- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.141
Benim doktorum 33. Haftada başlatıyor az kaldı yaniAa öylemiymiş benimki ne zaman başlatır hiç bilmiyorum bide çatı muayenesi beni biraz geriyo pek iç açıcı konuşmuyorlar bu konuda
kuzum sen çam ve sakuraya ya da çapaya git bence. çam ve sakura inanılmaz iyi bir hastane hem konforlu hem son teknoloji ekipmanlara sahip. yeni doğan ybda merih beyi çok övüyorlar çam ve sakurada.Zeynep kamile keşke gitseydim işim vardı o gün.
En iyisi bakırköy, çam sakura ya da zeynep kamil e bir daha randevu bakayım.
Ben de denk geldim alacaktım ondan yazdım aslında ama vazgeçtim sonradan. Garantisi bitmiş olur muhtemelen Bebek doğana kadarBendim canım
Sıfır kutulu garantisi devam eden ürüne denk gelmiştim . 2-3 hafta önce 300 TL ye almıştım
Avrupa yakasındayım çiçeğimbebeğim kime geçersin bilmiyorum ama kendi dr'unu değiştirmen gerektiği aşikar. seni daha da strese sokuyor. ben olsam 3. seviye ydyb olan bir hastanedeki perinatologa geçerdim. sen nerede yaşıyorsun?
Şu bahçelievlerdeki hastane mi vital hospitalinKiz nasil anlattın masallah suan herseyimi verip alasım geldi o süpürgeyihangi marka model bir halıların sacaklarina takiliyor mu ondan korktuğum için almıyorum ve harita özelliği var mi
Olur inşallah ben medicine a gidiyorum biliyorsundur Rahime bekara çok isteyerek gitmiyorum çalıştığım icin aksam 6 dan sonra muayene aldığı için bu doktoru tercih ediyordum ama bu son olaydan sonra iyice soğudum değiştiricem insallah
Öyle bir şey de geçirmedim hiç yaYok gebelik olmasına gerek yok rahim ağzından bir operasyon geçirdiyseniz bu da bakma ihtiyacı doğuruyor. Rahim ağzı operasyonu geçirenler/rahim ağzında kısalma yaşayanlar riskli gebelik statüsüne giriyor. Özellikle takip ediliyor
Ay yanlış yazmışım 30.haftaNasıl yani bidaha ki ay sen nasıl 38.haftada oluyon
Ben bu ay işini hala çözemedim çözen varsa bana anlatsın lütfenbugün bir yazıda 30 günden değil 28 günden hesaplanır diyordu iyice çorba oldum
10a yakin hamilelik aslinda. 9tam sonrada 10-15gun fazlasi oluyo kiminde. Ole dusunÖyle saçmalık mı olur yaa o zaman 40haftalık doğuran 10aylık bebek doğurmuş oluyo ki mühendislik okumuş ben bile şoktayım bir ayın 28gün olmasına şuan
Ay ben değişiğim robot süpürge alcam kendime bebek gelmeden inşallah. Temizliğine güvenmediğim için dik süpürge almıştım salaklık etmişim yani en azından günlük temizlik derdine düşmezdim de otururdum aşşa belki bi ihtimal. Bide bende şeyde oldu sağ kaşığıma vurdu ağrı biraz ama geçti yani çok şükür
Hahahah bnm kv gundw 2kg incir yemis 30kg almis kilo alican sende alican. Ya nie aliym almicam dioeum kp en az 20alirsim dln? Dedim ki ben dietisyene gidiorum gram hesabi yapiorum ve bnm kocam kilo sevmio oyuzden almam da alamam da. Tup bebek yuzunden ztn aldim ilaclardan .. bizim ev tadilatta yazlikta kalioruz kv gecen bizde kalin gelin odaniz hazır fln dedi. Dedim yemek duzenim bozuluyo kilo aliyorum sonra gelememAy benim de annem ile klasik muhabbetim
Ilk 3 ay 2 kg aldim, karnim belli oluyordu
4. Ay 2kg
5. Ay 3kg aldim
Ama annem asla tatmin olmuyordu. Zayifsin ye, daha cok ye. Halbuki normal porsiyon yiyordum sadece yedigimde besleyici seyler tuketmeye ozen gosterdim. Bos karbonitrat fln yemedim cok. Ona ragmen bence cok aldim ilk 5 ayda 7 kg.
Sonra serlaj sonrasi yatisa gecince eritemedigim icin yiyemedim porsiyonlarim kuculdu. Ama yine de cig kuru yemis bol et vs hic aksatmadim. 3 hafta hic kilo almadim. Ama her hafta kontrolde bebekler kilo almisti. Simdi bu hafta aldim yine :) 6. Ayi toplam 8kg ile bitirecegim sanirim
Annem kalp krizi geciriyordu tabidoktora soyluyorum ne guzel iste biz cok ve ani kilo istemeyiz diyor. Annem ise kendi 30 almis benim ikizlerde 35kg fln almami bekliyor hala her konusmada ayni tartisma
Denk gelir ara ara yoklayın derim dolabıBen de denk geldim alacaktım ondan yazdım aslında ama vazgeçtim sonradan. Garantisi bitmiş olur muhtemelen Bebek doğana kadar
normal ben de sancılanana kadar karından bakıyordu sancılandıktan sonra 2 kere vajinal baktı dün de kontrolda karından baktı. her şey yolunda demekki akışına bırakKızlar bende henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum . Ayrıntılıda gittiğim periontoloğada sordum alttan muayeneyapacakmısınız diye 22. Haftamda ikisinde şuanlık bir ihtiyaç hissetmedijlerini söylediler doktorum yıllık izinde diğer hafta muayene gittiğimde heralde açıklık v.s var mı diye bakar diye düşünüyorum( 27. Haftamda ) . Hepinizin neredeyse bir açıklığı hakkında doktorunuz bilgi vermiş . Benim henüz alttan muayene olmamış olmam normal mı ?
Robot süpürge bizim evin gelini , evin kıymetlisiEtki ediyo ki hemen ters dönüyorum o günki bu bende değil hepimizde oluyordur hamilelikte ekstra herşey nazar bile ekstra yani
ahahahh sarılasım geldi şuanbize çok tebrik
ya ben dik süpürgeyide çalışırken aldım eve geldiğimde de rahat durmuyordum ki haftada iki gün dip köşe temizlik yapıyodum işten gelince yemeklerimide hep ayarlıyordum namaz kılma falan derken 11de dinlenmeye geçiyordum. Bide haftasonu gezeyim diye hep hafta içi yapıyodum Cidden zorum neymiş benim bilmiyorum ben evde yokken temizlermiş ne güzel
Yok canım bagcilar kirazli metrosunun yukarisindaŞu bahçelievlerdeki hastane mi vital hospitalin
yanındaki
Kale Center metro market var yakınında
Benim de hiç bakılmadı, sordum bu haftalarda tehlikeli belirti olmadığı sürece rutin kontrolde bakılmaz ama kasılma aralıklı sancı vajinal baskı hissi olursa bakarım dediKızlar bende henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum . Ayrıntılıda gittiğim periontoloğada sordum alttan muayeneyapacakmısınız diye 22. Haftamda ikisinde şuanlık bir ihtiyaç hissetmedijlerini söylediler doktorum yıllık izinde diğer hafta muayene gittiğimde heralde açıklık v.s var mı diye bakar diye düşünüyorum( 27. Haftamda ) . Hepinizin neredeyse bir açıklığı hakkında doktorunuz bilgi vermiş . Benim henüz alttan muayene olmamış olmam normal mı ?
Ahahahh bende de var o eşime boyuna ben güzel değilmiyim artık diye darlıyorum onuhamileyken kendimi fiziksel olarak seksi hissetmemeye başladım açıkçası onun etkisiyle daha alınganım diye düşünüyorumbir de fark ettimki hamilelikte insanlar seni senden çok inceliyor çatladın mı kilo aldın mı yüzün değişti mi sanki senden eksilen onlara gidiyor
kadınlara en çok anaları body shaming yapıyor net. ben hayatımda ilk kez 58 kiloya çıktığım dönemde (boyum 165) annemle alışverişe gitmiştik 98 kiloluk annem mağazadaki görevlinin yanında dedi ki ben kilonun ne kadar kötü bir şey olduğunu sen kilo alınca anladım dedim anam benden 40 kilo fazlasın biraz geç kalmışsın sanırım anlamak için
benimki kaçta başlatır hiç bilmiyorum yaa zaten yakın zamanlar olduğu için haber ederiz birbirimizeBenim doktorum 33. Haftada başlatıyor az kaldı yani
bende diyorum ne diyoAy yanlış yazmışım 30.hafta
28günü bir ay kabul etmeleri yanlış doğum zaten 9ay10gün standardı. Yani 28haftalık biri 6.5aylık hamile olurken onu 7aylık olarak kabul etmiş oluyorlar matematiksel yanlış sinirimi bozduKacinci haftadasin sen smdi de bakym bana
10a yakin hamilelik aslinda. 9tam sonrada 10-15gun fazlasi oluyo kiminde. Ole dusun
Ben dedim dicembende tahmin edersin ki her supurge var. Buyugu kadin kullaniyo dikeyi lutfedip arada yada yemek yaptiktan snra fln. Fakat esas isi iki robot var onlar yapiyor. Ve sukdr soliym suanki tadilati sayma tadilata kdr kadin biliosun beni terketti bizde yazliga geldik ben asla toz almadim. Bebeklerim supuruyo suyunu koyunca silio vallahi gunluk supurmeye gerek kalmiyo. Buarada ben evde hali asla kullanmiyorum. Hali asiri pis bisey oldugu icin.
Hahahah bnm kv gundw 2kg incir yemis 30kg almis kilo alican sende alican. Ya nie aliym almicam dioeum kp en az 20alirsim dln? Dedim ki ben dietisyene gidiorum gram hesabi yapiorum ve bnm kocam kilo sevmio oyuzden almam da alamam da. Tup bebek yuzunden ztn aldim ilaclardan .. bizim ev tadilatta yazlikta kalioruz kv gecen bizde kalin gelin odaniz hazır fln dedi. Dedim yemek duzenim bozuluyo kilo aliyorum sonra gelememne zmn cnm kotu bisiler yemek istese onlari dusunup hirsimdan yemiyorum
Canim benim doktorumda karından rahimagzini olctu kısa çıkınca alttan bakalım dedi yani tehlike gördüğü için senin karından rahimagzin olculuyorsa bir sorun görmedikleri için alttan bakmiyorlsrdir yoksa bu haftalarda aciklik muayenesi yapılmaz kiKızlar bende henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum . Ayrıntılıda gittiğim periontoloğada sordum alttan muayeneyapacakmısınız diye 22. Haftamda ikisinde şuanlık bir ihtiyaç hissetmedijlerini söylediler doktorum yıllık izinde diğer hafta muayene gittiğimde heralde açıklık v.s var mı diye bakar diye düşünüyorum( 27. Haftamda ) . Hepinizin neredeyse bir açıklığı hakkında doktorunuz bilgi vermiş . Benim henüz alttan muayene olmamış olmam normal mı ?
Aklımda olsun yaa bakarımRobot süpürge bizim evin gelini , evin kıymetlisi
İş yerindeyken otomatik alarm kuruyorum kendiliğinden evi temizleyip bana bildirim atıyor . Akşama misafirim gelecekse hemen basıyorum komut tuşuna ev dip bucak temizleniyor. Ben ilk dikey alacaktım amacım zaten çalıştığım için vaktimin olmamasıydı bu sebeple robot süpürge tercih ettik iyi ki almışız diyorum .
Bugün full buzluk için domates - biber dolmasıKarnıyarık filan hazırladım . O sırada ev süpürgenin güçlü modunda dip bucak temizledi.
Xiomi 1c benimki çok yüksek fiyatlara üst modellere bakmaya çok gerek yok açıkçası düşünenlere 2c serilerini öneririm.işinizi görür robot süpürgede cidden iyi ürün çıkartıyor bu marka
Kız ne sayıyorsunuz ben kaçırdım herhaldeSON 95
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?