- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.121
Ben canlanmayı bekledikçe terse gittim evet hiç gerek yoktuHiçbir gereği yoktu gelmelerinin
Ya aslında hamile olmadığım zamanlarda bana biri dese böyle bişeye alınmam derimde hamile kafası çok farklı gerçekten insanların sana değil direk karnına bakması biraz sinir bozucu geliyo niye bilmiyorum. Kıyaslama yapması hele hepten beterbana da aynı şekilde herkes aylarca hiç karnın yok dedi göze geldiğime inanıyorumbir anda bir kilo aldım karnım çıktı anlatamam şimdi de herkes kilo aldın diyor. kvdemle 1.5 aydır ilk kez görüntülü konuştuk gördüğü gibi yanakların tontikleşmiş dedi kız gittiğim kuyumcu bile kilo muhabbeti yapıyor vallahi cinlendirdiler beni, bi gün biri tersime denk gelecek ama hadiii bakalımmm
Aa öylemiymiş benimki ne zaman başlatır hiç bilmiyorum bide çatı muayenesi beni biraz geriyo pek iç açıcı konuşmuyorlar bu konudaBir sonra ki ay nst başlayacak herhalde ondan sonra hesaplarım
Ben nazardan da korkuyorum bide biri gözlerini karnıma dikince hemen elimi koyup dua okuyorum. Bana da herkes hiç kilo almamışsın falan dedi hangi kem gözlünün sayesinde bilmiyorum şiştim doldumYa aslında hamile olmadığım zamanlarda bana biri dese böyle bişeye alınmam derimde hamile kafası çok farklı gerçekten insanların sana değil direk karnına bakması biraz sinir bozucu geliyo niye bilmiyorum. Kıyaslama yapması hele hepten beter
Robot süpürge bende tam temizlemiyor diye almadım şarjlı dikey aldım bende şuan pişmanımAy ben değişiğim robot süpürge alcam kendime bebek gelmeden inşallah. Temizliğine güvenmediğim için dik süpürge almıştım salaklık etmişim yani en azından günlük temizlik derdine düşmezdim de otururdum aşşa belki bi ihtimal. Bide bende şeyde oldu sağ kaşığıma vurdu ağrı biraz ama geçti yani çok şükür
Ben haftada 1 gün izinle çalışırken eve misafir gelince ağlayasım geliyorduAy ben değişiğim robot süpürge alcam kendime bebek gelmeden inşallah. Temizliğine güvenmediğim için dik süpürge almıştım salaklık etmişim yani en azından günlük temizlik derdine düşmezdim de otururdum aşşa belki bi ihtimal. Bide bende şeyde oldu sağ kaşığıma vurdu ağrı biraz ama geçti yani çok şükür
Sen bildiğinden şaşma boşver hesabı altı aylıksın işteBende anlamadım valla şaşırdım döngü 28 gün olduğu için öyle yazıyordu ama biz şuan adet olmuyoruz neden adet döngüsüne göre olsun ki? Ay çok karışık
25+4 bugün canım. Bende öyle hesaplamaya çalışıyordum bugün 30 değil 28 üzerinden hesaplanır okuyunca hesaplar şaştı
Sizlerden okumuştum gerçekten çok zordu inşallah siz de yaşamayın ya
38.haftada başlıyor nst mecburen çünkü doğum sınırına giriyoruz her an her şey olabilir diye. Tabi Allah korusunAa öylemiymiş benimki ne zaman başlatır hiç bilmiyorum bide çatı muayenesi beni biraz geriyo pek iç açıcı konuşmuyorlar bu konuda
Bence de ya dümdüz 6 işteSen bildiğinden şaşma boşver hesabı altı aylıksın işte
Bnde anneme bu ay kilo almamışım dedim hemen bebekler ne durumdaki bı doktora mi gitsem küçük kalmış olmasinlar fln dedi resim atmıştım karnın çok küçük fln dedi direk bnde acaba mi oldubana da aynı şekilde herkes aylarca hiç karnın yok dedi göze geldiğime inanıyorumbir anda bir kilo aldım karnım çıktı anlatamam şimdi de herkes kilo aldın diyor. kvdemle 1.5 aydır ilk kez görüntülü konuştuk gördüğü gibi yanakların tontikleşmiş dedi kız gittiğim kuyumcu bile kilo muhabbeti yapıyor vallahi cinlendirdiler beni, bi gün biri tersime denk gelecek ama hadiii bakalımmm
Etki ediyo ki hemen ters dönüyorum o günBen nazardan da korkuyorum bide biri gözlerini karnıma dikince hemen elimi koyup dua okuyorum. Bana da herkes hiç kilo almamışsın falan dedi hangi kem gözlünün sayesinde bilmiyorum şiştim doldum
ahahahh sarılasım geldi şuanRobot süpürge bende tam temizlemiyor diye almadım şarjlı dikey aldım bende şuan pişmanım
Baktım şimdi gamzenin dediği sancıyla braxton hicks ismiyle geçiyor yalancı sancı... Evet uyuyor tarifine bendeki sancı ama tek farkı var benim bacağıma da vurdu bu sancılarve karnım sertleşti. . Doktora gidince soracağım
ya ben dik süpürgeyide çalışırken aldım eve geldiğimde de rahat durmuyordum ki haftada iki gün dip köşe temizlik yapıyodum işten gelince yemeklerimide hep ayarlıyordum namaz kılma falan derken 11de dinlenmeye geçiyordum. Bide haftasonu gezeyim diye hep hafta içi yapıyodum Cidden zorum neymiş benim bilmiyorum ben evde yokken temizlermiş ne güzelBen haftada 1 gün izinle çalışırken eve misafir gelince ağlayasım geliyordu
Temizlik mi yapsam yemek mi ortalığımı toplasam diye bide yeni evliyim halılardan her gün yumak yumak toz atıyor dışarı . Eşim en son gördü zorlandığımı gırgır niyetine bile olsa beni rahatlatır diye aldı robot süpürge kızlar şu kadar söyleyeyim benim güçlü süpürgem ile eşim temizliyordu dip bucak evi robot süpürge en düşük ayarda bile öyle bir temizliyor ki evi eşim 1,5 yıldır temizlik gücünün hayretinde . Alın aldırın bir süpürgeden fazlası hastalıkta , hamilelikte yaşlılıkta beyaz eşya sınıfında alınması gereken muazzam bir ürün . Sadece size önerim robot süpürge alırken eşyalarınız yerden 10 cm yükselte olmasına dikkat edin . Ayrıca lazer başlıklı olanların üst kısımlarında ayrıca bir çıkıntı bölüm var eşyalarınız yere yakınsa bu lazer kısım hızlıca evi temizlerken zarar görebilir ben üst yüzeyi düz almanızı tavsiye ederim . Gebeliğim boyunca eve hiç normal süpürge açmadım evim haftada 1 toz bile alsam toz bezim lekelenmiyor . Vileda yaptığım su tertemiz . Astım başlangıcım olmasına rağmen çok rahat nefes almıyorum robot süpürgeyi aldığım zamandan beri
Nasıl yani bidaha ki ay sen nasıl 38.haftada oluyon38.haftada başlıyor nst mecburen çünkü doğum sınırına giriyoruz her an her şey olabilir diye. Tabi Allah korusunevet o muayene beni de korkutuyor sorun yaşayanlar çok
Balım geneli sert gün içi. Toplanma bazen. Sudan galiba.Seninki nasıl bir sanci
Dahiliye bulursanız gidin bence.Çarşamba yapıldı orda açlık 85 1. Saat 218 2. Saat 176 çıkmıştı cuma diyetisyene gidip diyete başladım bugün evde ölçmeye başladım akşam da 2. Saat 121 çıktı. Suyum fazla değil normal çocuk da bir iki gün fark çıkıyor onu da şeker çıkana kadar normal diyordu doktor . Endokrine de ayın 20 sine randevu bulabildim. Geç olur mu daha erken dahiliye ye mi gitsem ? Şeker yüklemeden sonra bebeğin hareketleri daha az hissediyorum sizde de öyle mi yoksa panik mi yapıyorum acaba
Perinatolog çok iyi oğlumun ikili ayrıntılı hepsini o yaptı zaten. Dediğim gibi tecrübe biri 30 yıllık ise belki öbürü 20 yıllıktır. Çarşamba hastanede sorayım bir. Oğlumun doktoru da iyiydi. Dış gebelikte bu doktor daha iyi diye buna geçtim.Bence perinatologa geç çünkü sen bu durum olmasa da riskli gebelik diye geçiyor olması lazım insatgramda 1 düşüğü bile olsa biz onu riskli grupta değerlendiririz diye bir perinatolog konuşması dinlemiştim sana ilk gebelik kaybından dolayı doktorun önlem amaçlı bir şey yaptı mi
Özelden yazayım canımHayir canım farklı doktorlar ama kendi doktoruma her gittiğimde olcuyordu hep 34mm in üstüydu karından hatta vajinal ölcsem daha uzun çıkar demişti ordan aklımda kalmış.
İnşallah dediğin gibi olur canım ya valla oturdum kara kara düşünüyorum napcam diye
İnşallah öyledir canım
Haklisin canım kim doktorun nerde muayenehanesi?
Serklaj zaten 25. Haftadan sonra yapılmiyormuş kuzum ben tiroid için dahiliyeye gidiyorum endokrinoloji den mi randevu alayim
Zeynep kamile keşke gitseydim işim vardı o gün.Bu bnm bildigim normal surec. Normalde 30. Haftada fln basliyomus ama bzn erken baslayabiliomus. Bende de bisey oluo ama cars doktora gidince sorucam. Arada sisiyorum karnim sert oluyo uzaninxa gecio. Ama cok yogurt kefir ve kurubaklagil tukettim buaara. Magnezyumda icmedim. Bgn yoruldum yorulunca oldu mesela. Sonra yumusadi yine. Ama bitarafta toplanma fln yok. Ben de ona darlaniyorum noluyo die
Dua ederiz etmezmiyiiz ama bizi haberdar et kuzum. Guzel haberlerle gel
Koşup alasım geldi şuan yaBen haftada 1 gün izinle çalışırken eve misafir gelince ağlayasım geliyordu
Temizlik mi yapsam yemek mi ortalığımı toplasam diye bide yeni evliyim halılardan her gün yumak yumak toz atıyor dışarı . Eşim en son gördü zorlandığımı gırgır niyetine bile olsa beni rahatlatır diye aldı robot süpürge kızlar şu kadar söyleyeyim benim güçlü süpürgem ile eşim temizliyordu dip bucak evi robot süpürge en düşük ayarda bile öyle bir temizliyor ki evi eşim 1,5 yıldır temizlik gücünün hayretinde . Alın aldırın bir süpürgeden fazlası hastalıkta , hamilelikte yaşlılıkta beyaz eşya sınıfında alınması gereken muazzam bir ürün . Sadece size önerim robot süpürge alırken eşyalarınız yerden 10 cm yükselte olmasına dikkat edin . Ayrıca lazer başlıklı olanların üst kısımlarında ayrıca bir çıkıntı bölüm var eşyalarınız yere yakınsa bu lazer kısım hızlıca evi temizlerken zarar görebilir ben üst yüzeyi düz almanızı tavsiye ederim . Gebeliğim boyunca eve hiç normal süpürge açmadım evim haftada 1 toz bile alsam toz bezim lekelenmiyor . Vileda yaptığım su tertemiz . Astım başlangıcım olmasına rağmen çok rahat nefes almıyorum robot süpürgeyi aldığım zamandan beri
hamileyken kendimi fiziksel olarak seksi hissetmemeye başladım açıkçası onun etkisiyle daha alınganım diye düşünüyorumYa aslında hamile olmadığım zamanlarda bana biri dese böyle bişeye alınmam derimde hamile kafası çok farklı gerçekten insanların sana değil direk karnına bakması biraz sinir bozucu geliyo niye bilmiyorum. Kıyaslama yapması hele hepten beter
kadınlara en çok anaları body shaming yapıyor net. ben hayatımda ilk kez 58 kiloya çıktığım dönemde (boyum 165) annemle alışverişe gitmiştik 98 kiloluk annem mağazadaki görevlinin yanında dedi ki ben kilonun ne kadar kötü bir şey olduğunu sen kilo alınca anladım dedim anam benden 40 kilo fazlasın biraz geç kalmışsın sanırım anlamak içinBnde anneme bu ay kilo almamışım dedim hemen bebekler ne durumdaki bı doktora mi gitsem küçük kalmış olmasinlar fln dedi resim atmıştım karnın çok küçük fln dedi direk bnde acaba mi oldu
Benimde demir kullanmaya başladığımdan beri kabızlık ve renk değişimi varBencede astım hastası gibiyim soda ile hayatta kalmaya çalışıyorum .
Ayağımda hep çorap + terlik gün içinde balon gibi bi inip bi şişiyor karın bölgem haram doğuracak gibi geziyorum ortada
Bide kabızlık başgösterdi magnezyum + kayısı + taze incir ile WC sorunumu çözmeye çalışıyorum
Ay benim de annem ile klasik muhabbetimBnde anneme bu ay kilo almamışım dedim hemen bebekler ne durumdaki bı doktora mi gitsem küçük kalmış olmasinlar fln dedi resim atmıştım karnın çok küçük fln dedi direk bnde acaba mi oldu
Hangi marka aldınız canımBen haftada 1 gün izinle çalışırken eve misafir gelince ağlayasım geliyordu
Kiz nasil anlattın masallah suan herseyimi verip alasım geldi o süpürgeyiBen haftada 1 gün izinle çalışırken eve misafir gelince ağlayasım geliyordu
Olur inşallah ben medicine a gidiyorum biliyorsundur Rahime bekara çok isteyerek gitmiyorum çalıştığım icin aksam 6 dan sonra muayene aldığı için bu doktoru tercih ediyordum ama bu son olaydan sonra iyice soğudum değiştiricem insallahBalım geneli sert gün içi. Toplanma bazen. Sudan galiba.
Dahiliye bulursanız gidin bence.
Karbonhidrat azaltın KV bugün yoğurtlu şehriye yapmış beyaz un sonuçta iki kaşık yedim öğlen akşam bile şekerim düşmedi çabuk yükseliyor.
Sizin de epey yüksek benim bu kadar yüksek değildi ama ne fayda suyum çok fazla.
Perinatolog çok iyi oğlumun ikili ayrıntılı hepsini o yaptı zaten. Dediğim gibi tecrübe biri 30 yıllık ise belki öbürü 20 yıllıktır. Çarşamba hastanede sorayım bir. Oğlumun doktoru da iyiydi. Dış gebelikte bu doktor daha iyi diye buna geçtim.
Özelden yazayım canım
Sen nereye gidiyorsun?
Zeynep kamile keşke gitseydim işim vardı o gün.
En iyisi bakırköy, çam sakura ya da zeynep kamil e bir daha randevu bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?