2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Rabbim yasa desin yeterki Instagram'da kaç kişi gördüm 26 da bile doğum yapıp bebekleri yaşayan tabiki vesvese bnmde ikiz her dakka acaba erken olurlar mı kilosu ne kdr olur diye düşünüyorum. Dua etmekten başka çare yok birazda tevekkül edip gerisini Allah'a bırakmak lazım. İnss hepimiz tam vakti zamanında sağlıkla kucağımıza bebislerimizi alicagiz

Çok çok gecmıs olsun, gecen hafta ben de 2 gun ust uste kusunca doktorım salgın var ıshal, bulantı, kusma belırtılerı demıstı, benım ıshal ve bulantı olmadıgı ıcın demır hapına bagladık, masallah bebıs kocaman olmıs

Insallahh canım benım, rabbım yeter kı ol desın

Yaa çok teşekkür ederim beni nssil bir yükten kurtardın anlatamam çok istiyordum ama bir türlü güvenip alamıyordum robot süpürge elimde patlar diye tecrübe etmiş insanlardan duymak çok iyi oldu birtanesin☺❤

Çok çok teşekkür ediyorum canım, şu süreci hayırlısıyla tamamlayalım inşallah başka bişey istemiyorum sana da çoook geçmiş olsun dikkat et büyümüş oğluşum

rica ederim canım. Trendyolda şuan indirimde trendyol kendi satıcısı olarak gönderiyor. Arkadaşım 2 hafta öce 7.300 civarına almıştı. şimdi fiyatı uygun Hepsiburada da var ama farklı bir satıcı gönderiyor.
Teknolojik ürün alacaksınız HB kendi satıcısı oldupunda gözü kapalı alın derim. Ama trendyoldaki fiyatı imkanın varsa kaçırma derim

Benım de baslarda cok dokuluyordu, suan yok denecek kadar az, benım saclarım da az gercı, en azından dökülmüyor diye sevınıyorum
Bebek için vücüdumuz eksta ekstra efor sarfediyor.Sürekli yeni hücreler oluşuyor bizde birazcık bu olumlu aşamadan faydalanıyoruz

Kızlar bu karın sertleşmesini, bebeğin bir yerde toplanmasını sordum doktoruma şimdi mesaj attım, daha fazla dayanamadım merak ediyorum ne diyecek
Canım dün benim de öyleydi acildeki doktor yalancı kasılma olabilir dedi, çok ayakta kalıp kendini yorma dedi ama farklı bir doktorun görüşünü de merak ettim benimki de bazen top gibi oluyor 5-10 saniye sürüp geçiyor

Ben sürekli ayakta da değilim, ama çok fazla oturuyorum işimden dolayı bazen 2-3 saat kalkamamışım oluyor yerimden bir de 5-10 saniye sürmüyor yaklaşık bir dakika sürüyor o yüzden tedirgin oldum açıkçası canım bakalım ne diyecek

İnşallah doğal bir süreçtir, mutlaka buraya da yaz canım

Bnde de mop 2 pro+ var çok memnunum

Nasıl yani Dysondan daha mı iyi bana bir link atın
kullanımı daha zahmetli sulu süpürge olduğu için ama bu sayede tozu suya hapsediyor ve dışarı vermiyor çok daha iyi süpürüyor havadaki tozu bile
çekiyor dövme ucu kesinlikle daha başarılı halıları kabartıyor resmen

Evet gördüm onu eşimi ikna eder etmez alicam insallah pişman olmam benim ev biraz küçük eşya çok masa sandalye minder falan verim alır mıyım tereddütteyim
Bnde de mop 2 pro+ var çok memnunum
O biraz bütçemi aşiyor kuzum ya

Ama aşırı ağır ya

Kızlar kontrole geldim. Sonunda evimde takipli doktorumdayım bu konuda üzerimden büyük bir yük kalkmış oldu. Rahim uzunluğumu doktorum 28-29 mm arasında ölçtü. Üniversitedeki perinatoloji doktoruna yönlendirdi ortaklaşa takip edeceklermiş artık 15 gün perinatolog 15 günde kendi doktorum. Oğluşlarım iyiydi çok şükür. Şeker yüklemesi için içeceği içtim iğrenç ötesiydi siz nasıl içtiniz bilmiyorum ama ben kaç kere öğürdüm aklım hala daha kusup çıkarmakta kim buna 2-3 baklava ile eş değer demişse yalan söylemiş valla baklavayı bayıla bayıla yiyorum
Bu arada doktoruma 2 gün önceki sancımdan bahsettim magnezyumunu mutlaka düzenli al dedi bi sorun görmedi.
Rahimde düzleşmenin bir ilerisi hunileşme dedi. Dün bir arkadaşımız ile konuşurken ona aynı şeyler düzleşme ve hunileşme demiştim yanlış bilgi vermişim özür dilerim. Adını hatırlayamadım için etiket yapamadım. Bende durumlar bu şekilde

Galiba her hastane farklı marka ve içerikte GLİKOZ veriyor.
Benimki soğuk asitli kolaydı bildiğin. Şeker yüklemesinden gözü korkanları İstanbul Tuzla Devleti öneririm. Sırf Glikoz içeceği için bile gidebilirler. Bende 1 ay stres yaşamış her gece rüyamda kustuğumu görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…