2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet öyle ya bende diyordum o kadar şeyi nasıl alacağız ama oluyormuş gerçekten
aynen öyle bi baktık herşeyi hazırlamışız resmen
Ben de deterjan, bakım yağları kremlerı ıcın son ayı beklıyırum, bebegın acıl ıhtıyacları alındı
Bizim Bebek için değilde kendime alacak olduğum şeylerde eksik var. Eşim diyo şu ayı atlatalım artık yeter aylardır çocuğa alıyoruz bu ay kendimize alcaz

Benım de kendıme alacaklarım duruyor, pıjama takımı alıcam karar veremedım bıturlu

Böyle bir şey duymuştum ama yaşamadım müşteri temsilcisine sorulabilir belki
Evet canım şimdi müşteri temsilcisi ile konuştum işlem başlattı muhtemelen aradaki fark kadar kupon tanımlanır dedi. Ay inşallah olur hiç iade ile uğraşmam teşekkür ederim

Soğuk şoku nasıl yapıyorsun ben direkt kaynama ısısı geçince soğumasını bekleyip mayaliyorum

Agumentin ben de kullanmistim serklajdan sonra. Gecmeyen idrar yolu enfeksiyonu icin de piyelosetyl isminde bir ilac verdi. Antibiyotik degil sanirim, 1 ay kullancakmisim
O ilacı ben hep hamilelik öncesi kullanıyordum ama çok etkili bir şey o iki üç günde bile tamamen geçiriyor bir ay çok değil mi ya

O ilacı ben hep hamilelik öncesi kullanıyordum ama çok etkili bir şey o iki üç günde bile tamamen geçiriyor bir ay çok değil mi ya
Benim sancim oldugu icin verdi canim. Idrar yolu enfeksiyonu yapti muhtemelen bende sanciyi o yuzden verdi

Benim sancim oldugu icin verdi canim. Idrar yolu enfeksiyonu yapti muhtemelen bende sanciyi o yuzden verdi
Anladım bide o da antibiyotik ama haberin olsun o yüzden bir ay kullanma işini teyit etmeden kullanma derim o kadar uzun süre. İdrarına direkt geçiyor rengi kokusu zaten sapsarı oluyor korkma ben özellikle ilişki sonrası sürekli yanma kanama enfeksiyon oluyordum sürekli o ilaçtan yazılıyordu bana da 50lik ve 100lük var. Üç tane falan içince yanmam gidiyordu

Eklentiler

• IMG_3473.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_3472.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar ya hepsiburada premium ile bebek arabası almıştım ürünü alalı 1 hafta bile olmadan bebek arabası 500 tl ucuzlamış iade etsem sizce kabul olurmu?

Evet canım şimdi müşteri temsilcisi ile konuştum işlem başlattı muhtemelen aradaki fark kadar kupon tanımlanır dedi. Ay inşallah olur hiç iade ile uğraşmam teşekkür ederim
Ben de 2 kere talep yaptim. Iade suresi bitince aradaki fark kadar kupon tanimliyorlar . Ama gakip etmen lazim 1 hafta fln gecerli oluyor suresi. Su an zaten surekli bir seyler aliyoruz iade ile ugrasmaya degmez
Ama bir kere trendyoldan aldigim hb de indirime girdi. Hb den de aldim. TY de Daha kargoya verilmemisti iptal talebi olusturdum, 3 gun sonra kabul etmediler, sebep kargoya verilmesi demisler. O gun aksamina kargoya anca verdiler ama. Yine de inat ettim kargo gelince iade ettirdim esime
Butce sasti mecbur ugrasiyorum kovaliyorum

Monurol kullandim once gecmedi. Sonra yine o tarz bir ilac verdi yine gecmedi. Aksef de kullandim o da gecirmeyince. Sancim da ara ara devam ettigi icin verdi. Dedigin gibi idrarin rengini bile hemen degistirdi. Ama akinti hala devam 50 lik benimki. Su an enfeksiyon tehlikeli benim icin. Cumartesi kontrolum var yine sorarim. 10 gun oldu yaklasik kullanmaya baslayali

Kapüşonu takım cok tatlı, bende alabılırım ondan, hastaneye gıderken de gıyılebılır. Karın panellı mı altı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…