- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.881
evet yaa ben erken doğum stresi değil35-36yi beklerse ona bile sukredecem
İdrar kaçırıyorsundur çok büyük ihtimalle sağlık ocağini ara bir çubuk gibi bir şeyle 3 4 dakikada anlaşılıyorİnternette 30tl yazıyor ama yok iki tane eczaneye sordum hastaneye gidin daha iyi dediler. Bende doktora yazdım bekliyorum cevabını, öksürdükçe geliyor, günde 3-4 kere cok abartı bir şekilde öksürünce oluyor sadece zaten
Sana daha tuhaf bişi diyim bi yeğenim AB+ doğdu geniz eti ameliyatı için 5 yaşında tekrar baktılar çocuk A+ olmuş herkes şok. Meğer böyle şeyler olabiliyormuşAynen negatif pozitifte daha fazla risk. Benim annem ab babam 0 ikisi de pozitif ben A negatifim doktor ilk bebekte iki zıt kan Grubu çarpıştığı için nadirde olsa negatif kan grubu görürüz demiş bu açıklamayı yapana kadar yanlışlik var diye 3 4 kere kan alınmış. Eğer aranızda böyle olan varsa negatif doğma ihtimali de var
O zaman da büyüse de bezden kurtarsak derizevet yaa ben erken doğum stresi değil
bıktık b..klu bezlerden muhabbeti görmek istiyorum bu grupta
Ve mümkünse Kasım sonu- aralık ayı içerisinde
Aa ben bunu hiç duymamıştımSana daha tuhaf bişi diyim bi yeğenim AB+ doğdu geniz eti ameliyatı için 5 yaşında tekrar baktılar çocuk A+ olmuş herkes şok. Meğer böyle şeyler olabiliyormuş
Ama sadece bi kere değişebiliyormuş öyle sürekli değil. Çok tuhaf bi durumAa ben bunu hiç duymamıştım
İnsan vücudu için imkansız bir şey yok yaAma sadece bi kere değişebiliyormuş öyle sürekli değil. Çok tuhaf bi durum
Eksikler azaldı ya o yüzdendirn11 kodlarını takibi bıraktınız mı kızlar artık konuşulmuyo bu
evet yoğun çalışıyorum ben her zaman giremiyorum girdiğimde de göz gezdirebiliyorum sadece görseydim cevap verirdim mutlakaGrubu sürekli okuyup yazmayan biri var bizim kızlarda biraz taktı o kıza niye yazmıyor diye senle karıştırdı. Ama seninde yapmadığın bişi değil yani şuan cevap yazmanada şaşırmadım değilbaya bi @Lunoxays ile cevap beklediydik senden
Hissetmemek normal mi peki kaçırdığını? Çünkü hissetmiyorum sadece o an ıslaklık hissi rahatsız ediyor. Yetişebilirsem gideyimİdrar kaçırıyorsundur çok büyük ihtimalle sağlık ocağini ara bir çubuk gibi bir şeyle 3 4 dakikada anlaşılıyor
Benı anladın mı şimdiKız acaba iyi mi merakta ettim hee
Ay bilemiyorum inşallah birimizin görümcesi falan değildirBenı anladın mı şimdio da bızım bi Parçamız oldu
O ıslaklıktan sonra idrarını yapıyor musunHissetmemek normal mi peki kaçırdığını? Çünkü hissetmiyorum sadece o an ıslaklık hissi rahatsız ediyor. Yetişebilirsem gideyim
Evet yapıyorum çoğunlukla, ıslandıkça iç camaşırımı değiştiriyorum. Uzun zamandır var aslında doktorum iki kere fitil yazdı azalma oluyor ama hiç bitmiyor gibi bir şey, ve bu aralar aşırı tuvalete çıkmaya başladım. Her gittiğimde sıvı iyi ne az ne fazlaO ıslaklıktan sonra idrarını yapıyor musun
Ya bende de çok akıntı oluyo ama şeffaf değil çokta değil bazen geldiğini hissediyorum.Hissetmemek normal mi peki kaçırdığını? Çünkü hissetmiyorum sadece o an ıslaklık hissi rahatsız ediyor. Yetişebilirsem gideyim
Belkide fazla suyu atıyordur. Dün uygulamada şey okudum bebeğin suyu en fazla 1 litre oluyormuş bu haftalarda su azalmaya başlıyormuş bebeğin kilo almasına yardımcı olmak için.Evet yapıyorum çoğunlukla, ıslandıkça iç camaşırımı değiştiriyorum. Uzun zamandır var aslında doktorum iki kere fitil yazdı azalma oluyor ama hiç bitmiyor gibi bir şey, ve bu aralar aşırı tuvalete çıkmaya başladım. Her gittiğimde sıvı iyi ne az ne fazla
Ne için olursa olsun bunları yapan bir eşe sahipsinBüyük konuşmamayayım Begüm ile zirvede bırakma niyetindeyim.
1,5 kilo kız beni benden aldı aldı.
Eşimde sırf ikinciyi isteyince yok filan demiyeyim diye
***Sabahları 06:30'da ütümü yapıyor
*** Pastaneden hazır yağlı birşey yememem için bana bildiğiniz beslenme hazırlıyor.
*** Çamaşır onda ( Yıkıyor- asıyor katlıyor yerleştireiyor)
*** Sabah akşam servis şöförlüğümü yapıyor.
*** Mutfağı bulaşığı ona kitliyorum.
--bende arada onun ev işlerine manevi destek oluyorum.( Evdeki işleri söylüyorum )
Ama o çakalsa bende az değilim hepsi ikinci bebeğe yatırım.Soranlara ben çok destek kocayım demek için
Kartlar doldun11 kodlarını takibi bıraktınız mı kızlar artık konuşulmuyo bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?