2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hamilelik öncesinde çekilmiş böbrek ultrasonum vardı böbreklerde bişey olmadığı için gebeliğe bağladı bu doktorda inşallah doğumdan sonra normale döneriz

Kız doğru doğru guruba yazdı hemde iki mesaj gördüm birinde ofsistimcidene mesaj atmış
Bizimle alay ediyiiiiisin
Vallahi yazmiş o doğurmam o yazmadan diyen arkadaş artık gönül rahatlığıyla doğurabilir tabi zamaninda
Huzurasik .!.:
ben 2 sayfa geri gittim ne yazmış şu parla sonunda diye onu arıyordum.
@sohrap meşhur etti kızı zaten hepimiz merakına düştük
Kız sayfa 40 ta şu an yani ikibin kırkvallahi bende artık okuya okuya parla olduk
Dün ve bugün hıc gelmedı, yani ben görmedim, inşallah iyidir
P parla_4
İyiymiş şükür yazmiş bideee

Arkadaşlarım eve geldim. Nst ye girdim bu sefer çok yüksek sancılarım çıkmadı. Doktor şimdilik iğne işini erteledi. Reçeteyi yazdı ilk alarmda vurucak. Binlerce kez şükürler olsun ki nst de fetal iyilik çok güzel dedi. Aynı şeyi söylüyor beklicez su gelmezse böyle devam edecek biraz rahatla dedi. Bebeğe kan giden damarlarda değilde benim kendi damarlarımda çentik demişti geçen sefer tekrar baktı önemsenecek kadar değil dedi ben bunu kafana takma diye söylemedim bile dedi. Haberler böyle.

Sen karıştırdın galiba kızın 2 mesajı var hâlâ canım

peraninannesi olmasın o

Doğum çantası yikanacaklar ütülenecekler vb hazırlayın bir kenarda dursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…