2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
bi yedim dolabı döktüm her yer her yerde eşiminde yurtdışından misafirleri geldi geç gelecek hadi bakalım ben bu işin içinden nasıl çıkıcam
Hadi bakalıııımm Allah kolaylık versin ben bugün sadece doktora gittim yemek yaptım başka da bişi yapasım yok yaa kaldım burda millete cevap yazıp duruyorum

Hadi bakalıııımm Allah kolaylık versin ben bugün sadece doktora gittim yemek yaptım başka da bişi yapasım yok yaa kaldım burda millete cevap yazıp duruyorum
of benimde elim kalkmıyor da mecbur yapıyorum. eşim gelene kadar bitireyim de ona da evi toparlatıcam yarın badana var. dolapların üstünü brandayla kapatacağız içleri pislenmez diye umuyorum

Ben niye etiket yapamadım yaa oluyomuşta sağol bebek
@ bu işareti yaz sonra ismi yaz boşluk bırakma
O değil hatun 7 mesajdır sayfa sayfa gezip reklam yapmış.
37 dakikadır reklam yapıyor
4 yıllık eski üye reklamın yasak olduğunu hiç mı duymamış tuhaf

of benimde elim kalkmıyor da mecbur yapıyorum. eşim gelene kadar bitireyim de ona da evi toparlatıcam yarın badana var. dolapların üstünü brandayla kapatacağız içleri pislenmez diye umuyorum
Hadi inşallah ay hepsi bitince bi rahatlık geliyo varya anlatamam

Dependi son ay alsak daha mantıklı değil mi? Bedeni kestiremeyiz gibi geliyor
Ben artık çantamı hazırlayıp kapatmak istiyorum. Kendimi stres altında hissediyorum. Çanta hazırlanıp kapatılırsa rahatlayacağım

Kızlar bende korbell alacaktım, kapıcı her gün çöpü alıyor. Gerek olmayabilir diye düşündüm, eğer gerekirse doğumdan sonra alıcam artık öyle karar verdim bugün
en mantıklısı ben alışveriş yaparken doğum sonrası mahrumiyet bölgesine girecekmişiz gibi davranmayı çok mantıksız buluyorum bazı şeyler ihtiyaç halinde alınabilir

Nasıl kaç beden alıcam bana bir link atar mısınız kafam çok karışıyor bu konuda hem pedi hem külodu var sanırım
Bebeğim şimdi bende depend fiyatı bakmaya diye gidip lohusa pedi aldım daha uyguna geldi. Ama depend kullananlar genelde daha rahat olduğunu söylüyor. Bedenleri de yazıyor

Eklentiler

• IMG_4109.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 47

Ayy beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün doğru yememek zor

Kızlar bende korbell alacaktım, kapıcı her gün çöpü alıyor. Gerek olmayabilir diye düşündüm, eğer gerekirse doğumdan sonra alıcam artık öyle karar verdim bugün
Kapıcı varsa hiç gerek yok bence, 500 liraya çöp kovası yerine 2 paket bez alırsın. Ben şimdi pazara gidip 50tllik çöp kovası almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…