- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.261
Actifry ben 7 senedir kullanıyorum her gun nerdeyse patates kızartırım cok guzel oluyor actifrysız gunum gecmıyorairfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli
İhlası ilk kez sizden duyuyorumBızım okulda herkes nerdeyse dyson aldı, benım ıhlasım yetıyor dıyorum, gecmısın dysonu dıyorlar
Ben de tam tersini düşünüyorum robot süpürge her zaman kullanılmıyor, bir de mutlaka bıraktığı yerler oluyor illaki diğer süpürgemi de kullanıyorum o yüzden bir de dyson mı alsam diyorum Bebek doğunca pratik olurDyson'ı instagramda evi temizliyor gibi yapmak için alıyor millet. Şov bence.( Ben hem temizlesem hem video çeksem hemde video editlesem salon 1 günde anca biter
Dyson alıp birkaç ay içinde robot süpürge yanına ek alan çok arkadaşım oldu. Dyson tek başına yetiyor olsaydı + robot almazlardı bence.
Ben kendi kablolu süpürgemin yerini unuttum geçen gün ayda bir sadece kanepe tepesine v.s birşey dökülirse diye kullanıyordum.
Ay koca ağızlılar yerim, maşallahay yerim yaa çok tatlılar
Bana doktor bir ay sonra gel dedi 26.haftama denk gelecek geç mi yani? Hiç araştırmadımSevgili anneler/anne adayları,
Ben 24+3'te şeker yüklemesi yaptıracaktım ancak eşimin işi sebebiyle 25+3'e erteledik. Her biriniz çoktan yaptırdı. Biraz evhamlandım açıkçası, geç mi kaldım diye. Bir hafta önemli bir fark oluşturur mu?
Bende 25. Haftada gittim canım önemli bir fark olmaz zaten 24-28 hafta arasında yapılıyorSevgili anneler/anne adayları,
Ben 24+3'te şeker yüklemesi yaptıracaktım ancak eşimin işi sebebiyle 25+3'e erteledik. Her biriniz çoktan yaptırdı. Biraz evhamlandım açıkçası, geç mi kaldım diye. Bir hafta önemli bir fark oluşturur mu?
Dyson tek iyi olan kablolu olan, benim kablolu var biraz ağır ama cok güzel süpürüyor dikey süpürge hiç denemedim. Robot süpürgeyi de evlenirken istemiştim 2bin tl idi almadı eşim keşke alsaydık cok pişmanım
airfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Eğer yemek yapmayı seven biriysen gereksiz aldığıma pişmanım hiç bi artısı yok zaten sağlıklı da değil
Burada herkes sanki hemen yaptırdı, ben bir hafta ileri atmakla geç mi kaldım acaba diye mütereddit oldum.Bana doktor bir ay sonra gel dedi 26.haftama denk gelecek geç mi yani? Hiç araştırmadım
Teşekkür ederimBende 25. Haftada gittim canım önemli bir fark olmaz zaten 24-28 hafta arasında yapılıyor
Bende kaç gündür bu haldeyim inan dayanamıyorum birazdan bir acile gideceğim mide bulantısı ishal yorgunluk çok kötü. Ülke genelinde salgın var sanırımÇok çok gecmıs olsun, gecen hafta ben de 2 gun ust uste kusunca doktorım salgın var ıshal, bulantı, kusma belırtılerı demıstı, benım ıshal ve bulantı olmadıgı ıcın demır hapına bagladık, masallah bebıs kocaman olmıs
Benim de böyle olduğu için bana da yükleme yapmadı kaç çıktı açlık şekerinBen şeker yüklemesi yapmayacagım sanırım doktorumla haberleştik aclık şekerim normalde de düşük cıkıyor o yuzden haftada 1 açlık ve tokluk kan şekerine bakarak gidelim dedi
Kız nasıl duymazsın hanı şu evlere gelıp tanıtım yapanlar yok mu, halı yıkaması koltuk hıkaması da var 2000lı yılların basından berı var, benımkı 2015 model ama taş gıbı duruyorİhlası ilk kez sizden duyuyorumnormal kablolu süpürge mi dyson gibi dikey mi?
Haa o ihlas mıKız nasıl duymazsın hanı şu evlere gelıp tanıtım yapanlar yok mu, halı yıkaması koltuk hıkaması da var 2000lı yılların basından berı var, benımkı 2015 model ama taş gıbı duruyor
Cok gecmıs olsunBende kaç gündür bu haldeyim inan dayanamıyorum birazdan bir acile gideceğim mide bulantısı ishal yorgunluk çok kötü. Ülke genelinde salgın var sanırım
Ben bu ay kamera ateşölçer ve kitap dışında hiçbir şey almıcam150ye 50 kuponla ne alayım ben sımdı?
Baby me leke çıkarıcıya bakabilirsinKizlar konuyla bağımsız ama leke çıkarıcı kullanınız var mı acaba bana tavsiye edebilecek biri malum benim bı kızım var ve her yediğini yetismesem her yere sürüyorbu hombitkisel diye birşey var acaba ondan mı alsam başka marka mi iyi bilemedim her alanda kullanılan birşey olsa daha da güzel olucak mesela kıyafet falan halı koltuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?