- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.681
Kimyasal gebelik geçirmek bile hamile kaldığını gösterir inşallah sağlıkla kucağına alirsinNeler kullanmıyorum ki takviye adına oldu zar zor oda kimyasal
Evet mikrop olayından bende korkuyorum. Ben ilk 3 ay tüp bebek doktorum dediği için kullandım sonrada takip eden doktorum progestana başlattı hiç bırakmadım şimdiye kadar yani.Ben 6-12 hafta arasi progestan kullanmistim.
Serklajdan sonra tekrar baslatti. 1 hafta agizdan aldim, sonra vajinele döndürdü. Ama enfeksiyon icin uyardi. Vajinadaki mikroplari rahime dogru itme riski oluyormus. Gece yatarken safiye gibi tirnaklarimi kesip, elimi kirklayip, kullanilmamis havluya kurulayip, yerlestiriyorum.
Benim de sanki bu hafta birden karnim biraz daha buyudu. Ve zorlanmaya basladim hafiften. Yemek gec yersem ve fazla kacirirsam bana da dokunuyor. Gunduz iyice besleyici yemeye calisiyorum. Gece uyku tutmamasi basladi bir de. Gece 3 e kadar 5 kere kalktim, biraz kitap okuyorum fln en son siziyorum. Serklajdan beridir de yalanci kasilmalar var gunde 1 2 kere. Yasasin 3. Trimester
Çok teşekkür ederimKimyasal gebelik geçirmek bile hamile kaldığını gösterir inşallah sağlıkla kucağına alirsin
Ben de yapmak istiyorum bunu ama kafama takılan lazımlığı nasıl temizlicez sonraEvet lazımlığa koymuş her ıkındığımda canım zaten sonrasında o duzene alıştığım için ıkındıktan sonra lazımlığa koysunlar diye beklıyomuşum
Kolozet apartları da var canım belki işine yararBen de yapmak istiyorum bunu ama kafama takılan lazımlığı nasıl temizlicez sonrabezi direkt atıyoruz en azından, bir an düşünüyorum midem kaldırır mı diye
İlk başlarda ayağı yere değmesi gerekiyormuş ya canım o yüzden lazımlık öneriyorlarKolozet apartları da var canım belki işine yarar
Yenidogmus bebegi nasil lazimliga oturtuyorlar ki? 5 aydan once bebékler oturtulmuyor yaİlk başlarda ayağı yere değmesi gerekiyormuş ya canım o yüzden lazımlık öneriyorlar
Bezi direk atıyoruz ama poposunu yıne yıkıyoruz sonuç olarakBen de yapmak istiyorum bunu ama kafama takılan lazımlığı nasıl temizlicez sonrabezi direkt atıyoruz en azından, bir an düşünüyorum midem kaldırır mı diye
6.aydan itibaren canım öncesinde değilYenidogmus bebegi nasil lazimliga oturtuyorlar ki? 5 aydan once bebékler oturtulmuyor ya
O kadar küçük bebek ayağını yere basabilir miİlk başlarda ayağı yere değmesi gerekiyormuş ya canım o yüzden lazımlık öneriyorlar
Muhtemelen öyle olacak kan vermekten ciğerim soldu diyordum gerçekten solmuş ama.kan dan değil :sKadın doğumcu büyük ihtimalle dahiliyeye sevk eder
Bence midemiz bulanmayacakBezi direk atıyoruz ama poposunu yıne yıkıyoruz sonuç olarakyine bir mide bulantısı yani.. o mide kaldırmasına alışcaz bence direk tuvalete döküp çamaşır suyu eldiven bişeylwr yapcaz artık
Bekleyip görcezO kadar küçük bebek ayağını yere basabilir mi
Bekleyip görcez
Aradaki farkı vereceklerse kargoyla uğraşmıyayım dedim yaBen öyle olan her şeyi geri iade ediyorum14 iş ginu hakkımız var dolaptan ayna almıştım kırık geldi ben de iade istedim iade almıyoruz vb dediler direkt tüketici hekem heyetine gittim 3 gün içinde paramı geri yatırdılar
Bencede bulanmaz kuzum ya bulanırsa da var işte eldivenler falan en azından caresi varBence midemiz bulanmayacakşu an öyle geliyor
Bol şifalı olsun şimdidenYarın çarşıya gidecem ordan alayım da yapayım teşekkür ederim
Kuzum sen bebek arabadı ne aldın? Hazırlıkları falan yaptın mıSerklaj oldugumda igne icin durumuma bakip karar verdi.ertesi gun karindan ultrason ile suyum azalmis mi fln diye bakti degerlendirirken. 24 haftadan kucuk oldugu icin ve genel durumumu iyi gordugu icin yapmadi. 3 hafta boyunca Her haftaki kontrolde yine degerlendirdi, igne yapsak mi diye. En son 3 hafta sonra bu bebekler iyi bir sure daha duracak bence ddedi. Ve igne yapmadi.
Ancak riski bana soyledi. 25. Haftadan once suyun gelirse ve biz onlari dogurtursak ikisi de yasayamaz. Ikizlerde bu durumda bebeklerden suyu geleni sonlandiriyoruz, diger gebeligi devam ettirmeye calisiyoruz dedi. Yani tek gebelik olsaydi o zaman igne yapacakti diye anladim ben.
25 i gecince ise Zaten dikis oldugu icin merak etme suyun gelse bile doguramazsin dikis tutar dediBize bir iki gun bile kadar zaman verir, sen suyun gelirse beni arayip hemen gel sadece dedi. Dogumu durdurup igne yapariz dedi. Cok sukur simdiye kadar suyum gelmedi ya da azalmadi.
Iki kere igne yapmayi cok tercih etmiyorlarmis. Serklaj sonrasi yapsaydim, dogum baslarken bir defa daha yapmamiz gerekecekti dedi. Neden istemediklerini Cok detay sormadim, guveniyorum kararlarina :)
Hepsiburada da kapıdan iade al seçeneği varAradaki farkı vereceklerse kargoyla uğraşmıyayım dedim ya
Ben okuyorum yok rengi şöyle yok yapısı böyle bunu inceleyip yazdıklarına göreBencede bulanmaz kuzum ya bulanırsa da var işte eldivenler falan en azından caresi var4 yasıma kadar tuvaletımı yapıp annanemi annemi cagrıyodum onlar yıkıyodu mesela benımde o aklıma gelıyo büyüyünce cocuk daha zor yıkaması küçük bebekken daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?