2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İdrar kaçırıyorsundur çok büyük ihtimalle sağlık ocağini ara bir çubuk gibi bir şeyle 3 4 dakikada anlaşılıyor

Sana daha tuhaf bişi diyim bi yeğenim AB+ doğdu geniz eti ameliyatı için 5 yaşında tekrar baktılar çocuk A+ olmuş herkes şok. Meğer böyle şeyler olabiliyormuş

Sana daha tuhaf bişi diyim bi yeğenim AB+ doğdu geniz eti ameliyatı için 5 yaşında tekrar baktılar çocuk A+ olmuş herkes şok. Meğer böyle şeyler olabiliyormuş
Aa ben bunu hiç duymamıştım

evet yoğun çalışıyorum ben her zaman giremiyorum girdiğimde de göz gezdirebiliyorum sadece görseydim cevap verirdim mutlaka

İdrar kaçırıyorsundur çok büyük ihtimalle sağlık ocağini ara bir çubuk gibi bir şeyle 3 4 dakikada anlaşılıyor
Hissetmemek normal mi peki kaçırdığını? Çünkü hissetmiyorum sadece o an ıslaklık hissi rahatsız ediyor. Yetişebilirsem gideyim

Hissetmemek normal mi peki kaçırdığını? Çünkü hissetmiyorum sadece o an ıslaklık hissi rahatsız ediyor. Yetişebilirsem gideyim
O ıslaklıktan sonra idrarını yapıyor musun

O ıslaklıktan sonra idrarını yapıyor musun
Evet yapıyorum çoğunlukla, ıslandıkça iç camaşırımı değiştiriyorum. Uzun zamandır var aslında doktorum iki kere fitil yazdı azalma oluyor ama hiç bitmiyor gibi bir şey, ve bu aralar aşırı tuvalete çıkmaya başladım. Her gittiğimde sıvı iyi ne az ne fazla

Ya bende de çok akıntı oluyo ama şeffaf değil çokta değil bazen geldiğini hissediyorum.

Belkide fazla suyu atıyordur. Dün uygulamada şey okudum bebeğin suyu en fazla 1 litre oluyormuş bu haftalarda su azalmaya başlıyormuş bebeğin kilo almasına yardımcı olmak için.

Ne için olursa olsun bunları yapan bir eşe sahipsin çok şanslısın
Benim eşim halen çorabını yere atıp kaldırmamı bekliyor bende çekmecenin üstüne koy bari eğilip alamıyorum diyorum
Genede yere atıyor daha bu konuda bile anlaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…