2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kesinlikle aynı fikirdeyim Ev kadını oldum diye dolanıyorum ortalıkta. İşten kendime vakit ayıramıyorum. Tadını çıkar hamileliğin diyorlar nasıl olacak o keyif yapacak vaktim mi oluyor

Kızlar hemşireye verileceklere kendim için lohusa takımı, emzirme sütyeni, atlet, lohusa pedi, çorap, bide başörtüsü koydum. Eksik bişi yok dimi? Bebeğe de bitane penye battaniye bitane paten battaniye bide kalın yünlü bi battaniye almıştım kışlık. Toplamda 3 battaniye aldım 2 yeterli diyorlarda dışarı çıkarken nolur nolmaz diye yedek aldım.

Allahım inşallah eşine anlayış nasip etsin amiiinn

Belkide fazla suyu atıyordur. Dün uygulamada şey okudum bebeğin suyu en fazla 1 litre oluyormuş bu haftalarda su azalmaya başlıyormuş bebeğin kilo almasına yardımcı olmak için.
Bilmiyorum ki en son gittiğimde suyu ne az ne fazla demişti doktor, mesajımı gördü ama dönmedi henüz büyük ihtimalle yoğun birazdan cevap verir

Bilmiyorum ki en son gittiğimde suyu ne az ne fazla demişti doktor, mesajımı gördü ama dönmedi henüz büyük ihtimalle yoğun birazdan cevap verir
Ya hareketleri normal dimi? Zaten suyun amacı bebeğin rahat hareket etmesi az olsa az hareket eder

Hemşireye vermek için o kadar battaniyeye gerek yok bence bir tane penye yeter. Valizde kalın olanlar dursun bence

Ben emzirme sütyeni hiç almadım almayı düşünmüyorum emzirme atleti aldım onun yerine almak mı lazım acaba birde ben hiç penye battaniyede almadım dört katlı müslinlerim var olmazmı onları veririm diye düşünmüştüm

Ya hareketleri normal dimi? Zaten suyun amacı bebeğin rahat hareket etmesi az olsa az hareket eder
Dün çok hissedemedim gün içinde çok ayakta kaldım, gece bir 30dk kadar baya hareketlendi delirdi sonra gece ara sıra yokladı. Gündüz uyuyor genelde şu an hareket ediyor hatta hıçkırık tuttu

Nasıl kendimiz için hazırladıklarımızı da mı hemşireye vericez ? Bir de gecelik ve pijama takımlarını ne renk aldınız

Hem atlet hem styen üst üstegiyemezsin zaten. Atlet daha mantıklı kış için.

Nasıl kendimiz için hazırladıklarımızı da mı hemşireye vericez ? Bir de gecelik ve pijama takımlarını ne renk aldınız
Hem bebek hemde anne için kıyafet veriliyo sen doğumhaneye sadece hastane önlüğüyle gidiyon. Ya ben düz penye bi takım aldıydım krem puantiyeli bişi. Ayrıca mavili bi takım aldım onuda resim çekinmek için. Ben kaplıyım diye takım aldım daha rahat ederim ama herkes gececik hem normalde hem sezeryanda daha rahat oluyor yazmış

Beni odada giydirmişlerdi. Bir şey vermemiştik hemşireye. Değişiyor demek ki.

Eşim benim liseden 15 yıl öncesinden sınıf arkadaşım.Ben daha sonra lise değiştirdim bir daha da görmedim onu( O dönem diyaloğum yoktu)
Eşime dair aklımda kalan anıları , Tertipli temiz efendi düzgün giyimli otumrasını kalkmasını bilen sınıftaki örnek temiz aile çocuğuydu

15 yıl sonra avm'de yemek yerken denk geldik.Nasipmiş hal hatır derken konu buralara kadar geldi.
Stratejik evlilik yapmış olabilirim bir noktadan sonra , bu çocuk temiz beni yormaz, evde iş kitlebilirim kibarlığından bana nau nau demez.

32 yaşında azıcık saçını dökmüş olabilirim ama geri kalan özellikleri beni kurtarıyor Oy canım benim Kocamda Kocam

Olur yaa niye olmasın. Bende emzirme atleti almadım ayrıca. Elimde atlet var yakası açık onlardan kullancam.
Dün çok hissedemedim gün içinde çok ayakta kaldım, gece bir 30dk kadar baya hareketlendi delirdi sonra gece ara sıra yokladı. Gündüz uyuyor genelde şu an hareket ediyor hatta hıçkırık tuttu
Bugün doktora sordum benimki de bazen kuduruk modunda bazende normal hareket ediyo. Doktor normal gün içinde hareket etmesi yeterli dedi ille atlayıp zıplamasını beklemiyoruz dedi

Kesinlikle ben de yerim her gün pasta yememek zor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…