2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya bu çatlak olayı çok yanlış anlaşılıyor. Çatlaklarınız jel kullansanızda kullanmasınızda olabilir. Jel kullandığınız için kesinlikle olmayacak diye bişi yok. Çatlaklar morken ya da kırmızıyken yok olması lazım. Eğer beyazlaşırlar kalıcı olur jellerin ya da yağların engellediği şey bu aslında. Bu yüzden doğumdan sonra da birazcık kullancaz. Beyazlaşma olmadan yok olması için.
sivenoda 2.ürün 1tl kampanyası var deterjanları nasıl kızlar?
İnstamomlardan gördüğüm kadarıyla beğeniliyo. Ben minoris aldım gelen bazı kıyafetlerde sarı lekeler vardı durdukça sararmış bebek kıyafetleri. Yıkayıp güneşe astım çıktı lekeleri. Çok az bi iki bişide kaldı sadece. Ucuza geliyo diye dalin deterjanda aldım onla da beşik kılıfını ana kucağını falan yıkadım. Minoris le sadece bebeğin kıyafetlerini yıkıyorum

Son düzenleme:
çatlak için kuru fırçalama çok etkili kızlar. kuru fırçalama yapıp sonra kremlemek yağlamak gerek. sadece kremle yetinmeyin bebe yağı, tatlı badem yağı, vazelin, hindistan cevizi yağı gibi yağlardan da faydalanın. hafif karnınız ıslakken ürünleri uygulamanında nem tutucu etkisi var.

Gunaydın herkesee, tetanoz 2. Dozu da sağlık ocağındaki aşı ile mi yaptırdınız? İçinde boğmaca da olan bi tetanoz aşısı varmış bazı doktorlar onu öneriyormuş duyanınız yaptıranınız var mı??

Lazımlık mı kullanıyormuş canım? Bunu ben de duydum. Umarım yapabilirim. Tuvalet iletişimi diye bir kitap varmış onu alıp okumayı düşünüyorum, anneniz kitap olmadan yapmış bravo

Kızlar size de etki eder mi bilmiyorum malum kabızlıktan çok çektim hamile kaldığından beri, kayısı falan da etki ediyo ama bu sefer hemoroid sıkıntısı çıkıyo gibi oldu. Normalde ekmek yemiyorum tabi maşallah onun dışında poğaça börek ne bulursam yiyorum sabah kahvaltıda ekşi mayalı tam buğday unu ekmeği yemeye başladım WC sıkıntısı düzeldi gibi şuan. Etki edebilir demişlerdi de çokta sanmıyodum ediyormuş

28. Haftadan sonra olunuyor difteri tetanoz boğmaca aşısı benim doktorum tek tetanoz aşısını olsan da olur olmasan da olur onun pek etkisi yok dedi. 28. Haftamı bekliyorum aşı için.

beni bitirdi bu bağırsak mevzusu ya -şekeri olmayanlar için söylüyorum- kuru inciri zeytinyağına yatırıp sabahları aç karnına yesin bir bardak suyla bana ebe önerdi. bir de ara öğün olarak granola tüketmeye başlayacağım onu önerdiler. hem yüksek lifli kuru meyve var hem de süt tüketmeye yardımcı olur.

28. Haftadan sonra olunuyor difteri tetanoz boğmaca aşısı benim doktorum tek tetanoz aşısını olsan da olur olmasan da olur onun pek etkisi yok dedi. 28. Haftamı bekliyorum aşı için.
28-36 arası bogmaca olarak olucam eczaneden alıcam hastanede vurucaklar doktorum öyle dedi. İlk dozu saglık ocagında oldum tetanoz.

Maşallah sübhanallah, beslenme ile toparlar inşallah fındık Her sabah muhakkak bir haşlanmış yumurta yiyin, eski kaşar, ceviz, çiğ badem içi, fındık, yine proteini yüksek besinlerle beslenmeye gayret gösterin (tabi hangilerini yiyebiliyorsaniz). Toparlar inşallah minnoş

Normalde gunde 1 lierac ve at kili firca ile 10dk masaj yapiorum. Ama kasinma gerilme hissedersem 2 lierac ustune de yatmadan yag suruyorum. Bole bende ise yaradi

Yani bebeklerin kaslari ztn min 18 ayda tutmaya basliyor. Neden bebege travma yaratiosun ki? Tabiki herkesin cocugu kendine ama me gerek var? Eskiden yapilan bir suru seyin suan yanlis oldugu zaten cikti ortaya. Bilim yoktu tip ileri degildi kafalarina gore isler yapmislar. Bnm annemde bni yatirip odanin kapisini kapatiyomus aglaya aglaya alismisim susmaya. Ama asiri yanlis yani. Ozmn doktor bunu tavsiye etmis ole uyutmuslar ama mwmede uyutmak ne kdr yanlissa o da okdr yanlis .. eskilerin yaptiklari degil de kabul gormus ve bebekte travma yaratmayacak yollarda ilerlemek bence daha dogru

bizim bu bebeleri uyuturken kullanacağımız kundak şeklinde uyku tulumu linki bekliyorum kızlar.

Niye diyet önerdi canım çok mu kilo aldın?

Bu benim idrar testimin düşmüş hali lökositim 19a çıkmıştı. Şimdi 1 gösteriyor.

Hepsini yerim hiç sıkıntı yok yeter ki haftasını yakalasın, inşallah

Yok sıkıntı orda galiba sadece 4 kilo aldım, ben yediğimi düşünüyorum ama eşim yemiyorsun diyor

Kac kg aldigin onemli degil de saglikli besleniyo olman onemli. Yemek meyve sevze protein rutinin var mi mesela? Ortalama bi gununu yaz ben sana yardimci olurum asagi yukari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…