2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yok yaa dondurmadı
Evet ya bende yazmasını bekliyorum.
inşallah bebek iyidir

Doğuma girmişti canım haber bekliyoruz

Ben de kontrolden çıktım kızlar, çok şükür bir sıkıntımız yok 1900 gr olmuşuz. 32+0dı analık izni raporu için gittim. İzne ayrıldım, nstye girdim ilk defa kalp atışlarını uzunca duymak çok güzelmiş ama doğumhane falan insan geriliyor ben ordayken bir bebek doğdu ilk ağlamalarını duyduk duygulanıyor insan çok

Ay inşallah gerek kalmaz tabi. Mutlaka muayene ol. Kaşıntı vs de olmuyor bana. Belki ilerlemeden müdahale ederler

Canım hemoroidi dert etme evet sinir bozucu bir şey Ben 3 senedir uğraşıyorum, ara ara kaşıntı tutar çok fena, 3 hafta öncesinde de her tuvalette kanamam oluyordu gebelikten azdı biraz. Bugün yine kanadı, doğumdan sonra gidicem ben doktora.

yok ya dert etmiyorum sadece aşırı kaşınıyor tatlı tatlı, doktora dedim bugün kolumu sokup kaşısam ancak rahatlayacağım öyle kaşınıyor kadın gülmeye başladı Allah dermansız dert vermesin basit şeyler bunlar
Ay inşallah gerek kalmaz tabi. Mutlaka muayene ol. Kaşıntı vs de olmuyor bana. Belki ilerlemeden müdahale ederler
kaşıntıyı rahatlatacak bir pomad vs verir belki devlette randevu bulunca gideceğim

Kızlaaaarrrr bir hastane günlüğünden merhabaaa
Evet sancılandım yineee ilaca rağmen
Doktorum hemen gel nst ye dedi
Neyse sonuca gelelim
Sancılar bariz gelirken bile hissediyorum daha karnım sertleşmeden
İki doz ciğer geliştirici verdi az sonra ilk dozu olacağım
Nidicard ilacını günde 4 e çıkardı
Olabildiğince içerde tutmaya çalışacağız Çınar’ı
Cuma günü tekrar nst ye geleceksin dedi
Erken Doğum riski yüzde yüz artık ...

İnşallah işe yarar 4e çıkarması canım. Çınar da aceleci olacak galiba

benimde var ara ara çıkar zorlanınca Proctolog krem bana en iyi gelen bu oluyor sürekli tazeliyorum

Ya bu bebislere noldu ne bu acele 1 ay daha beklesinler
Allah bebeğini sana bagislasjn

Yaa ne oluyor size, bu bebelere rahat batıyor galıba, ne guzel içerisi sıcacık yumusacık..
Benım erken dogum rıskım var dıyordum hergün haberler gelmeye basladı, kızım duymasın neolur Allahım

Seray canım rahim uzunluğun nasıl açılman felan varmı? Ya bu bebişlerimiz niye durmuyor deli gibi gelmek istiyolar

Yaa ne oluyor size, bu bebelere rahat batıyor galıba, ne guzel içerisi sıcacık yumusacık..
Benım erken dogum rıskım var dıyordum hergün haberler gelmeye basladı, kızım duymasın neolur Allahım
Ben de bu kadar erken doğumlar beklemiyordum hepsi sağlıkla gelsin

Yaaa inşallah bir sorun olmaz sevgili Çınar lütfen rahat dur ve sağlıklı şekilde zamanında gel çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…