- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.521
Hiç öyle bişey duymadım. Doktorumda bişey demedi. Başka türlüsünü içemiyorum. Baş ağrısı ve gaz sorunu yaşıyorumCanim laktozsuz icersen cocugunun laktoza alerjisi olusur bu hamilelik oncesi icinde gecerli laktozsuz alistirirsan kendini cocugun laktoza duyarli doguyor
Senin bir hafta önden gidiyor canım benim 1 hafta geriye atmış kendini sadece 2 gün gerideydi şu an tam bir hafta o yüzden iki hafta sonra tekrar çağırdı 2 hafta protein diyeti yapmamı önerdiSenin haftanla benim haftam aynı ben 27+3 de gittim 37 cm 1350 gram 28+6 ile uyumlu dedi bana da seninki çok küçük gelmedi
Kıyafetlerine bak aylara göre sırala kaç aydan kaç tane var ilk bunu bil ki kıyafet alacağın zaman fazla ya da az almaKızlarrr benim alınacak listem hiç hazır değil neyden nerden başlıycagımı da bilmiyorumaklımda olan sadece ateş ölçer tırnak makası var hamileliğimde ev tadilatına girişince her şey birbirine girdi. Ufak çaplı bilgi Alışverişi lazım bana neler alacağız neler aldınız? Bebek arabası tamam sadece başka hiç bir şeyi yok bebişimin anneannesi baya kıyafet aldı ama işte o kadar
yiyebildiğin peyniri ye kuzum kaşar yağlı olduğundan kilo yapıyor bebişe. 1 kilo kaşar 13 kilo sütten yapılıyor kalsiyumu ve yağı çok yüksek o yüzden. ikame olarak tel peynir yiyebilirsin tam yağlı peynirlerden yiyebilirsin mesela. normalde yemezdim ben peynir ama 6.haftada şu burger peynirleri var ya sarı olanlardan bir oturuşta onun 400 gramını yedim. hayatımda o kadar lezzetli bir şey yememiştim sanki daha önce düşününce yine canım çekti. şimdide aynı devam tek başıma 1 kilo peynir yiyorum haftalıkBen de kasar yemeye basladımm yenıden, cok tıksınmıstım, tıksınırek yıyorım Allah affetsın, bugun de bol yeşil mercimekli bulgur pılavı yapıcam
Bizim hem baş hem karın bir hafta önden gidiyor tosun geliyor sanırımBebişin göbüş çevresi 1 hafta önden giden var mıı benimki tombul olmuş birazcıkşeker yükleme sonucumu bekliyorum bakalım heyecanla
1 hafta normal diyorlar pek kafana takma diyeti yapınca geçerSenin bir hafta önden gidiyor canım benim 1 hafta geriye atmış kendini sadece 2 gün gerideydi şu an tam bir hafta o yüzden iki hafta sonra tekrar çağırdı 2 hafta protein diyeti yapmamı önerdi
Bu benim idrar testimin düşmüş halilökositim 19a çıkmıştı. Şimdi 1 gösteriyor.
Pazarda satılan köy peynırlerı var ya, bır ara ona takılmıstım, dıyetısyene soyledıgımde kadın şok, pastorıze olmayan bısey tuketme dıye uyardı, kaşara da korkumdan basladım tekrar erken dogum olursa dıye, azıcık kılo alsın dıye, muz da kabız yapıyor zaten, demır ılacı yuzunden kabızlık cekıyorum, yumurta kuruyemıs bunlarda sıkıntı yok, bol bol tuketıyorumyiyebildiğin peyniri ye kuzum kaşar yağlı olduğundan kilo yapıyor bebişe. 1 kilo kaşar 13 kilo sütten yapılıyor kalsiyumu ve yağı çok yüksek o yüzden. ikame olarak tel peynir yiyebilirsin tam yağlı peynirlerden yiyebilirsin mesela. normalde yemezdim ben peynir ama 6.haftada şu burger peynirleri var ya sarı olanlardan bir oturuşta onun 400 gramını yedim. hayatımda o kadar lezzetli bir şey yememiştim sanki daha önce düşününce yine canım çekti. şimdide aynı devam tek başıma 1 kilo peynir yiyorum haftalıkbazen gece kalkıp peynir yiyip tekrar yatıyorum
İnşallah kuzum1 hafta normal diyorlar pek kafana takma diyeti yapınca geçer
Benim de öyleBenim gittiğimde kafasıda göbeğide 1 hafta önden çıktı
İnşallah düzelir zor oluyor gerçektenBu benim idrar testimin düşmüş halilökositim 19a çıkmıştı. Şimdi 1 gösteriyor.
ah ah benim lökosit 41
Yassı epitel 18 benimki daha vahim
Ben de bu doğuda yapılan ev peynirlerini çok severim normalde ama hiç yiyemiyorum. Ev yoğurdu vs de yemiyorum. Pastörize olmayan ürünlerde bi bakteri üreme riski varmış o yüzden hiç yemedim bilmeden yediysem bilemem. Dışarıda bir şey yiyeceğimde de hep soruyorum peynir hazır mı ev yapımı mı diyePazarda satılan köy peynırlerı var ya, bır ara ona takılmıstım, dıyetısyene soyledıgımde kadın şok, pastorıze olmayan bısey tuketme dıye uyardı, kaşara da korkumdan basladım tekrar erken dogum olursa dıye, azıcık kılo alsın dıye, muz da kabız yapıyor zaten, demır ılacı yuzunden kabızlık cekıyorum, yumurta kuruyemıs bunlarda sıkıntı yok, bol bol tuketıyorum
Evde yoğurt yaparken bebek için falan onda bile pastörize süt alın diyorlar.Ben de bu doğuda yapılan ev peynirlerini çok severim normalde ama hiç yiyemiyorum. Ev yoğurdu vs de yemiyorum. Pastörize olmayan ürünlerde bi bakteri üreme riski varmış o yüzden hiç yemedim bilmeden yediysem bilemem. Dışarıda bir şey yiyeceğimde de hep soruyorum peynir hazır mı ev yapımı mı diye
Yeni doyuruyorum sıpayı da kendimi de şuan durgun ama Bi yarım saat önce taklalar atıyorduÇok şükür iyiyiz sessiz sakin tekme atmıyor sen nasılsın
Sabah benimde öyle oluyor aç olunca mi yapıyor anlamadımYeni doyuruyorum sıpayı da kendimi de şuan durgun ama Bi yarım saat önce taklalar atıyordu
Hele sabah amanin sanki elleriyle mıncıklıyordu kasıklarımı
Buna şaşırdım ya peynirimizi ve yoğurdumuzu yapılmış alıyoruz biz memleketten pastörize edilmemiş mi oluyor yanı? Hep tüketiyorum sağlıklı diye bir şey de olmadı şükürBen de bu doğuda yapılan ev peynirlerini çok severim normalde ama hiç yiyemiyorum. Ev yoğurdu vs de yemiyorum. Pastörize olmayan ürünlerde bi bakteri üreme riski varmış o yüzden hiç yemedim bilmeden yediysem bilemem. Dışarıda bir şey yiyeceğimde de hep soruyorum peynir hazır mı ev yapımı mı diye
Bazıları peyniri kaynatmadan yapıyor bu da bakteri oluşumuna yol açabilir mesela hayvanda hastalık varsa geçme ihtimali yüksek benim annemde peynir yapar ama o çok kaynatir meselaBuna şaşırdım ya peynirimizi ve yoğurdumuzu yapılmış alıyoruz biz memleketten pastörize edilmemiş mi oluyor yanı? Hep tüketiyorum sağlıklı diye bir şey de olmadı şükür
Ay benim kız da yapıyor sanki aynısınıYeni doyuruyorum sıpayı da kendimi de şuan durgun ama Bi yarım saat önce taklalar atıyordu
Hele sabah amanin sanki elleriyle mıncıklıyordu kasıklarımı
Bu listeler beni strese sokuyor, hiçbir şey almamışım gibi hissediyorum, sanki böyle alışveriş çılgınlığına itiyormuş gibi iyi hissettirmiyor, şimdi ilk 1 ayı tamamlıyım da Bebek doğunca düşünürüz moduna gelmek üzereyim sıkıldım alışverişten sanırımKızlar böyle bir şey gördüm belki biraz abartı olabilir ama çoğunu tamamladınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?