2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Zeynep kamile keşke gitseydim işim vardı o gün.
En iyisi bakırköy, çam sakura ya da zeynep kamil e bir daha randevu bakayım.
kuzum sen çam ve sakuraya ya da çapaya git bence. çam ve sakura inanılmaz iyi bir hastane hem konforlu hem son teknoloji ekipmanlara sahip. yeni doğan ybda merih beyi çok övüyorlar çam ve sakurada.

bebeğim kime geçersin bilmiyorum ama kendi dr'unu değiştirmen gerektiği aşikar. seni daha da strese sokuyor. ben olsam 3. seviye ydyb olan bir hastanedeki perinatologa geçerdim. sen nerede yaşıyorsun?
Avrupa yakasındayım çiçeğim

Şu bahçelievlerdeki hastane mi vital hospitalin
yanındaki
Kale Center metro market var yakınında

Öyle bir şey de geçirmedim hiç ya

Ben bu ay işini hala çözemedim çözen varsa bana anlatsın lütfen bugün bir yazıda 30 günden değil 28 günden hesaplanır diyordu iyice çorba oldum

Kacinci haftadasin sen smdi de bakym bana

Öyle saçmalık mı olur yaa o zaman 40haftalık doğuran 10aylık bebek doğurmuş oluyo ki mühendislik okumuş ben bile şoktayım bir ayın 28gün olmasına şuan
10a yakin hamilelik aslinda. 9tam sonrada 10-15gun fazlasi oluyo kiminde. Ole dusun

Ben dedim dicem bende tahmin edersin ki her supurge var. Buyugu kadin kullaniyo dikeyi lutfedip arada yada yemek yaptiktan snra fln. Fakat esas isi iki robot var onlar yapiyor. Ve sukdr soliym suanki tadilati sayma tadilata kdr kadin biliosun beni terketti bizde yazliga geldik ben asla toz almadim. Bebeklerim supuruyo suyunu koyunca silio vallahi gunluk supurmeye gerek kalmiyo. Buarada ben evde hali asla kullanmiyorum. Hali asiri pis bisey oldugu icin.

Hahahah bnm kv gundw 2kg incir yemis 30kg almis kilo alican sende alican. Ya nie aliym almicam dioeum kp en az 20alirsim dln? Dedim ki ben dietisyene gidiorum gram hesabi yapiorum ve bnm kocam kilo sevmio oyuzden almam da alamam da. Tup bebek yuzunden ztn aldim ilaclardan .. bizim ev tadilatta yazlikta kalioruz kv gecen bizde kalin gelin odaniz hazır fln dedi. Dedim yemek duzenim bozuluyo kilo aliyorum sonra gelemem ne zmn cnm kotu bisiler yemek istese onlari dusunup hirsimdan yemiyorum

Kızlar bende henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum . Ayrıntılıda gittiğim periontoloğada sordum alttan muayene yapacakmısınız diye 22. Haftamda ikisinde şuanlık bir ihtiyaç hissetmedijlerini söylediler doktorum yıllık izinde diğer hafta muayene gittiğimde heralde açıklık v.s var mı diye bakar diye düşünüyorum( 27. Haftamda ) . Hepinizin neredeyse bir açıklığı hakkında doktorunuz bilgi vermiş . Benim henüz alttan muayene olmamış olmam normal mı ?

normal ben de sancılanana kadar karından bakıyordu sancılandıktan sonra 2 kere vajinal baktı dün de kontrolda karından baktı. her şey yolunda demekki akışına bırak

Robot süpürge bizim evin gelini , evin kıymetlisi
İş yerindeyken otomatik alarm kuruyorum kendiliğinden evi temizleyip bana bildirim atıyor . Akşama misafirim gelecekse hemen basıyorum komut tuşuna ev dip bucak temizleniyor . Ben ilk dikey alacaktım amacım zaten çalıştığım için vaktimin olmamasıydı bu sebeple robot süpürge tercih ettik iyi ki almışız diyorum .
Bugün full buzluk için domates - biber dolması Karnıyarık filan hazırladım . O sırada ev süpürgenin güçlü modunda dip bucak temizledi.
Xiomi 1c benimki çok yüksek fiyatlara üst modellere bakmaya çok gerek yok açıkçası düşünenlere 2c serilerini öneririm.işinizi görür robot süpürgede cidden iyi ürün çıkartıyor bu marka

Eklentiler

• 6335CB28-5A7D-43DA-A08F-AB8AE424D709.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 53
Benim de hiç bakılmadı, sordum bu haftalarda tehlikeli belirti olmadığı sürece rutin kontrolde bakılmaz ama kasılma aralıklı sancı vajinal baskı hissi olursa bakarım dedi

Ahahahh bende de var o eşime boyuna ben güzel değilmiyim artık diye darlıyorum onu
Benim doktorum 33. Haftada başlatıyor az kaldı yani
benimki kaçta başlatır hiç bilmiyorum yaa zaten yakın zamanlar olduğu için haber ederiz birbirimize
Ay yanlış yazmışım 30.hafta
bende diyorum ne diyo
28günü bir ay kabul etmeleri yanlış doğum zaten 9ay10gün standardı. Yani 28haftalık biri 6.5aylık hamile olurken onu 7aylık olarak kabul etmiş oluyorlar matematiksel yanlış sinirimi bozdu
Ben takıntılıyım yaa kendi evimi kendim temizlemem lazım psikolojisi var bende, anca biraz yumuşadı bitek taşınırken yardımcı aldım onun dışında çalışırken bile almadım. Robot süpürgeyede karşıydım işte hem büyük süpürge var hem şarjlı dik süpürge ki dik süpürgede maşallah bir toz topluyo beni tek başına yeterli olduğuna baya ikna etti yani şuan muhtemelen alcam bakıyorum

Canim benim doktorumda karından rahimagzini olctu kısa çıkınca alttan bakalım dedi yani tehlike gördüğü için senin karından rahimagzin olculuyorsa bir sorun görmedikleri için alttan bakmiyorlsrdir yoksa bu haftalarda aciklik muayenesi yapılmaz ki

Aklımda olsun yaa bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…