2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar böyle bir şey gördüm belki biraz abartı olabilir ama çoğunu tamamladınız mı?
Birazcıııkk abartısı var bana göre ben bu kadar bişi götürmicem tabi bu bana göre isteyen istediği kadar bişiler götürür. Benim hastane çantası için baktığım sayfalarda da duş için bişiler yazmışlar bende ekledim hatta ama herkes hastanede banyo yapmıyo bide sezeryan la normal doğum farkı olabilir. Sezeryanda biraz daha hastanedesin.

Kızlar bazı şeyler için son ayı bekliyorum zaten çokta bişi kalmadı ama 11kasımda internet alışverişlerinde güzel indirimler oluyo bez ıslak mendil falan filan o zaman daha uyguna alabiliriz haberiniz olsun. Benim eksik listem baya azaldı çok şükür bu ay da maşallah kredi kartı ekstresini beyim gördü de ufak çaplı şok geçirdi adamcağız

Bizimki geçen para verdi dedim hepsini harcadım harcamadim ama adam kaldı öyle

Bizimki geçen para verdi dedim hepsini harcadım harcamadim ama adam kaldı öyle
Ahahahh kendi kendine geçen acaba ek iş yapabilirmiyim diyodu bizimki ya başta çok sıkıldık hani herşey pahalı nasıl yetecez falan filan diye de çok şükür Allah yardım ediyormuş yaa valla

Ahahahh kendi kendine geçen acaba ek iş yapabilirmiyim diyodu bizimki ya başta çok sıkıldık hani herşey pahalı nasıl yetecez falan filan diye de çok şükür Allah yardım ediyormuş yaa valla
Evet öyle ya bende diyordum o kadar şeyi nasıl alacağız ama oluyormuş gerçekten

Ben de deterjan, bakım yağları kremlerı ıcın son ayı beklıyırum, bebegın acıl ıhtıyacları alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…