- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.761
Bizi de haberdar etİnşallahzaten yatmam gerekiyorsa yatırın dicem. Biz neyin hayırlı olup olmadığını bilemiyoruz. Allah hepimizin için ne hayırlısı ise onu karşımıza çıkarsın onu yaşatsın
Hiç duymadım valla. Lmntbrdg grubun en bilgilisi belki de o biliyordurkızlar bi arkadaşım var ikinci bebeğinde erken doğum riski vardı hep yatarak geçirdi . Doktoru vitabiotics vermiş erken doğumu engelliyor diye. Hiç duymamıştım bunu . Duyan kullanan var mı
Sabah dogum var sezeryan. Doktor nts ye baktık, kalp atısı nın reaktıf. Ultrason da hareket yok hıpotonık olabılırmiş yanı kas olayı. Esım le yıkıldık resmen yarını beklıyoruz son gunler gelmısti. Nst de sancı cıkınca olay buraya geldi biz kalbın atınca tamam dedik meğer.....
Kendi doktorumda aradı oda teshıs olabılır dedı hıpotonık bebek kas olayı yok belkide bılmıorum sma. Ben nifty yaptrdm pgd yaptrdm ama kalıtsal bırsey var genetik yanı.
Kızlar merhaba 4 gündür hastane de yatıyodum 29+5 iz bugün kanamayla gittim nst de sancı çıktı yatış yapıldı kasılmalar durdurulması için serum iğne vs vs. Dün taburcu oldum yoğun idrar yolu enfeksiyonu varmış hiç farketmem belirti olmadı hiç dün eve geldik bugün yine pembelikler oldu yaşayan var mı yada çevreniz de
Arkadaşlar ciğer geliştirici iğne için çağırdı doktor artık kasılmalar çok. Sanırım bebek için önlem alınıyor. Bana dua edin şans dileyin. Stresten artık tükendim ellerim yıkanmış gibi ıslak kalbim ağzımda. Dua edin bana. Bugün 32+1.
İzlemek istemiyorum amankarsima çıktı sabah hiçkira hıçkıra agaldim Allah o zalimlere fırsat vermesin ben her o agalayan çocukları bebekleri gördüğümde içten o zalimler için bedua değil bı güzel haykırdım icmdeki acıyı ben bu acıyı yaşıyorsam ve milyonlarca insan etleriniz lime lime olsun insalalh Allah'a havale ediyorum o masum çocukların feryatları ateşiniz olsun inşallahben izlemiyorum o görüntüleri size de önerim bu lütfen izlemeyin
Kız Allah seni ne yapamsin nur topu kelimesini gördüğüm gibi doğurdu dedimhayırlı olsun nur topu gibi bir hemoroidim oldu bir sağlam orası vardı onu da kaybettik...
Rabbım yardımcın olsun zamanında gelsin inşallah bütün bebislerArkadaşlar ciğer geliştirici iğne için çağırdı doktor artık kasılmalar çok. Sanırım bebek için önlem alınıyor. Bana dua edin şans dileyin. Stresten artık tükendim ellerim yıkanmış gibi ıslak kalbim ağzımda. Dua edin bana. Bugün 32+1.
dur kız Allah korusun zamanında gelsinKız Allah seni ne yapamsin nur topu kelimesini gördüğüm gibi doğurdu dedim
ben girmiyorum bakmıyorum etkilenmemek elde değil ama şuan kendimize öncelik vermemiz gerekiyor bunlardan uzak durmalıyız. Allah yardımcıları olsun, şehadetlerini kabul etsinİzlemek istemiyorum amankarsima çıktı sabah hiçkira hıçkıra agaldim Allah o zalimlere fırsat vermesin ben her o agalayan çocukları bebekleri gördüğümde içten o zalimler için bedua değil bı güzel haykırdım icmdeki acıyı ben bu acıyı yaşıyorsam ve milyonlarca insan etleriniz lime lime olsun insalalh Allah'a havale ediyorum o masum çocukların feryatları ateşiniz olsun inşallah
Ya evet de nereye kdr bakmicazben izlemiyorum o görüntüleri size de önerim bu lütfen izlemeyin
Allah yardimcin olsun kuzum. İnsallah senden guzel haberler alicaz ben inajiyorum. Lutfen sakin kalmaya calis. Stres arttiriyor kasilmalariArkadaşlar ciğer geliştirici iğne için çağırdı doktor artık kasılmalar çok. Sanırım bebek için önlem alınıyor. Bana dua edin şans dileyin. Stresten artık tükendim ellerim yıkanmış gibi ıslak kalbim ağzımda. Dua edin bana. Bugün 32+1.
Amin amin. Yok olmalari dilegiyle. Cok kotuler cokİzlemek istemiyorum amankarsima çıktı sabah hiçkira hıçkıra agaldim Allah o zalimlere fırsat vermesin ben her o agalayan çocukları bebekleri gördüğümde içten o zalimler için bedua değil bı güzel haykırdım icmdeki acıyı ben bu acıyı yaşıyorsam ve milyonlarca insan etleriniz lime lime olsun insalalh Allah'a havale ediyorum o masum çocukların feryatları ateşiniz olsun inşallah
Malesef canım gebeliğin başından gebeiğin sonuna kadar birlikte yaşamaya alışmamız gereken bir hastalık idrar yolu efeksiyonu. Hepimiziin ortak çilesi. En güzeli üroloji değerlerine baksın seni en doğru sekilde yönlendirsinBen bugün ürolojiye gidecem bu sebeple hamileliğim boyunca devamlı idrar yolu enfeksiyonu peşimi bırakmadı artık kadın doğumcum da sağlık ocağı doktorumda artık ürolojiye muayene olmam gerektiğini söyledi. Öğlen gidicem işte inşallah doğru tedaviyle kurtulurum artık
Kız cümleyi okuyunca gruptan biri doğurdu sandım.. Allah seni ne yapmasın. Benim de var.. Allahtan sancı acı vs yapmıyor. Doğumdan sonra genel cerrahın iki dklık operasyonuna bakarhayırlı olsun nur topu gibi bir hemoroidim oldu bir sağlam orası vardı onu da kaybettik...
gerekirse doğurana kadar şuan bize bağlı bir can var ve o görüntüler bizi çok travmatize edecek. geçen gün kaybettiğimiz yakınımızın 8 yaşındaki oğlu annesinin ölümünü öğrenince dizime yatıp içini çeke çeke ağladı yemin ederim karnımdaki bebeğin bile kasıldığını hissettim üzüntüden. hayatta bir sürü acı var ve herkesin imtihanı başka yerden Allah yardımcıları olsun deyip bir noktada kendimizi korumamız gerekiyor. sağlıklı olan bu.Ya evet de nereye kdr bakmicaz
ay dur Allah korusunKız cümleyi okuyunca gruptan biri doğurdu sandım.. Allah seni ne yapmasın. Benim de var.. Allahtan sancı acı vs yapmıyor. Doğumdan sonra genel cerrahın iki dklık operasyonuna bakar
Uyanır uyanmaz yazdım canımSohrab nerdesin, sesin çıkmadı hiç. Normalde uyanır uyanmaz yazarsın? Her şey yolunda mı?
Dun gece ben de cok farklı ruyalar gördüm, ızledıgım haberler, burada okuduklarım, cok etkıledı benı.. Cok duygusalız suan da, herseyden cabucak etkılenıyoruz, saglıkla dogurabılmek ıcın hepımız nasıl cabalıyoruz, tvdekı o cocuklaarı gordukce annelerı gelıyor aklıma..Kızlar ya birkaç gün önce grupta karnım indi vs muhabbeti oldu ya ondan mı etkilendim bilmiyorum ama karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum bide birisi oturunca karnın kucağında gibi oluyorsa inmiştir demişti. Sanki öyleymiş gibi hissediyorum. Ama bebeğimin pozisyonu makat, 28. Haftadayım ve dün kontrolüm vardı öyle olsa doktor fark etmez miydi. Kendi kendime evhamlanıyorum. Netten baktım karın aşağı inmesi için bebeğin başı aşağıda olması gerekiyor diyor ama bilemedim ya
Hesabını mi dondurdu? Allahim yar ve yardımcısı olsun sabah erkenden bnde uyanamayip kalkınca grubu okudum oyle etkilenmisim ki ilk defa duydum hipotonik bebek araştırdım korktum dua ettim uyumuşum öyle kotu kalktım ki Hala kendimde değilim umarım hayırlı sağlıklı hbrlerini alırızBirminikask dan haber var mı kızlar?
Evet ya bende yazmasını bekliyorum.Ay birinin doğumunu beklemek çok stresli yaa hala dönüşde yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?