2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaa evet öyle yapıyorum hep mandalinayla demir ilacını birlikte alıyorum teşekkür ederim, peki bebeğe zararı var mıymış?
valla bana öyle bir şey demedi bebeği vücudun kabul etmesi için bağışıklığını baskılıyor ondan oluyor dedi olumlu bir şey demişti

Rapor onayını muhasebe veriyor rapor sonu onay verirse toplu alırsınız aylık onay verirse aylık alırsınız muhasebe onayına bağlı iletişim kurabiliyorsanız istediğiniz gibi alabilirsiniz

Rapor onayını muhasebe veriyor rapor sonu onay verirse toplu alırsınız aylık onay verirse aylık alırsınız muhasebe onayına bağlı iletişim kurabiliyorsanız istediğiniz gibi alabilirsiniz
Aa çok iyi o zaman 3-4 ay ödeme beklemektense aylık asıl ihtiyacımız olan

tuvalet iletişimi şeklinde ilerlersen yaparsın bence baya kaynaklar var bununla ilgili uygulayan çok kişide var annende tecrübeliymiş yardımcı olur
Ben de denemek istiyorum. Oğlumda çok zorlandım tuvalet eğitimimde. Daha hala da gecmiş sayılmaz travması. O yüzden bu kızımda denemek istiyorum. İşe yararsa ne ala. Araştırıyorum yavaştan.

Hanımlar, dudağımda uçuk çıktı, benim gibi uçuk problemi yaşayansanız oldu mu? Bebek için tehlikeli mi? Ne yapmak gerekiyor?
Erken haftalarda benim de çıkmıştı. Çay bardağına kaşığı batırıp uçuğun üzerinde bekletiyorum ben çıkınca. Birkaç defa tekrarlıyorum. Çabuk sönüyor. Çok reken yakalarsam kizarıklık şeklinde o zaman daha çıkmadan sönüyor. Ama sıcak suya batırıp yapmak lazım. Ben ilk duyduğumda bu yontemi kaşığı ocakta ısıtıp sürmüştüm. Baya bı yakmıştım dudağımı.

Kızlar bugün idrar tahlili verdim, lökosit 1-2, epitel hücre 2-3 e düşmüş, öncesinde 3-4 lökosit 5-6 epitel hücreydi… doktorum bana cranberry ocean kullanmamı ve bol
Su içmemi söylemişti, 3-4 haftada böyle düşmüş… İsterseniz siz de bir sorun doktorunuza öyle kullanın, benim gibi idrar yolu enfeksiyonu çeken arkadaşlarım

Teşekkür ederim şimdi yapacağım

Ben kullanıyorum canım cranbery bence bende o işe yaradı

Devam etmek lazım ama 2 kutu içince geçiyor falan yazmışlar internette ben çok düzenli kullanmadım düzenli kullanmam lazım
Ben düzenli her sabah kullanıyorum, perşembe günü de doktoruma gideceğim ve önlem
Amaçlı hep kullansam olur mu diye sorcam en azından engellemiş olurum insallah doğuma kadar eğer problem yok kullan derse

Devam etmek lazım ama 2 kutu içince geçiyor falan yazmışlar internette ben çok düzenli kullanmadım düzenli kullanmam lazım
Siz nerden anladınız enfeksiyon olduğunu şikayetiniz mi vardı tesadüfen mi çıktı testlerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…