- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.621
Öyle düşünme inşallah bir şey olmayacak bak büyük bölümü gitti çok az kaldı3 ay kalmıstır deıl mı ya, ben cok korkuyorum hevesım yarım kalcak yıne dıye
aynen öyle bi baktık herşeyi hazırlamışız resmenEvet öyle ya bende diyordum o kadar şeyi nasıl alacağız ama oluyormuş gerçekten
Bizim Bebek için değilde kendime alacak olduğum şeylerde eksik var. Eşim diyo şu ayı atlatalım artık yeter aylardır çocuğa alıyoruz bu ay kendimize alcazBen de deterjan, bakım yağları kremlerı ıcın son ayı beklıyırum, bebegın acıl ıhtıyacları alındı
Insallah canım ınsallahÖyle düşünme inşallah bir şey olmayacak bak büyük bölümü gitti çok az kaldı
Benım de kendıme alacaklarım duruyor, pıjama takımı alıcam karar veremedım bıturluaynen öyle bi baktık herşeyi hazırlamışız resmen
Bizim Bebek için değilde kendime alacak olduğum şeylerde eksik var. Eşim diyo şu ayı atlatalım artık yeter aylardır çocuğa alıyoruz bu ay kendimize alcaz
Evet canım şimdi müşteri temsilcisi ile konuştum işlem başlattı muhtemelen aradaki fark kadar kupon tanımlanır dedi. Ay inşallah olur hiç iade ile uğraşmam teşekkür ederimBöyle bir şey duymuştum ama yaşamadım müşteri temsilcisine sorulabilir belki
Rica ederim canımEvet canım şimdi müşteri temsilcisi ile konuştum işlem başlattı muhtemelen aradaki fark kadar kupon tanımlanır dedi. Ay inşallah olur hiç iade ile uğraşmam teşekkür ederim
Kaynanan annen haklı dhhdhdhdhEvet biliyorum çok araştırdım kaynanamla annem bu konuda benimle tersler ben diyorum yikamayacagim onlar diyor yıkanmadan olmaz
Evet çocuk doktoru ile de konuşabilirsiniz aynen içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapınDoktorumuz söylemez mi şu kadar gün yıkamayın yada yıkayın iyi kurulayın falan diye
Soğuk şoku nasıl yapıyorsun ben direkt kaynama ısısı geçince soğumasını bekleyip mayaliyorumAslında sütü sıcak soguk şok yapınca pastörize oluyormus, annelerımız emınım nunu bilmeden yapıyordur, eskıden pastorıze süt mu varmıs dıyorum, ben de kendım yapıyorum yogurdumu, soguk şok yapıyorum mayalamadan önce..
Burun aspiratöru ChiccoYa burun aspiratörü ateş ölçer kanguru marka var mı beğendiğinizçok güzel yazmışsın hepsini ellerin dert görmesin
O ilacı ben hep hamilelik öncesi kullanıyordum ama çok etkili bir şey o iki üç günde bile tamamen geçiriyor bir ay çok değil mi yaAgumentin ben de kullanmistim serklajdan sonra. Gecmeyen idrar yolu enfeksiyonu icin de piyelosetyl isminde bir ilac verdi. Antibiyotik degil sanirim, 1 ay kullancakmisim
Benim sancim oldugu icin verdi canim. Idrar yolu enfeksiyonu yapti muhtemelen bende sanciyi o yuzden verdiO ilacı ben hep hamilelik öncesi kullanıyordum ama çok etkili bir şey o iki üç günde bile tamamen geçiriyor bir ay çok değil mi ya
Anladım bide o da antibiyotik ama haberin olsun o yüzden bir ay kullanma işini teyit etmeden kullanma derim o kadar uzun süre. İdrarına direkt geçiyor rengi kokusu zaten sapsarı oluyor korkmaBenim sancim oldugu icin verdi canim. Idrar yolu enfeksiyonu yapti muhtemelen bende sanciyi o yuzden verdi
Tepsıye soguk su koyup tencereyı ıcınde bekletıyorum canım ılıyana kadarSoğuk şoku nasıl yapıyorsun ben direkt kaynama ısısı geçince soğumasını bekleyip mayaliyorum
Ben trendyoldan aldım bylohusa mağazasından kumaşı falan güzeldi dedim mi bilmiyorum. Bide normal bi iç çamaşırı mağazasından geçen seneki tüp bebek zamanı tunikle pijama takımı aldıydım. Ayrıca şunlarda gözüm varBenım de kendıme alacaklarım duruyor, pıjama takımı alıcam karar veremedım bıturlu
Kızlar ya hepsiburada premium ile bebek arabası almıştım ürünü alalı 1 hafta bile olmadan bebek arabası 500 tl ucuzlamış iade etsem sizce kabul olurmu?
Ben de 2 kere talep yaptim. Iade suresi bitince aradaki fark kadar kupon tanimliyorlar . Ama gakip etmen lazim 1 hafta fln gecerli oluyor suresi. Su an zaten surekli bir seyler aliyoruz iade ile ugrasmaya degmezEvet canım şimdi müşteri temsilcisi ile konuştum işlem başlattı muhtemelen aradaki fark kadar kupon tanımlanır dedi. Ay inşallah olur hiç iade ile uğraşmam teşekkür ederim
Monurol kullandim once gecmedi. Sonra yine o tarz bir ilac verdi yine gecmedi. Aksef de kullandim o da gecirmeyince. Sancim da ara ara devam ettigi icin verdi. Dedigin gibi idrarin rengini bile hemen degistirdi. Ama akinti hala devamAnladım bide o da antibiyotik ama haberin olsun o yüzden bir ay kullanma işini teyit etmeden kullanma derim o kadar uzun süre. İdrarına direkt geçiyor rengi kokusu zaten sapsarı oluyor korkmaben özellikle ilişki sonrası sürekli yanma kanama enfeksiyon oluyordum sürekli o ilaçtan yazılıyordu bana da 50lik ve 100lük var. Üç tane falan içince yanmam gidiyordu
Ben de iki yıl üç yıl çekmek istemiyorum yaa bunu yapan arkadaşlarım var bi kaç senemi heba etmektense bi kaç ederim daha iyi diyorum ama bakalımHe desene 30 yıl önce annelerin yıkayıp yıkayıp geri taktığı mavi Amerikan bezleri
Yok canım bebiş b..ku yıkamak şuan hayallerim arasında yok
Kapüşonu takım cok tatlı, bende alabılırım ondan, hastaneye gıderken de gıyılebılır. Karın panellı mı altıBen trendyoldan aldım bylohusa mağazasından kumaşı falan güzeldi dedim mi bilmiyorum. Bide normal bi iç çamaşırı mağazasından geçen seneki tüp bebek zamanı tunikle pijama takımı aldıydım. Ayrıca şunlarda gözüm varArtış Kadın Uzun Kollu Esnek Pamuklu Kumaş Hamile Pijama Takımı 13201 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?