- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.561
Agumentin ben de kullanmistim serklajdan sonra. Gecmeyen idrar yolu enfeksiyonu icin de piyelosetyl isminde bir ilac verdi. Antibiyotik degil sanirim, 1 ay kullancakmisimİnşallah
Agumentin Antibiyotik yazıldı bana sürekli ve şiddetli olduğu için.
İdrar yolu enfesiyonu için sana doktorun hangi ilacı verdi ?
Çok güzelmişYaa ben bunu çok sevdimm
Evet belki 10 takim yerine 8 alt 12 ust olmali. Daha cok kusma yuzunden degisir gibi.Arkadaşıma sordum bana da 10 tane yeterli daha çok zıbın gidiyor dedi
Ay çok güzelmiş. Fiyatı ne kadar. Bende kapı süsü aldım kendim bedestenden bişeyler alıp süsleme yapacağızYaa ben bunu çok sevdimm
burada bu konu geçmişti P Psikolog2426 göbek çevresi için kullanılan dezenfektan tarzı bir üründen bahsetmişti yıkayınca sürüyormuşsun enfeksiyondan koruyormuş. ben 3 4 gün yıkamam sonra yıkarım bence yıkamazsak da rahatsız olur yani düşünüyorum kendim 4 gün yıkanmasam kaşıntı tutarEvet biliyorum çok araştırdım kaynanamla annem bu konuda benimle tersler ben diyorum yikamayacagim onlar diyor yıkanmadan olmaz
Bazı peynirler süt kaynatılmadan, sağıldıktan sonraki ılık hâliyle yapılıyor. O yüzden risk teşkil ediyor bizim için. Yengemin ineği var, annem ondan süt alıp güzelce kaynatıp yoğurdu evde yapıyor. Peyniri bazen yayladan tanıdığımız biri benim için özellikle kaynatıp yapıyor. Bilmediğim yerden kesinlikle yemiyorum ama güvendiğim yerden köy ürünlerini alıp tüketiyorum. Hazır yoğurt asla yiyemem, çocukluğumdan beri yoğurt evde yapılır bizde.Buna şaşırdım ya peynirimizi ve yoğurdumuzu yapılmış alıyoruz biz memleketten pastörize edilmemiş mi oluyor yanı? Hep tüketiyorum sağlıklı diye bir şey de olmadı şükür
197 kuzu, kuponla 157Ay çok güzelmiş. Fiyatı ne kadar. Bende kapı süsü aldım kendim bedestenden bişeyler alıp süsleme yapacağız
Usumez bence bebek. Usurse de penye yelek bile yeter uzerine giydirirsin. Bizim ev de 26-27 oluyor. Ogluma uzun kollu tisort giydiriyorum. Esim dekisa kollu tisortlerle duruyor. Ben cok usudugumden biraz daha kalin giyiyorum amaEvet belki 10 takim yerine 8 alt 12 ust olmali. Daha cok kusma yuzunden degisir gibi.
Bu arada kisakkol zibin uzerine uzun kol ceket gibi olan zibinlardan ya da tulum giydiririm diye hesapliyorum ben. Cok cahilim bu kiyafet konusunda. Bizim ev kisin da yaz gibi 24 derece fln oluyor. Biz tshirt ile dolasiyoruz. Bebege 2 kat Yeter dimi? Usudugunu hissedersem annem yarim kol yelek örüyor onu giydiririm bir de.
Kisakol citcitli zibin isteyenler icin soyluyorum, BİMdekileri ben begendim. daha yikamadim ama yumusacik su an paketteki haliyle. 3 er tane fln aldim simdilik. Memnun kalirsam devamini alacagim. Benimkiler 2 tane olunca otomatikman zaradan bime transfer oldum sanirim
Doktorumuz söylemez mi şu kadar gün yıkamayın yada yıkayın iyi kurulayın falan diyeburada bu konu geçmişti P Psikolog2426 göbek çevresi için kullanılan dezenfektan tarzı bir üründen bahsetmişti yıkayınca sürüyormuşsun enfeksiyondan koruyormuş. ben 3 4 gün yıkamam sonra yıkarım bence yıkamazsak da rahatsız olur yani düşünüyorum kendim 4 gün yıkanmasam kaşıntı tutar
Kesinlikle açken daha hareketli oluyor şuan uyandı ağır ağır hareket ediyorSabah benimde öyle oluyor aç olunca mi yapıyor anlamadım
Yalnız olamamak güzelAy benim kız da yapıyor sanki aynısınıböyle değişik bi acı oluyor
Bizim bebek doktorumuz isterseniz göbeği düşene kadar yıkamayın, isterseniz her gün yıkayıp göbeğine alkol sıkın demişti. Ben yıkamanızı öneririm demişti. Hastanede de ertesi gün yıkamışlardı.Doktorumuz söylemez mi şu kadar gün yıkamayın yada yıkayın iyi kurulayın falan diye
bu doktorlar da kendi içlerinde anlaşamıyorlar yaDoktorumuz söylemez mi şu kadar gün yıkamayın yada yıkayın iyi kurulayın falan diye
Bunu nerden aldın canım kim önerdi?Bi de tarağımız geldı, hediye bıleklık de yollamıslar
Aa bende buna benzer bişey aldım. Benimkilerde buBi de tarağımız geldı, hediye bıleklık de yollamıslar
Instgramda bı doktor annede gormustumBunu nerden aldın canım kim önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?