- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.201
Rabbim yasa desin yeterki Instagram'da kaç kişi gördüm 26 da bile doğum yapıp bebekleri yaşayan tabiki vesvese bnmde ikiz her dakka acaba erken olurlar mı kilosu ne kdr olur diye düşünüyorum. Dua etmekten başka çare yok birazda tevekkül edip gerisini Allah'a bırakmak lazım. İnss hepimiz tam vakti zamanında sağlıkla kucağımıza bebislerimizi alicagizEsım de oyle dıyor aksam, 28 dıyorz ama 38ı de gececek bu kız, bızı korkuttuguyla kalcaz dıyo
Dün gece cok agladım hemen kıpırdamaya basladı ben aglayınca, sustum hemen, tamam tamam erken gelmıcem dedı herhalde dedık
Çok çok gecmıs olsun, gecen hafta ben de 2 gun ust uste kusunca doktorım salgın var ıshal, bulantı, kusma belırtılerı demıstı, benım ıshal ve bulantı olmadıgı ıcın demır hapına bagladık, masallah bebıs kocaman olmısKızlar dün çok geç döndük yazamadım uyumuşum, bebişin kalp atışını duyunca rahatladım ama hareketlerinde ultrasona da yansıyan bir durgunluk vardı, bunu gastroenterit geçiriyormuşum ona bağladı fakat o şekilde yollamakta istemedi, bir kaç saat uzandım çikolata meyve suyu felan içtim tekrar ultrasona girdim biraz daha toparlamıştı tedavi olarakta ilaç değil diyet verdi. Şimdilik iyiyiz umarım geçer gider bu arada bu şikayetlerle gelen çok var dedi salgınmış bulantı-ishal hamilelerde. Dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum çokkilomuz 1050 gr. Boyumuz 35 cm olmuş
Insallahh canım benım, rabbım yeter kı ol desınRabbim yasa desin yeterki Instagram'da kaç kişi gördüm 26 da bile doğum yapıp bebekleri yaşayan tabiki vesvese bnmde ikiz her dakka acaba erken olurlar mı kilosu ne kdr olur diye düşünüyorum. Dua etmekten başka çare yok birazda tevekkül edip gerisini Allah'a bırakmak lazım. İnss hepimiz tam vakti zamanında sağlıkla kucağımıza bebislerimizi alicagiz
Yaa çok teşekkür ederim beni nssil bir yükten kurtardın anlatamam çok istiyordum ama bir türlü güvenip alamıyordum robot süpürge elimde patlar diye tecrübe etmiş insanlardan duymak çok iyi oldu birtanesin☺❤Kızlar az önce iş arkadaşıma tavsiye ederek aldırdığım robot süpürgeyi sordum.
Çok memnunlarmış niye daha önce almadık ki diyorlar.( Arkadaşım yaşlı annesine ev hediyesi olarak aldı.Teyze bana duacıymış şuan
Uygun fiyatlı kaliteli arayanlar varsa Z Zeyzey2134 Xiomi 2C modeli ihtiyacınızı fazlası ile karşılar.Benim serim 1C'yi efsane bir ürün şuan üretimi durdu yeni modellere geçildi. 2C onun yerine alınabilecek en mantıklı ürün Batarya + Çekim gücü daha yüksek hatta
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2c Robot Süpürge
xiominin çok benzer isimde modelleri var
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 değil, 2C tercih etmek daha mantıklı aklınızda olsun.
Çok çok teşekkür ediyorum canım, şu süreci hayırlısıyla tamamlayalım inşallah başka bişey istemiyorumÇok çok gecmıs olsun, gecen hafta ben de 2 gun ust uste kusunca doktorım salgın var ıshal, bulantı, kusma belırtılerı demıstı, benım ıshal ve bulantı olmadıgı ıcın demır hapına bagladık, masallah bebıs kocaman olmıs
rica ederim canım. Trendyolda şuan indirimde trendyol kendi satıcısı olarak gönderiyor. Arkadaşım 2 hafta öce 7.300 civarına almıştı. şimdi fiyatı uygun Hepsiburada da var ama farklı bir satıcı gönderiyor.Yaa çok teşekkür ederim beni nssil bir yükten kurtardın anlatamam çok istiyordum ama bir türlü güvenip alamıyordum robot süpürge elimde patlar diye tecrübe etmiş insanlardan duymak çok iyi oldu birtanesin☺❤
Bebek için vücüdumuz eksta ekstra efor sarfediyor.Sürekli yeni hücreler oluşuyor bizde birazcık bu olumlu aşamadan faydalanıyoruzBenım de baslarda cok dokuluyordu, suan yok denecek kadar az, benım saclarım da az gercı, en azından dökülmüyor diye sevınıyorum
Canım dün benim de öyleydi acildeki doktor yalancı kasılma olabilir dedi, çok ayakta kalıp kendini yorma dedi ama farklı bir doktorun görüşünü de merak ettimKızlar bu karın sertleşmesini, bebeğin bir yerde toplanmasını sordum doktoruma şimdi mesaj attım, daha fazla dayanamadım merak ediyorum ne diyecek
Ben sürekli ayakta da değilim, ama çok fazla oturuyorum işimden dolayı bazen 2-3 saat kalkamamışım oluyor yerimdenCanım dün benim de öyleydi acildeki doktor yalancı kasılma olabilir dedi, çok ayakta kalıp kendini yorma dedi ama farklı bir doktorun görüşünü de merak ettimbenimki de bazen top gibi oluyor 5-10 saniye sürüp geçiyor
İnşallah doğal bir süreçtir, mutlaka buraya da yaz canımBen sürekli ayakta da değilim, ama çok fazla oturuyorum işimden dolayı bazen 2-3 saat kalkamamışım oluyor yerimdenbir de 5-10 saniye sürmüyor yaklaşık bir dakika sürüyor o yüzden tedirgin oldum açıkçası canım bakalım ne diyecek
Bnde de mop 2 pro+ var çok memnunumYaa çok teşekkür ederim beni nssil bir yükten kurtardın anlatamam çok istiyordum ama bir türlü güvenip alamıyordum robot süpürge elimde patlar diye tecrübe etmiş insanlardan duymak çok iyi oldu birtanesin☺❤
İşe başlıyorum bir de şimdi, hiç canım istemiyor. Cevap versin dönerimİnşallah doğal bir süreçtir, mutlaka buraya da yaz canım
Nasıl yani Dysondan daha mı iyihepsinden çok memnunum ama ihlastan ayrı bir memnunum dysonda kullandım ama ihlasın yanında hikaye
kullanımı daha zahmetli sulu süpürge olduğu için ama bu sayede tozu suya hapsediyor ve dışarı vermiyor çok daha iyi süpürüyor havadaki tozu bileNasıl yani Dysondan daha mı iyibana bir link atın
Evet gördüm onu eşimi ikna eder etmez alicam insallah pişman olmam benim ev biraz küçük eşya çok masa sandalye minder falan verim alır mıyım tereddütteyimrica ederim canım. Trendyolda şuan indirimde trendyol kendi satıcısı olarak gönderiyor. Arkadaşım 2 hafta öce 7.300 civarına almıştı. şimdi fiyatı uygun Hepsiburada da var ama farklı bir satıcı gönderiyor.
Teknolojik ürün alacaksınız HB kendi satıcısı oldupunda gözü kapalı alın derim. Ama trendyoldaki fiyatı imkanın varsa kaçırma derim
O biraz bütçemi aşiyor kuzum yaBnde de mop 2 pro+ var çok memnunum
Senin de az kalmis ama daha 14 15 haftan var doğmasınaEvet 28ama ben daha 24 um
Ama aşırı ağır yakullanımı daha zahmetli sulu süpürge olduğu için ama bu sayede tozu suya hapsediyor ve dışarı vermiyor çok daha iyi süpürüyor havadaki tozu bile
çekiyor dövme ucu kesinlikle daha başarılı halıları kabartıyor resmen
Galiba her hastane farklı marka ve içerikte GLİKOZ veriyor.Kızlar kontrole geldim. Sonunda evimde takipli doktorumdayım bu konuda üzerimden büyük bir yük kalkmış oldu. Rahim uzunluğumu doktorum 28-29 mm arasında ölçtü. Üniversitedeki perinatoloji doktoruna yönlendirdi ortaklaşa takip edeceklermiş artık 15 gün perinatolog 15 günde kendi doktorum. Oğluşlarım iyiydi çok şükür. Şeker yüklemesi için içeceği içtim iğrenç ötesiydi siz nasıl içtiniz bilmiyorum ama ben kaç kere öğürdüm aklım hala daha kusup çıkarmaktakim buna 2-3 baklava ile eş değer demişse yalan söylemiş valla baklavayı bayıla bayıla yiyorum
Bu arada doktoruma 2 gün önceki sancımdan bahsettim magnezyumunu mutlaka düzenli al dedi bi sorun görmedi.
Rahimde düzleşmenin bir ilerisi hunileşme dedi. Dün bir arkadaşımız ile konuşurken ona aynı şeyler düzleşme ve hunileşme demiştim yanlış bilgi vermişim özür dilerim. Adını hatırlayamadım için etiket yapamadım. Bende durumlar bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?