2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Öyle de insan merak ediyorum yaa, hareket etmeyince niye etmiyor edince de g*tünde kurt mu var

Sancı nasıl bir şey nasıl anladın canım?
Bazen adet sancısı gibi bazen alttan yukarı vuran bıçak saplanması gibi geliyor ama en belirgin kasılma sancı şeklinde değil sertleşip ortada çekilme şeklinde oluyor basketbol tığı gibi sert düşün karnını üstten alttan yanlardan ortaya doğru çekilip sivriliyor karın ve bu acı veriyor
Doktor tahmini tarih verdi mi inşallah zamanında gelir
Yok yavrum açılma olana kadar yolu var dedi ama her sancıda gel dedi her an açılabilir dedi belli olmaz dedi

Öyle de insan merak ediyorum yaa, hareket etmeyince niye etmiyor edince de g*tünde kurt mu var
Bütün gün hareket etti ama yavaş yavaş. Gece de uyuyordu büyük ihtimalle ama ben niye hareket etmiyor diye kafama taktım eşimde nöbetçiydi biraz dürtükledim tam ağlamaya başlayacaktım 3 kere vurdu uyumaya devam etti sonra bende rahatladım yattım

Nasıl kendimiz için hazırladıklarımızı da mı hemşireye vericez ? Bir de gecelik ve pijama takımlarını ne renk aldınız
Ben pembe aldım üçlü bi takım sabahlık gecelik pijama takımı birde süslü beyaz sabahlık gecelik aldım sanki planlı doğum yapacağım gibi neyse evrene pozitif enerji vereyim dedim

Aa bak derken aklıma geldi hastane çantasına göğüs pedi almayı unutmayalım çünkü bazılarımızdan çok fazla süt gelebilir nolur nolmaz
Ne bileyim okuyunca öyle algıladım
demekki bende öyle bişi yazmışım pardon bebeğim
aynen yaa soru aklımdaydı girer girmez onu sordum yoksa bebeği görünce unutuyorum ne varsa. İğneyide doğurana kadar vuracakmışım onuda sordum

Ahahahh akıllı bıdık yaa

Hareket etmeyince insanın uykusu da kaçıyor, geceleri tuvalete kalktıkça bekliyorum hareket etmesini etmezse etmeden uyuyamıyorum gram uyku girmiyor gözüme ya

Of ben hala tamamlamadım şimdş n11 kuponuyla depend alacağım. En azından o hallolsun. Göğüs kalkanı falan da almadım göğüs pedide almadım

Ne iğnesi canım?

Ya eksik bitmiyo ki sürekli bişi çıkıyo

göbekten iğne kullanıyorum da ben oksapar o
Yarısından çoğu bitti canım biraz daha dişini sıkacaksın mecburen, yeter ki sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Kizlar bornoz takımı aldınız mı yoksa kundak tarzı mi tercih ettiniz
Canım normal kundak mantğında 1 tane aldım
1 tanede set halinde bornoz takımı var.
Ama kundak olan kullanışlı olur ilk vakit.
Mollia Nakışlı Bebek Havlu 75x75 cm - ebebek ( Bimden yarı fiyatına almıştık bu tarz bir ürünü kızlar ile)

https://www.hepsiburada.com/ozdilek...ambu-bebek-bornoz-seti-pembe-pm-HBC00000FMWXH ( Bornoz biraz daha ele avuca gelince kullanılır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…