2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
bebek bezi yıkama asla uğraşabileceğim bir şey değil ama tuvalet iletişimi noktasında tuvaletinin geldiğini anlayınca wcye tutarım diyorum ama bunlar için kendimi şartlamıyorum. kendimi şartladığım tek konu emzirmek o konuda biberondan önce elimden geleni yapacağım kesinlikle. bir de kalın giydirmemekte kararlıyım inşallah benim gibi nanemolla olmasını istemem

Kızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Ben denemek istiyorum ybb. Ama ilk aylar cesaret edemiyorum. Cogu ybb boyu da yenidogana uygun degil sanirim. 1 marka gormustum sadece yenidogan boyu satan.
Ilk bir kac ay bebeklere alisayim bir bakacagim. insallah gecerim.
Yikanabilir kadin pedi ve cup kullaniyorum kendime 4 senedir. Kasintilar bitti cok memnunumdum.

Kızlar soda içtim şimdi üzerine magnezyum ilacımı içeceğim bu suda eritilenlerden, sıkıntı olmaz dimi bileniniz var mı?

Mesajınızı eşime okuttum kaç gündür kaç defa dedim dinlemedi kilo almadım üç hftadir diyet yapıyorum ama hem işte hem evde hareket kısıtlı yürüme imkanım çok yok. tek dışarı gitmemi istemiyor kendinde yorgunum diyip gecistiriyor. Bir türlü dusuremedim kan şekerimi ama bundan sonra hergun çıkarım

İdrar testimde böyle çıkmış
Canım 2 gün önce benim yaptorıfğım idrar testide böyle çıktı şuan sancı çekiyorum hatta
İdrar yolu enfeksiyonu başlamış sendede alt tarafta yazan yassı epitel tarzı ifadeler doku parçası anlamında antibiyotik başlanması gerekiyor bizlere . Sürekli oluyorsa genelde e.coli tarzı özel bakterilerde sebep olabilir böbreğe vurup uzun süreli ve sık tekrarlayabiliypr . Yarın bende antibiyotik başlayacağım

He desene 30 yıl önce annelerin yıkayıp yıkayıp geri taktığı mavi Amerikan bezleri
Yok canım bebiş b..ku yıkamak şuan hayallerim arasında yok

Kızlar ben sizinle çok muzdarip olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Bir kaç zamandır idrar kaçırıyorum istem dışı oluyor gülerken veya hapşırırken ya da ani hareketlerde. Doktoruma sordum bebeğinin başı mesanene baskı yapıyor, normal bir durum dedi ama çok zorlanıyorum benim gibi olan var mı?

Yok sol kasığım tarafındaydı. Dün elbise giydim altımda da bişey yoktu tayt falan konyada soğuk oluyor artık üşüttüm galiba
canım havalar serinledi benim üstümde battaniye
Uzun kollu polar tişört ayağımda çorap . Böbrekleri soğuk aldığımızda üşütürüz şuan enfeksiyona meyilliyiz çok dikkat etmek gerekiyor .

Ben tatlım hapşırma gülme öksürme kusma her durumda azda olsa kaçıyor .

Kızlar benim bağırsak floram sizlere ömür
Entoragermina kullanan arkadaşlar hangi çeşidini kullanıyorsunuz . Faydasını gördünüz mü ?

Benim de böyle olduğu için bana da yükleme yapmadı kaç çıktı açlık şekerin
Sınırda ya da sınırın altında cıkıyor tam hatırlamadım şimdi. Şeker yüklemesi hakkında endişemi dile getirdim o da yapmayalım dedi direk gerek gormedi sanırım düşük cıktıgı için haftada 1 açlık ve tokluk kan şekerime baktırcam canım

Canım serklaj mı yaptı doktorun? Nasıl anladın ihtiyacın oldugunu?? İkizlerde cok oluyomuş bu durum

Ben. Oksurunce tutamiyorum. Doktorum bnm de normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…