- 22 Mart 2023
- 219
- 71
- 28
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.481
Bu aralar abarttım abur cubur konusunda kazıntılarım oluyor onlarla doyuruyorum galiba karnımı farkında olmadan. Sabahları poğaca simit , akşam desen kolay şeyler. Halbuki sebzeyle doldurdum buzdolabını bugünden itibaren başlamam lazım. Et, beyaz et, balık, baklagiller, süt tüket bol bol dedi. Balık haftada bir yiyorum zaten kayınpederim Balık tutmaya gider her hafta, diğerlerine uymam gerekiyor şimdiKac kg aldigin onemli degil de saglikli besleniyo olman onemli. Yemek meyve sevze protein rutinin var mi mesela? Ortalama bi gununu yaz ben sana yardimci olurum asagi yukari
Kac haftaliksin tam olarak benimde 1070gr cikti 26+3 dum ama ultrasonda 27+1 cikti haftasiyla uyumlu dedi çok bir fark yok yani aramızda neden küçük dedi bir de senin ki kızmiydi kiz çocukları daha küçük oluyormus.Kızlar çıktım doktordan nst gayet iyi çıktı ultrason da öyle, hareketli bir bebek maşallah. Ama biraz küçükmüş diyet yapmanı öneriyorum protein acısından dedi iki hafta sonra tekrar görmek istiyorum dedi bakalım
35cm 1017g olmuşuz
Benim gittiğimde kafasıda göbeğide 1 hafta önden çıktıBebişin göbüş çevresi 1 hafta önden giden var mıı benimki tombul olmuş birazcıkşeker yükleme sonucumu bekliyorum bakalım heyecanla
Ben bugün 27+6 oldum ama femur ve başka bir şey 26+6 çıktı normalde 2 gün fark vardı şu an 1 hafta fark varmış o yüzden küçük dedi. Evet canım kız benim, sertleşmeler de götüyle bastırıyormuş dışa doğru ve çok hareketli bir bebek dedi maşallahKac haftaliksin tam olarak benimde 1070gr cikti 26+3 dum ama ultrasonda 27+1 cikti haftasiyla uyumlu dedi çok bir fark yok yani aramızda neden küçük dedi bir de senin ki kızmiydi kiz çocukları daha küçük oluyormus.
Bu sertlesmeler toplanmalar niye oluyormus onla ilgili birsey dedi mi bende de oluyor da
Ne dedi doktor yorum yaptı mıBenim gittiğimde kafasıda göbeğide 1 hafta önden çıktı
Sende doğunca o götü ısırBen bugün 27+6 oldum ama femur ve başka bir şey 26+6 çıktı normalde 2 gün fark vardı şu an 1 hafta fark varmış o yüzden küçük dedi. Evet canım kız benim, sertleşmeler de götüyle bastırıyormuş dışa doğru ve çok hareketli bir bebek dedi maşallah
Hep önden gidiyor zaten. Şeker bakıldı. Normal dedi değerlerimeNe dedi doktor yorum yaptı mı
Şeker bakıldı mı
bebeğim şekerin yoksa süt muz badem karışımı iç ara öğün niyetine de tüketebilirsin içine yulaf ekleyip. bu karışım bebeğe çok kilo yapar. muhakkak akşamları et tavuk ye. yanında çorbalara bakliyat katmaya çalış proteinden zengin hale gelir. ben haftada 3 gün yeşil ve kırmızı mercimek bulgur nohut katıp yayla çorbası yapıyorum. sabahları da muhakkak peyniri bol ye ve yumurta yiyorsan yumurtada ekle öğüne. bebeklerde doğum ağırlığı genelde annenin doğum ağırlığıyla eş değer oluyormuş.Kızlar çıktım doktordan nst gayet iyi çıktı ultrason da öyle, hareketli bir bebek maşallah. Ama biraz küçükmüş diyet yapmanı öneriyorum protein acısından dedi iki hafta sonra tekrar görmek istiyorum dedi bakalım
35cm 1017g olmuşuz
Ayy ne demek yerim yerimSende doğunca o götü ısır
benimki de 4 5 gün önden gidiyor ama +-5'i normal kabul ediyorlar.Hep önden gidiyor zaten. Şeker bakıldı. Normal dedi değerlerime
Ay öyle olmasınbebeğim şekerin yoksa süt muz badem karışımı iç ara öğün niyetine de tüketebilirsin içine yulaf ekleyip. bu karışım bebeğe çok kilo yapar. muhakkak akşamları et tavuk ye. yanında çorbalara bakliyat katmaya çalış proteinden zengin hale gelir. ben haftada 3 gün yeşil ve kırmızı mercimek bulgur nohut katıp yayla çorbası yapıyorum. sabahları da muhakkak peyniri bol ye ve yumurta yiyorsan yumurtada ekle öğüne. bebeklerde doğum ağırlığı genelde annenin doğum ağırlığıyla eş değer oluyormuş.
Teşekkür ederim canım tavsiyelerini not alıyorum inşallah haftasını yakalar çok bir fark olmasa da insan içine dert ediyorbebeğim şekerin yoksa süt muz badem karışımı iç ara öğün niyetine de tüketebilirsin içine yulaf ekleyip. bu karışım bebeğe çok kilo yapar. muhakkak akşamları et tavuk ye. yanında çorbalara bakliyat katmaya çalış proteinden zengin hale gelir. ben haftada 3 gün yeşil ve kırmızı mercimek bulgur nohut katıp yayla çorbası yapıyorum. sabahları da muhakkak peyniri bol ye ve yumurta yiyorsan yumurtada ekle öğüne. bebeklerde doğum ağırlığı genelde annenin doğum ağırlığıyla eş değer oluyormuş.
Ben kahvaltıda 2 tane yumurta yiyorum. Kaşarda çok işe yarıyor.Teşekkür ederim canım tavsiyelerini not alıyorum inşallah haftasını yakalar çok bir fark olmasa da insan içine dert ediyor
Yumurtayı 3 yiyorum ben daha fazla kaynatsam yine yerim o kadar seviyorum ama abartmamak lazımBen kahvaltıda 2 tane yumurta yiyorum. Kaşarda çok işe yarıyor.
anladim canim masallah Allah nazarlardan saklasın benimki de normal de çok hareketliydi bu son bir kaç gündür hareketleri baya azaldı arada kipirtilarini hissetmesem bisey oldu derim Allah korusun normal mi acabaBen bugün 27+6 oldum ama femur ve başka bir şey 26+6 çıktı normalde 2 gün fark vardı şu an 1 hafta fark varmış o yüzden küçük dedi. Evet canım kız benim, sertleşmeler de götüyle bastırıyormuş dışa doğru ve çok hareketli bir bebek dedi maşallah
Süt ürünü olsa yeterli bence. Bende laktozsuz içiyorum sütü.Yumurtayı 3 yiyorum ben daha fazla kaynatsam yine yerim o kadar seviyorum ama abartmamak lazımsüt tüketmiyorum midemi kötü yapıyor, onun yerine yoğurt alsam meyveli felan olur mu ki? Sonuçta oda süt ürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?