- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.801
Çok hareketli olmasından belli zaten tez canlı sıpaİnşallah işe yarar 4e çıkarması canım. Çınar da aceleci olacak galiba
Amiin hepimizinkini bağışlasın Rabbim inşallahYa bu bebislere noldu ne bu acele 1 ay daha beklesinler
Allah bebeğini sana bagislasjn
ben hissediyordum ama gerçekten 27-28 gibi başladı sancılarım benim kimse inanmadı banaYaa ne oluyor size, bu bebelere rahat batıyor galıba, ne guzel içerisi sıcacık yumusacık..
Benım erken dogum rıskım var dıyordum hergün haberler gelmeye basladı, kızım duymasın neolur Allahım
Kız bende dursun diyim insalalh zamanında gelsin piskoljim bozuldu erken doğum erken doğumdur kız Allah korusun zamanında gelsin
ben girmiyorum bakmıyorum etkilenmemek elde değil ama şuan kendimize öncelik vermemiz gerekiyor bunlardan uzak durmalıyız. Allah yardımcıları olsun, şehadetlerini kabul etsin
İnşallah canım insallahhhYa evet de nereye kdr bakmicaz
Allah yardimcin olsun kuzum. İnsallah senden guzel haberler alicaz ben inajiyorum. Lutfen sakin kalmaya calis. Stres arttiriyor kasilmalari
Amin amin. Yok olmalari dilegiyle. Cok kotuler cok
İnmesi nasıl bir şey biliyor musun? Böyle yürürken alttan tutup kaldırasın geliyor.Kızlar ya birkaç gün önce grupta karnım indi vs muhabbeti oldu ya ondan mı etkilendim bilmiyorum ama karnım aşağı inmiş gibi hissediyorum bide birisi oturunca karnın kucağında gibi oluyorsa inmiştir demişti. Sanki öyleymiş gibi hissediyorum. Ama bebeğimin pozisyonu makat, 28. Haftadayım ve dün kontrolüm vardı öyle olsa doktor fark etmez miydi. Kendi kendime evhamlanıyorum. Netten baktım karın aşağı inmesi için bebeğin başı aşağıda olması gerekiyor diyor ama bilemedim ya
Bana bir ilaç vermişti doktor. Kullanımca bir kaç günde geçmişti. Umarım kanama olmadan atlatırsın.ay dur Allah korusunbenim kaşıntı yapıyor acayip derecede, ufaktan memede elime geliyordu da kanama vs yok meme gerçekten varmış 2 tane genel cerraha yönlendirdi dr doğum sonrası hafifliyormuş bu arada belki operasyona bile gerek kalmaz
ben de bebek hipotonik diye neden sezeryana aldılar anlamadım. Şekeri vardı ama başka sorunu var mıydı ki?Hesabını mi dondurdu? Allahim yar ve yardımcısı olsun sabah erkenden bnde uyanamayip kalkınca grubu okudum oyle etkilenmisim ki ilk defa duydum hipotonik bebek araştırdım korktum dua ettim uyumuşum öyle kotu kalktım ki Hala kendimde değilim umarım hayırlı sağlıklı hbrlerini alırız
İlk açılma var mı diye baktı zaten şükür ki yok sıkı takibe aldı şimdi beni açılma olana kadar risk yok rahat ol dedi tedbir olsun diye ciğer geliştirici verdiSeray canım rahim uzunluğun nasıl açılman felan varmı? Ya bu bebişlerimiz niye durmuyor deli gibi gelmek istiyolar
Tedbir olsun diye yapmis. Insallah bekler canim bebeginİlk açılma var mı diye baktı zaten şükür ki yok sıkı takibe aldı şimdi beni açılma olana kadar risk yok rahat ol dedi tedbir olsun diye ciğer geliştirici verdi
Bizimle alay ediyiiiiisinKizlar hanginizdi koşun parla yazdiiiimujdemi istiyorum gözünüz aydın
Sancı nasıl bir şey nasıl anladın canım?Çok hareketli olmasından belli zaten tez canlı sıpa
Amiin hepimizinkini bağışlasın Rabbim inşallah
Ne gelirse allahtan
ben hissediyordum ama gerçekten 27-28 gibi başladı sancılarım benim kimse inanmadı bana
Huzurasik .!.:Bizimle alay ediyiiiiisin
Yengeç nasıl olacakKızlar Aralık anneleri Aralık anneleri dedik diğer grupların nazarına mı geldik.
Hepimiz dökülüyoruz.
Ben direniyorum ama gitsem doktora bana bile sancın var diyebilir o moddayım.
Begüm evladım hiçbir şeyin hazır değil, senin yengeç yada oğlak burcu olabilmen için çilekeş ananın Aralığı görmesi gerekiyor diyerek telkinde bulunuyorum.
Huzurasik .!.:
ben 2 sayfa geri gittim ne yazmış şu parla sonunda diye onu arıyordum.
@sohrap meşhur etti kızı zaten hepimiz merakına düştük
Doktor tahmini tarih verdi mi inşallah zamanında gelirÇok hareketli olmasından belli zaten tez canlı sıpa
Amiin hepimizinkini bağışlasın Rabbim inşallah
Ne gelirse allahtan
ben hissediyordum ama gerçekten 27-28 gibi başladı sancılarım benim kimse inanmadı bana
Allah soyletti ikincisi yengeç olur belkiyay nereden çıktı yengeç kafam gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?