2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kac kg aldigin onemli degil de saglikli besleniyo olman onemli. Yemek meyve sevze protein rutinin var mi mesela? Ortalama bi gununu yaz ben sana yardimci olurum asagi yukari
Bu aralar abarttım abur cubur konusunda kazıntılarım oluyor onlarla doyuruyorum galiba karnımı farkında olmadan. Sabahları poğaca simit , akşam desen kolay şeyler. Halbuki sebzeyle doldurdum buzdolabını bugünden itibaren başlamam lazım. Et, beyaz et, balık, baklagiller, süt tüket bol bol dedi. Balık haftada bir yiyorum zaten kayınpederim Balık tutmaya gider her hafta, diğerlerine uymam gerekiyor şimdi

Kac haftaliksin tam olarak benimde 1070gr cikti 26+3 dum ama ultrasonda 27+1 cikti haftasiyla uyumlu dedi çok bir fark yok yani aramızda neden küçük dedi bir de senin ki kızmiydi kiz çocukları daha küçük oluyormus.
Bu sertlesmeler toplanmalar niye oluyormus onla ilgili birsey dedi mi bende de oluyor da

Ben bugün 27+6 oldum ama femur ve başka bir şey 26+6 çıktı normalde 2 gün fark vardı şu an 1 hafta fark varmış o yüzden küçük dedi. Evet canım kız benim, sertleşmeler de götüyle bastırıyormuş dışa doğru ve çok hareketli bir bebek dedi maşallah

Sende doğunca o götü ısır

bebeğim şekerin yoksa süt muz badem karışımı iç ara öğün niyetine de tüketebilirsin içine yulaf ekleyip. bu karışım bebeğe çok kilo yapar. muhakkak akşamları et tavuk ye. yanında çorbalara bakliyat katmaya çalış proteinden zengin hale gelir. ben haftada 3 gün yeşil ve kırmızı mercimek bulgur nohut katıp yayla çorbası yapıyorum. sabahları da muhakkak peyniri bol ye ve yumurta yiyorsan yumurtada ekle öğüne. bebeklerde doğum ağırlığı genelde annenin doğum ağırlığıyla eş değer oluyormuş.

Ay öyle olmasın ben 2300 doğmuşum 53 cm hemde zamanında doğmama rağmen o kadar zayıf doğmuşum gerçi şu an 900 gram olmuş bebek.

Teşekkür ederim canım tavsiyelerini not alıyorum inşallah haftasını yakalar çok bir fark olmasa da insan içine dert ediyor

Ben kahvaltıda 2 tane yumurta yiyorum. Kaşarda çok işe yarıyor.
Yumurtayı 3 yiyorum ben daha fazla kaynatsam yine yerim o kadar seviyorum ama abartmamak lazım süt tüketmiyorum midemi kötü yapıyor, onun yerine yoğurt alsam meyveli felan olur mu ki? Sonuçta oda süt ürünü.

Kızlar bunu tavsıye edermsnz alayım mı yenıdogan için.

Eklentiler

• Screenshot_20230912_120512.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 52
anladim canim masallah Allah nazarlardan saklasın benimki de normal de çok hareketliydi bu son bir kaç gündür hareketleri baya azaldı arada kipirtilarini hissetmesem bisey oldu derim Allah korusun normal mi acaba

Yumurtayı 3 yiyorum ben daha fazla kaynatsam yine yerim o kadar seviyorum ama abartmamak lazım süt tüketmiyorum midemi kötü yapıyor, onun yerine yoğurt alsam meyveli felan olur mu ki? Sonuçta oda süt ürünü.
Süt ürünü olsa yeterli bence. Bende laktozsuz içiyorum sütü.
Galiba çok önerilmiyor zaten sür içmek onun yerine kefir, yoğurt daha çok öneriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…