- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.821
Hamilelik öncesinde çekilmiş böbrek ultrasonum vardı böbreklerde bişey olmadığı için gebeliğe bağladı bu doktorda inşallah doğumdan sonra normale dönerizMalesef canım gebeliğin başından gebeiğin sonuna kadar birlikte yaşamaya alışmamız gereken bir hastalık idrar yolu efeksiyonu. Hepimiziin ortak çilesi. En güzeli üroloji değerlerine baksın seni en doğru sekilde yönlendirsin
Kız doğru doğru guruba yazdı
Vallahi yazmiş o doğurmam o yazmadan diyen arkadaş artık gönül rahatlığıyla doğurabilirBizimle alay ediyiiiiisin
Kız sayfa 40 ta şu an yani ikibin kırkHuzurasik .!.:
ben 2 sayfa geri gittim ne yazmış şu parla sonunda diye onu arıyordum.
@sohrap meşhur etti kızı zaten hepimiz merakına düştük
İyiymiş şükür yazmiş bideee
Sen karıştırdın galiba kızın 2 mesajı var hâlâ canımKız doğru doğru guruba yazdıhemde iki mesaj gördüm birinde ofsistimcidene mesaj atmış
Vallahi yazmiş o doğurmam o yazmadan diyen arkadaş artık gönül rahatlığıyla doğurabilirtabi zamaninda
Kız sayfa 40 ta şu an yani ikibin kırkvallahi bende artık okuya okuya parla olduk
Kız doğru doğru guruba yazdıhemde iki mesaj gördüm birinde ofsistimcidene mesaj atmış
Vallahi yazmiş o doğurmam o yazmadan diyen arkadaş artık gönül rahatlığıyla doğurabilirtabi zamaninda
Kız sayfa 40 ta şu an yani ikibin kırkvallahi bende artık okuya okuya parla olduk
Canın çektiyse çok az ye canımYasak ya canım helva çekti
Ben hazırladım iyi ki de yapmışım diyorumDoğum çantası yikanacaklar ütülenecekler vb hazırlayın bir kenarda dursun bence
Yiyemem diyetteyimCanın çektiyse çok az ye canım
neden bu şekilde konuşulduğunu hiç anlamadım :)
Ben de dün yıkamaya falan başladım geri sayım başladı gibiBen hazırladım iyi ki de yapmışım diyorum
Biliyorum canım ama canın çekmiş çok az da olsa yeYiyemem diyetteyim
Evet ya bebekler sanırım bir çoğu aralığı beklemeyecekBen de dün yıkamaya falan başladım geri sayım başladı gibi
Diyetisyenine mesaj at canım helva istiyor diye listedeki bir şeyle değiştirsin bir gunlukYiyemem diyetteyim
Bir arkadaş varda okuyor yazmıyor sen yazınca o yazdı sanmışneden bu şekilde konuşulduğunu hiç anlamadım :)
İyi gidiyorduk aslında inşallah beklerler aralığı yaEvet ya bebekler sanırım bir çoğu aralığı beklemeyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?