2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Akıntı benimde çok fazla var. Fotoğrafını çekip doktora gösterdim ama normal dedi. Bu aralar daha da arttı

Kapüşonu takım cok tatlı, bende alabılırım ondan, hastaneye gıderken de gıyılebılır. Karın panellı mı altı
Bende aynı şey için düşündüm evde de giyerim hastane çıkışında da doğumdan sonra da giyerim emzirme için fermuarı falan var üstte. Beli ribanalıymış ayarlanabilirmiş. Ya mağazayı hiç bilmiyorum böyle bişi arıyodum fiyatı da iyi son aylarda bakacam artık buna da linki bu bak istersen OverPazar Lohusa Pijama Takımı Hamile Pijama Takımı Kadın Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Sağlık ocaği yakın mı bir git istersen canım bazen hareketleri az oluyor ama mesela bana ordaki hemşire hareketinde azalma olursa gel dedi
Hareket var cok şükür arada kımildiyo hissediyorum da eskisi gibi değil yani o korkuttu beni
Dönmüştür muhtemelen bende de öyle geçen sancı olan gece nolduysa ondan sonra farklı yerde oynamaya başladı bide sanırım rahat bi pozisyonda değil fazla oynamıyo
Olabilir canim arada biseyler kımildiyo hissediyorum ama hareket azalınca da sıkıntı diyorlar ya oyl yüzden korktum
Bana da oluyor öyle bir kaç gün dinleniyor hanımefendi, merak etme ben burdayım diye yine yoklar sadece çok hareket etmez
İnşallah öyledir canım sagol

Buyumenin hizlandigi zamanlarda daha az hareket ediyorlar canim. Bi kac gune tekrar hareketlenir

Arkadaşlar, bebeğim ters duruyomuş böyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktor olabilir sorun değil dedi ama bilemedim.

Sıkıntı yapma bebeğim yaa kımıldıyorsun yok
Arkadaşlar, bebeğim ters duruyomuş böyle bir durum yaşayan oldu mu? Doktor olabilir sorun değil dedi ama bilemedim.
yooo niye olsun kaç haftalıksın?

Akıntı benimde çok fazla var. Fotoğrafını çekip doktora gösterdim ama normal dedi. Bu aralar daha da arttı
Canim serklaj ve erken dogum riskim bu kadar yuksek olmasa bana da vermezdi muhtemelen. Son care olarsk dusundu iste. Hepimizin durumu farkli

Çok tesekkür ederim ınceleyım bı

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-12-16-41-44-138_com.android.chrome.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 31
29 haftalığım
Bebekler çok hızlı yön değiştiriyor biz bir kere ulturasyona gittik kafası yukaridaydi tahlil verdik yüzünü de görmemiştik tahlil sonucunu gösterirken doktorumuza yüzünü görelim bir daha bakar mısınız dedim sağ olsun baktı bu seferde kafası sol tarafımin altındaydı

Merhabalar bugün ,27+0 kan verdim
Alt ve ast yani karaciğer değerlerim üst sınıra dayanmış. (Alt -44 ASt 33 olmuş)
Biraz canım sıkıldı. Kuzenimin eşi karaciğer değerleri çok kötüleşti diye acil doğuma alınmıştı ABD de.
Netten baktım gynoferrol yapıyormuş sanırım.
Haftaya bağlı mi arttı, ilaç kaynaklı mi
Yasayaniniz var mı ?

Kaşıntın var mı

Kaşıntın var mı
Hayır kaşıntım yok, deride sararma yok.. sarılık boyutunda bir durumum yok
Şuan tehlikeli bir değerde değil. Ama yükselmeye devam ederse problem diye biliyorum. Altında yatan şeyi bulsam önüne geçmek lazım Perşembe kadın doğum randevum var Allah'tan. Ama bu demir ilacı çok kişi yazmış karaciğer değerlerini yükseltiyorms. Almayı düşünmüyorum artık. Özellikle gynoferrosanol.adi geçiyor ve ben onu alıyorum doktor en son sabah akşam yapmıştı karaciğerimi yoruyor gibi gözüküyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…