2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İnşallah işe yarar 4e çıkarması canım. Çınar da aceleci olacak galiba
Çok hareketli olmasından belli zaten tez canlı sıpa
Ya bu bebislere noldu ne bu acele 1 ay daha beklesinler
Allah bebeğini sana bagislasjn
Amiin hepimizinkini bağışlasın Rabbim inşallah
Ne gelirse allahtan
Yaa ne oluyor size, bu bebelere rahat batıyor galıba, ne guzel içerisi sıcacık yumusacık..
Benım erken dogum rıskım var dıyordum hergün haberler gelmeye basladı, kızım duymasın neolur Allahım
ben hissediyordum ama gerçekten 27-28 gibi başladı sancılarım benim kimse inanmadı bana

Kız bende dursun diyim insalalh zamanında gelsin piskoljim bozuldu erken doğum erken doğum

Vala bende goremye dayanamadigim için ama sabah tutamadım hemen geçmeme rağmen bu gün ful her yerde çocuklar çok acıyor canım yani Allah'a havele ediyorum sadace dua elimizden geliyor
Ya evet de nereye kdr bakmicaz

Allah yardimcin olsun kuzum. İnsallah senden guzel haberler alicaz ben inajiyorum. Lutfen sakin kalmaya calis. Stres arttiriyor kasilmalari

Amin amin. Yok olmalari dilegiyle. Cok kotuler cok
İnşallah canım insallahhh

İnmesi nasıl bir şey biliyor musun? Böyle yürürken alttan tutup kaldırasın geliyor.
Bana bir ilaç vermişti doktor. Kullanımca bir kaç günde geçmişti. Umarım kanama olmadan atlatırsın.
ben de bebek hipotonik diye neden sezeryana aldılar anlamadım. Şekeri vardı ama başka sorunu var mıydı ki?

Seray canım rahim uzunluğun nasıl açılman felan varmı? Ya bu bebişlerimiz niye durmuyor deli gibi gelmek istiyolar
İlk açılma var mı diye baktı zaten şükür ki yok sıkı takibe aldı şimdi beni açılma olana kadar risk yok rahat ol dedi tedbir olsun diye ciğer geliştirici verdi

Sancı nasıl bir şey nasıl anladın canım?

Kızlar Aralık anneleri Aralık anneleri dedik diğer grupların nazarına mı geldik.
Hepimiz dökülüyoruz.
Ben direniyorum ama gitsem doktora bana bile sancın var diyebilir o moddayım.
Begüm evladım hiçbir şeyin hazır değil, senin yengeç yada oğlak burcu olabilmen için çilekeş ananın Aralığı görmesi gerekiyor diyerek telkinde bulunuyorum.

Yengeç nasıl olacak

Doktor tahmini tarih verdi mi inşallah zamanında gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…