- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.461
Ya bu çatlak olayı çok yanlış anlaşılıyor. Çatlaklarınız jel kullansanızda kullanmasınızda olabilir. Jel kullandığınız için kesinlikle olmayacak diye bişi yok. Çatlaklar morken ya da kırmızıyken yok olması lazım. Eğer beyazlaşırlar kalıcı olur jellerin ya da yağların engellediği şey bu aslında. Bu yüzden doğumdan sonra da birazcık kullancaz. Beyazlaşma olmadan yok olması için.Kızlar günaydın doğumu başlatıcı etkisi olduğu için 36. haftadan önce göğüslerin çok uyarılmaması gerektiğini okumuştum. Benimkiler aşırı hızlı büyüdükleri için kenarlarında çatlak gibi görünüm oluşmaya başladı bile. Normalde karnıma Lierac kullanıyordum elimde kalanı da hızlıca göğüslere geçiyordum ama etki etmiyor galiba. Daha da büyüyecek gibi bu çatlaklar. Sizde durumlar nasıl? Ne kullanıyorsunuz?
İnstamomlardan gördüğüm kadarıyla beğeniliyo. Ben minoris aldım gelen bazı kıyafetlerde sarı lekeler vardı durdukça sararmış bebek kıyafetleri. Yıkayıp güneşe astım çıktı lekeleri. Çok az bi iki bişide kaldı sadece. Ucuza geliyo diye dalin deterjanda aldım onla da beşik kılıfını ana kucağını falan yıkadım. Minoris le sadece bebeğin kıyafetlerini yıkıyorumsivenoda 2.ürün 1tl kampanyası var deterjanları nasıl kızlar?
İçeriği doğal canımsivenoda 2.ürün 1tl kampanyası var deterjanları nasıl kızlar?
Lazımlık mı kullanıyormuş canım? Bunu ben de duydum. Umarım yapabilirim. Tuvalet iletişimi diye bir kitap varmış onu alıp okumayı düşünüyorum, anneniz kitap olmadan yapmış bravoValla annem o zamanlar bi yerden okumadan yapmış ve 6. Ayda alışmışım ve ıkınıp altımı acmasını beklıyomuşum annemin deneyımı oldugu için gercekten hep soyler bana sonradan tuvalet için ugrasma en baştan yaparsan dikkat edersen zaten öğrenmiş oluyorlar hiç yorulmazsın dıye. Bunu kime anlatsam inanmıyor 6 aylık cocuk soyleyemez dıyeama ıkınıp beklıyomuşum işte ben baya bez aldım ama tuvalet egıtımını ilk 6 ayda verebılırsem cok iyi olur daha ne isterım tabi yapabılır mıyım o cok ayrı cunku biraz tembelim kolaya kaçabılırım
28. Haftadan sonra olunuyor difteri tetanoz boğmaca aşısı benim doktorum tek tetanoz aşısını olsan da olur olmasan da olur onun pek etkisi yok dedi. 28. Haftamı bekliyorum aşı için.Gunaydın herkesee, tetanoz 2. Dozu da sağlık ocağındaki aşı ile mi yaptırdınız? İçinde boğmaca da olan bi tetanoz aşısı varmış bazı doktorlar onu öneriyormuş duyanınız yaptıranınız var mı??
trendyoldaİçeriği doğal canımskt sormayı unutma hangi sitede
beni bitirdi bu bağırsak mevzusu ya -şekeri olmayanlar için söylüyorum- kuru inciri zeytinyağına yatırıp sabahları aç karnına yesin bir bardak suyla bana ebe önerdi. bir de ara öğün olarak granola tüketmeye başlayacağım onu önerdiler. hem yüksek lifli kuru meyve var hem de süt tüketmeye yardımcı olur.Kızlar size de etki eder mi bilmiyorum malum kabızlıktan çok çektim hamile kaldığından beri, kayısı falan da etki ediyo ama bu sefer hemoroid sıkıntısı çıkıyo gibi oldu. Normalde ekmek yemiyorum tabi maşallah onun dışında poğaça börek ne bulursam yiyorumsabah kahvaltıda ekşi mayalı tam buğday unu ekmeği yemeye başladım WC sıkıntısı düzeldi gibi şuan. Etki edebilir demişlerdi de çokta sanmıyodum ediyormuş
28-36 arası bogmaca olarak olucam eczaneden alıcam hastanede vurucaklar doktorum öyle dedi. İlk dozu saglık ocagında oldum tetanoz.28. Haftadan sonra olunuyor difteri tetanoz boğmaca aşısı benim doktorum tek tetanoz aşısını olsan da olur olmasan da olur onun pek etkisi yok dedi. 28. Haftamı bekliyorum aşı için.
Maşallah sübhanallah, beslenme ile toparlar inşallah fındıkKızlar çıktım doktordan nst gayet iyi çıktı ultrason da öyle, hareketli bir bebek maşallah. Ama biraz küçükmüş diyet yapmanı öneriyorum protein acısından dedi iki hafta sonra tekrar görmek istiyorum dedi bakalım
Kızlar günaydın doğumu başlatıcı etkisi olduğu için 36. haftadan önce göğüslerin çok uyarılmaması gerektiğini okumuştum. Benimkiler aşırı hızlı büyüdükleri için kenarlarında çatlak gibi görünüm oluşmaya başladı bile. Normalde karnıma Lierac kullanıyordum elimde kalanı da hızlıca göğüslere geçiyordum ama etki etmiyor galiba. Daha da büyüyecek gibi bu çatlaklar. Sizde durumlar nasıl? Ne kullanıyorsunuz?
Valla annem o zamanlar bi yerden okumadan yapmış ve 6. Ayda alışmışım ve ıkınıp altımı acmasını beklıyomuşum annemin deneyımı oldugu için gercekten hep soyler bana sonradan tuvalet için ugrasma en baştan yaparsan dikkat edersen zaten öğrenmiş oluyorlar hiç yorulmazsın dıye. Bunu kime anlatsam inanmıyor 6 aylık cocuk soyleyemez dıyeama ıkınıp beklıyomuşum işte ben baya bez aldım ama tuvalet egıtımını ilk 6 ayda verebılırsem cok iyi olur daha ne isterım tabi yapabılır mıyım o cok ayrı cunku biraz tembelim kolaya kaçabılırım
bizim bu bebeleri uyuturken kullanacağımız kundak şeklinde uyku tulumu linki bekliyorum kızlar.
Niye diyet önerdi canım çok mu kilo aldın?Kızlar çıktım doktordan nst gayet iyi çıktı ultrason da öyle, hareketli bir bebek maşallah. Ama biraz küçükmüş diyet yapmanı öneriyorum protein acısından dedi iki hafta sonra tekrar görmek istiyorum dedi bakalım
35cm 1017g olmuşuz
Bu benim idrar testimin düşmüş haliCanım 2 gün önce benim yaptorıfğım idrar testide böyle çıktı şuan sancı çekiyorum hatta
İdrar yolu enfeksiyonu başlamış sendede alt tarafta yazan yassı epitel tarzı ifadeler doku parçası anlamında antibiyotik başlanması gerekiyor bizlere . Sürekli oluyorsa genelde e.coli tarzı özel bakterilerde sebep olabilir böbreğe vurup uzun süreli ve sık tekrarlayabiliypr . Yarın bende antibiyotik başlayacağım
Hepsini yerim hiç sıkıntı yok yeter ki haftasını yakalasın, inşallahMaşallah sübhanallah, beslenme ile toparlar inşallah fındıkHer sabah muhakkak bir haşlanmış yumurta yiyin, eski kaşar, ceviz, çiğ badem içi, fındık, yine proteini yüksek besinlerle beslenmeye gayret gösterin (tabi hangilerini yiyebiliyorsaniz). Toparlar inşallah minnoş
Yok sıkıntı orda galiba sadece 4 kilo aldım, ben yediğimi düşünüyorum ama eşim yemiyorsun diyorNiye diyet önerdi canım çok mu kilo aldın?
Yok sıkıntı orda galiba sadece 4 kilo aldım, ben yediğimi düşünüyorum ama eşim yemiyorsun diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?