2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
ben çok önyargılıydım robot süpürgelere karşı kafama tüküreyim hamile kalınca asla enerjim olmadığı için aldım bir tane vallahi rahat ettim. 2c aldım gayet memnunum. ihlasın süpürgesini kullanıyorum bir de fakir dysonı fantomum var. günlük için çok iyi robot süpürge. bebekten sonra her hafta bir hanım gelecek yarım gün, robotta olunca bir süre ben iş yapmam herhalde

Bende 2c yi araştırıyordum şimdi sacakli biraz kalın halilara takılır mı acaba o biraz kafama takıldı

Bende 2c yi araştırıyordum şimdi sacakli biraz kalın halilara takılır mı acaba o biraz kafama takıldı
benim halılarımda saçaklı öyle bir problem yaşamadım bence tam fiyat performans ürünü. bir de üstündeki o zımbırtı olmadığından her yere girip çıkıyor

Katyaahahahaha

D d_g_g mesajı alıntılayamadım böyle yazıyorum o yüzden 25+4 bugün

Valla kendi evimi benim disimda kim temizlerse temizlesin fjfjfjfjdjdj ben nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Cam robotu bile aldim o derece yani gerci o cok basarili sayilmaz ama olsun bn yerime kim/ne yaparsa kabulum

Kız ne sayıyorsunuz ben kaçırdım herhalde
Aralığın 15inde biten bir geri sayım. Bu geri sayım gittiğinde bazılarımız doğurmuş olacak bazılarımızında doğumuna az kalmış olacak
Katyaahahahaha

Valla kendi evimi benim disimda kim temizlerse temizlesin fjfjfjfjdjdj ben nefret ediyorum temizlik yapmaktan. Cam robotu bile aldim o derece yani gerci o cok basarili sayilmaz ama olsun bn yerime kim/ne yaparsa kabulum
ahahahh bence çok mantıklı bir düşünce yapısı bak robot almayanlar olarak pişmanız topluca

Butun supurgelrrımız aynı ihlas, mi vacuum mop pro ve fantom fantomu yemek masasının altını cekmek ıcın almıstım, ama tüm evi spür yanı, ihlasın dövmeli ucuna zaten laf yok,robottan da asırı memnunum o bızde memnun mu bıleem ama kedim huzur vermıyor robota

İnsallahh, ben dogurmamıs olurum valla korku aldı beni bi, sona kalıcam derken, herkesten önce bıle dogurabılırım, tek sıkıntım yasam sınırına daha cok var, burası da olmasa günler nasıl gecer acaba

hepsinden çok memnunum ama ihlastan ayrı bir memnunum dysonda kullandım ama ihlasın yanında hikaye

Yasam sinirina benim de cok var daha. 38 de dogurcaz biz. Fazlasinda gozum yok O yuzden su an yasam sinirini hiic dusunmuyorum. Her sey yolunda ilerleyecek insallah

Bir sikinti gormedigi surece alttan muayene yapmiyorlar. Benim serklajdan once yapti sadece. Serklaj sonrasi hep karindan olcuyor. Olcum dusuk ciksaydi alttan bakardi. Sende de sikinti gormuyordur canim

kızlar biz bu bebelere evdeki havlulardan kullansak nolur? normal havlulardan farklı mı bunların havluları

Aa öylemiymiş benimki ne zaman başlatır hiç bilmiyorum bide çatı muayenesi beni biraz geriyo pek iç açıcı konuşmuyorlar bu konuda
Bana çatı ağrısı için gittiğimde yaptılar çatala çıkıyorsun 2 dakika bile sürmüyor canın yanıyor ama geçiyor hemen

Benim çatı ağrım olduğu için risk almasınlar diye acildeki eve yaptı ama kendi doktorum hiç alttan muayene yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…