2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333

Dysonu emis gucu kablosuz olmasi uzun pil omru ve toz haznesi icin aliosun. Ama is yapmayi sevmiosan dyson yetmio cnku robot tek basina supuruyo onun sebebi oanimal ball var 3senedir 1veya 2 kere calistirdim kullanmayi bilmiorum ole dusun. Ama robotcugum

aaa benim 6 ay bitiyor yani yarın ben genelde hafta söylüyorum önceden hafta söyleyenlere üfff yani şu kadar aylık derdim içimden ama hiç öyle değilmiş baya karışık bence bu ay mevzusu

Diil diil. Sen kafana estikce etiketle bizi. Biz ayini yazariz senin

Masallah kuzum. Gelmis gecmis olsun. Dikkat et dinlen dietine uy ve sakin ol

Dyson tek iyi olan kablolu olan, benim kablolu var biraz ağır ama cok güzel süpürüyor dikey süpürge hiç denemedim. Robot süpürgeyi de evlenirken istemiştim 2bin tl idi almadı eşim keşke alsaydık cok pişmanım

Çok teşekkür ediyorum canım benim

Şeker yüklemesine geldim ne iğrenç bişeymiş bir an çıkartacağım sandım hala midem fena inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuç iyi gelir açlık 76 geldi bir de hemşire su içebilirsiniz dedi ama burda sanki içilmiyor gibi okumuştum net bilen var mı su içebiliyor muyuz?

Ben su içtim doktorum içebilirsin abartmadan dedi, yudum yudum aldım ağzım kurudukça

Kuzum bana suda dahil yasak demişlerdi üzerine basa basa, içme bence

Bende aldım canım çok teşekkür ediyorum

Valla bana içirdikleri şey o kadar iğrençtiki şişenin resmini bile çekmeden çöpe şutladım asla görmek istemiyorum. Hala daha midem çok fena su içmekte yasakmış yoksa 3 lt su içip o içtiğim şeyi yok etmek için bütün yolları denerdim

bana verdikleri artimeddi zaten midem bulanıyordu gittiğimde içince kusucam diye korktum ama tadı kötü değildi midem bulandı açken suda içsem bulanıyor indim yürüyüş yaptım açık havada iyi geldi kusmadan atlattım

Benimkide Artı Med markasınındı
Çilek aromalıydı. Avantajım soğuk olmasıydı. Sadece son 3-4 yudumunu içemedim

Küçük ve temiz apartman daireleri için kablosuz süpürgeler yeterli olabilir bendede xiaomi g 9 var dysonla aynı özelliktelerdi nerdeyse beyaz diye onu aldım çok memnunum ama evim bir tık büyük ve köyde çok kirleniyor zorluyor şarjı yetmiyor bazen ama yinede çoook memnunum iyiki kablolu almamışım eşim bile alıp zevkine temizliyor evi

Bana çatı ağrısı için gittiğimde yaptılar çatala çıkıyorsun 2 dakika bile sürmüyor canın yanıyor ama geçiyor hemen
Yaptırmak istemiyorum ama mecburum
Senin adına bende kararsızım çünkü yakın zamanda hastanelik bir durumun olmuştu sancın falan olduydu. Bide havuz falan filan ne bilim yani sen bilirsin ama sanki gitmesen daha iyi gibi. Bende memlekete gidecektim çok gezesim var ama geçen geceki sancıdan dolayı korktum yolda falan tutarsa o sancı napacam ya da orda tutarsa doktorumdan uzak al başıma iş bir sürü plan yaptım ama tek seferde vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…