- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.661
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum gynoferro ama tek doz çok şükür bir şey olmadıHayır kaşıntım yok, deride sararma yok.. sarılık boyutunda bir durumum yok
Şuan tehlikeli bir değerde değil. Ama yükselmeye devam ederse problem diye biliyorum. Altında yatan şeyi bulsam önüne geçmek lazım Perşembe kadın doğum randevum var Allah'tan. Ama bu demir ilacı çok kişi yazmış karaciğer değerlerini yükseltiyorms. Almayı düşünmüyorum artık. Özellikle gynoferrosanol.adi geçiyor ve ben onu alıyorum doktor en son sabah akşam yapmıştı karaciğerimi yoruyor gibi gözüküyor:/
Ateş takibi için ağızdan olcmen gerekiyor ve hiç hareket etmeden uyanır uyanmaz ben çok doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ovulasyon testi ile takip ediyordum adetime kadar her gün yaptım ovulasyon testi hamilelik varsa koyulasiyirKızlar sizler daha tecrübelisinz diye buralara yazayım istedim.yumurtlaama günü veya ateş takibi yapanlar olmuştur içinizde.Benin yumurtlama ertesi ateşim 36.7 dir hep yumurtalamanın 8.günü ateşim 36.5a düştü.Donraki günler 36. 7 36.8 ve 36.9 arasındaydı.Dün yumurtlamanın 13.gümi ve ateşim yine 36.5a düştü.Bu gün ise 36.9a çıktı. İlk kez böyle dalgalanıyor ateş aylardır ölçerim hiç böyle olmamıştı.haziranda düşük yapınca ateşim 36.9 un altına inmedi hiç
Evet evet biliyorum aylardır ateş ölçerim ben.ama ilk kez böyle dalganalıyorAteş takibi için ağızdan olcmen gerekiyor ve hiç hareket etmeden uyanır uyanmaz ben çok doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ovulasyon testi ile takip ediyordum adetime kadar her gün yaptım ovulasyon testi hamilelik varsa koyulasiyir
Söylemesi kolay diyeceksin ama ateş ölçümü insanı aşırı strese sokan bir durum ovulasyon kullanıyor musunuzEvet evet biliyorum aylardır ateş ölçerim ben.ama ilk kez böyle dalganalıyor
Ay evet büyüdükçe tekmeler artıyo şiddeti de artıyo bende aynı durumdayımŞişkinlik bel ağrısı tekmelerzorlanmaya başladım ben 26+5 haftalığız bebiş büyüyünce tekmeler de büyüdü
Evet ovulasyon kullanıyorum o daha strese koyuyor canım.polikistik over var.bu ay adetin 27.günü pik gördüm.hazşranda kimyasal gebelik geçirdim.3 aydır bekliyorumSöylemesi kolay diyeceksin ama ateş ölçümü insanı aşırı strese sokan bir durum ovulasyon kullanıyor musunuz
Bende internetten baktım şimdi bilmiyordumYıkanabilir bebek bezi herkes biliyordur bi yeni öğrenen ben Kesin ben kalmışımız diye kısa yazdımyalnız değilsin bacım
Canım bende pek bi travma yok cok şükür pek yeni model bi anne olacagımıda sanmıyorum benım için onemli olan mutlu bi ailede büyümesi yoksa tuvalet egitimi falan bu tarz seylerin travma olcagını sanmıyorum. Zaten doğanın bi düzeni var ben yüzünden anlayıp altını acıp lazımlığına koydum diye travma olacaksaNormalde gunde 1 lierac ve at kili firca ile 10dk masaj yapiorum. Ama kasinma gerilme hissedersem 2 lierac ustune de yatmadan yag suruyorum. Bole bende ise yaradi
Yani bebeklerin kaslari ztn min 18 ayda tutmaya basliyor. Neden bebege travma yaratiosun ki? Tabiki herkesin cocugu kendine ama me gerek var? Eskiden yapilan bir suru seyin suan yanlis oldugu zaten cikti ortaya. Bilim yoktu tip ileri degildi kafalarina gore isler yapmislar. Bnm annemde bni yatirip odanin kapisini kapatiyomus aglaya aglaya alismisim susmaya. Ama asiri yanlis yani. Ozmn doktor bunu tavsiye etmis ole uyutmuslar ama mwmede uyutmak ne kdr yanlissa o da okdr yanlis .. eskilerin yaptiklari degil de kabul gormus ve bebekte travma yaratmayacak yollarda ilerlemek bence daha dogru
Geçmiş olsun canım öncelikle25. Haftayım ben
Kabızım
Aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum devam ediyor
Sürekli şiş ve Gazman gibi geziniyorum ortada
Ara ara benim kız poposunu karnıma dayıyor ve sertçe ittiriyor oyun zannediyor heralde
Bebeğin nereye çöküp oturduğunu karından çok rahat anlar olduk . Ben halen zayıfım sadece bebiş kilo alıyor o yüzden karın bölgemdeki her hareketi dışarıdan çok rahat görebiliyoruz
Bebekler 25. Haftadan sonra tekme atmanın keyifli bir hareket olduğunu keşfettiklerini ve sürekli oyun gibi tepindiklerini duymuştum demekki doğruymuş
Evet lazımlığa koymuş her ıkındığımda canım zaten sonrasında o duzene alıştığım için ıkındıktan sonra lazımlığa koysunlar diye beklıyomuşumLazımlık mı kullanıyormuş canım? Bunu ben de duydum. Umarım yapabilirim. Tuvalet iletişimi diye bir kitap varmış onu alıp okumayı düşünüyorum, anneniz kitap olmadan yapmış bravo
Anladım canım doğrudur ben pek okumuyorum ama yapabılırsem bende annem gibi yapmak istıyorum sadece biraz tembelim yapabılır mıyım her dakika bununla ilgilenebılır mıyım pek bılmıyorumbu çocukların oral anal dönemleri var ya o evrelerde gelişimsel problem yaşatmamak adına her şeyi zamanında yapmak gerekiyor. wc eğitimini erken vermek de önerilmiyor ama benim bir pedagojik eğitimim yok okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum
Kuzum geri dönüş yapıp kupon tanımlayacağız diyorlarmı peki? Şansıma bide tanımlamazlar iade süreside geçer felanBen de 2 kere talep yaptim. Iade suresi bitince aradaki fark kadar kupon tanimliyorlar . Ama gakip etmen lazim 1 hafta fln gecerli oluyor suresi. Su an zaten surekli bir seyler aliyoruz iade ile ugrasmaya degmez
Ama bir kere trendyoldan aldigim hb de indirime girdi. Hb den de aldim. TY de Daha kargoya verilmemisti iptal talebi olusturdum, 3 gun sonra kabul etmediler, sebep kargoya verilmesi demisler. O gun aksamina kargoya anca verdiler ama. Yine de inat ettim kargo gelince iade ettirdim esime
Butce sasti mecbur ugrasiyorum kovaliyorum
Ben Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim Mart'ta hamile kaldım tekrar pco vb yok o dönem çok araştırdım infolicombi ile laboquick kaset test kullanmıştımEvet ovulasyon kullanıyorum o daha strese koyuyor canım.polikistik over var.bu ay adetin 27.günü pik gördüm.hazşranda kimyasal gebelik geçirdim.3 aydır bekliyorum
Hipotiroid ilacı hariç hicbirsey kullanmıyorum :/Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum gynoferro ama tek doz çok şükür bir şey olmadıbaşka ne kullanıyorsun
Neler kullanmıyorum ki takviye adına oldu zar zor oda kimyasalBen Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim Mart'ta hamile kaldım tekrar pco vb yok o dönem çok araştırdım infolicombi ile laboquick kaset test kullanmıştım
Ben öyle olan her şeyi geri iade ediyorumKuzum geri dönüş yapıp kupon tanımlayacağız diyorlarmı peki? Şansıma bide tanımlamazlar iade süreside geçer felansonuçta 500 tl ye çocuğun bir eksiğini alırım valla sabahtan akşama indirim kovalıyoruz o kadar
Rabbim en kisa surede saglikli bir hamilelik, saglikli bir bebek nasip etsin insallah size deNeler kullanmıyorum ki takviye adına oldu zar zor oda kimyasal
Kadın doğumcu büyük ihtimalle dahiliyeye sevk ederHipotiroid ilacı hariç hicbirsey kullanmıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?