2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay biri benim kocamın tam tarifini veriyor şu an bide ne diyor biliyormusn ben neden evlendim ulan ebesinin bilmem nesi deliriyorum ya

birminikask2020 den hala haber yok dimi sabah beri sürekli giriyorum ondan güzel haber beklerken başka erken doğum riskleri okumak korkutuyor bu bebisler niye bu kadar erken gelmeye niyetlendi eşim 4 günlüğüne şehir dışına gidiyor yalnız kalacam oglumun okulunda su çiçeği görülmüş ve ben su çiçeği geçirmemişim içim sıkıldı artık bi güzel haber yok bir yandanda sosyal medya tv asla açmamaya çalışıyorum o yavrucukları öyle gördüm mü ağlıyorum

k
bi yedim dolabı döktüm her yer her yerde eşiminde yurtdışından misafirleri geldi geç gelecek hadi bakalım ben bu işin içinden nasıl çıkıc
kız arkadaki duvar rengin ne güzel durmuş
Aynı haltı dün ben yedim
dinleneceğim diye işe gitmeyip yazlık-kışlık 4 saat çamaşır katlamışım

kız arkadaki duvar rengin ne güzel durmuş
Aynı haltı dün ben yedim
dinleneceğim diye işe gitmeyip yazlık-kışlık 4 saat çamaşır katlamışım
teşekkür ederim ben yarın dinleneceğim annemde kalacağım zaten ev temizlenene kadar yatarım iki gün dünde çok yorulmuştum

Nasıl kaç beden alıcam bana bir link atar mısınız kafam çok karışıyor bu konuda hem pedi hem külodu var sanırım
canım şuan kaç kilosun?
Depend kilot şeklinde olanı al
En küçük M bedenden başlıyor (70-105cm arasında uyumlu diye hatılrıyorum ) Bende M beden alıcam

Hepimiz onu merak ediyo hayırlıysa bi yazsa

O ofsistimcidden K Kaskade kız sizin bugün zorunuz ne yatın aşşa ne uğraşıyonuz işler sonrada olur yavaş yavaş yapın. Ben bugğn koltuk silecektim halim yok silmedim kaldı bi ara silerim
bugün işe geldim.
Dün evde dinlenmek için işe gitmedim. Ev ak pak oldu ama .
Otura otura yaptım .dayak ihtiyacım var azıcık benimde
Dışarıda yağmur var benim aklım eşime sildiremediğim camlarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…