2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sizler daha tecrübelisinz diye buralara yazayım istedim.yumurtlaama günü veya ateş takibi yapanlar olmuştur içinizde.Benin yumurtlama ertesi ateşim 36.7 dir hep yumurtalamanın 8.günü ateşim 36.5a düştü.Donraki günler 36. 7 36.8 ve 36.9 arasındaydı.Dün yumurtlamanın 13.gümi ve ateşim yine 36.5a düştü.Bu gün ise 36.9a çıktı. İlk kez böyle dalgalanıyor ateş aylardır ölçerim hiç böyle olmamıştı.haziranda düşük yapınca ateşim 36.9 un altına inmedi hiç

Kızlar sizler daha tecrübelisinz diye buralara yazayım istedim.yumurtlaama günü veya ateş takibi yapanlar olmuştur içinizde.Benin yumurtlama ertesi ateşim 36.7 dir hep yumurtalamanın 8.günü ateşim 36.5a düştü.Donraki günler 36. 7 36.8 ve 36.9 arasındaydı.Dün yumurtlamanın 13.gümi ve ateşim yine 36.5a düştü.Bu gün ise 36.9a çıktı. İlk kez böyle dalgalanıyor ateş aylardır ölçerim hiç böyle olmamıştı.haziranda düşük yapınca ateşim 36.9 un altına inmedi hiç

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum gynoferro ama tek doz çok şükür bir şey olmadı başka ne kullanıyorsun

Ateş takibi için ağızdan olcmen gerekiyor ve hiç hareket etmeden uyanır uyanmaz ben çok doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ovulasyon testi ile takip ediyordum adetime kadar her gün yaptım ovulasyon testi hamilelik varsa koyulasiyir

Evet evet biliyorum aylardır ateş ölçerim ben.ama ilk kez böyle dalganalıyor

Evet evet biliyorum aylardır ateş ölçerim ben.ama ilk kez böyle dalganalıyor
Söylemesi kolay diyeceksin ama ateş ölçümü insanı aşırı strese sokan bir durum ovulasyon kullanıyor musunuz

Söylemesi kolay diyeceksin ama ateş ölçümü insanı aşırı strese sokan bir durum ovulasyon kullanıyor musunuz
Evet ovulasyon kullanıyorum o daha strese koyuyor canım.polikistik over var.bu ay adetin 27.günü pik gördüm.hazşranda kimyasal gebelik geçirdim.3 aydır bekliyorum

Canım bende pek bi travma yok cok şükür pek yeni model bi anne olacagımıda sanmıyorum benım için onemli olan mutlu bi ailede büyümesi yoksa tuvalet egitimi falan bu tarz seylerin travma olcagını sanmıyorum. Zaten doğanın bi düzeni var ben yüzünden anlayıp altını acıp lazımlığına koydum diye travma olacaksa neyse herkes zaten istediği gibi büyütür

Geçmiş olsun canım öncelikle
Hele ki benim ki geceleri ben yatağa yatınca onun mesaisi başlıyo durmuyo bir an tekme tekme dönüşler vs

Lazımlık mı kullanıyormuş canım? Bunu ben de duydum. Umarım yapabilirim. Tuvalet iletişimi diye bir kitap varmış onu alıp okumayı düşünüyorum, anneniz kitap olmadan yapmış bravo
Evet lazımlığa koymuş her ıkındığımda canım zaten sonrasında o duzene alıştığım için ıkındıktan sonra lazımlığa koysunlar diye beklıyomuşum

Anladım canım doğrudur ben pek okumuyorum ama yapabılırsem bende annem gibi yapmak istıyorum sadece biraz tembelim yapabılır mıyım her dakika bununla ilgilenebılır mıyım pek bılmıyorum

Kuzum geri dönüş yapıp kupon tanımlayacağız diyorlarmı peki? Şansıma bide tanımlamazlar iade süreside geçer felan sonuçta 500 tl ye çocuğun bir eksiğini alırım valla sabahtan akşama indirim kovalıyoruz o kadar

Evet ovulasyon kullanıyorum o daha strese koyuyor canım.polikistik over var.bu ay adetin 27.günü pik gördüm.hazşranda kimyasal gebelik geçirdim.3 aydır bekliyorum
Ben Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim Mart'ta hamile kaldım tekrar pco vb yok o dönem çok araştırdım infolicombi ile laboquick kaset test kullanmıştım

Ben öyle olan her şeyi geri iade ediyorum 14 iş ginu hakkımız var dolaptan ayna almıştım kırık geldi ben de iade istedim iade almıyoruz vb dediler direkt tüketici hekem heyetine gittim 3 gün içinde paramı geri yatırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…