- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.421
Bir tane hurma yedim bir de soda içtim karnım atmaya başladı benimki hareketlendiCanım kaç kat aşağıdalar bir de onları koruyan sıvı var. Telaş yapma. Tatlı ye sol tarafına yat bişey olmamıştır
bebek bezi yıkama asla uğraşabileceğim bir şey değil ama tuvalet iletişimi noktasında tuvaletinin geldiğini anlayınca wcye tutarım diyorum ama bunlar için kendimi şartlamıyorum. kendimi şartladığım tek konu emzirmek o konuda biberondan önce elimden geleni yapacağım kesinlikle. bir de kalın giydirmemekte kararlıyım inşallah benim gibi nanemolla olmasını istememKızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
ohhh maşallah bu çarpmalarda insan korkuyor da çok sert bir darbe almadıkça bir şey olmaz allahın izniyle.Bir tane hurma yedim bir de soda içtim karnım atmaya başladı benimki hareketlendi
Ben denemek istiyorum ybb. Ama ilk aylar cesaret edemiyorum. Cogu ybb boyu da yenidogana uygun degil sanirim. 1 marka gormustum sadece yenidogan boyu satan.Kızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
Ben de suda eriyenden siparis verdim,doktoruma görselini atıp sordum kullanabilirsin dediKızlar soda içtim şimdi üzerine magnezyum ilacımı içeceğim bu suda eritilenlerden, sıkıntı olmaz dimi bileniniz var mı?
Mesajınızı eşime okuttum kaç gündür kaç defa dedim dinlemedi kilo almadım üç hftadir diyet yapıyorum ama hem işte hem evde hareket kısıtlı yürüme imkanım çok yok. tek dışarı gitmemi istemiyor kendinde yorgunum diyip gecistiriyor. Bir türlü dusuremedim kan şekerimi ama bundan sonra hergun çıkarımKızlar gebelik şekeri çıkanlar diyet yapanlar kesinlikle yürüyüşü ihmal etmeyin o kadar fark ediyor ki ölçümlerde aynı yemekleri yiyip öğlen yüksek çıkan değerim akşam yemek sonrası yarım saat yürüyüşle düşük çıktı
Teşekkür ediyorum kuzumBen de suda eriyenden siparis verdim,doktoruma görselini atıp sordum kullanabilirsin dedi
Canım 2 gün önce benim yaptorıfğım idrar testide böyle çıktı şuan sancı çekiyorum hattaİdrar testimde böyle çıkmış
Olmaz tatlım, bende ondan kullanıyorum gerçekten bayağı rahatlattıKızlar soda içtim şimdi üzerine magnezyum ilacımı içeceğim bu suda eritilenlerden, sıkıntı olmaz dimi bileniniz var mı?
Çok teşekkür ediyorum canıııımOlmaz tatlım, bende ondan kullanıyorum gerçekten bayağı rahatlattı
He desene 30 yıl önce annelerin yıkayıp yıkayıp geri taktığı mavi Amerikan bezleriKızlar aranızda doğumdan itibaren ilk haftalarda ybb kullanıp sonra tuvalet iletişimi yapmayı ve hiç bez kullanmamayı düşünen, denemek isteyen, araştıran ya da ona hazırlık yapan var mı?
canım havalar serinledi benim üstümde battaniyeYok sol kasığım tarafındaydı. Dün elbise giydim altımda da bişey yoktu tayt falan konyada soğuk oluyor artık üşüttüm galiba
Ben tatlım hapşırma gülme öksürme kusma her durumda azda olsa kaçıyor .Kızlar ben sizinle çok muzdarip olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Bir kaç zamandır idrar kaçırıyorum istem dışı oluyor gülerken veya hapşırırken ya da ani hareketlerde. Doktoruma sordum bebeğinin başı mesanene baskı yapıyor, normal bir durum dedi ama çok zorlanıyorum benim gibi olan var mı?
Sınırda ya da sınırın altında cıkıyor tam hatırlamadım şimdi. Şeker yüklemesi hakkında endişemi dile getirdim o da yapmayalım dedi direk gerek gormedi sanırım düşük cıktıgı için haftada 1 açlık ve tokluk kan şekerime baktırcam canımBenim de böyle olduğu için bana da yükleme yapmadı kaç çıktı açlık şekerin
Çok zor bir şey ya olur olmadık yerde oluyor bazen hahshahaBen tatlım hapşırma gülme öksürme kusma her durumda azda olsa kaçıyor .
Canım serklaj mı yaptı doktorun? Nasıl anladın ihtiyacın oldugunu?? İkizlerde cok oluyomuş bu durumAy benim de annem ile klasik muhabbetim
Ilk 3 ay 2 kg aldim, karnim belli oluyordu
4. Ay 2kg
5. Ay 3kg aldim
Ama annem asla tatmin olmuyordu. Zayifsin ye, daha cok ye. Halbuki normal porsiyon yiyordum sadece yedigimde besleyici seyler tuketmeye ozen gosterdim. Bos karbonitrat fln yemedim cok. Ona ragmen bence cok aldim ilk 5 ayda 7 kg.
Sonra serlaj sonrasi yatisa gecince eritemedigim icin yiyemedim porsiyonlarim kuculdu. Ama yine de cig kuru yemis bol et vs hic aksatmadim. 3 hafta hic kilo almadim. Ama her hafta kontrolde bebekler kilo almisti. Simdi bu hafta aldim yine :) 6. Ayi toplam 8kg ile bitirecegim sanirim
Annem kalp krizi geciriyordu tabidoktora soyluyorum ne guzel iste biz cok ve ani kilo istemeyiz diyor. Annem ise kendi 30 almis benim ikizlerde 35kg fln almami bekliyor hala her konusmada ayni tartisma
Kızlar ben sizinle çok muzdarip olduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum. Bir kaç zamandır idrar kaçırıyorum istem dışı oluyor gülerken veya hapşırırken ya da ani hareketlerde. Doktoruma sordum bebeğinin başı mesanene baskı yapıyor, normal bir durum dedi ama çok zorlanıyorum benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?