2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben okuyorum yok rengi şöyle yok yapısı böyle bunu inceleyip yazdıklarına göre orada yeni bir güncelleme geliyor
Biz eşimle her kakadan sonra oturup kakayı konuşuyorduk. Rengi şöyle dokusu böyleydi gibi. Bize çok normal geldiği için bazen baskalarinın yanında da yapıyorduk. Sonra farkedince özür diliyorduk. Çünku bizim için gayet normal bir muhabbetti. Düşunemiyorduk başkasının midesi bulanabileceğini. Şimdi düşününce çok garip geliyor mesela. Ama o zaman hiç öyle değildi.

Hadi bakalım döncek mi merak içindeyimmm

Anladım canım doğrudur ben pek okumuyorum ama yapabılırsem bende annem gibi yapmak istıyorum sadece biraz tembelim yapabılır mıyım her dakika bununla ilgilenebılır mıyım pek bılmıyorum
tuvalet iletişimi şeklinde ilerlersen yaparsın bence baya kaynaklar var bununla ilgili uygulayan çok kişide var annende tecrübeliymiş yardımcı olur

Ben de öyle tahmin ediyorum hahaha sonuçta içinden çıkıyor bebek

Hanımlar, dudağımda uçuk çıktı, benim gibi uçuk problemi yaşayansanız oldu mu? Bebek için tehlikeli mi? Ne yapmak gerekiyor?

Chatte tanimladik demisti bana konustugum kisi, ama iade suresi bitince girebileceksiniz dedi

Kızlar biz çalışan aralık anneleri inşallah sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaptık. Doğum ödeneğinizi toplu halde mart -Nisan aylarında mı alacağız ?
Yoksa 4 aylık ödememiz 3/2 oranında aylık mı bize yatacak ?

Benim bildiğim rapor süremiz bitince 16. Haftada toplu yatıyordu . Bugün iş arkadaşım doğum iznine çıktığında ona her ay yattığını söyledi (7-8 ay önce doğum yaptı bu arkadaşım )

Hanımlar, dudağımda uçuk çıktı, benim gibi uçuk problemi yaşayansanız oldu mu? Bebek için tehlikeli mi? Ne yapmak gerekiyor?
bağışıklığın düştüğü için oluyor. bana normal demişti dr. vitaminlerini aksatma, mandalina da çıktı ondan ye c vitamini almış olursun demir emiliminde artar

Hindistan cevizi yağı kullanıyorum üst bacak popo göbek göğüs haftada 3 kez. Çok şükür bir çatlak oluşmadı daha. Ama genetik şeyler bunlar maalesef

bağışıklığın düştüğü için oluyor. bana normal demişti dr. vitaminlerini aksatma, mandalina da çıktı ondan ye c vitamini almış olursun demir emiliminde artar
Yaa evet öyle yapıyorum hep mandalinayla demir ilacını birlikte alıyorum teşekkür ederim, peki bebeğe zararı var mıymış?

Benim ilk haftalar çıkmıştı acile gitmiştim korkup bağışıklık hamilelikte düştüğü için uçuk gibi problemlere açık olursunuz demişti doktor

Benim ilk haftalar çıkmıştı acile gitmiştim korkup bağışıklık hamilelikte düştüğü için uçuk gibi problemlere açık olursunuz demişti doktor
Bebeğe zararı var mıymış ? İnternette kana karışırsa bebeğe geçebilir filan yazıyor, korktum Perşembe doktoruma gitcem o zaman sorcam gerçi ama işte

Kuzum sen bebek arabadı ne aldın? Hazırlıkları falan yaptın mı
Pierre cardin vovo aldim 2 tane. Bir de birlestirme aparati aldim.
25 de alisverise basladim 26 bitiminde nerdeyse tamamladik sayilir iki haftada
Oncesinde kaybederim diye korkuyordum. Doktor sınır 26 diyince bu sefer de ya hemen dogarlarsa elim ayagima karisirsa diye panikledim. Bir de surekli yattigim icin elimde surekli telefon. O kupon senin bu indirim benim giristim

Park yatak, sunger ic yatak, oto koltugu, biraz bez, pamuk, islak mendil, kitaplar, banyo urunlerinin cogu, fluffy battaniye, atesolcer, termometre, en son da kumas aldim :) bu haftasonu yardim alarak carsaflarini ve muslin battaniyelerini dikecegim :)
Kiyafet kaldi bir tek onu da haftaya bitiririm.
Diger eksikler ufak tefek seyler.

Kendime gecelik, Gumus kapak, camasir fln hallettim. Sut sagma kaldi birtek.
Evde muadili varsa alma modundayim zaten cok bir sey almamaya calistim. Kuveze girerler diye hastaneye anne baba kardesler disindakilere gelmeyin diyecegim. süs hediyelik fln yapmayacagim.
Simdilik acil hastaneye yatis yaparim diye kendim icin bir kac parcalik canta yapmistim arabaya. Yavas yavas dogum icin hazirlik cantasina donustururum :) bebeklere bir sey gerek olmayacak yine hastane kuvezdeki tum ihtiyaclarini veriyormus. Insallah 34 lere yaklasirsam o zaman bebek esyalarini da eklerim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…