- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.501
Sağlık ocaği yakın mı bir git istersen canım bazen hareketleri az oluyor ama mesela bana ordaki hemşire hareketinde azalma olursa gel dedianladim canim masallah Allah nazarlardan saklasın benimki de normal de çok hareketliydi bu son bir kaç gündür hareketleri baya azaldı arada kipirtilarini hissetmesem bisey oldu derim Allah korusun normal mi acaba
Keşke ben de böyle olsam diyet falan yapmamYok sıkıntı orda galiba sadece 4 kilo aldım, ben yediğimi düşünüyorum ama eşim yemiyorsun diyor
Memnun olanlar varKızlar bunu tavsıye edermsnz alayım mı yenıdogan için.
Dönmüştür muhtemelen bende de öyle geçen sancı olan gece nolduysa ondan sonra farklı yerde oynamaya başladı bide sanırım rahat bi pozisyonda değil fazla oynamıyoanladim canim masallah Allah nazarlardan saklasın benimki de normal de çok hareketliydi bu son bir kaç gündür hareketleri baya azaldı arada kipirtilarini hissetmesem bisey oldu derim Allah korusun normal mi acaba
Bana da oluyor öyle bir kaç gün dinleniyor hanımefendi, merak etme ben burdayım diye yine yoklar sadece çok hareket etmezanladim canim masallah Allah nazarlardan saklasın benimki de normal de çok hareketliydi bu son bir kaç gündür hareketleri baya azaldı arada kipirtilarini hissetmesem bisey oldu derim Allah korusun normal mi acaba
Kefir seviyorum zaten ben baya alayım tüketeyim 2 hafta boyuncaSüt ürünü olsa yeterli bence. Bende laktozsuz içiyorum sütü.
Galiba çok önerilmiyor zaten sür içmek onun yerine kefir, yoğurt daha çok öneriliyor
kilolu bebek kokusunda bizim ailenin kadınlarını dinleyeceksinTeşekkür ederim canım tavsiyelerini not alıyorum inşallah haftasını yakalar çok bir fark olmasa da insan içine dert ediyor
Ben de kasar yemeye basladımm yenıden, cok tıksınmıstım, tıksınırek yıyorım Allah affetsın, bugun de bol yeşil mercimekli bulgur pılavı yapıcambebeğim şekerin yoksa süt muz badem karışımı iç ara öğün niyetine de tüketebilirsin içine yulaf ekleyip. bu karışım bebeğe çok kilo yapar. muhakkak akşamları et tavuk ye. yanında çorbalara bakliyat katmaya çalış proteinden zengin hale gelir. ben haftada 3 gün yeşil ve kırmızı mercimek bulgur nohut katıp yayla çorbası yapıyorum. sabahları da muhakkak peyniri bol ye ve yumurta yiyorsan yumurtada ekle öğüne. bebeklerde doğum ağırlığı genelde annenin doğum ağırlığıyla eş değer oluyormuş.
Eşim 4 buçuk kilo doğmuş ben 4 kilo, çok kilolu olursa nasıl çıkacak diyordum ben şimdi işler değişti bakalım hayırlısıkilolu bebek kokusunda bizim ailenin kadınlarını dinleyeceksingününü tamamlayıp en ufak doğan benim 4 kilo doğmuşum. kilosuyla gazeteye çıkan kuzenim var 6.5 kilo doğmuş tosun inşallah benim bebe tontik olur yoksa bizimkiler başlar tükürük kadar uşak doğurdun diye hepsinin ortak önerisi proteinden zengin beslenmek ve süt muz fındık badem tüketmek.
Çok sevindim iyi olmanıza rabbim hepimiz için sağlıklı bir şekilde ilerlemeyi doğurmayı nasip etsinEvdeyim :) 3 hafta gecti serklaj uzerinden. Bugun kontrolde de cok iyi konustu doktor. Açılmayı zamaninda fark ettik, direkten donduk dedi. Artik en riskli donem gecti diyebiliriz dedi :) zaten 26 haftalik oldular, erken dogsalar bile bu bebekler eve gider dedi. Cok sevincliyim
Ama raporumu uzatti evde yatisa devam yine de.
Amin amin biz bu sene dutsuz kaldıka ben de Erzurumlulardan sldim dutu o gunleri hayirlisiyla gorursek ins icerim
Bende ilk düşük yaptığım hamileliğimde yumurtadan tiksinmiştim uzun süre yiyemedim sonra düzelmiştiBen de kasar yemeye basladımm yenıden, cok tıksınmıstım, tıksınırek yıyorım Allah affetsın, bugun de bol yeşil mercimekli bulgur pılavı yapıcam
Çok şükür iyiyiz sessiz sakin tekme atmıyor sen nasılsınKızçeleeeerrr Tünaydıın nasılsınız bugün
Canim laktozsuz icersen cocugunun laktoza alerjisi olusur bu hamilelik oncesi icinde gecerli laktozsuz alistirirsan kendini cocugun laktoza duyarli doguyorSüt ürünü olsa yeterli bence. Bende laktozsuz içiyorum sütü.
Galiba çok önerilmiyor zaten sür içmek onun yerine kefir, yoğurt daha çok öneriliyor
Senin haftanla benim haftam aynı ben 27+3 de gittim 37 cm 1350 gram 28+6 ile uyumlu dedi bana da seninki çok küçük gelmediBen bugün 27+6 oldum ama femur ve başka bir şey 26+6 çıktı normalde 2 gün fark vardı şu an 1 hafta fark varmış o yüzden küçük dedi. Evet canım kız benim, sertleşmeler de götüyle bastırıyormuş dışa doğru ve çok hareketli bir bebek dedi maşallah
birazcık dikkat et düzelir Allahın izniyle. şaka bir yana sağlıklı olsunlar da kilo milo önemli değil doğan büyüyor bak 70i zorluyorum şuanEşim 4 buçuk kilo doğmuş ben 4 kilo, çok kilolu olursa nasıl çıkacak diyordum ben şimdi işler değişti bakalım hayırlısı
Maşallah
Doguyor demeyimde dogabilir diyim pardon*Canim laktozsuz icersen cocugunun laktoza alerjisi olusur bu hamilelik oncesi icinde gecerli laktozsuz alistirirsan kendini cocugun laktoza duyarli doguyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?