- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.181
Bızım okulda herkes nerdeyse dyson aldı, benım ıhlasım yetıyor dıyorum, gecmısın dysonu dıyorlarhepsinden çok memnunum ama ihlastan ayrı bir memnunum dysonda kullandım ama ihlasın yanında hikaye
Esım de oyle dıyor aksam, 28 dıyorz ama 38ı de gececek bu kız, bızı korkuttuguyla kalcaz dıyoYasam sinirina benim de cok var daha. 38 de dogurcaz biz. Fazlasinda gozum yokO yuzden su an yasam sinirini hiic dusunmuyorum. Her sey yolunda ilerleyecek insallah
Dyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biterBızım okulda herkes nerdeyse dyson aldı, benım ıhlasım yetıyor dıyorum, gecmısın dysonu dıyorlar
Ben de 22+3, 23 te cıger gelıstırıcı yapacak persmebe kontrole gıdıcem endol ıse yaramıs mı bakack duruma gore ciger gelıstırıcı yapıcam dedıEvet 28ama ben daha 24 um
Dun benim de cok kasildi. En ufak bir seyi kafama takinca sık sık kasiliyor. Bugun oglum 2. Sinifa basladi. Koyde calistigimiz icin dersten yarim saat filan erken birakiyoruz okula. Ogle arasi bi seyler koydum yemesi icin. Aksamustu de alacak kimsemiz yok diye o mahalleden birini ayarladik. Okul cikisinda 2-3 saat babasini orada bekleyecek. Cocugumun eve gelmesi 5 i bulacakEsım de oyle dıyor aksam, 28 dıyorz ama 38ı de gececek bu kız, bızı korkuttuguyla kalcaz dıyo
Dün gece cok agladım hemen kıpırdamaya basladı ben aglayınca, sustum hemen, tamam tamam erken gelmıcem dedı herhalde dedık
Temızlıge gelen abla, hocam bunu satıp dyson alacaksanız bana satın dıyor, sen boyle dıyosan hayatta satmam dedımDyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biter
Dyson alıp birkaç ay içinde robot süpürge yanına ek alan çok arkadaşım oldu. Dyson tek başına yetiyor olsaydı + robot almazlardı bence.
Ben kendi kablolu süpürgemin yerini unuttum geçen gün ayda bir sadece kanepe tepesine v.s birşey dökülirse diye kullanıyordum.
Yaa kıyamam, bızım de arkadaslar bazen okula getırmek zorunda kalıyor cocuklarını, bakalım bız nasıl olcaz.. Allaha emanet bısey olmaz ınsallah, masallah kocaman da olmusDun benim de cok kasildi. En ufak bir seyi kafama takinca sık sık kasiliyor. Bugun oglum 2. Sinifa basladi. Koyde calistigimiz icin dersten yarim saat filan erken birakiyoruz okula. Ogle arasi bi seyler koydum yemesi icin. Aksamustu de alacak kimsemiz yok diye o mahalleden birini ayarladik. Okul cikisinda 2-3 saat babasini orada bekleyecek. Cocugumun eve gelmesi 5 i bulacaksabah, ogle arasi ya bi sey olursa diye endisemden karnim kasilip durdu dun. Nstye girsem sanci cikardi kesin yine. Calisan anne baba cocugu olmak da zor
Ben tesettürlü olduğum için başım hep gün içinde hep kapalı havasız kaldıkça saç dökülmem oluyordu.Temızlıge gelen abla, hocam bunu satıp dyson alacaksanız bana satın dıyor, sen boyle dıyosan hayatta satmam dedım
Robot gunlukte cok ıyı benım kedı tuylerıni cok guzel topluyor, robotu da 3 4 gune bır calıstırıyorım ben
Hic bir sey olmaz bence ama yine de yumusak olsun diye Eger muslin aldiysan havlunun icine muslin ser. Yumus yumus kurulanirkızlar biz bu bebelere evdeki havlulardan kullansak nolur? normal havlulardan farklı mı bunların havluları
Ev isinden nefret edenler kulubu olarak 3 senedir canim robot supurgem diyorum. Kablolu supurgem Dyson un eski modellerinden. Dayanamadim bu sene bebeklerin serefine dyson kablosuz da aldimDyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biter
Dyson alıp birkaç ay içinde robot süpürge yanına ek alan çok arkadaşım oldu. Dyson tek başına yetiyor olsaydı + robot almazlardı bence.
Ben kendi kablolu süpürgemin yerini unuttum geçen gün ayda bir sadece kanepe tepesine v.s birşey dökülirse diye kullanıyordum.
Güzel bişeye vesile olmus sac dokulmesiBen tesettürlü olduğum için başım hep gün içinde hep kapalı havasız kaldıkça saç dökülmem oluyordu.
Eşim saçlarımı toplamaktan sıkılıp almıştı robotu bana
BEn kedının kumunu alaturkaya koydım, bızım evde herkesın tuvaletı ayrı, kum dokulunce de suyu acıyorum gıdıyorHic bir sey olmaz bence ama yine de yumusak olsun diye Eger muslin aldiysan havlunun icine muslin ser. Yumus yumus kurulaniray gozumde canlandi su an Allahim insallah
Ev isinden nefret edenler kulubu olarak 3 senedir canim robot supurgem diyorum. Kablolu supurgem Dyson un eski modellerinden. Dayanamadim bu sene bebeklerin serefine dyson kablosuz da aldim
Artik kabloluyu hic acmiyorum. Bizim de evde kedi var, ve hep kapali balkondaki kumla savas halinde. balkon icin kablosuz iyi oldu. Yattigi yeri fln da hemen supuruyorum. Yani di li gecmis zaman aslinda su an sadece yatiuorum ev robota emanet
KesinlikleGüzel bişeye vesile olmus sac dokulmesi
Ya geçen pazartesi okula gitmeden tartıldım, okulda da herkes hiç kilo almamışsın hiç hamile olduğun belli değil falan değil. Bir hafta sonra bugün yeniden tartıldım 1.7 kilo almışım şok oldum. Ekstra bir şey yiyip içmedim de yani nazar şişirdi resmenEtki ediyo ki hemen ters dönüyorum o günki bu bende değil hepimizde oluyordur hamilelikte ekstra herşey nazar bile ekstra yani
ahahahh sarılasım geldi şuanbize çok tebrik
ya ben dik süpürgeyide çalışırken aldım eve geldiğimde de rahat durmuyordum ki haftada iki gün dip köşe temizlik yapıyodum işten gelince yemeklerimide hep ayarlıyordum namaz kılma falan derken 11de dinlenmeye geçiyordum. Bide haftasonu gezeyim diye hep hafta içi yapıyodum Cidden zorum neymiş benim bilmiyorum ben evde yokken temizlermiş ne güzel
Ya teşekkür ederim aydınlattın beni25+5 olunca 6 ay bitmis olucak. Sen de 6aylik olduk diceksin
Aaa ne güzel, tamam anlamış oldum bende diyorum ne sayılıyor, inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAralığın 15inde biten bir geri sayım. Bu geri sayım gittiğinde bazılarımız doğurmuş olacak bazılarımızında doğumuna az kalmış olacak
Benım de baslarda cok dokuluyordu, suan yok denecek kadar az, benım saclarım da az gercı, en azından dökülmüyor diye sevınıyorumKesinlikle
Kızım sağ olsun saç dökülmem durdu , saçlarım canlandı parladı ve gürleşti.Eşim saçlarımı kıskanıyor şimdi.
Hamilelikte sivilcelerim gitti cildim güzelleşti.Heralde en pozitif yönleri bunlar gebeliğin
aaa benim 6 ay bitiyor yani yarın25+5 olunca 6 ay bitmis olucak. Sen de 6aylik olduk diceksin
Bu bnm bildigim normal surec. Normalde 30. Haftada fln basliyomus ama bzn erken baslayabiliomus. Bende de bisey oluo ama cars doktora gidince sorucam. Arada sisiyorum karnim sert oluyo uzaninxa gecio. Ama cok yogurt kefir ve kurubaklagil tukettim buaara. Magnezyumda icmedim. Bgn yoruldum yorulunca oldu mesela. Sonra yumusadi yine. Ama bitarafta toplanma fln yok. Ben de ona darlaniyorum noluyo die
Dua ederiz etmezmiyiiz ama bizi haberdar et kuzum. Guzel haberlerle gel
Kızlar dün çok geç döndük yazamadım uyumuşum, bebişin kalp atışını duyunca rahatladım ama hareketlerinde ultrasona da yansıyan bir durgunluk vardı, bunu gastroenterit geçiriyormuşum ona bağladı fakat o şekilde yollamakta istemedi, bir kaç saat uzandım çikolata meyve suyu felan içtim tekrar ultrasona girdim biraz daha toparlamıştı tedavi olarakta ilaç değil diyet verdi. Şimdilik iyiyiz umarım geçer gider bu arada bu şikayetlerle gelen çok var dedi salgınmış bulantı-ishal hamilelerde. Dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum çokNasilsin? Hersey yolunda cikmistir umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?