- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.721
zor günler geçti daha zor günler bizi bekliyorAllah seni zorlanıyorum ya
Evet Allah'ım çok şükürzor günler geçti daha zor günler bizi bekliyorbende öyle inan nefes nefese kalıyorum ve bi işi yaparken elli kere dinleniyorum Allahtan havalar azda olsa serinledi sıcakta hiç bişi yapılmıyor
valla bana öyle bir şey demedi bebeği vücudun kabul etmesi için bağışıklığını baskılıyor ondan oluyor dedi olumlu bir şey demiştiYaa evet öyle yapıyorum hep mandalinayla demir ilacını birlikte alıyorumteşekkür ederim, peki bebeğe zararı var mıymış?
Demek ki tehlikeli değil o zamanvalla bana öyle bir şey demedi bebeği vücudun kabul etmesi için bağışıklığını baskılıyor ondan oluyor dedi olumlu bir şey demişti
Rapor onayını muhasebe veriyor rapor sonu onay verirse toplu alırsınız aylık onay verirse aylık alırsınız muhasebe onayına bağlı iletişim kurabiliyorsanız istediğiniz gibi alabilirsinizKızlar biz çalışan aralık anneleri inşallah sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaptık. Doğum ödeneğinizi toplu halde mart -Nisan aylarında mı alacağız ?
Yoksa 4 aylık ödememiz 3/2 oranında aylık mı bize yatacak ?
Benim bildiğim rapor süremiz bitince 16. Haftada toplu yatıyordu . Bugün iş arkadaşım doğum iznine çıktığında ona her ay yattığını söyledi (7-8 ay önce doğum yaptı bu arkadaşım )
Kız senin kontrolün ne zamandıevet erkek anneleri böyle olacağız
22sindeKız senin kontrolün ne zamandı
Aa çok iyi o zaman 3-4 ay ödeme beklemektense aylık asıl ihtiyacımız olanRapor onayını muhasebe veriyor rapor sonu onay verirse toplu alırsınız aylık onay verirse aylık alırsınız muhasebe onayına bağlı iletişim kurabiliyorsanız istediğiniz gibi alabilirsiniz
Ben de denemek istiyorum. Oğlumda çok zorlandım tuvalet eğitimimde. Daha hala da gecmiş sayılmaz travması. O yüzden bu kızımda denemek istiyorum. İşe yararsa ne ala. Araştırıyorum yavaştan.tuvalet iletişimi şeklinde ilerlersen yaparsın bence baya kaynaklar var bununla ilgili uygulayan çok kişide var annende tecrübeliymiş yardımcı olur
Erken haftalarda benim de çıkmıştı. Çay bardağına kaşığı batırıp uçuğun üzerinde bekletiyorum ben çıkınca. Birkaç defa tekrarlıyorum. Çabuk sönüyor. Çok reken yakalarsam kizarıklık şeklinde o zaman daha çıkmadan sönüyor. Ama sıcak suya batırıp yapmak lazım. Ben ilk duyduğumda bu yontemi kaşığı ocakta ısıtıp sürmüştüm. Baya bı yakmıştım dudağımı.Hanımlar, dudağımda uçuk çıktı, benim gibi uçuk problemi yaşayansanız oldu mu? Bebek için tehlikeli mi? Ne yapmak gerekiyor?
Teşekkür ederim şimdi yapacağımErken haftalarda benim de çıkmıştı. Çay bardağına kaşığı batırıp uçuğun üzerinde bekletiyorum ben çıkınca. Birkaç defa tekrarlıyorum. Çabuk sönüyor. Çok reken yakalarsam kizarıklık şeklinde o zaman daha çıkmadan sönüyor. Ama sıcak suya batırıp yapmak lazım. Ben ilk duyduğumda bu yontemi kaşığı ocakta ısıtıp sürmüştüm. Baya bı yakmıştım dudağımı.
Ben kullanıyorum canım cranbery bence bende o işe yaradıKızlar bugün idrar tahlili verdim, lökosit 1-2, epitel hücre 2-3 e düşmüş, öncesinde 3-4 lökosit 5-6 epitel hücreydi… doktorum bana cranberry ocean kullanmamı ve bol
Su içmemi söylemişti, 3-4 haftada böyle düşmüş… İsterseniz siz de bir sorun doktorunuza öyle kullanın, benim gibi idrar yolu enfeksiyonu çeken arkadaşlarım
Evet canım, bende de ise yaradı galiba, çokBen kullanıyorum canım cranbery bence bende o işe yaradı
Devam etmek lazım ama 2 kutu içince geçiyor falan yazmışlar internette ben çok düzenli kullanmadım düzenli kullanmam lazımEvet canım, bende de ise yaradı galiba, çok
Şükür kurtulduk gibi
Ben düzenli her sabah kullanıyorum, perşembe günü de doktoruma gideceğim ve önlemDevam etmek lazım ama 2 kutu içince geçiyor falan yazmışlar internette ben çok düzenli kullanmadım düzenli kullanmam lazım
Siz nerden anladınız enfeksiyon olduğunu şikayetiniz mi vardı tesadüfen mi çıktı testlerde?Devam etmek lazım ama 2 kutu içince geçiyor falan yazmışlar internette ben çok düzenli kullanmadım düzenli kullanmam lazım
Olsun 10gün kalmış büyümüştür ama minnoş22sinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?