evi eşim 1,5 yıldır temizlik gücünün hayretinde . Alın aldırın bir süpürgeden fazlası hastalıkta , hamilelikte yaşlılıkta beyaz eşya sınıfında alınması gereken muazzam bir ürün . Sadece size önerim robot süpürge alırken eşyalarınız yerden 10 cm yükselte olmasına dikkat edin . Ayrıca lazer başlıklı olanların üst kısımlarında ayrıca bir çıkıntı bölüm var eşyalarınız yere yakınsa bu lazer kısım hızlıca evi temizlerken zarar görebilir ben üst yüzeyi düz almanızı tavsiye ederim . Gebeliğim boyunca eve hiç normal süpürge açmadım evim haftada 1 toz bile alsam toz bezim lekelenmiyor . Vileda yaptığım su tertemiz . Astım başlangıcım olmasına rağmen çok rahat nefes almıyorum robot süpürgeyi aldığım zamandan beri

Sen bildiğinden şaşma boşver hesabı altı aylıksın işte

Aa öylemiymiş benimki ne zaman başlatır hiç bilmiyorum bide çatı muayenesi beni biraz geriyo pek iç açıcı konuşmuyorlar bu konuda
38.haftada başlıyor nst mecburen çünkü doğum sınırına giriyoruz her an her şey olabilir diye. Tabi Allah korusun evet o muayene beni de korkutuyor sorun yaşayanlar çok

Bnde anneme bu ay kilo almamışım dedim hemen bebekler ne durumdaki bı doktora mi gitsem küçük kalmış olmasinlar fln dedi resim atmıştım karnın çok küçük fln dedi direk bnde acaba mi oldu

Ben nazardan da korkuyorum bide biri gözlerini karnıma dikince hemen elimi koyup dua okuyorum. Bana da herkes hiç kilo almamışsın falan dedi hangi kem gözlünün sayesinde bilmiyorum şiştim doldum
Etki ediyo ki hemen ters dönüyorum o gün ki bu bende değil hepimizde oluyordur hamilelikte ekstra herşey nazar bile ekstra yani
ahahahh sarılasım geldi şuan bize çok tebrik
ya ben dik süpürgeyide çalışırken aldım eve geldiğimde de rahat durmuyordum ki haftada iki gün dip köşe temizlik yapıyodum işten gelince yemeklerimide hep ayarlıyordum namaz kılma falan derken 11de dinlenmeye geçiyordum. Bide haftasonu gezeyim diye hep hafta içi yapıyodum Cidden zorum neymiş benim bilmiyorum ben evde yokken temizlermiş ne güzel

38.haftada başlıyor nst mecburen çünkü doğum sınırına giriyoruz her an her şey olabilir diye. Tabi Allah korusun evet o muayene beni de korkutuyor sorun yaşayanlar çok
Nasıl yani bidaha ki ay sen nasıl 38.haftada oluyon

Seninki nasıl bir sanci
Balım geneli sert gün içi. Toplanma bazen. Sudan galiba.
Dahiliye bulursanız gidin bence.
Karbonhidrat azaltın KV bugün yoğurtlu şehriye yapmış beyaz un sonuçta iki kaşık yedim öğlen akşam bile şekerim düşmedi çabuk yükseliyor.
Sizin de epey yüksek benim bu kadar yüksek değildi ama ne fayda suyum çok fazla.
Perinatolog çok iyi oğlumun ikili ayrıntılı hepsini o yaptı zaten. Dediğim gibi tecrübe biri 30 yıllık ise belki öbürü 20 yıllıktır. Çarşamba hastanede sorayım bir. Oğlumun doktoru da iyiydi. Dış gebelikte bu doktor daha iyi diye buna geçtim.
Özelden yazayım canım
Sen nereye gidiyorsun?
Zeynep kamile keşke gitseydim işim vardı o gün.
En iyisi bakırköy, çam sakura ya da zeynep kamil e bir daha randevu bakayım.

Koşup alasım geldi şuan ya

hamileyken kendimi fiziksel olarak seksi hissetmemeye başladım açıkçası onun etkisiyle daha alınganım diye düşünüyorum bir de fark ettimki hamilelikte insanlar seni senden çok inceliyor çatladın mı kilo aldın mı yüzün değişti mi sanki senden eksilen onlara gidiyor
Bnde anneme bu ay kilo almamışım dedim hemen bebekler ne durumdaki bı doktora mi gitsem küçük kalmış olmasinlar fln dedi resim atmıştım karnın çok küçük fln dedi direk bnde acaba mi oldu
kadınlara en çok anaları body shaming yapıyor net. ben hayatımda ilk kez 58 kiloya çıktığım dönemde (boyum 165) annemle alışverişe gitmiştik 98 kiloluk annem mağazadaki görevlinin yanında dedi ki ben kilonun ne kadar kötü bir şey olduğunu sen kilo alınca anladım dedim anam benden 40 kilo fazlasın biraz geç kalmışsın sanırım anlamak için

Benimde demir kullanmaya başladığımdan beri kabızlık ve renk değişimi var

Ay benim de annem ile klasik muhabbetim
Ilk 3 ay 2 kg aldim, karnim belli oluyordu
4. Ay 2kg
5. Ay 3kg aldim
Ama annem asla tatmin olmuyordu. Zayifsin ye, daha cok ye . Halbuki normal porsiyon yiyordum sadece yedigimde besleyici seyler tuketmeye ozen gosterdim. Bos karbonitrat fln yemedim cok. Ona ragmen bence cok aldim ilk 5 ayda 7 kg.
Sonra serlaj sonrasi yatisa gecince eritemedigim icin yiyemedim porsiyonlarim kuculdu. Ama yine de cig kuru yemis bol et vs hic aksatmadim. 3 hafta hic kilo almadim. Ama her hafta kontrolde bebekler kilo almisti. Simdi bu hafta aldim yine :) 6. Ayi toplam 8kg ile bitirecegim sanirim

Annem kalp krizi geciriyordu tabi doktora soyluyorum ne guzel iste biz cok ve ani kilo istemeyiz diyor. Annem ise kendi 30 almis benim ikizlerde 35kg fln almami bekliyor hala her konusmada ayni tartisma

Hangi marka aldınız canım

Kiz nasil anlattın masallah suan herseyimi verip alasım geldi o süpürgeyi hangi marka model bir halıların sacaklarina takiliyor mu ondan korktuğum için almıyorum ve harita özelliği var mi
Olur inşallah ben medicine a gidiyorum biliyorsundur Rahime bekara çok isteyerek gitmiyorum çalıştığım icin aksam 6 dan sonra muayene aldığı için bu doktoru tercih ediyordum ama bu son olaydan sonra iyice soğudum değiştiricem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…