2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İnşallah zaten yatmam gerekiyorsa yatırın dicem. Biz neyin hayırlı olup olmadığını bilemiyoruz. Allah hepimizin için ne hayırlısı ise onu karşımıza çıkarsın onu yaşatsın
Bizi de haberdar et

kızlar bi arkadaşım var ikinci bebeğinde erken doğum riski vardı hep yatarak geçirdi . Doktoru vitabiotics vermiş erken doğumu engelliyor diye. Hiç duymamıştım bunu . Duyan kullanan var mı

kızlar bi arkadaşım var ikinci bebeğinde erken doğum riski vardı hep yatarak geçirdi . Doktoru vitabiotics vermiş erken doğumu engelliyor diye. Hiç duymamıştım bunu . Duyan kullanan var mı
Hiç duymadım valla. Lmntbrdg grubun en bilgilisi belki de o biliyordur

Dualarım sizinle. Sağlıklı şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Herkese çok geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcınız olsun. Sıkıntılı günler geçip sağlıklı günler gelsin inşallah

ben izlemiyorum o görüntüleri size de önerim bu lütfen izlemeyin
İzlemek istemiyorum amankarsima çıktı sabah hiçkira hıçkıra agaldim Allah o zalimlere fırsat vermesin ben her o agalayan çocukları bebekleri gördüğümde içten o zalimler için bedua değil bı güzel haykırdım icmdeki acıyı ben bu acıyı yaşıyorsam ve milyonlarca insan etleriniz lime lime olsun insalalh Allah'a havale ediyorum o masum çocukların feryatları ateşiniz olsun inşallah

Rabbım yardımcın olsun zamanında gelsin inşallah bütün bebisler

Kız Allah seni ne yapamsin nur topu kelimesini gördüğüm gibi doğurdu dedim
dur kız Allah korusun zamanında gelsin
ben girmiyorum bakmıyorum etkilenmemek elde değil ama şuan kendimize öncelik vermemiz gerekiyor bunlardan uzak durmalıyız. Allah yardımcıları olsun, şehadetlerini kabul etsin

ben izlemiyorum o görüntüleri size de önerim bu lütfen izlemeyin
Ya evet de nereye kdr bakmicaz
Allah yardimcin olsun kuzum. İnsallah senden guzel haberler alicaz ben inajiyorum. Lutfen sakin kalmaya calis. Stres arttiriyor kasilmalari
Amin amin. Yok olmalari dilegiyle. Cok kotuler cok

Malesef canım gebeliğin başından gebeiğin sonuna kadar birlikte yaşamaya alışmamız gereken bir hastalık idrar yolu efeksiyonu. Hepimiziin ortak çilesi. En güzeli üroloji değerlerine baksın seni en doğru sekilde yönlendirsin

Kızlar ya birkaç gün önce grupta karnım indi vs muhabbeti oldu ya ondan mı etkilendim bilmiyorum ama karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum bide birisi oturunca karnın kucağında gibi oluyorsa inmiştir demişti. Sanki öyleymiş gibi hissediyorum. Ama bebeğimin pozisyonu makat, 28. Haftadayım ve dün kontrolüm vardı öyle olsa doktor fark etmez miydi. Kendi kendime evhamlanıyorum. Netten baktım karın aşağı inmesi için bebeğin başı aşağıda olması gerekiyor diyor ama bilemedim ya

hayırlı olsun nur topu gibi bir hemoroidim oldu bir sağlam orası vardı onu da kaybettik...
Kız cümleyi okuyunca gruptan biri doğurdu sandım.. Allah seni ne yapmasın. Benim de var.. Allahtan sancı acı vs yapmıyor. Doğumdan sonra genel cerrahın iki dklık operasyonuna bakar

Ya evet de nereye kdr bakmicaz
gerekirse doğurana kadar şuan bize bağlı bir can var ve o görüntüler bizi çok travmatize edecek. geçen gün kaybettiğimiz yakınımızın 8 yaşındaki oğlu annesinin ölümünü öğrenince dizime yatıp içini çeke çeke ağladı yemin ederim karnımdaki bebeğin bile kasıldığını hissettim üzüntüden. hayatta bir sürü acı var ve herkesin imtihanı başka yerden Allah yardımcıları olsun deyip bir noktada kendimizi korumamız gerekiyor. sağlıklı olan bu.
Kız cümleyi okuyunca gruptan biri doğurdu sandım.. Allah seni ne yapmasın. Benim de var.. Allahtan sancı acı vs yapmıyor. Doğumdan sonra genel cerrahın iki dklık operasyonuna bakar
ay dur Allah korusun benim kaşıntı yapıyor acayip derecede, ufaktan memede elime geliyordu da kanama vs yok meme gerçekten varmış 2 tane genel cerraha yönlendirdi dr doğum sonrası hafifliyormuş bu arada belki operasyona bile gerek kalmaz

Dun gece ben de cok farklı ruyalar gördüm, ızledıgım haberler, burada okuduklarım, cok etkıledı benı.. Cok duygusalız suan da, herseyden cabucak etkılenıyoruz, saglıkla dogurabılmek ıcın hepımız nasıl cabalıyoruz, tvdekı o cocuklaarı gordukce annelerı gelıyor aklıma..

Doktorun soylerdı canım aksı bır durum olsaydı dıye dusunuyorum.

Birminikask dan haber var mı kızlar?
Hesabını mi dondurdu? Allahim yar ve yardımcısı olsun sabah erkenden bnde uyanamayip kalkınca grubu okudum oyle etkilenmisim ki ilk defa duydum hipotonik bebek araştırdım korktum dua ettim uyumuşum öyle kotu kalktım ki Hala kendimde değilim umarım hayırlı sağlıklı hbrlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…