2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Değiştirdiğin doktora mı gidiyorsun? Annen ne dedi çok merak ettim. İnanmıyorlardı laf ediyorlardı galiba

29. Haftadan sonra ne olduysa hepimiz dökülüyoruz resmen inşallah beklerler ama ben pek bekleyeceklerini sanmıyorum
34 ten sonra daha kolay gidecek gibi 36 dan sonra zaten prematüre kategorisine bile girmiyorlar

Sen karıştırdın galiba kızın 2 mesajı var hâlâ canım
Kız ben karistirmisim etkisinde o kadar kalmışım parlananinannesi okudum vala
Ay kız benim devrelerin yanmiş Pera parla birbirine girmiş
neden bu şekilde konuşulduğunu hiç anlamadım :)
Ay canım kusrura bakma bı yanlişlik olmuş hiç yazmayan bı arakdastan bahsediyordu kizlar bende senin ismini yanlış okuyup ortalığı velveleye verdim anlayacağın

Bir an bende heyecan yaptım mesajını arıyorum

34 ten sonra daha kolay gidecek gibi 36 dan sonra zaten prematüre kategorisine bile girmiyorlar
Bir gün iyi bir gün kötü gibiyim ins hayırlısıyla su Kasım ortasinu görelim valla arkadaşlar dualarınıza birbirmizi katalım ne kdr tanimasakta rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hevesini yarım bırakmasın Aralık ayı gibi artık yeni anne telaslariyla hayırlısıyla ugrasalim

İnşallah benim ki giderek zorlaşıyor ama çok hareketli suyu da fazla ya ne gece ne gündüz duruyor
En basindan beri hareketli seninki korkmak için tam tersi olması lazım hep hareketliyse az hareketi az hareketi ise çok hareketi sıkıntı oluyormuş aklına kötü bir şey getirme

Kızlar canınız bir şey çekince vücudunuzda değişik yerlerde kaşıntılar oluyor mu?

İnşallah göreceğiz daha çok dikkat bol dua

En basindan beri hareketli seninki korkmak için tam tersi olması lazım hep hareketliyse az hareketi az hareketi ise çok hareketi sıkıntı oluyormuş aklına kötü bir şey getirme
Bazen aşırı sakin oluyor dürtüyorum korkuyorum şuan ters ya

Cano o 2 mesajı 17 mayısta yazmış, onu zaten bılıyorduk
Pazartesıden berı gırmemıs sıteye

Eklentiler

• Screenshot_20231018_153010_com.android.chrome.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar 10dkda 3 kere tuvalete gitmek normal mi? Artık kafayı yemek üzeriyim

Ayreten akıntım var yazmıştım dün, eczaneye amniyon sıvı testi sordum eczanelerde olmaz öyle testler dediler. Bende kendi doktoruma yazdım bekliyorum.

neden bu şekilde konuşulduğunu hiç anlamadım :)
Grubu sürekli okuyup yazmayan biri var bizim kızlarda biraz taktı o kıza niye yazmıyor diye senle karıştırdı. Ama seninde yapmadığın bişi değil yani şuan cevap yazmanada şaşırmadım değil baya bi L Lunoxays ile cevap beklediydik senden

Akıntı sıkıntı yaratacak bir şey mi? Ben normaldir diye hiç önemsemiyorum günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Tuvalet olayı da normal ama sinir bozucu özellikle geceleri ve dışardayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…