- Konu Sahibi sunshine__
-
- #40.921
Öyle de insan merak ediyorum yaa, hareket etmeyince niye etmiyor edince de g*tünde kurt mu varOlur yaa niye olmasın. Bende emzirme atleti almadım ayrıca. Elimde atlet var yakası açık onlardan kullancam.
Bugün doktora sordum benimki de bazen kuduruk modunda bazende normal hareket ediyo. Doktor normal gün içinde hareket etmesi yeterli dedi ille atlayıp zıplamasını beklemiyoruz dedi
Bazen adet sancısı gibi bazen alttan yukarı vuran bıçak saplanması gibi geliyor ama en belirgin kasılma sancı şeklinde değil sertleşip ortada çekilme şeklinde oluyor basketbol tığı gibi sert düşün karnını üstten alttan yanlardan ortaya doğru çekilip sivriliyor karın ve bu acı veriyorSancı nasıl bir şey nasıl anladın canım?
Yok yavrum açılma olana kadar yolu var dedi ama her sancıda gel dedi her an açılabilir dedi belli olmaz dediDoktor tahmini tarih verdi mi inşallah zamanında gelir
Bütün gün hareket etti ama yavaş yavaş. Gece de uyuyordu büyük ihtimalle ama ben niye hareket etmiyor diye kafama taktım eşimde nöbetçiydiÖyle de insan merak ediyorum yaa, hareket etmeyince niye etmiyor edince de g*tünde kurt mu var
Ben pembe aldım üçlü bi takım sabahlık gecelik pijama takımı birde süslü beyaz sabahlık gecelik aldım sanki planlı doğum yapacağım gibi neyse evrene pozitif enerji vereyim dedimNasıl kendimiz için hazırladıklarımızı da mı hemşireye vericez ? Bir de gecelik ve pijama takımlarını ne renk aldınız
demekki bende öyle bişi yazmışım pardon bebeğimNe bileyim okuyunca öyle algıladım
aynen yaa soru aklımdaydı girer girmez onu sordumÖyle de insan merak ediyorum yaa, hareket etmeyince niye etmiyor edince de g*tünde kurt mu var
AhahahhBütün gün hareket etti ama yavaş yavaş. Gece de uyuyordu büyük ihtimalle ama ben niye hareket etmiyor diye kafama taktım eşimde nöbetçiydibiraz dürtükledim tam ağlamaya başlayacaktım 3 kere vurdu uyumaya devam etti sonra bende rahatladım yattım
Hareket etmeyince insanın uykusu da kaçıyor, geceleri tuvalete kalktıkça bekliyorum hareket etmesini etmezse etmeden uyuyamıyorum gram uyku girmiyor gözüme yaBütün gün hareket etti ama yavaş yavaş. Gece de uyuyordu büyük ihtimalle ama ben niye hareket etmiyor diye kafama taktım eşimde nöbetçiydibiraz dürtükledim tam ağlamaya başlayacaktım 3 kere vurdu uyumaya devam etti sonra bende rahatladım yattım
Of ben hala tamamlamadım şimdş n11 kuponuyla depend alacağım. En azından o hallolsun. Göğüs kalkanı falan da almadım göğüs pedide almadımAa bak derken aklıma geldigöğüs pedi almayı unutmayalım çünkü bazılarımızdan çok fazla süt gelebilir nolur nolmaz
demekki bende öyle bişi yazmışım pardon bebeğim
aynen yaa soru aklımdaydı girer girmez onu sordumyoksa bebeği görünce unutuyorum ne varsa. İğneyide doğurana kadar vuracakmışım onuda sordum
Ne iğnesi canım?Aa bak derken aklıma geldigöğüs pedi almayı unutmayalım çünkü bazılarımızdan çok fazla süt gelebilir nolur nolmaz
demekki bende öyle bişi yazmışım pardon bebeğim
aynen yaa soru aklımdaydı girer girmez onu sordumyoksa bebeği görünce unutuyorum ne varsa. İğneyide doğurana kadar vuracakmışım onuda sordum
Kundak tarzı aldım ben şahsen daha kolay olur yenidoğan için, yaşına girince bornoz alırımKizlar bornoz takımı aldınız mı yoksa kundak tarzı mi tercih ettiniz
Ya eksik bitmiyo kiOf ben hala tamamlamadım şimdş n11 kuponuyla depend alacağım. En azından o hallolsun. Göğüs kalkanı falan da almadım göğüs pedide almadım
göbekten iğne kullanıyorum da ben oksapar oNe iğnesi canım?
Bende kundak tarzı aldımKizlar bornoz takımı aldınız mı yoksa kundak tarzı mi tercih ettiniz
Kundak aldım onuda aldığıma az biraz pişman oldum ölçülerine bak öyle al LCW den aldım biraz boyu küçükKizlar bornoz takımı aldınız mı yoksa kundak tarzı mi tercih ettiniz
Ben kundak alacaktım takım alayım dedim büyüyncede bornozu giyer die ama bence küçükte kundak havlu yeterliKizlar bornoz takımı aldınız mı yoksa kundak tarzı mi tercih ettiniz
Yarısından çoğu bitti canım biraz daha dişini sıkacaksın mecburen, yeter ki sağlıkla kucağımıza almak nasip olsunYa eksik bitmiyo kisürekli bişi çıkıyo
göbekten iğne kullanıyorum da ben oksapar o
Aynen muhtemelen elimdeki kutular bitince son bi kez daha alacam ve bitiyoYarısından çoğu bitti canım biraz daha dişini sıkacaksın mecburen, yeter ki sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun
Canım normal kundak mantğında 1 tane aldımKizlar bornoz takımı aldınız mı yoksa kundak tarzı mi tercih ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?