- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.161
ben çok önyargılıydım robot süpürgelere karşı kafama tüküreyimRobot süpürge bizim evin gelini , evin kıymetlisi
İş yerindeyken otomatik alarm kuruyorum kendiliğinden evi temizleyip bana bildirim atıyor . Akşama misafirim gelecekse hemen basıyorum komut tuşuna ev dip bucak temizleniyor. Ben ilk dikey alacaktım amacım zaten çalıştığım için vaktimin olmamasıydı bu sebeple robot süpürge tercih ettik iyi ki almışız diyorum .
Bugün full buzluk için domates - biber dolmasıKarnıyarık filan hazırladım . O sırada ev süpürgenin güçlü modunda dip bucak temizledi.
Xiomi 1c benimki çok yüksek fiyatlara üst modellere bakmaya çok gerek yok açıkçası düşünenlere 2c serilerini öneririm.işinizi görür robot süpürgede cidden iyi ürün çıkartıyor bu marka
Bende 2c yi araştırıyordum şimdi sacakli biraz kalın halilara takılır mı acaba o biraz kafama takıldıben çok önyargılıydım robot süpürgelere karşı kafama tüküreyimhamile kalınca asla enerjim olmadığı için aldım bir tane vallahi rahat ettim. 2c aldım gayet memnunum. ihlasın süpürgesini kullanıyorum bir de fakir dysonı fantomum var. günlük için çok iyi robot süpürge. bebekten sonra her hafta bir hanım gelecek yarım gün, robotta olunca bir süre ben iş yapmam herhalde
benim halılarımda saçaklı öyle bir problem yaşamadım bence tam fiyat performans ürünü. bir de üstündeki o zımbırtı olmadığından her yere girip çıkıyorBende 2c yi araştırıyordum şimdi sacakli biraz kalın halilara takılır mı acaba o biraz kafama takıldı
Robot süpürge bizim evin gelini , evin kıymetlisi
İş yerindeyken otomatik alarm kuruyorum kendiliğinden evi temizleyip bana bildirim atıyor . Akşama misafirim gelecekse hemen basıyorum komut tuşuna ev dip bucak temizleniyor. Ben ilk dikey alacaktım amacım zaten çalıştığım için vaktimin olmamasıydı bu sebeple robot süpürge tercih ettik iyi ki almışız diyorum .
Bugün full buzluk için domates - biber dolmasıKarnıyarık filan hazırladım . O sırada ev süpürgenin güçlü modunda dip bucak temizledi.
Xiomi 1c benimki çok yüksek fiyatlara üst modellere bakmaya çok gerek yok açıkçası düşünenlere 2c serilerini öneririm.işinizi görür robot süpürgede cidden iyi ürün çıkartıyor bu marka
Ahahahh bende de var o eşime boyuna ben güzel değilmiyim artık diye darlıyorum onu
benimki kaçta başlatır hiç bilmiyorum yaa zaten yakın zamanlar olduğu için haber ederiz birbirimize
bende diyorum ne diyo
28günü bir ay kabul etmeleri yanlış doğum zaten 9ay10gün standardı. Yani 28haftalık biri 6.5aylık hamile olurken onu 7aylık olarak kabul etmiş oluyorlar matematiksel yanlış sinirimi bozdu
Ben takıntılıyım yaa kendi evimi kendim temizlemem lazım psikolojisi var bende, anca biraz yumuşadı bitek taşınırken yardımcı aldım onun dışında çalışırken bile almadım. Robot süpürgeyede karşıydım işte hem büyük süpürge var hem şarjlı dik süpürge ki dik süpürgede maşallah bir toz topluyo beni tek başına yeterli olduğuna baya ikna etti yanişuan muhtemelen alcam bakıyorum
Aralığın 15inde biten bir geri sayım. Bu geri sayım gittiğinde bazılarımız doğurmuş olacak bazılarımızında doğumuna az kalmış olacakKız ne sayıyorsunuz ben kaçırdım herhalde
ahahahh bence çok mantıklı bir düşünce yapısı bak robot almayanlar olarak pişmanız toplucaKatyaahahahaha
Valla kendi evimi benim disimda kim temizlerse temizlesin fjfjfjfjdjdj ben nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Cam robotu bile aldim o derece yanigerci o cok basarili sayilmaz ama olsun bn yerime kim/ne yaparsa kabulum
Butun supurgelrrımız aynıben çok önyargılıydım robot süpürgelere karşı kafama tüküreyimhamile kalınca asla enerjim olmadığı için aldım bir tane vallahi rahat ettim. 2c aldım gayet memnunum. ihlasın süpürgesini kullanıyorum bir de fakir dysonı fantomum var. günlük için çok iyi robot süpürge. bebekten sonra her hafta bir hanım gelecek yarım gün, robotta olunca bir süre ben iş yapmam herhalde
İnsallahh, ben dogurmamıs olurumAralığın 15inde biten bir geri sayım. Bu geri sayım gittiğinde bazılarımız doğurmuş olacak bazılarımızında doğumuna az kalmış olacak
ahahahh bence çok mantıklı bir düşünce yapısı bak robot almayanlar olarak pişmanız topluca
Cok sagol canimbenim halılarımda saçaklı öyle bir problem yaşamadım bence tam fiyat performans ürünü. bir de üstündeki o zımbırtı olmadığından her yere girip çıkıyor
Nasilsin? Hersey yolunda cikmistir umarimKızlar bugünden beri karnımın tek yanı çok ağrıyordu ayağa kalkınca vajinamda da batma hissedince korktum acile gidiyorum muayene olacağım, yavrumun hareketlerini de hissedemedim.. dua eder misiniz, dualarınıza talibim
hepsinden çok memnunum ama ihlastan ayrı bir memnunum dysonda kullandım ama ihlasın yanında hikayeButun supurgelrrımız aynıihlas, mi vacuum mop pro ve fantom fantomu yemek masasının altını cekmek ıcın almıstım, ama tüm evi spür yanı, ihlasın dövmeli ucuna zaten laf yok,robottan da asırı memnunum o bızde memnun mu bıleem ama kedim huzur vermıyor robota
Yasam sinirina benim de cok var daha. 38 de dogurcaz biz. Fazlasinda gozum yokİnsallahh, ben dogurmamıs olurumvalla korku aldı beni bi, sona kalıcam derken, herkesten önce bıle dogurabılırım, tek sıkıntım yasam sınırına daha cok var, burası da olmasa günler nasıl gecer acaba
Bir sikinti gormedigi surece alttan muayene yapmiyorlar. Benim serklajdan once yapti sadece. Serklaj sonrasi hep karindan olcuyor. Olcum dusuk ciksaydi alttan bakardi. Sende de sikinti gormuyordur canimKızlar bende henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum . Ayrıntılıda gittiğim periontoloğada sordum alttan muayeneyapacakmısınız diye 22. Haftamda ikisinde şuanlık bir ihtiyaç hissetmedijlerini söylediler doktorum yıllık izinde diğer hafta muayene gittiğimde heralde açıklık v.s var mı diye bakar diye düşünüyorum( 27. Haftamda ) . Hepinizin neredeyse bir açıklığı hakkında doktorunuz bilgi vermiş . Benim henüz alttan muayene olmamış olmam normal mı ?
Kullanabilirsin neden olmasinkızlar biz bu bebelere evdeki havlulardan kullansak nolur? normal havlulardan farklı mı bunların havluları
Bana çatı ağrısı için gittiğimde yaptılar çatala çıkıyorsun 2 dakika bile sürmüyor canın yanıyor ama geçiyor hemenAa öylemiymiş benimki ne zaman başlatır hiç bilmiyorum bide çatı muayenesi beni biraz geriyo pek iç açıcı konuşmuyorlar bu konuda
Benim çatı ağrım olduğu için risk almasınlar diye acildeki eve yaptı ama kendi doktorum hiç alttan muayene yapmadiKızlar bende henüz hiç alttan muayene yapmadı doktorum . Ayrıntılıda gittiğim periontoloğada sordum alttan muayeneyapacakmısınız diye 22. Haftamda ikisinde şuanlık bir ihtiyaç hissetmedijlerini söylediler doktorum yıllık izinde diğer hafta muayene gittiğimde heralde açıklık v.s var mı diye bakar diye düşünüyorum( 27. Haftamda ) . Hepinizin neredeyse bir açıklığı hakkında doktorunuz bilgi vermiş . Benim henüz alttan muayene olmamış olmam normal mı ?
Yaşam sınırı 28 değil miYasam sinirina benim de cok var daha. 38 de dogurcaz biz. Fazlasinda gozum yokO yuzden su an yasam sinirini hiic dusunmuyorum. Her sey yolunda ilerleyecek insallah
Evet 28Yaşam sınırı 28 değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?