- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.301
Bende eczaneden aldım canım. Muhtemelen aynıydı gerçekten tatlıdan midem bulanıyor şuanda böyle şerbetli şeyler görmeye tahammülüm yokBenimki de şeffaf şişede bişeydi soğuk da değildi zaten kendileri vermedi eczaneden ben alıp geldim zaten normalde de tatlı hiç sevmem bunu içtikten sonra da uzun bi süre tatlı falan yemem heralde sanki şerbet içiyor gibiydim
Ben de kullanıyorum aşırı gerekli diyemem ama pratik oluyor bence ben çok sık kullanıyorum patates kabak havuç vs az yağ ile pişirip yoğurtla yiyorum. Karnıyarık için patlıcan falan pişirmek de kolay oluyor.airfryer kullananlar memnun mu kızlar? ben almadım airfryer ama annem geçen grundigin çiftli olanından aldı kanat yaptı çok hoşuma gitti. sizce gerekli mi?
Bende bundan içtim. Eşim videomu çekmiş zor içiyorumBana verdikleri şuydu ama çok kötüydü valla. Çok şükür geçti gitti
Kız ben kaç kere öğürdüm çıkarmamak için üstün bir çaba sarf ettimBende bundan içtim. Eşim videomu çekmiş zor içiyorum
Bende içer içmez hava almaya çıktım bide eşimde tadına baktı kötü değil ki tadı diyorKız ben kaç kere öğürdüm çıkarmamak için üstün bir çaba sarf ettimbunu kusarsan bida içmek zorunda kalırsın tut içinde diye diyr kendimi motive ettim
Bende içer içmez hava almaya çıktım bide eşimde tadına baktı kötü değil ki tadı diyor
Kız ben kaç kere öğürdüm çıkarmamak için üstün bir çaba sarf ettimbunu kusarsan bida içmek zorunda kalırsın tut içinde diye diyr kendimi motive ettim
Aslında çok kötü değil ama bir anda içmek ve zorunlu olması galiba insanı zorluyor. Benim mide yanmam çok oldu maalesef sonrasında.Tadı bana da kötü gelmedi
Ben çok şekerli sevdiğimden herhalde aman bu ne ki deyip içtim bir şişe daha icebilirdim rahat 75 mg lik almstmBeklemek sıkıcıydı ama
Benim ki de buydu gördükçe midem bulanıyorBana verdikleri şuydu ama çok kötüydü valla. Çok şükür geçti gitti
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallahKızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğimbebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim
19+larda garip bir şeyler hissettim birkaç defa, o zaman anlayamamıştım gaz gibi, baloncuk patlaması gibi gelmişti. 20+lara geçince asıl hissetmeye başladım ben. 20+larda bayağı biri içeriden hafif hafif vuruyor, dürtüyor gibi başladı.Kızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğimbebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim
21.haftada nabız atışı şeklinde hissettim. Hala da aynı karnım sürekli atıyor oynadığını görüyorum. Son günlerde atışlar daha da arttı.Kızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğimbebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim
Çok guzel güle güle giysinlerBen her hafta kontrole gidiyor oldugum halde seker testini bu haftaya istedi doktorum canim. 26+3 olacagim. Merak etme 28 e kadar yapiliyor
Elite home kullaniyorum ben. Kendi camasirlarimiz fln her seyde kullaniyorum. Icerigi temiz o yuzden bebeklere de ondan devam edecegim. instagramdan sorulari yanitliyorlar.
Ben kiyafet aldim.
Motherlove Yenidoğan Organik Zıbın-Patikli Alt 2li Takım Unisex Füme Fiyatları ve Özellikleri
Motherlove Yenidoğan Organik Zıbın-Patikli Alt 2li Takım Unisex Füme en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ya ben de ahsap oyuncaklara cok yukseliyorum. Instagramda gepettonine var. Onlardan alacagim sonra. Hem ahsap hayvanlar hem de montesori tipi oyuncaklar yapiyor. Ister boyali ister boyasiz. Yapan kisi bebekli bir kadin girisimci. Hobi olarak baslayip evinin altini atolye yapmis.
17. Haftada hissetmiştim canım kelebek çırpınıyor gibiKızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğimbebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim
Dur hemen bakayımBen her hafta kontrole gidiyor oldugum halde seker testini bu haftaya istedi doktorum canim. 26+3 olacagim. Merak etme 28 e kadar yapiliyor
Elite home kullaniyorum ben. Kendi camasirlarimiz fln her seyde kullaniyorum. Icerigi temiz o yuzden bebeklere de ondan devam edecegim. instagramdan sorulari yanitliyorlar.
Ben kiyafet aldim.
Motherlove Yenidoğan Organik Zıbın-Patikli Alt 2li Takım Unisex Füme Fiyatları ve Özellikleri
Motherlove Yenidoğan Organik Zıbın-Patikli Alt 2li Takım Unisex Füme en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ya ben de ahsap oyuncaklara cok yukseliyorum. Instagramda gepettonine var. Onlardan alacagim sonra. Hem ahsap hayvanlar hem de montesori tipi oyuncaklar yapiyor. Ister boyali ister boyasiz. Yapan kisi bebekli bir kadin girisimci. Hobi olarak baslayip evinin altini atolye yapmis.
Hayirli olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar selam şubat grubundan geliyorum 17+1deyim ilk gebeliğimbebek hareketlerini kaçıncı haftada hissetmiştiniz ve nasıldı onu sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?