- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.861
Eğer normal akıntıysa son aylar zaten çoğalıyormus G Gzm-26 amniyon sıvısı ise sorun oluyor. Benim de akıntım arttı. O sıvıyla akıntı farklıymış galibaAkıntı sıkıntı yaratacak bir şey mi? Ben normaldir diye hiç önemsemiyorum günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Tuvalet olayı da normalama sinir bozucu özellikle geceleri ve dışardayken
Biz şu an hedef onu koyalim bakalım zaman ne gostercek35-36yi beklerse ona bile sukredecem
Doktorum mesaj attı benim başka doktora gittiğim gün. Nasıl oldun var mı sıkıntı diye. Bir kaç yönlendirme yaptı mesajla. Yine ona gittim bugün söylendim biraz dra. bana diyor ki gebzede gitmediğin hastane kaldı mı. Herşeyi sordum söyledi. Lütfen rahatla diyor ebesinede dedim beni sancılı eve gönderdi o gün dedim gerçekten biliyor arttık o kadar çok tecrübeli ki dedi bir de ilaç kullanma yanlısı değil dr bey dedi. Hemen herşeye ilaç vermez dedi. Güven dedi. Annemle de konuştuk çok üzülüyorum diyor stres çok yapıyormuş içime atıyorum vs dedi. Şimdilik iyi gibiDeğiştirdiğin doktora mı gidiyorsun? Annen ne dedi çok merak ettim. İnanmıyorlardı laf ediyorlardı galiba
Kız acaba iyi mi merakta ettim heeCano o 2 mesajı 17 mayısta yazmış, onu zaten bılıyorduk
Pazartesıden berı gırmemıs sıteye
Büyük konuşmamayayım Begüm ile zirvede bırakma niyetindeyim.Allah soyletti ikincisi yengeç olur belki
Arkadaşımın eşi 2 kez almıştı böyle pet gibi bir şey geçen seneKızlar 10dkda 3 kere tuvalete gitmek normal mi? Artık kafayı yemek üzeriyim
Ayreten akıntım var yazmıştım dün, eczaneye amniyon sıvı testi sordum eczanelerde olmaz öyle testler dediler. Bende kendi doktoruma yazdım bekliyorum.
İnşallah herşey daha iyiye gider canını sıkmaDoktorum mesaj attı benim başka doktora gittiğim gün. Nasıl oldun var mı sıkıntı diye. Bir kaç yönlendirme yaptı mesajla. Yine ona gittim bugün söylendim biraz dra. bana diyor ki gebzede gitmediğin hastane kaldı mı. Herşeyi sordum söyledi. Lütfen rahatla diyor ebesinede dedim beni sancılı eve gönderdi o gün dedim gerçekten biliyor arttık o kadar çok tecrübeli ki dedi bir de ilaç kullanma yanlısı değil dr bey dedi. Hemen herşeye ilaç vermez dedi. Güven dedi. Annemle de konuştuk çok üzülüyorum diyor stres çok yapıyormuş içime atıyorum vs dedi. Şimdilik iyi gibi
yok peranınannesi yazmış bana o şanslı ben değilimKız doğru doğru guruba yazdıhemde iki mesaj gördüm birinde ofsistimcidene mesaj atmış
Yok aslında değil ama çoğaldı benim biraz o beni tedirgin etti, en son çoğaldı dediğimde fitil yazmıştı ben yine de sorayım da içim rahat etsin. Bir de idrar yolu enfeksiyonu var yine ona bir şey yazsın diye yazdımAkıntı sıkıntı yaratacak bir şey mi? Ben normaldir diye hiç önemsemiyorum günde 3-4 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Tuvalet olayı da normalama sinir bozucu özellikle geceleri ve dışardayken
biraz su gibi, sarımsı katı da geliyor koku yok kaşıntı yok
Evet bazı doktorlar ilaç yanlısı olmuyor ama bazen bizi tek stresimizi alacak şey ilaç olabiliyor.Doktorum mesaj attı benim başka doktora gittiğim gün. Nasıl oldun var mı sıkıntı diye. Bir kaç yönlendirme yaptı mesajla. Yine ona gittim bugün söylendim biraz dra. bana diyor ki gebzede gitmediğin hastane kaldı mı. Herşeyi sordum söyledi. Lütfen rahatla diyor ebesinede dedim beni sancılı eve gönderdi o gün dedim gerçekten biliyor arttık o kadar çok tecrübeli ki dedi bir de ilaç kullanma yanlısı değil dr bey dedi. Hemen herşeye ilaç vermez dedi. Güven dedi. Annemle de konuştuk çok üzülüyorum diyor stres çok yapıyormuş içime atıyorum vs dedi. Şimdilik iyi gibi
Peraninannesi bizim gurupta ama canım parla gurupta yok galiba sadece girip çıkıyor anladığım kadarıylaGrubu sürekli okuyup yazmayan biri var bizim kızlarda biraz taktı o kıza niye yazmıyor diye senle karıştırdı. Ama seninde yapmadığın bişi değil yani şuan cevap yazmanada şaşırmadım değilbaya bi @Lunoxays ile cevap beklediydik senden
Bebeğim o birazcık pozitif negatif olduğundadaha fazla diye biliyorum. Yine etkiliyo ama ayrı kan grubu olması ama pozitif negatifte daha da karışıyo ortalık. Benim yeğenim bayaaa bi hastane de kaldı o yüzden biri 0+ diğer A-Evdeyken bir şeyler okuyayım bakayım dedim benimle eşim arasında kan uyuşmazlığı var kan uyuşmazlığı olan çiftlerin bebeklerinin sarilik olma ihtimali bir tık artıyormus Ab / 0 grubu içinde aynı şey geçerliymis bebekler aç kaldığında süt vb yetmediğinde bezinde pembe kırmızı kan lekesi gibi lekeler olabiliyormus kız bebekler doğduktan sonra östrojen hormonunu çok almışsa adet olabiliyorlarmis 1 2 gün kadar çok şaşırdım
Su şeffaf oluyor akıntı beyaz ya da sarı dediğin gibi ama sen yine de doktoruna ya da bir ebeye sorYok aslında değil ama çoğaldı benim biraz o beni tedirgin etti, en son çoğaldı dediğimde fitil yazmıştı ben yine de sorayım da içim rahat etsin. Bir de idrar yolu enfeksiyonu var yine ona bir şey yazsın diye yazdım
biraz su gibi, sarımsı katı da geliyor koku yok kaşıntı yok
İnternette 30tl yazıyor ama yok iki tane eczaneye sordum hastaneye gidin daha iyi dediler. Bende doktora yazdım bekliyorum cevabını, öksürdükçe geliyor, günde 3-4 kere cok abartı bir şekilde öksürünce oluyor sadece zatenArkadaşımın eşi 2 kez almıştı böyle pet gibi bir şey geçen seneartık satılmıyor herhalde sağlık ocağına gidince oradaki ebeden istesek veririr belki çünkü çok ucuz bir şey
Allahım hayırlısını versin de benim 2.ye ikna olmam için adamın villa falan alması lazım banaBüyük konuşmamayayım Begüm ile zirvede bırakma niyetindeyim.
1,5 kilo kız beni benden aldı aldı.
Eşimde sırf ikinciyi isteyince yok filan demiyeyim diye
***Sabahları 06:30'da ütümü yapıyor
*** Pastaneden hazır yağlı birşey yememem için bana bildiğiniz beslenme hazırlıyor.
*** Çamaşır onda ( Yıkıyor- asıyor katlıyor yerleştireiyor)
*** Sabah akşam servis şöförlüğümü yapıyor.
*** Mutfağı bulaşığı ona kitliyorum.
--bende arada onun ev işlerine manevi destek oluyorum.( Evdeki işleri söylüyorum )
Ama o çakalsa bende az değilim hepsi ikinci bebeğe yatırım.Soranlara ben çok destek kocayım demek için
Anladım bebeğim seniPeraninannesi bizim gurupta ama canım parla gurupta yok galiba sadece girip çıkıyor anladığım kadarıylaperaninannesi de çok yazmıyor dediğin gibi ben p den ona kaydimmm
Hem şeffaf su hem sarımsı akıntı ikisi bir geliyor ama uzun zamandır öyle, sadece neden çoğaldığını anlamadımSu şeffaf oluyor akıntı beyaz ya da sarı dediğin gibi ama sen yine de doktoruna ya da bir ebeye sor
Aynen negatif pozitifte daha fazla risk. Benim annem ab babam 0 ikisi de pozitif ben A negatifim doktor ilk bebekte iki zıt kan Grubu çarpıştığı için nadirde olsa negatif kan grubu görürüz demiş bu açıklamayı yapana kadar yanlışlik var diye 3 4 kere kan alınmış. Eğer aranızda böyle olan varsa negatif doğma ihtimali de varBebeğim o birazcık pozitif negatif olduğundadaha fazla diye biliyorum. Yine etkiliyo ama ayrı kan grubu olması ama pozitif negatifte daha da karışıyo ortalık. Benim yeğenim bayaaa bi hastane de kaldı o yüzden biri 0+ diğer A-
Ben ikinciyi yaparım ama 4 5 sene sonra zaten yaşımız genç modundayımAllahım hayırlısını versin de benim 2.ye ikna olmam için adamın villa falan alması lazım bana40ımda spiral taktıracağım koşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?