- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.241
Benimki de şeffaf şişede bişeydi soğuk da değildi zaten kendileri vermedi eczaneden ben alıp geldim zaten normalde de tatlı hiç sevmem bunu içtikten sonra da uzun bi süre tatlı falan yemem heralde sanki şerbet içiyor gibiydimValla bana içirdikleri şey o kadar iğrençtiki şişenin resmini bile çekmeden çöpe şutladım asla görmek istemiyorum. Hala daha midem çok fena su içmekte yasakmış yoksa 3 lt su içip o içtiğim şeyi yok etmek için bütün yolları denerdim
Anayız biz anaDoktorum mesajımı görmüş ama cevap yok, adam da bıktı herhalde benden
Garibim hep yoğun ya hala cevap yok bakalım bekliyorumAnayız biz anabıkmak ne demek
aynen çilekliydi benimde soğuktu rahat içtim ben normalde çok kusuyorum bu sabahta kusarak başladım mesela güne ama ona rağmen kusmadan içtimBenimkide Artı Med markasınındı
Çilek aromalıydı. Avantajım soğuk olmasıydı. Sadece son 3-4 yudumunu içemedim
evet ya dr izin verdi bir tehlike görmüyorum dedi ama benim içim rahat değil bakalım satacak birini bulursam gitmeyeceğim bulamazsam belki giderimSenin adına bende kararsızımçünkü yakın zamanda hastanelik bir durumun olmuştu sancın falan olduydu. Bide havuz falan filan ne bilim yani sen bilirsin ama sanki gitmesen daha iyi gibi. Bende memlekete gidecektim çok gezesim var ama geçen geceki sancıdan dolayı korktum yolda falan tutarsa o sancı napacam ya da orda tutarsa doktorumdan uzak al başıma iş bir sürü plan yaptım ama tek seferde vazgeçtim
Bende wiami diye bir markanın robotu var elim ayağım resmenben çok önyargılıydım robot süpürgelere karşı kafama tüküreyimhamile kalınca asla enerjim olmadığı için aldım bir tane vallahi rahat ettim. 2c aldım gayet memnunum. ihlasın süpürgesini kullanıyorum bir de fakir dysonı fantomum var. günlük için çok iyi robot süpürge. bebekten sonra her hafta bir hanım gelecek yarım gün, robotta olunca bir süre ben iş yapmam herhalde
Bence gitmelisin, çalışıyor musun bilmiyorum ama rahatlarsın bi dinlenirsin gerçekten ben gidemedim bu sene çok üzüldüm bence tadını çıkaraynen çilekliydi benimde soğuktu rahat içtim ben normalde çok kusuyorum bu sabahta kusarak başladım mesela güne ama ona rağmen kusmadan içtim
evet ya dr izin verdi bir tehlike görmüyorum dedi ama benim içim rahat değil bakalım satacak birini bulursam gitmeyeceğim bulamazsam belki giderim
of valla bende çok gitmek istiyorum bakıyorum hayırlısıBence gitmelisin, çalışıyor musun bilmiyorum ama rahatlarsın bi dinlenirsin gerçekten ben gidemedim bu sene çok üzüldüm bence tadını çıkar
Benim bebiş de öyleydi 25. Haftada gittiğimde dönerler daha çok hafta varKızlar benim bebiş hala makat pozisyonundaymış henüz dönmemiş ama daha erken sanırım dönmesi için. Kafası yukarda bacakları alt karnımdabenim gibi olan var mı bu haftalarda makat pozisyonunda duran
Ben aldım nerdeyse 1 sene olacak, kullanıyorum ama çok sık değil açıkçası bir yandan keşke almasaydım demiyorum değilairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Valla 28 olduk kuzum bilemedim kiBenim bebiş de öyleydi 25. Haftada gittiğimde dönerler daha çok hafta varson haftalarda bile dönüyorlar.
Calisirken cok pratik oluyor. Beslenmede patates vardi gecen sene bizim sirf onun icin aldimairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Ay evet benim de en büyük pişmanlıklarımdan olabilir. Aldım alalı kaç kere kullanmışımdır bilmiyorum bir elin parmağını geçmez. Keşke almasaydımBen aldım nerdeyse 1 sene olacak, kullanıyorum ama çok sık değil açıkçası bir yandan keşke almasaydım demiyorum değil
Oglen okulda yiyorduk yemekleri. Aksamdan yemegim kalmadiysa sabah patates ya da biber-patlican yapiyordum hemen pisiyordu. En guzeli de cig cekirdegi airfryer da kavuruyoruz. Hazir cekirdek almadik hic buna alisinca. Ama alacaksan buyuk boylarindan almalisin diger turlu yetmiyorairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Kızartma tamam güzel de eşim kahvaltıda çok yok ve çoğunluk sulu yemek seviyor o yüzden, boşu boşuna para verdim yazık olduAy evet benim de en büyük pişmanlıklarımdan olabilir. Aldım alalı kaç kere kullanmışımdır bilmiyorum bir elin parmağını geçmez. Keşke almasaydım
Eğer yemek yapmayı seven biriysen gereksiz aldığıma pişmanım hiç bi artısı yok zaten sağlıklı da değilairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Annem aldı. yağda kızartma gibi olmuyor. Dondurulmuş patatesi çok güzel yapıyor biraz öğrenci işi gibiairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?