2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bu hamile pijamalarini neden genelde viskon kumastan yapiyorlar ? Bi tane almistim denemek icin icini gosteriyor cok naylonumsu. Geri gonderecegim. Pamuklu olsun istiyorum ama daha bulamadim

Siz nerden anladınız enfeksiyon olduğunu şikayetiniz mi vardı tesadüfen mi çıktı testlerde?
Ya benimki zaten sistit. Yani sürekli tekrarlıyor maalesef. İlişki sırası yanma ve sonradında idrar yanması oluyordu. Geçen idrar yanmam ve kanlı idrarım oldu. Lökositim 19 çıkmıştı. İdrarda yanma ve sık idrara çıkma oluyor. Ama yanma olmadan da enfeksiyon olabilir.

Siz nerden anladınız enfeksiyon olduğunu şikayetiniz mi vardı tesadüfen mi çıktı testlerde?
Benim alt karnım hep sızlıyordu, ayakta durunca daha da dok sancılanıyordum, önce bebektendir diye düşündüm sonra doktora söyleyince idrara bakalım dedi öyle cikti… yani bazılarında idrarda yanma vs oluyor ben de mesela o yoktu..

Of ya eve ultrason alcam en sonunda her gün bebeğimi görmek istiyorum görmeyince özlüyorum. Geçen hafta gittim tam 25. Haftada taaaa 29. Haftada gideceğim ekimde yani. Geçmek bilmiyor sanki zaman

Kızlar ben oncekı gebelıgımde mochi almıstım, manuel o da bılıyosunuz, elektrıklı almaya gerek var mı sizce?

Kızlar ben oncekı gebelıgımde mochi almıstım, manuel o da bılıyosunuz, elektrıklı almaya gerek var mı sizce?
Mochi hic kullanmadim. Ama aventin elektriklisini kullanmistim ogluma. Sagdikca sutum artmisti

Kizlar bu hamile pijamalarini neden genelde viskon kumastan yapiyorlar ? Bi tane almistim denemek icin icini gosteriyor cok naylonumsu. Geri gonderecegim. Pamuklu olsun istiyorum ama daha bulamadim
Bebeğim bugün attım pamuklu yazıyordu alcam ondan hemde artık havalar soğuk oluyo. LCW de falan var ama hep bedeni yok ne hikmetse

Bebeğim bugün attım pamuklu yazıyordu alcam ondan hemde artık havalar soğuk oluyo. LCW de falan var ama hep bedeni yok ne hikmetse
Lcw ye baktim. Orada bile cogu viskon, polyester karisimli. Pamuk olan cok az. Bir de yorumlarda ic gosteriyor yazmislar. Bugun attigini gormedim

Lcw ye baktim. Orada bile cogu viskon, polyester karisimli. Pamuk olan cok az. Bir de yorumlarda ic gosteriyor yazmislar. Bugun attigini gormedim
Trendyolda favorilerime eklediğim pijamalara baktım sadece 1i %100 pamuk yazıyor. Lcw dream kısmı varya orda çok güzel pijamalar oluyor

Nbb %100 pamuk satıyor canım desenleri de çok güzel

Trendyolda favorilerime eklediğim pijamalara baktım sadece 1i %100 pamuk yazıyor. Lcw dream kısmı varya orda çok güzel pijamalar oluyor
Hamile urunlerinde cesit pek olmuyor burada. Kisa dogru internet magazasina gelir belki

Benim bildiğim bizim şirket maaştan kesmiyor. Toplu ödenek yatınca , yatan parayı şirket hesabına yatırmamızı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…