- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.581
Aynısı evet, satıcılarımız farklı sanırım, taragın arkasında markası da yazıyor muAa bende buna benzer bişey aldım. Benimkilerde bu
Ya burun aspiratörü ateş ölçer kanguru marka var mı beğendiğinizKıyafetlerine bak aylara göre sırala kaç aydan kaç tane var ilk bunu bil ki kıyafet alacağın zaman fazla ya da az alma
Bebek bakım çantası
Şampuan
Bebek deterjani, pişik kremi, emzik, biberon, nevresim takımı, alez, alt açma minderi, alt açma örtüsü, temizleme pamuğu, ıslak mendil, burun aspiratöru, ateş ölçer, saç fırçası, havlusu bornozu, battaniye, çorap, kanguru, beşik
İade süresi 2 hafta diye biliyorumKızlar ya hepsiburada premium ile bebek arabası almıştım ürünü alalı 1 hafta bile olmadan bebek arabası 500 tl ucuzlamış iade etsem sizce kabul olurmu?
Burun aspiratöru wee baby aldım kanguru da Trendyoldan aldım Molmini Gri Çocuk Plus Kanguru Fiyatı, Yorumları - TrendyolYa burun aspiratörü ateş ölçer kanguru marka var mı beğendiğinizçok güzel yazmışsın hepsini ellerin dert görmesin
Ay inanın aklım kıt kaldıUzulme canim, her sey hallolur. Cogumuz gaza gelip sanki bebekler dogunca alisveris yasaklanacak gibi kaptiriyoruz
Hastane cantana koyacaklarini liste yap, once onlari al. Heryerde liste var zaten.
Sonra Bebekle ilk Eve gelince ne lazim onu dusun. hastane cikisinda araba ile eve gelmek icin puset/oto koltugu. Evde Yatacak bir yer, saracak battaniye, Ates olcer, banyo icin kuvet sampuan vs, alt degisim icin 1 2 paket bez islak mendil vs. Gerisi dogduktan sonra da alinir bence
Kiyafetleri Ben mantiken soyle hesapladim. Ben de henuz almadim. Yenidogan gunde 5 kere ust degisse, 2 gunde bir camasir yikasam ( kurutmam var)10 takima ihtiyac var. Yenidogan ve 0-3 ay karisik alacagim bu 10 taneyi. Tecrubeli anneler ben de yorumlara acigim. Cok mu fazla ya da az olur ?
Yok yazmıyor eşim trendyoldan almış bunuAynısı evet, satıcılarımız farklı sanırım, taragın arkasında markası da yazıyor mu
Premiumda alınan tutardan daha ucuza düşerse ürün ücret iadesi oluyor diye biliyordumKızlar ya hepsiburada premium ile bebek arabası almıştım ürünü alalı 1 hafta bile olmadan bebek arabası 500 tl ucuzlamış iade etsem sizce kabul olurmu?
Öyle düşünmeyin elinde sonunda hallolur her şey. Bide eksik gördüğünüz bişey olursa sipariş edersiniz yada avmye çıkar alırsınız her şey artık elimizin altındaAy inanın aklım kıt kaldıartık beceriksizliğime ağlycam ne zormuş almak etmek hazırlamak
Çok teşekkür ediyorummmmBurun aspiratöru wee baby aldım kanguru da Trendyoldan aldım Molmini Gri Çocuk Plus Kanguru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ateşölçere sonunda karar verdim. Braun 6525 alıcam ama indirim bekliyorum. İndirim görürseniz bana da haber VerinYa burun aspiratörü ateş ölçer kanguru marka var mı beğendiğinizçok güzel yazmışsın hepsini ellerin dert görmesin
Ya unutkanlıktan iki hafta sonudur gidiyorum avm ye geziyoruz sadece tulum battaniye almışım eve dönüyorumÖyle düşünmeyin elinde sonunda hallolur her şey. Bide eksik gördüğünüz bişey olursa sipariş edersiniz yada avmye çıkar alırsınız her şey artık elimizin altında
Beyaz dut kurusu 5 yemek kaşığı iki su bardağı su ile kaynat bi sabah bi akşam içEnfeksiyon için dut muydu kaynatıp içiyordunuz beyaz dut değil mi
Öyle deme ya bizde herşeyi birden almadık ki yavaş yavaş tamamlanıyor birbirimize danışıp karar veriyoruzAy inanın aklım kıt kaldıartık beceriksizliğime ağlycam ne zormuş almak etmek hazırlamak
Daha zaman var hallolur benim de daha eksiğim çok. Zaten al al bitmiyorYa unutkanlıktan iki hafta sonudur gidiyorum avm ye geziyoruz sadece tulum battaniye almışım eve dönüyorumsonradan aklıma geliyor sonra diyorum neyse biraz daha marka araştırması yaparım en azından kendimi böyle avutuyorum
İade süresi dolmadı canım daha çok var ama bebek arabasında iade alıyormu aldığım satıcı onu bilmiyorumİade süresi 2 hafta diye biliyorum
Yarın çarşıya gidecem ordan alayım da yapayım teşekkür ederimBeyaz dut kurusu 5 yemek kaşığı iki su bardağı su ile kaynat bi sabah bi akşam iç
Emin misiniz nasıl yapıcam peki? Ben hiç bilmiyorumPremiumda alınan tutardan daha ucuza düşerse ürün ücret iadesi oluyor diye biliyordum
Kullanmadin ki illa alırİade süresi dolmadı canım daha çok var ama bebek arabasında iade alıyormu aldığım satıcı onu bilmiyorum
Öyle valla bitmiyor sürekli bir şeyler eksik çıkıyorDaha zaman var hallolur benim de daha eksiğim çok. Zaten al al bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?