- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.601
Ama cok tatlı deil miYok yazmıyor eşim trendyoldan almış bunu
Böyle bir şey duymuştum ama yaşamadım müşteri temsilcisine sorulabilir belkiEmin misiniz nasıl yapıcam peki? Ben hiç bilmiyorum
Yumuşacık banyo yaptırınca hemen fıtı fıtı saçını tararızAma cok tatlı deil mi
İnşallah saçı olursaYumuşacık banyo yaptırınca hemen fıtı fıtı saçını tararız
Konak olmasın diye ablam yapıyordu hatırlıyorumİnşallah saçı olursa
Bana çekerse saçı az sarı olur eşime çekerse siyah uzun olurKonak olmasın diye ablam yapıyordu hatırlıyorumyeğenimin de çok saçı yoktu zaten sarışın olunca çok az saç oluyor.
Kumral olur o zaman henceBana çekerse saçı az sarı olur eşime çekerse siyah uzun olurinşallah öylesi şeyler olmaz ya
Tam ortası değil miKumral olur o zaman hence
Birazcıııkk abartısı var bana göre ben bu kadar bişi götürmicemKızlar böyle bir şey gördüm belki biraz abartı olabilir ama çoğunu tamamladınız mı?
Allahım nasip et yarabbimYumuşacık banyo yaptırınca hemen fıtı fıtı saçını tararız
Benımkı keltoş olabılır, esımın de benım de kucuklugumuz sarıİnşallah saçı olursa
Olsun daha tatlı olurBenımkı keltoş olabılır, esımın de benım de kucuklugumuz sarı
Kız, saç olsa da öperim ben, onun heryerını öperimOlsun daha tatlı olurkafasını opebilirsin en azından
Şaka maka surda 3 ay kaldı ya zaman ne kadar hızlı geçiyor ilk zamanlar aklıma geliyor temiz ev bile kokuyorduKız, saç olsa da öperim ben, onun heryerını öperim
Bizimki geçen para verdi dedim hepsini harcadım harcamadim ama adam kaldı öyleKızlar bazı şeyler için son ayı bekliyorum zaten çokta bişi kalmadı ama 11kasımda internet alışverişlerinde güzel indirimler oluyo bez ıslak mendil falan filan o zaman daha uyguna alabiliriz haberiniz olsun. Benim eksik listem baya azaldı çok şükürbu ay da maşallah kredi kartı ekstresini beyim gördü de ufak çaplı şok geçirdi adamcağız
Ahahahh kendi kendine geçen acaba ek iş yapabilirmiyim diyodu bizimkiBizimki geçen para verdi dedim hepsini harcadım harcamadim ama adam kaldı öyle
Evet öyle ya bende diyordum o kadar şeyi nasıl alacağız ama oluyormuş gerçektenAhahahh kendi kendine geçen acaba ek iş yapabilirmiyim diyodu bizimkiya başta çok sıkıldık hani herşey pahalı nasıl yetecez falan filan diye de çok şükür Allah yardım ediyormuş yaa valla
Ben de deterjan, bakım yağları kremlerı ıcın son ayı beklıyırum, bebegın acıl ıhtıyacları alındıKızlar bazı şeyler için son ayı bekliyorum zaten çokta bişi kalmadı ama 11kasımda internet alışverişlerinde güzel indirimler oluyo bez ıslak mendil falan filan o zaman daha uyguna alabiliriz haberiniz olsun. Benim eksik listem baya azaldı çok şükürbu ay da maşallah kredi kartı ekstresini beyim gördü de ufak çaplı şok geçirdi adamcağız
3 ay kalmıstır deıl mı ya, ben cok korkuyorum hevesım yarım kalcak yıne dıyeŞaka maka surda 3 ay kaldı ya zaman ne kadar hızlı geçiyor ilk zamanlar aklıma geliyor temiz ev bile kokuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?