- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.641
Akıntı benimde çok fazla var. Fotoğrafını çekip doktora gösterdim ama normal dedi. Bu aralar daha da arttıMonurol kullandim once gecmedi. Sonra yine o tarz bir ilac verdi yine gecmedi. Aksef de kullandim o da gecirmeyince. Sancim da ara ara devam ettigi icin verdi. Dedigin gibi idrarin rengini bile hemen degistirdi. Ama akinti hala devam50 lik benimki. Su an enfeksiyon tehlikeli benim icin. Cumartesi kontrolum var yine sorarim. 10 gun oldu yaklasik kullanmaya baslayali
Bende aynı şey için düşündüm evde de giyerim hastane çıkışında da doğumdan sonra da giyerim emzirme için fermuarı falan var üstte. Beli ribanalıymış ayarlanabilirmiş. Ya mağazayı hiç bilmiyorum böyle bişi arıyodum fiyatı da iyi son aylarda bakacam artık buna da linki bu bak istersen OverPazar Lohusa Pijama Takımı Hamile Pijama Takımı Kadın Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TrendyolKapüşonu takım cok tatlı, bende alabılırım ondan, hastaneye gıderken de gıyılebılır. Karın panellı mı altı
Hareket var cok şükür arada kımildiyo hissediyorum da eskisi gibi değil yani o korkuttu beniSağlık ocaği yakın mı bir git istersen canım bazen hareketleri az oluyor ama mesela bana ordaki hemşire hareketinde azalma olursa gel dedi
Olabilir canim arada biseyler kımildiyo hissediyorum ama hareket azalınca da sıkıntı diyorlar ya oyl yüzden korktumDönmüştür muhtemelen bende de öyle geçen sancı olan gece nolduysa ondan sonra farklı yerde oynamaya başladı bide sanırım rahat bi pozisyonda değil fazla oynamıyo
İnşallah öyledir canım sagolBana da oluyor öyle bir kaç gün dinleniyor hanımefendi, merak etme ben burdayım diye yine yoklar sadece çok hareket etmez
Buyumenin hizlandigi zamanlarda daha az hareket ediyorlar canim. Bi kac gune tekrar hareketlenirHareket var cok şükür arada kımildiyo hissediyorum da eskisi gibi değil yani o korkuttu beni
Olabilir canim arada biseyler kımildiyo hissediyorum ama hareket azalınca da sıkıntı diyorlar ya oyl yüzden korktum
İnşallah öyledir canım sagol
Sıkıntı yapma bebeğim yaa kımıldıyorsun yokHareket var cok şükür arada kımildiyo hissediyorum da eskisi gibi değil yani o korkuttu beni
Olabilir canim arada biseyler kımildiyo hissediyorum ama hareket azalınca da sıkıntı diyorlar ya oyl yüzden korktum
İnşallah öyledir canım sagol
yooo niye olsun kaç haftalıksın?Arkadaşlar, bebeğim ters duruyomuş böyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktor olabilir sorun değil dedi ama bilemedim.
Canim serklaj ve erken dogum riskim bu kadar yuksek olmasa bana da vermezdi muhtemelen. Son care olarsk dusundu iste. Hepimizin durumu farkliAkıntı benimde çok fazla var. Fotoğrafını çekip doktora gösterdim ama normal dedi. Bu aralar daha da arttı
Çok tesekkür ederimBende aynı şey için düşündüm evde de giyerim hastane çıkışında da doğumdan sonra da giyerim emzirme için fermuarı falan var üstte. Beli ribanalıymış ayarlanabilirmiş. Ya mağazayı hiç bilmiyorum böyle bişi arıyodum fiyatı da iyi son aylarda bakacam artık buna da linki bu bak istersen OverPazar Lohusa Pijama Takımı Hamile Pijama Takımı Kadın Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
29 haftalığımSıkıntı yapma bebeğim yaa kımıldıyorsun yok
yooo niye olsun kaç haftalıksın?
Ben de öyle yapayım o zamanTepsıye soguk su koyup tencereyı ıcınde bekletıyorum canım ılıyana kadar
Aman bosver o kadariniEylül annelerinden Ekim annelerine geçtimde baya takipli bi grupmuş maşallah aylık kontrolleri bile listelemişler ben size hiç böyle şeyler yapmıyorum
Normal şuan bence doğuma kadar döner inşallah dönmesede çözümü var herkes normal doğum yapmıyo ki akışta kal Allah yolunu gösterir29 haftalığım
Bence de bize daha çok kupon lazımAman bosver o kadarini
Biz indirim haberlerine devam
Kacmaz50
Kupon40 gelmis
Kızılcik suyu idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyormuşben kaynatıp az şekerle yaptım her gün 1 bardak içiyorum ama siz yine de araştırın
Bebekler çok hızlı yön değiştiriyor biz bir kere ulturasyona gittik kafası yukaridaydi tahlil verdik yüzünü de görmemiştik tahlil sonucunu gösterirken doktorumuza yüzünü görelim bir daha bakar mısınız dedim sağ olsun baktı bu seferde kafası sol tarafımin altındaydı29 haftalığım
Kaşıntın var mıMerhabalar bugün ,27+0 kan verdim
Alt ve ast yani karaciğer değerlerim üst sınıra dayanmış. (Alt -44 ASt 33 olmuş)
Biraz canım sıkıldı. Kuzenimin eşi karaciğer değerleri çok kötüleşti diye acil doğuma alınmıştı ABD de.
Netten baktım gynoferrol yapıyormuş sanırım.
Haftaya bağlı mi arttı, ilaç kaynaklı mi
Yasayaniniz var mı ?
Hayır kaşıntım yok, deride sararma yok.. sarılık boyutunda bir durumum yokKaşıntın var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?