- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.841
Bu aklıma gelmemişti meyve öğünü yerine geçer mi bir sorayımDiyetisyenine mesaj at canım helva istiyor diye listedeki bir şeyle değiştirsin bir gunluk
29. Haftadan sonra ne olduysa hepimiz dökülüyoruz resmen inşallah beklerler ama ben pek bekleyeceklerini sanmıyorumİyi gidiyorduk aslında inşallah beklerler aralığı ya
Değiştirdiğin doktora mı gidiyorsun? Annen ne dedi çok merak ettim. İnanmıyorlardı laf ediyorlardı galibaArkadaşlarım eve geldim. Nst ye girdim bu sefer çok yüksek sancılarım çıkmadı. Doktor şimdilik iğne işini erteledi. Reçeteyi yazdı ilk alarmda vurucak. Binlerce kez şükürler olsun ki nst de fetal iyilik çok güzel dedi. Aynı şeyi söylüyor beklicez su gelmezse böyle devam edecek biraz rahatla dedi. Bebeğe kan giden damarlarda değilde benim kendi damarlarımda çentik demişti geçen sefer tekrar baktı önemsenecek kadar değil dedi ben bunu kafana takma diye söylemedim bile dedi. Haberler böyle.
34 ten sonra daha kolay gidecek gibi 36 dan sonra zaten prematüre kategorisine bile girmiyorlar29. Haftadan sonra ne olduysa hepimiz dökülüyoruz resmen inşallah beklerler ama ben pek bekleyeceklerini sanmıyorum
Kız ben karistirmisim etkisinde o kadar kalmışım parlananinannesi okudum valaSen karıştırdın galiba kızın 2 mesajı var hâlâ canım
Ay kız benim devrelerin yanmiş Pera parla birbirine girmiş
Ay canım kusrura bakma bı yanlişlik olmuş hiç yazmayan bı arakdastan bahsediyordu kizlar bende senin ismini yanlış okuyup ortalığı velveleye verdim anlayacağınneden bu şekilde konuşulduğunu hiç anlamadım :)
İnşallah34 ten sonra daha kolay gidecek gibi 36 dan sonra zaten prematüre kategorisine bile girmiyorlar
Bir an bende heyecan yaptım mesajını arıyorumKız ben karistirmisim etkisinde o kadar kalmışım parlananinannesi okudum vala
Ay kız benim devrelerin yanmiş Pera parla birbirine girmiş
Ay canım kusrura bakma bı yanlişlik olmuş hiç yazmayan bı arakdastan bahsediyordu kizlar bende senin ismini yanlış okuyup ortalığı velveleye verdim anlayacağın
Bende öyle düşünüyorum şahsen kendi adıma düşünüyordum ama sanki çoğumuz öyle olucak gibi ama yine bı 35 36 dan sonra inşallahEvet ya bebekler sanırım bir çoğu aralığı beklemeyecek
Bir gün iyi bir gün kötü gibiyim ins hayırlısıyla su Kasım ortasinu görelim valla arkadaşlar dualarınıza birbirmizi katalım ne kdr tanimasakta rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hevesini yarım bırakmasın Aralık ayı gibi artık yeni anne telaslariyla hayırlısıyla ugrasalim34 ten sonra daha kolay gidecek gibi 36 dan sonra zaten prematüre kategorisine bile girmiyorlar
35-36yi beklerse ona bile sukredecemBende öyle düşünüyorum şahsen kendi adıma düşünüyordum ama sanki çoğumuz öyle olucak gibi ama yine bı 35 36 dan sonra inşallah
En basindan beri hareketli seninki korkmak için tam tersi olması lazım hep hareketliyse az hareketi az hareketi ise çok hareketi sıkıntı oluyormuş aklına kötü bir şey getirmeİnşallahbenim ki giderek zorlaşıyor ama çok hareketli suyu da fazla ya ne gece ne gündüz duruyor
İnşallah göreceğiz daha çok dikkat bol duaBir gün iyi bir gün kötü gibiyim ins hayırlısıyla su Kasım ortasinu görelim valla arkadaşlar dualarınıza birbirmizi katalım ne kdr tanimasakta rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hevesini yarım bırakmasın Aralık ayı gibi artık yeni anne telaslariyla hayırlısıyla ugrasalim
Bazen aşırı sakin oluyor dürtüyorumEn basindan beri hareketli seninki korkmak için tam tersi olması lazım hep hareketliyse az hareketi az hareketi ise çok hareketi sıkıntı oluyormuş aklına kötü bir şey getirme
Cano o 2 mesajı 17 mayısta yazmış, onu zaten bılıyordukKız doğru doğru guruba yazdıhemde iki mesaj gördüm birinde ofsistimcidene mesaj atmış
Vallahi yazmiş o doğurmam o yazmadan diyen arkadaş artık gönül rahatlığıyla doğurabilirtabi zamaninda
Kız sayfa 40 ta şu an yani ikibin kırkvallahi bende artık okuya okuya parla olduk
İyiymiş şükür yazmiş bideee
Kız sus az daha kim vurduya gidicektim he beynime de hiç birşey demiyorum P parla_4 leBir an bende heyecan yaptım mesajını arıyorum
Yanliş alarim cano yanlış susCano o 2 mesajı 17 mayısta yazmış, onu zaten bılıyorduk
Akıntı sıkıntı yaratacak bir şey mi? Ben normaldir diye hiç önemsemiyorum günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Tuvalet olayı da normalKızlar 10dkda 3 kere tuvalete gitmek normal mi? Artık kafayı yemek üzeriyim
Ayreten akıntım var yazmıştım dün, eczaneye amniyon sıvı testi sordum eczanelerde olmaz öyle testler dediler. Bende kendi doktoruma yazdım bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?