- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.781
Yok yaa dondurmadıHesabını mi dondurdu? Allahim yar ve yardımcısı olsun sabah erkenden bnde uyanamayip kalkınca grubu okudum oyle etkilenmisim ki ilk defa duydum hipotonik bebek araştırdım korktum dua ettim uyumuşum öyle kotu kalktım ki Hala kendimde değilim umarım hayırlı sağlıklı hbrlerini alırız
inşallah bebek iyidirEvet ya bende yazmasını bekliyorum.
Doğuma girmişti canım haber bekliyoruzHesabını mi dondurdu? Allahim yar ve yardımcısı olsun sabah erkenden bnde uyanamayip kalkınca grubu okudum oyle etkilenmisim ki ilk defa duydum hipotonik bebek araştırdım korktum dua ettim uyumuşum öyle kotu kalktım ki Hala kendimde değilim umarım hayırlı sağlıklı hbrlerini alırız
Doğum çoktan olmuştur sanıyorum kendinde olmayabilirAy birinin doğumunu beklemek çok stresli yaa hala dönüşde yapmadı
Büyük ihtimalle. Ya da süt filan istediler ise onunla uğraşır inşallah güzel haberle gelirDoğum çoktan olmuştur sanıyorum kendinde olmayabilir
Ay inşallah gerek kalmaz tabi. Mutlaka muayene ol. Kaşıntı vs de olmuyor bana. Belki ilerlemeden müdahale ederlergerekirse doğurana kadar şuan bize bağlı bir can var ve o görüntüler bizi çok travmatize edecek. geçen gün kaybettiğimiz yakınımızın 8 yaşındaki oğlu annesinin ölümünü öğrenince dizime yatıp içini çeke çeke ağladı yemin ederim karnımdaki bebeğin bile kasıldığını hissettim üzüntüden. hayatta bir sürü acı var ve herkesin imtihanı başka yerden Allah yardımcıları olsun deyip bir noktada kendimizi korumamız gerekiyor. sağlıklı olan bu.
ay dur Allah korusunbenim kaşıntı yapıyor acayip derecede, ufaktan memede elime geliyordu da kanama vs yok meme gerçekten varmış 2 tane genel cerraha yönlendirdi dr doğum sonrası hafifliyormuş bu arada belki operasyona bile gerek kalmaz
Çalışmaktan aklımı kaçırdım galiba shsjdk hafıza nanayUyanır uyanmaz yazdım canım6 cıvarıydı, kacırmıs olmalısın
Canım hemoroidi dert etme evet sinir bozucu bir şeygerekirse doğurana kadar şuan bize bağlı bir can var ve o görüntüler bizi çok travmatize edecek. geçen gün kaybettiğimiz yakınımızın 8 yaşındaki oğlu annesinin ölümünü öğrenince dizime yatıp içini çeke çeke ağladı yemin ederim karnımdaki bebeğin bile kasıldığını hissettim üzüntüden. hayatta bir sürü acı var ve herkesin imtihanı başka yerden Allah yardımcıları olsun deyip bir noktada kendimizi korumamız gerekiyor. sağlıklı olan bu.
ay dur Allah korusunbenim kaşıntı yapıyor acayip derecede, ufaktan memede elime geliyordu da kanama vs yok meme gerçekten varmış 2 tane genel cerraha yönlendirdi dr doğum sonrası hafifliyormuş bu arada belki operasyona bile gerek kalmaz
Sen hangı kurumdasın canım?Çalışmaktan aklımı kaçırdım galiba shsjdk hafıza nanay
yok ya dert etmiyorum sadece aşırı kaşınıyor tatlı tatlı, doktora dedim bugün kolumu sokup kaşısam ancak rahatlayacağım öyle kaşınıyor kadın gülmeye başladıCanım hemoroidi dert etme evet sinir bozucu bir şeyBen 3 senedir uğraşıyorum, ara ara kaşıntı tutar çok fena, 3 hafta öncesinde de her tuvalette kanamam oluyordu gebelikten azdı biraz. Bugün yine kanadı, doğumdan sonra gidicem ben doktora.
kaşıntıyı rahatlatacak bir pomad vs verir belki devlette randevu bulunca gideceğimAy inşallah gerek kalmaz tabi. Mutlaka muayene ol. Kaşıntı vs de olmuyor bana. Belki ilerlemeden müdahale ederler
İnşallah işe yarar 4e çıkarması canım. Çınar da aceleci olacak galibaKızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Evet sancılandım yineee ilaca rağmen
Doktorum hemen gel nst ye dedi
Neyse sonuca gelelim
Sancılar bariz gelirken bile hissediyorum daha karnım sertleşmeden
İki doz ciğer geliştirici verdi az sonra ilk dozu olacağım
Nidicard ilacını günde 4 e çıkardı
Olabildiğince içerde tutmaya çalışacağız Çınar’ı
Cuma günü tekrar nst ye geleceksin dedi
Erken Doğum riski yüzde yüz artık ...
benimde var ara ara çıkar zorlanınca Proctolog krem bana en iyi gelen bu oluyor sürekli tazeliyorumyok ya dert etmiyorum sadece aşırı kaşınıyor tatlı tatlı, doktora dedim bugün kolumu sokup kaşısam ancak rahatlayacağım öyle kaşınıyor kadın gülmeye başladıAllah dermansız dert vermesin basit şeyler bunlar
kaşıntıyı rahatlatacak bir pomad vs verir belki devlette randevu bulunca gideceğim
Ya bu bebislere noldu ne bu acele 1 ay daha beklesinlerKızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Neyse sonuca gelelim
Yaa ne oluyor size, bu bebelere rahat batıyor galıba, ne guzel içerisi sıcacık yumusacık..Kızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Neyse sonuca gelelim
Seray canım rahim uzunluğun nasıl açılman felan varmı? Ya bu bebişlerimiz niye durmuyor deli gibi gelmek istiyolarKızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Neyse sonuca gelelim
Ben de bu kadar erken doğumlar beklemiyordumYaa ne oluyor size, bu bebelere rahat batıyor galıba, ne guzel içerisi sıcacık yumusacık..
Benım erken dogum rıskım var dıyordum hergün haberler gelmeye basladı, kızım duymasın neolur Allahım
Şimdi doktorumdan çıktım enfeksiyon değil rahim apzı incelmeye başlamış erken doğum tehditii dedi endol başladıÇok geçmiş olsunben önemsemiyordum idrar yolu enfeksiyonu nu
YaaaKızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Neyse sonuca gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?