- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.221
Dyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biter
Dyson alıp birkaç ay içinde robot süpürge yanına ek alan çok arkadaşım oldu. Dyson tek başına yetiyor olsaydı + robot almazlardı bence.
Ben kendi kablolu süpürgemin yerini unuttum geçen gün ayda bir sadece kanepe tepesine v.s birşey dökülirse diye kullanıyordum.
aaa benim 6 ay bitiyor yani yarınben genelde hafta söylüyorum önceden hafta söyleyenlere üfff yani şu kadar aylık derdim içimden ama hiç öyle değilmiş baya karışık bence bu ay mevzusu
Masallah kuzum. Gelmis gecmis olsun. Dikkat et dinlen dietine uy ve sakin olKızlar dün çok geç döndük yazamadım uyumuşum, bebişin kalp atışını duyunca rahatladım ama hareketlerinde ultrasona da yansıyan bir durgunluk vardı, bunu gastroenterit geçiriyormuşum ona bağladı fakat o şekilde yollamakta istemedi, bir kaç saat uzandım çikolata meyve suyu felan içtim tekrar ultrasona girdim biraz daha toparlamıştı tedavi olarakta ilaç değil diyet verdi. Şimdilik iyiyiz umarım geçer gider bu arada bu şikayetlerle gelen çok var dedi salgınmış bulantı-ishal hamilelerde. Dikkat edin kendinize hepinizi öpüyorum çokkilomuz 1050 gr. Boyumuz 35 cm olmuş
Dyson tek iyi olan kablolu olan, benim kablolu var biraz ağır ama cok güzel süpürüyor dikey süpürge hiç denemedim. Robot süpürgeyi de evlenirken istemiştim 2bin tl idi almadı eşim keşke alsaydık cok pişmanımDysonu emis gucu kablosuz olmasi uzun pil omru ve toz haznesi icin aliosun. Ama is yapmayi sevmiosan dyson yetmio cnku robot tek basina supuruyoonun sebebi o animal ball var 3senedir 1veya 2 kere calistirdim kullanmayi bilmiorum ole dusun. Ama robotcugum
Diil diil. Sen kafana estikce etiketle bizi. Biz ayini yazariz senin
Masallah kuzum. Gelmis gecmis olsun. Dikkat et dinlen dietine uy ve sakin ol
Çok teşekkür ediyorum canım benimDysonu emis gucu kablosuz olmasi uzun pil omru ve toz haznesi icin aliosun. Ama is yapmayi sevmiosan dyson yetmio cnku robot tek basina supuruyoonun sebebi o animal ball var 3senedir 1veya 2 kere calistirdim kullanmayi bilmiorum ole dusun. Ama robotcugum
Diil diil. Sen kafana estikce etiketle bizi. Biz ayini yazariz senin
Masallah kuzum. Gelmis gecmis olsun. Dikkat et dinlen dietine uy ve sakin ol
BenımkındenBnde de mop 2 pro+ var çok memnunum
Sağ ol canım hemen aldım bendeMedisana sicaklik nem olcer 203 tl ye inmis yine trendyolda. Bu sefer yakalayabildim aldim. Almak isteyenlere
Genel Markalar Alman Tasarım Dijital Ekranlı Alarm Saat Sıcaklık Isı Nem Ölçer TermometreFiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Alman Tasarım Dijital Ekranlı Alarm Saat Sıcaklık Isı Nem Ölçer Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben su içtim doktorum içebilirsin abartmadan dedi, yudum yudum aldım ağzım kurudukçaŞeker yüklemesine geldim ne iğrenç bişeymiş bir an çıkartacağım sandım hala midem fena inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuç iyi gelir açlık 76 geldibir de hemşire su içebilirsiniz dedi ama burda sanki içilmiyor gibi okumuştum net bilen var mı su içebiliyor muyuz?
Kuzum bana suda dahil yasak demişlerdi üzerine basa basa, içme benceŞeker yüklemesine geldim ne iğrenç bişeymiş bir an çıkartacağım sandım hala midem fena inşallah bir sıkıntı çıkmaz sonuç iyi gelir açlık 76 geldibir de hemşire su içebilirsiniz dedi ama burda sanki içilmiyor gibi okumuştum net bilen var mı su içebiliyor muyuz?
Riske atmayayım o zaman teşekkür ederimKuzum bana suda dahil yasak demişlerdi üzerine basa basa, içme bence
Bende aldım canım çok teşekkür ediyorumMedisana sicaklik nem olcer 203 tl ye inmis yine trendyolda. Bu sefer yakalayabildim aldim. Almak isteyenlere
Genel Markalar Alman Tasarım Dijital Ekranlı Alarm Saat Sıcaklık Isı Nem Ölçer TermometreFiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Alman Tasarım Dijital Ekranlı Alarm Saat Sıcaklık Isı Nem Ölçer Termometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla bana içirdikleri şey o kadar iğrençtiki şişenin resmini bile çekmeden çöpe şutladım asla görmek istemiyorum. Hala daha midem çok fena su içmekte yasakmış yoksa 3 lt su içip o içtiğim şeyi yok etmek için bütün yolları denerdimGaliba her hastane farklı marka ve içerikte GLİKOZ veriyor.
Benimki soğuk asitli kolaydı bildiğin. Şeker yüklemesinden gözü korkanları İstanbul Tuzla Devleti öneririm. Sırf Glikoz içeceği için bile gidebilirler. Bende 1 ay stres yaşamış her gece rüyamda kustuğumu görmüştüm.
Sağ ol canım hemen aldım bende
bana verdikleri artimeddi zaten midem bulanıyordu gittiğimde içince kusucam diye korktum ama tadı kötü değildi midem bulandı açken suda içsem bulanıyor indim yürüyüş yaptım açık havada iyi geldi kusmadan atlattımValla bana içirdikleri şey o kadar iğrençtiki şişenin resmini bile çekmeden çöpe şutladım asla görmek istemiyorum. Hala daha midem çok fena su içmekte yasakmış yoksa 3 lt su içip o içtiğim şeyi yok etmek için bütün yolları denerdim
Canım su yasak şeker ölçümünde su ile glikoz derişimini ( vücuttaki yoğunluğunu) değiştirirsin ölçümün normal değerinden düşük çıkarRiske atmayayım o zaman teşekkür ederim
Benimkide Artı Med markasınındıbana verdikleri artimeddi zaten midem bulanıyordu gittiğimde içince kusucam diye korktum ama tadı kötü değildi midem bulandı açken suda içsem bulanıyor indim yürüyüş yaptım açık havada iyi geldi kusmadan atlattım
Küçük ve temiz apartman daireleri için kablosuz süpürgeler yeterli olabilir bendede xiaomi g 9 var dysonla aynı özelliktelerdi nerdeyse beyaz diye onu aldım çok memnunum ama evim bir tık büyük ve köyde çok kirleniyor zorluyor şarjı yetmiyor bazen ama yinede çoook memnunum iyiki kablolu almamışım eşim bile alıp zevkine temizliyor eviDyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biter
Dyson alıp birkaç ay içinde robot süpürge yanına ek alan çok arkadaşım oldu. Dyson tek başına yetiyor olsaydı + robot almazlardı bence.
Ben kendi kablolu süpürgemin yerini unuttum geçen gün ayda bir sadece kanepe tepesine v.s birşey dökülirse diye kullanıyordum.
Yaptırmak istemiyorum ama mecburumBana çatı ağrısı için gittiğimde yaptılar çatala çıkıyorsun 2 dakika bile sürmüyor canın yanıyor ama geçiyor hemen
Senin adına bende kararsızımkızlar ben eylül 15 için müstakil villada rez yaptırmıştım antalyada cumartesi kontrolde dr sordum gidebilirsin dedi. inanılmaz hevesliyim de çok gidesim var eşim korkuyor ama benim isteğimden ötürü gidelim dedi. sizce kendimi riske atmış olur muyum gitsem? son baş başa tatilimiz bana çok iyi gelicek ama çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?