- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #26.741
Ya benimki zaten sistit. Yani sürekli tekrarlıyor maalesef. İlişki sırası yanma ve sonradında idrar yanması oluyordu. Geçen idrar yanmam ve kanlı idrarım oldu. Lökositim 19 çıkmıştı. İdrarda yanma ve sık idrara çıkma oluyor. Ama yanma olmadan da enfeksiyon olabilir.Siz nerden anladınız enfeksiyon olduğunu şikayetiniz mi vardı tesadüfen mi çıktı testlerde?
Benim alt karnım hep sızlıyordu, ayakta durunca daha da dok sancılanıyordum, önce bebektendir diye düşündüm sonra doktora söyleyince idrara bakalım dedi öyle cikti… yani bazılarında idrarda yanma vs oluyor ben de mesela o yoktu..Siz nerden anladınız enfeksiyon olduğunu şikayetiniz mi vardı tesadüfen mi çıktı testlerde?
Of ya eve ultrason alcam en sonunda her gün bebeğimi görmek istiyorum22sinde
Mochi hic kullanmadim. Ama aventin elektriklisini kullanmistim ogluma. Sagdikca sutum artmistiKızlar ben oncekı gebelıgımde mochi almıstım, manuel o da bılıyosunuz, elektrıklı almaya gerek var mı sizce?
Bebeğim bugün attım pamuklu yazıyordu alcam ondan hemde artık havalar soğuk oluyo. LCW de falan var ama hep bedeni yok ne hikmetseKizlar bu hamile pijamalarini neden genelde viskon kumastan yapiyorlar ? Bi tane almistim denemek icin icini gosteriyor cok naylonumsu. Geri gonderecegim. Pamuklu olsun istiyorum ama daha bulamadim
Lcw ye baktim. Orada bile cogu viskon, polyester karisimli. Pamuk olan cok az. Bir de yorumlarda ic gosteriyor yazmislar. Bugun attigini gormedimBebeğim bugün attım pamuklu yazıyordu alcam ondan hemde artık havalar soğuk oluyo. LCW de falan var ama hep bedeni yok ne hikmetse
Evet sıvı kaybı oluyor canımİshal olmak kötü bişey mi ?
Trendyolda favorilerime eklediğim pijamalara baktım sadece 1i %100 pamuk yazıyor. Lcw dream kısmı varya orda çok güzel pijamalar oluyorLcw ye baktim. Orada bile cogu viskon, polyester karisimli. Pamuk olan cok az. Bir de yorumlarda ic gosteriyor yazmislar. Bugun attigini gormedim
Nbb %100 pamuk satıyor canım desenleri de çok güzelKizlar bu hamile pijamalarini neden genelde viskon kumastan yapiyorlar ? Bi tane almistim denemek icin icini gosteriyor cok naylonumsu. Geri gonderecegim. Pamuklu olsun istiyorum ama daha bulamadim
Nbb trendyolda filan var mi acabaNbb %100 pamuk satıyor canım desenleri de çok güzel
Hamile urunlerinde cesit pek olmuyor burada. Kisa dogru internet magazasina gelir belkiTrendyolda favorilerime eklediğim pijamalara baktım sadece 1i %100 pamuk yazıyor. Lcw dream kısmı varya orda çok güzel pijamalar oluyor
Balım yoğunum KV filan bende.sudem34 nasıl oldun göremedim seni bi kaç gündür
Ben zaten hamile ürünü almayı düşünmüyorum önden düğmeli büyük beden bi pijama alırımHamile urunlerinde cesit pek olmuyor burada. Kisa dogru internet magazasina gelir belki
Kendi mağazasında çok daha fazla ürünü var canımNbb trendyolda filan var mi acaba
Benim bildiğim bizim şirket maaştan kesmiyor. Toplu ödenek yatınca , yatan parayı şirket hesabına yatırmamızı istiyorKızlar biz çalışan aralık anneleri inşallah sağlıklı şekilde doğumlarımızı yaptık. Doğum ödeneğinizi toplu halde mart -Nisan aylarında mı alacağız ?
Yoksa 4 aylık ödememiz 3/2 oranında aylık mı bize yatacak ?
Benim bildiğim rapor süremiz bitince 16. Haftada toplu yatıyordu . Bugün iş arkadaşım doğum iznine çıktığında ona her ay yattığını söyledi (7-8 ay önce doğum yaptı bu arkadaşım )
aa çok geçmiş olsun. inşallah canımBalım yoğunum KV filan bende.
Girip bende okuyamıyorum.
Yarın randevum var yazarım inşaallah güzel haberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?