- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.901
Kesinlikle aynı fikirdeyimNe için olursa olsun bunları yapan bir eşe sahipsinçok şanslısın
Benim eşim halen çorabını yere atıp kaldırmamı bekliyor bende çekmecenin üstüne koy bari eğilip alamıyorum diyorum
Genede yere atıyor daha bu konuda bile anlaşamadık
Allahım inşallah eşine anlayış nasip etsin amiiinnNe için olursa olsun bunları yapan bir eşe sahipsinçok şanslısın
Benim eşim halen çorabını yere atıp kaldırmamı bekliyor bende çekmecenin üstüne koy bari eğilip alamıyorum diyorum
Bilmiyorum ki en son gittiğimde suyu ne az ne fazla demişti doktor, mesajımı gördü ama dönmedi henüz büyük ihtimalle yoğun birazdan cevap verirBelkide fazla suyu atıyordur. Dün uygulamada şey okudum bebeğin suyu en fazla 1 litre oluyormuş bu haftalarda su azalmaya başlıyormuş bebeğin kilo almasına yardımcı olmak için.
Ya hareketleri normal dimi? Zaten suyun amacı bebeğin rahat hareket etmesi az olsa az hareket ederBilmiyorum ki en son gittiğimde suyu ne az ne fazla demişti doktor, mesajımı gördü ama dönmedi henüz büyük ihtimalle yoğun birazdan cevap verir
Hemşireye vermek için o kadar battaniyeye gerek yok bence bir tane penye yeter. Valizde kalın olanlar dursun benceKızlar hemşireye verileceklere kendim için lohusa takımı, emzirme sütyeni, atlet, lohusa pedi, çorap, bide başörtüsü koydum. Eksik bişi yok dimi? Bebeğe de bitane penye battaniye bitane paten battaniye bide kalın yünlü bi battaniye almıştım kışlık. Toplamda 3 battaniye aldım 2 yeterli diyorlarda dışarı çıkarken nolur nolmaz diye yedek aldım.
Ben emzirme sütyeni hiç almadım almayı düşünmüyorum emzirme atleti aldım onun yerine almak mı lazım acaba birde ben hiç penye battaniyede almadım dört katlı müslinlerim var olmazmı onları veririm diye düşünmüştümKızlar hemşireye verileceklere kendim için lohusa takımı, emzirme sütyeni, atlet, lohusa pedi, çorap, bide başörtüsü koydum. Eksik bişi yok dimi? Bebeğe de bitane penye battaniye bitane paten battaniye bide kalın yünlü bi battaniye almıştım kışlık. Toplamda 3 battaniye aldım 2 yeterli diyorlarda dışarı çıkarken nolur nolmaz diye yedek aldım.
Dün çok hissedemedim gün içinde çok ayakta kaldım, gece bir 30dk kadar baya hareketlendi delirdi sonra gece ara sıra yokladı. Gündüz uyuyor genelde şu an hareket ediyor hatta hıçkırık tuttuYa hareketleri normal dimi? Zaten suyun amacı bebeğin rahat hareket etmesi az olsa az hareket eder
Nasıl kendimiz için hazırladıklarımızı da mı hemşireye vericez ? Bir de gecelik ve pijama takımlarını ne renk aldınızKızlar hemşireye verileceklere kendim için lohusa takımı, emzirme sütyeni, atlet, lohusa pedi, çorap, bide başörtüsü koydum. Eksik bişi yok dimi? Bebeğe de bitane penye battaniye bitane paten battaniye bide kalın yünlü bi battaniye almıştım kışlık. Toplamda 3 battaniye aldım 2 yeterli diyorlarda dışarı çıkarken nolur nolmaz diye yedek aldım.
Az kaldı sabretYiyemiyorum kızlar helva izin çıkmadıHamileyim ben ya aşerme diye bir şey de var. Bu kadar katı olmamalı diyet
Kız valize koydum hemşireye sadece penye battaniye vercemHemşireye vermek için o kadar battaniyeye gerek yok bence bir tane penye yeter. Valizde kalın olanlar dursun bence
Hem atlet hem styen üst üstegiyemezsin zaten. Atlet daha mantıklı kış için.Ben emzirme sütyeni hiç almadım almayı düşünmüyorum emzirme atleti aldım onun yerine almak mı lazım acaba birde ben hiç penye battaniyede almadım dört katlı müslinlerim var olmazmı onları veririm diye düşünmüştüm
Hem bebek hemde anne için kıyafet veriliyo sen doğumhaneye sadece hastane önlüğüyle gidiyon. Ya ben düz penye bi takım aldıydım krem puantiyeli bişi. Ayrıca mavili bi takım aldım onuda resim çekinmek için. Ben kaplıyım diye takım aldım daha rahat ederim ama herkes gececik hem normalde hem sezeryanda daha rahat oluyor yazmışNasıl kendimiz için hazırladıklarımızı da mı hemşireye vericez ? Bir de gecelik ve pijama takımlarını ne renk aldınız
Beni odada giydirmişlerdi. Bir şey vermemiştik hemşireye. Değişiyor demek ki.Hem bebek hemde anne için kıyafet veriliyo sen doğumhaneye sadece hastane önlüğüyle gidiyon. Ya ben düz penye bi takım aldıydım krem puantiyeli bişi. Ayrıca mavili bi takım aldım onuda resim çekinmek için. Ben kaplıyım diye takım aldım daha rahat ederim ama herkes gececik hem normalde hem sezeryanda daha rahat oluyor yazmış
Eşim benim liseden 15 yıl öncesinden sınıf arkadaşım.Ben daha sonra lise değiştirdim bir daha da görmedim onu( O dönem diyaloğum yoktu)Ne için olursa olsun bunları yapan bir eşe sahipsinçok şanslısın
Olur yaa niye olmasın. Bende emzirme atleti almadım ayrıca. Elimde atlet var yakası açık onlardan kullancam.Ben emzirme sütyeni hiç almadım almayı düşünmüyorum emzirme atleti aldım onun yerine almak mı lazım acaba birde ben hiç penye battaniyede almadım dört katlı müslinlerim var olmazmı onları veririm diye düşünmüştüm
Bugün doktora sordum benimki de bazen kuduruk modunda bazende normal hareket ediyo. Doktor normal gün içinde hareket etmesi yeterli dedi ille atlayıp zıplamasını beklemiyoruz dediDün çok hissedemedim gün içinde çok ayakta kaldım, gece bir 30dk kadar baya hareketlendi delirdi sonra gece ara sıra yokladı. Gündüz uyuyor genelde şu an hareket ediyor hatta hıçkırık tuttu
Kesinlikle ben de yerim her gün pastasheilata doğurduktan sonra her gün helva ye kız. Ben kızım 5 aylıkken psikoloğa gitmeye başlamıştım. Kız da manken gibiydi. Her gün pasta yiyorum demiştim de şaşırmıştı. yerim yani yemek zor değil, yememek zor.
Aaa benim hastane giydirip gönderiyor aynen değişiyo demekkiBeni odada giydirmişlerdi. Bir şey vermemiştik hemşireye. Değişiyor demek ki.
Ne bileyim okuyunca öyle algıladımKız valize koydum hemşireye sadece penye battaniye vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?