- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.701
Ben okuyorum yok rengi şöyle yok yapısı böyle bunu inceleyip yazdıklarına göreorada yeni bir güncelleme geliyor
Oha aynı ben şubatta kimyasal martta hamile kalmışımBen Şubat'ta kimyasal gebelik geçirdim Mart'ta hamile kaldım tekrar pco vb yok o dönem çok araştırdım infolicombi ile laboquick kaset test kullanmıştım
Normal şuan bence doğuma kadar döner inşallah dönmesede çözümü var herkes normal doğum yapmıyo ki akışta kal Allah yolunu gösterir
Hadi bakalım döncek mi merak içindeyimmmBebekler çok hızlı yön değiştiriyor biz bir kere ulturasyona gittik kafası yukaridaydi tahlil verdik yüzünü de görmemiştik tahlil sonucunu gösterirken doktorumuza yüzünü görelim bir daha bakar mısınız dedim sağ olsun baktı bu seferde kafası sol tarafımin altındaydı
tuvalet iletişimi şeklinde ilerlersen yaparsın bence baya kaynaklar var bununla ilgili uygulayan çok kişide var annende tecrübeliymiş yardımcı olurAnladım canım doğrudur ben pek okumuyorum ama yapabılırsem bende annem gibi yapmak istıyorum sadece biraz tembelim yapabılır mıyım her dakika bununla ilgilenebılır mıyım pek bılmıyorum
Ben de öyle tahmin ediyorum hahahaBiz eşimle her kakadan sonra oturup kakayı konuşuyorduk. Rengi şöyle dokusu böyleydi gibi. Bize çok normal geldiği için bazen baskalarinın yanında da yapıyorduk. Sonra farkedince özür diliyorduk. Çünku bizim için gayet normal bir muhabbetti. Düşunemiyorduk başkasının midesi bulanabileceğini. Şimdi düşününce çok garip geliyor mesela. Ama o zaman hiç öyle değildi.
Chatte tanimladik demisti bana konustugum kisi, ama iade suresi bitince girebileceksiniz dediKuzum geri dönüş yapıp kupon tanımlayacağız diyorlarmı peki? Şansıma bide tanımlamazlar iade süreside geçer felansonuçta 500 tl ye çocuğun bir eksiğini alırım valla sabahtan akşama indirim kovalıyoruz o kadar
bağışıklığın düştüğü için oluyor. bana normal demişti dr. vitaminlerini aksatma, mandalina da çıktı ondan ye c vitamini almış olursun demir emiliminde artarHanımlar, dudağımda uçuk çıktı, benim gibi uçuk problemi yaşayansanız oldu mu? Bebek için tehlikeli mi? Ne yapmak gerekiyor?
Hmmm hamile olabilir misinKızlar bugün farkettim ki hem göbeğim hem de göğüslerim biraz daha büyümüş
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum üst bacak popo göbek göğüs haftada 3 kez. Çok şükür bir çatlak oluşmadı daha. Ama genetik şeyler bunlar maalesefKızlar günaydın doğumu başlatıcı etkisi olduğu için 36. haftadan önce göğüslerin çok uyarılmaması gerektiğini okumuştum. Benimkiler aşırı hızlı büyüdükleri için kenarlarında çatlak gibi görünüm oluşmaya başladı bile. Normalde karnıma Lierac kullanıyordum elimde kalanı da hızlıca göğüslere geçiyordum ama etki etmiyor galiba. Daha da büyüyecek gibi bu çatlaklar. Sizde durumlar nasıl? Ne kullanıyorsunuz?
Yaa evet öyle yapıyorum hep mandalinayla demir ilacını birlikte alıyorumbağışıklığın düştüğü için oluyor. bana normal demişti dr. vitaminlerini aksatma, mandalina da çıktı ondan ye c vitamini almış olursun demir emiliminde artar
Benim ilk haftalar çıkmıştı acile gitmiştim korkup bağışıklık hamilelikte düştüğü için uçuk gibi problemlere açık olursunuz demişti doktorHanımlar, dudağımda uçuk çıktı, benim gibi uçuk problemi yaşayansanız oldu mu? Bebek için tehlikeli mi? Ne yapmak gerekiyor?
Bebeğe zararı var mıymış ? İnternette kana karışırsa bebeğe geçebilir filan yazıyor, korktumBenim ilk haftalar çıkmıştı acile gitmiştim korkup bağışıklık hamilelikte düştüğü için uçuk gibi problemlere açık olursunuz demişti doktor
İshal olmak kötü bişey mi ?Bir de kızlar magnezyum ishal yaptığı için doktorum bırakmamı istedi, onun yerine günde bir tane soda ve bir çay bardağı kadar kabak çekirdeği tüket dedi.
Pierre cardin vovo aldim 2 tane. Bir de birlestirme aparati aldim.Kuzum sen bebek arabadı ne aldın? Hazırlıkları falan yaptın mı
Uzun süreli olması kötü evet 3 günden fazlaysa doktora gidilmeliİshal olmak kötü bişey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?