2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet mikrop olayından bende korkuyorum. Ben ilk 3 ay tüp bebek doktorum dediği için kullandım sonrada takip eden doktorum progestana başlattı hiç bırakmadım şimdiye kadar yani.

Benım uyku problemim yok ama yemek yedıkten sonra baya kıvranıyorum akşamları özellikle aslında erken yiyorum 5 7 arası yemiş oluyorum sonrada acıkmıyorum ama ne bılım yınede kıvranıyorum göbiş benımde buyudu kiloda almadım bir göbiş var işte sende saglıklı beslenıyodun sanırım benım her zaman ki yemek düzenımle aynı aslında ben hep saglıklı beslenıyodum.. aman bebekler iyi olsun da biz çekeriz

Evet lazımlığa koymuş her ıkındığımda canım zaten sonrasında o duzene alıştığım için ıkındıktan sonra lazımlığa koysunlar diye beklıyomuşum
Ben de yapmak istiyorum bunu ama kafama takılan lazımlığı nasıl temizlicez sonra bezi direkt atıyoruz en azından, bir an düşünüyorum midem kaldırır mı diye

Ben de yapmak istiyorum bunu ama kafama takılan lazımlığı nasıl temizlicez sonra bezi direkt atıyoruz en azından, bir an düşünüyorum midem kaldırır mı diye
Kolozet apartları da var canım belki işine yarar

Bezi direk atıyoruz ama poposunu yıne yıkıyoruz sonuç olarak yine bir mide bulantısı yani.. o mide kaldırmasına alışcaz bence direk tuvalete döküp çamaşır suyu eldiven bişeylwr yapcaz artık

Bezi direk atıyoruz ama poposunu yıne yıkıyoruz sonuç olarak yine bir mide bulantısı yani.. o mide kaldırmasına alışcaz bence direk tuvalete döküp çamaşır suyu eldiven bişeylwr yapcaz artık
Bence midemiz bulanmayacak şu an öyle geliyor

Aradaki farkı vereceklerse kargoyla uğraşmıyayım dedim ya

Bence midemiz bulanmayacak şu an öyle geliyor
Bencede bulanmaz kuzum ya bulanırsa da var işte eldivenler falan en azından caresi var 4 yasıma kadar tuvaletımı yapıp annanemi annemi cagrıyodum onlar yıkıyodu mesela benımde o aklıma gelıyo büyüyünce cocuk daha zor yıkaması küçük bebekken daha kolay

Kuzum sen bebek arabadı ne aldın? Hazırlıkları falan yaptın mı

Ben okuyorum yok rengi şöyle yok yapısı böyle bunu inceleyip yazdıklarına göre orada yeni bir güncelleme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…